Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bara17
tag
válasz
bohoc71 #32094 üzenetére
Egy éves a telefon ahogy írtam, így természetesen nincs garancia a törésre. De attól még gondolom ki lehet cserélni az üveget csak az a kérdésem, hogy ezt mennyiért teszik meg a gyári szervízven, továbbá az akksi üzemidejével sem vagyok elégedett, arra meg van garancia ha jól tudom
-
Ra3
őstag
válasz
bohoc71 #31248 üzenetére
Ez nem hiba, az android miatt ilyen, a haladó beállítások között ott is van a két lehetőség a novában a lezárásra:
Nincs ezzel semmi gond, mert eddig is így volt, csak nougaton volt egy gyári Huawei parancsikon amit ki lehetett rakni akár az asztalra is, ez egyből zárta és ujjlenyomattal fel lehetett oldani.
Erre a parancsikonra irányítottam a dupla koppot, így ment frankón, oreo alatt a parancsikon ugyan megvan, de nem működik, azt írja hogy nincs telepítve.
Valószínű hogy keresek egy 3rd party appot ami tudja ezt és azt fogja meghívni a dupla kopp. Ez hogy 5mp után zárja le annyira nem tetszik, mert csak sötét a kép és ha 5mp-nél korábban akarok valamit csinálni akkor az oldalgombbal lezár és kinyit módszer megy, vagy a home-al tudom még eltüntetni, de az most ki van nálam lőve.
Olyan is volt hogy pont abban az 5mpben hívtak és csak nagyon halványan fentről jött le szokásos sáv, nem is láttam ki hív. -
Sanki
addikt
válasz
bohoc71 #19825 üzenetére
Esetleg még 1 lehetőség.
(USB hibakeresés engedélyezése szükséges a művelet előtt)Parancssor megnyitása, majd az adb mappa tallózása.
cd c:/adb
Feloldó kód megadása.
adb shell settings put system hw_hide_font_style false
ADB hozzáférés engedélyezése, ha kész, telefon újraindítása.
Ezután meg kell nézni a beállításokat, hogy megjelent-e (Beállítások - Megjelenítés - Betűstílus).
-
Sanki
addikt
válasz
bohoc71 #19825 üzenetére
Igaz, elfelejtettem.
Esetleg EMUI Theme Editor?
-
espista
senior tag
válasz
bohoc71 #18929 üzenetére
Nem. Mindkét kártyám "beszédes". Én is B389-en vagyok, semmi mókolás, minden gyári. Csak a launcher Nova. Hogy érted, hogy Nova alatt lehet választani a kártyák között? Nekem a névjegyek/gyorstárcsázás parancsikon kihelyezésekor nem ajánl fel ilyesmit.Egyelőre a Drupe tárcsázóval hidalom át a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest