-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ropman
tag
válasz
Ropman #12262 üzenetére
vegul lejott a normal oldalrol is .. s ahogy neztem mas a merete a ket update.app-nak .. igy inkabb az eredeti oldalrol (huawei ) toltottet kezdtem el felrakni... ( ami meg fura volt hogy megtalaltam a META-INF mappaban a sha1-digest-jet az update.app-nak s az nem egyezett meg a zipbol kitomoritettel )
-
lkristobal
csendes tag
válasz
Ropman #12141 üzenetére
Szia. Nekem előjött ugyanez. Se youtube 360 se VR - os alkalmazasok nem futnak jol.Nalam is felmerült hogy hardveres, visszakaraktam a B130-at, es úgy jó volt minden. Most varok a firmware update-re, az remelem megoldja
Erdekes amugy hogy mikor az egyik iranyba forgatod a telo, joval gyorsabban forog jobbra a kep, mit mikor álló helyzetben van. Eleg következetes bug
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged