- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz
Yager01 #13960 üzenetére
Nekem a Honor 8 előtt S7 edge volt. Nagyon jó telefon az S7 edge (ha hibátlan, az enyém gyári hibás volt sajnos), összességében jobb valamivel, mint a Honor 8. Az S7 edge előtt Note 3-am volt, az összes telefonom közül azt és a jelenlegi Honor 8-at tartom a leghasználhatóbb készülékemnek.
-
bence66
csendes tag
válasz
Yager01 #13963 üzenetére
Edge kijelző, mint hátrány. Én legalábbis biztos mindig hozzáérnék (rokon s6 edgén tapasztalat), ha megfognám a telót és azon kívül hogy egy hétig "hű milyen király, hogy hajlított" hatása lenne semmi előnye nincs számomra (persze a királyság effektus is megkopott, nem újdonság). Sebességben sem jobb, Honor 8 hozza a szintet/veri szinte mindenben, a kamera meg ott van a szeren, de a honoré is, tehát összességében rosszabb nemigen lesz. Ha csak úgy megunod a telókat akkor válts, nem azért akarsz váltani hogy jobb legyen, csak más. Azért ajánlom még a világ legkisebb android telóját is (unbox therapy youtubeon kipróbálta), az érdekesebb mint egy samu.
-
ORCA58
addikt
-
balazs0102
senior tag
válasz
Yager01 #8112 üzenetére
Hanyas szoft van a telefonon? Nekem b120 -al simám megy direkt visszahallgattam mielőtt ajánlottam. Szóval tuti működik. Nekem gyári beállításaival megy a progi, semmit nem állítottam át. Én is sokat vagyok úton munka közben ezért kell nekem is mert nem tudok jegyzetelni vezetés közben.
-
-
Sanki
addikt
válasz
Yager01 #6768 üzenetére
Nálam ugyanígy néz ki, ha jól értelmezem, akkor használati statisztika miatt van.
Darksiders84: egyelőre még a b131 sem jött ki mindenkinek, a frissítés menete pedig eddig ismeretlen, a korábbi hír azt írta, hogy a Japán romok b130-ról tudnak majd nougatra frissülni. De ez lassan majd kiderül nálunk is.
-
ViZo72
tag
válasz
Yager01 #6403 üzenetére
(#6408) Dwatti
A BB hubban nálam minden korábbi e-mail látszik, még 2014-eseket is látok...
(Free verzió, de még 30 napon belüli, de nem gondolom, hogy utána eltűnik minden korábbi levél..)A trükk az, hogy amikor hozzáadod a gmail fiókot, megkérdezi mennyi időre vissza szinkronizálja...
Alapértelmezésben valóban 7 nap van ott, de le kell nyitni a fület, ott választhatsz...Én a legalsót választottam: "Végtelenszer", így megvan minden...
(A fordítás rossz, így nem egyértelmű mit is akar...)Töröld a fiókot a HUB-ból, add hozzá újra és meglesz minden...
(Így csináltam a képet, mert nem emlékeztem hogy is néz ki ez a lépés...) -
hanati64
tag
-
peanar
senior tag
-
dokee78
félisten
válasz
Yager01 #3628 üzenetére
Okoskarperec,Xiaomi Mi Band 2.
-
peanar
senior tag
válasz
Yager01 #3311 üzenetére
Ezért kell a telefon vásárlás előtt tájékozódni, majd csak azután dönteni hogy a saját felhasználási szokásainknak melyik telefon felel meg a legjobban
Nézzél körül a playen, vannak olyan alkalmazások, amik felébresztik a telefont kétkoppal és nem kell hozzájuk root. A Nova launcher+egy kiegészítője is tudja pl. a kétkoppos felébresztést.
Az is jó megoldás lehet, amit pár fórumtárs ajánlott, vagyis a plusz jackes gomb. Én használtam olyat, mikey márkát, igaz xiaomi telefonnal (ezt csak azért írtam, mert nem tudom hogy esetleg más márkájú telefonokkal hogyan funkcionál). -
ORCA58
addikt
-
Sanki
addikt
válasz
Yager01 #3297 üzenetére
Hoppá, elnéztem a hsz-eket. Így tárgytalan, amúgy az ujjad érintsd oda. De akkor mindegy.
Amúgy, ha a közelben van az okoscucc, akkor állítsd be, hogyha jelen van, akkor oldjon fel kód nélkül a kijelző (megbízható eszköz vagy valami ilyesmi), csak akkor kapcsolódnia kell BT-n keresztül.
-
törölt tag
válasz
Yager01 #2811 üzenetére
Az FB attól még szinkronizál, hogy bezárod az alkalmazás váltónál. Már ha erre gondolsz. Egyébként be is tud ragadni.
A fentiek mind olyan cuccok, amik szinkronizálnak, ha engedélyezed nekik.
A billentyűzetről én mindig letiltom az adatforgalmat. Fizetős Swype -ot használok mindenhol.
-
peterson1190
tag
válasz
Yager01 #2777 üzenetére
Leteszteltem, az órán lehúzom az értesítési sávot rányomtam a ne zavarj funkcióra, erre természetesen a telefonon is bekapcsol. Elötte a telefonon beállítottam hogy senki se zavarjon. Asszonypajtás küldött egy viber üzenetet és semmilyen rezgés nem volt.
By the way ma lett egy laza 5 óra SOT soksok 4g spotify-al, 2 email fiók szinkronnal, böngészgetéssel és a nap végén kb 1 óra youtube, végig performamce módban.
-
ChrisLowe
csendes tag
válasz
Yager01 #2741 üzenetére
Nekem megy, be is van állítva, eddig csak tesztjelleggel használtam(még nem sikerült eltüntetni), nem tökéletes de használható. Ugye alap, hogy csönd legyen, ekkor határozott 'dear honor' majd utána 'where are you'. Jópofa az animáció, villog, rezeg elöl/hátul.
Viszont próbáltam, hogy ne a dear honor legyen amire figyel de akkor nekem sem sikerült belőni. -
Yager01
senior tag
válasz
Yager01 #2741 üzenetére
Csak én nem találom vagy tényleg nincs a telefonban olyan lehetőség hogy egy adott időszakon belül semmilyen értesítést ne fogadjon? ha beállítom az alvó módot akkor a hívásokat és smseket lehet vezérelni és szűrni de például ha valaki rám ir viberen éjszaka akkor simán rezeg a kezemen az okos óra vagy az okos karkötő. hol lehet kikapcsolni vagy testre szabni azértesítésekre vonatkozó szabályokat? 2741-es Kérdésem is aktuális még
-
-
törölt tag
válasz
Yager01 #2537 üzenetére
Én ilyen dolgokra NFC tag -et szoktam használni. Mivel munkám során nem vagyok időhöz és helyhez kötve, így más megoldás nincs. Van egy-két app, ami még lezárt tag -et is újra tud írni.
Vagy ott van még egy szuper találmány az E-Robot nevű app. Google Play -en fent van, illetve van saját igen aktív fóruma is itt PH! -n.
Szerk.:
Dobtam a Robot -hoz linkeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest