Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
Kruso77 #23529 üzenetére
Én is vettem CHYI-t, ez is folyadékos. Én egyszer kentem be amikor feltettem az üveget, de akkor úgy hogy kicsit ki is folyjon, majd letöröltem a felesleget. Ez este történt, reggelig nem nyúltam a telefonhoz. Én azóta nem kentem újra, körbe max 1mm a légrés, de van ahol annyi sincs, csak közelről vizsgálva látszik.
A történethez az is hozzátartozik, hogy egy Cafele tok van a telefonon és szerintem ezért nem nagyon nyomódik be az üveg széle. -
Sanki
addikt
válasz
Kruso77 #22606 üzenetére
Összefoglaló GYIK része.
Utolsó pont:Médiaszerver nagy fogyasztása esetén a teendők.
- SD kártya van a telefonban, amin van 1 hibás fájl (vagy maga a kártya hibás). Megoldás: adatok másolása és kártya formázása.
- Letöltéskezelő (download manager) beragadt és az meríti - Megoldás: Beállítások - Alkalmazások - Továbbiak (három pötty) - Rendszerfolyamatok mutatása - Letöltéskezelő - "Kilövés"
- Médiatároló (media storage) beragadt és az meríti - Megoldás: Beállítások - Alkalmazások - Továbbiak (három pötty) - Rendszerfolyamatok mutatása - Médiatároló- "Kilövés" -
tfery
tag
válasz
Kruso77 #22510 üzenetére
Ma kipróbáltam több BT fülessel. Samsung HM 3350 jó vétel 1-2 méterre, Sony SBH20 jó vétel 7-8 méterre, JKX ( kínai no name ) jó vétel 8-9méterre, gk. audió rendszere jó vétel 8 méterre. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy a Samsung BT-m döglődik, pedig az volt a kedvencem. A H8 BT rádiója szerintem jó.
-
-
clon
senior tag
válasz
Kruso77 #22436 üzenetére
Én 4 hete egész hétvégén arról nyomtam (meg előtte is 4-6 hetente egy hétvégét mióta megvan) és nem volt gondom vele - notebook és tab is ment vele. Nekem minden gyári ROM csak OTA-n ment fel, semmi nyitás.
B389 és 2 telenoros kártya, 1 éven belül cserélve méret miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest