- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
senior tag
válasz
Musaka #22503 üzenetére
Igazad van, de minden hónapban kijön a biztonsági frissítés és ennek ellenére nem törődnek vele a gyártók, pedig megkapják a guglitól. Ennyire nehéz lenne nekik ellenőrizni beintegrálni a rendszerbe és kiküldeni OTA-n csak a biztonság miatt.
Én úgy érzem át vagyok verve, mert mindenért én vagyok a felelős még akkor is ha van rá megoldás csak OTA-n nem jön mert elakadt a márkáknál vagy a szolgáltatóknál.A win alaprendszerben is vannak driverek pl. egy dupla kamera rendszert vagy egy "forradalmian" új lenyomatolvasót ezzel meg lehet oldani.
-
clon
senior tag
válasz
Musaka #22496 üzenetére
A samu merülése még nem ez vagy ennek az oka, mert a rendszer még csak elmélet (vagyis nagyon nem nyilvánosan csinálják). A rendszert a win-re hasonlították, így gyakorlatilag biztonsági frissítés nem lesz probléma. Vélelmezhetően frissítés előtt kiadják tesztelésre CSAK adott időt után gyakorlatilag kiküldik OTA-n nem úgy mint most, hogy kiadják a márkáknak azok meg hónapokat ülnek rajta (vagy akár fél évet is) és bármi probléma adódik ami a droid hibája de van rá frissítés de a cégek ülnek rajta akkor is a droid respectje esik.
Én nem aggódom, hulljon a férgese - akinek a droid biztonsági frissítése hazavágja a rendszerét az menjen tönkre vagy váltson profilt és csináljon lapátot ne telefont -
forgonati
őstag
válasz
Musaka #10167 üzenetére
OK de te más helyzetben vagy, neked már 360 volt fenn előtte. Nekem még B131 van. És a Hicare nem dobja a frissítést hogy rohadjon meg, ezért akarnám frissíteni manuálisan De úgy se megy. Pedig már azt is megcsináltam hogy újrahúztam bele a B131-et mert azt hittem valami gond van vele és azért nem akar rámenni a B360. De sehogy sem megy.
Surplus:
Már két különböző helyről letöltöttem, és 2 különböző programmal bontottam ki őket. Semmi
-
GyureX
tag
Mikor mondtam, hogy nagy boltot csináltam? Pont azért bosszankodtam, hogyha várok 2-3 hetet, 105-ért hozhattam volna el, de nem számít, mert így is megérte.
A dominós ár meg számomra nem mérvadó, részletre vettem mobilnet előfizetésre.
(#7415) czky: Vásárlás előtt szétnéztem hol mennyiért adják, 130 körül találtam máshol legolcsóbban gyári garisat. Szóval félreértés ne essék, nem panaszkodás céljából írtam amit írtam, csak láttam az akciót, és hátha más is venne előfizuval, neki megérheti.
Általában sikerül akciósan vásárolni, most nyert a kell azonnal érzés. De nem bánom, mert ez eddigi legjobb telefonom. Egyébként egy HTC One M7-et váltott, több mint 3 év használat után.
(#7418) PeteePeti: Szintén részletre és hűséggel vettem C432B131-gyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- Trollok komolyan
- Motoros topic
- Le Mans Ultimate
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest