- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
válasz
AngeloDivina #33843 üzenetére
Csereutalvánnyal vettem így csak eredeti van
Köszönöm.
-
fant0mi
őstag
válasz
AngeloDivina #32657 üzenetére
Torolheto a hozzaszolasom.
-
Sanki
addikt
válasz
AngeloDivina #32657 üzenetére
chrome://flags
Itt keresd a "reader mode triggering"-et és tiltsd le, majd chrome újraindít. -
Bass
addikt
válasz
AngeloDivina #32547 üzenetére
Gariba persze h ingyen. Nekem cseréltek akkut,hátlapot és ujjlenyomat olvasót is. Én a telenorhoz vittem be a cserekészülék miatt. De megnézed melyik hozzád közel lévő postán van huawei átvevő pont és feladod.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
AngeloDivina #32547 üzenetére
Összefoglaló. 😁
-
Bass
addikt
válasz
AngeloDivina #32522 üzenetére
Én most cseréltettem mert még garis (lassan két éves) de mint az új. Amúgy ha ügyes vagy 5000-ből megúszod gyári akkuval.
Más oreo alatt miért nem találni a gmail-ben a rezgés bekapcsolását? Kivették belőle vagy csak én nem találom?
-
rosejbli
senior tag
válasz
AngeloDivina #32522 üzenetére
Gyenge térerő mellett nem csoda ha opyan az akksi, mint a titanic. Az új biztos, hogy jobb lesz, de nem gondolom, hogy abból is sokkal többet ki tudsz majd facsarni. Ha nem vagy vele megelégedve cseréltesd.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
AngeloDivina #30858 üzenetére
-
clon
senior tag
válasz
AngeloDivina #30858 üzenetére
A H8 és a P20 Pro nem egy kategória, így a képek összehasonlításának nem sok értelme van. Meg van a 2 telefon kezdő ára között 100e különbség...
-
m1lan
őstag
válasz
AngeloDivina #29095 üzenetére
Nekem a 8-as volt az első, és valószínűleg az utolsó Honorom is. Fél karomat adtam volna a maga idejében egy Honor 6-ért, aztán egy 7-ért, de a 8-asért már akár az egészet is, mert ez tényleg szerelem volt első látásra. Azóta - legalábbis az én szememben - valahogy elfogyott a lendület, mert sem a 9-es, sem a 10-es nem tud az elődei nyomába érni, bárhogy is nézzük.
Az a legszomorúbb, hogy a Huawei legyártott egy olyan telefont, mint a Mate 10 Pro, most meg erőltetik a szenzorszigetes-előlapi ujjlenyomat olvasós megoldást, ami minden, csak nem esztétikus. Nálam emiatt a Honor 10 szóba sem jöhetne... csak bírja még a 8-as a gyűrődést, és akkor egy darabig nem is kell azon gondolkodnom, hogy mi legyen az utód.
-
malnabokor
senior tag
válasz
AngeloDivina #29095 üzenetére
Én meg pont ezen gondolkodom, hogy hát elmegy a 10-es, de nincs igazán semmi benne, ami megfogna a H8 ellenében. A Kirin 970 most nem jelent számomra előrelépést, a jelenlegi 950 határát csak akkor érzem, mikor egyszerre 5-10 alkalmazás frissül. 4Gb ram van benne ugyanúgy. A kijelzője LCD. A hátsó kamerát nem tudom elképzelni, hogy sokkal jobb lenne, sőt ismerve a P20-at, látványosabb képek készülnek, de nem feltétlen jobbak. Én manuális módban használom a kamerát, és ott nem játszik az AI és társai. FPR elől van, jó is meg nem is. Esztétika - mindkettő szép. Cserébe nagyobb lett a készülékház, ami nálam hátrány. Előre lépés lehetett volna AMOLED kijelző, vízállóság, jelentősebben nagyobb akku, vezetéknélküli töltés, OIS(esetleg UFS tároló, 6Gb RAM, 3. telekamera megléte) - ezek közül bármelyik kettő. Viszont így ha a Honor 8 is most jelenne meg, mondjuk 112000-ért (annyiért vettem 1,5 éve), akkor valószínűleg a 8-ast választanám, mert nem érne 38k-val többet nekem a 10. Ha meg mindenképpen 150-170 körül kellene választanom, akkor bármennyire is szeretem a Honor márkát, a várható OP6-al szemben nem lesz igazán marad előnye. Anno a OP3-nál lehetett értelmes diskurzust folytatni, hogy melyik miért éri meg jobban (a topik elején még ez fellelhető
) de ebben az évben már szerintem nem kerül erre sor.
Szóval egyedül kiemelkedőbb előnynek azt mondanám a Honor 8 ellen, hogy a Honor 10 megkapja az Android P-t, meg valószínűleg ami utána jön, azt is -
Sanki
addikt
válasz
AngeloDivina #29047 üzenetére
Nekem böngészőben is ilyen, az első pár kép megnyílik aztán csak tölt.
-
Kbali
nagyúr
válasz
AngeloDivina #29047 üzenetére
Nekem is van ilyen, de nem mindig. Inkább facebook gondnak vêlem.
-
fant0mi
őstag
válasz
AngeloDivina #28636 üzenetére
Egyebet nem vettem eszre.
-
Sanki
addikt
válasz
AngeloDivina #27999 üzenetére
Rákérdez, hogy törölhető e a belső tárhely is.
-
g_g_g
őstag
válasz
AngeloDivina #27570 üzenetére
Szia!
Nekem ez van, jó minőségű és okos is
Mofi -
Gedeon31
addikt
válasz
AngeloDivina #26525 üzenetére
Szia. Nálam gyengébb lett az akku idő.
-
norberto9
aktív tag
válasz
AngeloDivina #24555 üzenetére
Nekem is volt korábban ilyen problémám,egy FR után rendesen működik az automatikus elforgatás.
-
lega76
csendes tag
válasz
Beállításokban a Fejlesztői lehetőségekben akad össze valamivel. Én kiakapcsoltam egészen, azóta nem állt elő az elfordulás probléma....
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
Esetleg nincs véletlenül Sudoku app telepítve?
-
rosejbli
senior tag
válasz
Nem lehet, hogy ki van kapcsolva az automata képernyő forgatás?
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
AngeloDivina #23895 üzenetére
Bocs, rosszak voltak a linkek. Innen tudsz rendelni kéket:
For Huawei Honor 8 Tempered Glass Screen Protector Original White Gold Blue Full Cover Hauwei Honor8 Glass Tempered Protection
http://s.aliexpress.com/yuEj6VRv
(from AliExpress Android)IMIDO For Huawei Honor 8 Tempered Glass Screen Protector White Gold Blue Full Cover Hauwei Honor8 Glass Tempered Protection
http://s.aliexpress.com/bqIbM3Uz
(from AliExpress Android) -
TaRka94
senior tag
válasz
AngeloDivina #23890 üzenetére
Köszi, de kékbe nincs :/
Sanki: nincs olyan hogy huawei kezdőlap. -
nrg_52
addikt
válasz
AngeloDivina #23875 üzenetére
Nekem is ez volt a legnagyobb bajom ezzel az uveggel, azon tul, hogy az erzekelopottyok szurtak a szemem. Ha jol sejtem az a jelenseg oka, hogy ez a fajta uveg csak alul es felul a szines csikoknal van ragasztozva, a ketto kozott epp ezert minimalisan elemelkedik az uvegtol, viszont egy hatarozottabb nyomas hatasara osszetapad a ketto, ilyenkor igy nez ki.
-
TaRka94
senior tag
válasz
AngeloDivina #23805 üzenetére
Linket tudsz dobni Aliról?
-
hippo0315
senior tag
válasz
AngeloDivina #23781 üzenetére
Szia!
Én januárban raktam fel ilyen üveget (feketét), azóta is hibátlanul teszi a dolgát,
-
peti85
senior tag
válasz
Nekem volt ilyen, de az katasztrófa volt. MOFi márkájúhoz volt "szerencsém".
Eleve szerintem nem is üvegből volt, de amikor leszedtem akkor mégis úgy tört mint az üveg. Középen a festetlen rész kisebb volt mint a kijelző, ezért kitakarta a szélét. Napfényben úgy tükröződött, hogy semmit sem láttam a kijelzőből, ráadásul azonnal tiszta ujjlenyomat lett az egész. Méretre akkora volt mint a telefon, tehát az egész előlapot védte, de mivel ugye nem volt hajlított, ezért a szélén tiszta dzsuva volt mindig.
Arra hivatkozva, hogy kitakarja a kijelző szélét, visszakaptam a pénzem Aliexpressen, ez volt az egyetlen pozitívuma.
Ez után a CHYI üveg igazi megváltás, de szerintem az abszolút értékben is elég jó. Biztos újra ezt venném, ha nem rendeltem volna akcióban 4-et -
nrg_52
addikt
válasz
Nekem volt, de en nem voltam elajulva tole.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
természetes fényben csinálsz róla képet ?
Esetleg kint a levegőn.Csak mert így nem adja vissza.
-
elekreg
tag
válasz
AngeloDivina #23752 üzenetére
Szia!
Mind a kettőhöz volt, illetve van szerencsém, így azt mondom, hogy ha nem túl sok a különbözet, akkor megérheti, több tekintetben is jobb a Mate 9, akkumulátoros üzemidőben például jelentős a különbség, amellett erősebb hardver, gyorsabb rendszer, jobb a hanghívás hangminősége (nem dual active, cserébe 4G+ és párhuzamos 3G, nem csak 4G és 2G, mint a Honor 8, így a második SIM-nél pláne észrevehető), jóval gyorsabb a mobilinternet (van 4G+), alapban 64 GB tár (már ha neked 32-es H8 van), van OIS és 2x optikai zoom, Super töltés, jobb GPS (van GALILEO is), jobb WiFi (jobb az antennák elhelyezése és működése, ezért jobb a hanghívás, a mobilinternet és a WiFi is), sztereó külső hanszórók, több érzékelő, hirtelen ennyi ugrik be, de lehet még más is.
Azt nem tudom, hogy a Mate 9 árán mennyit bír majd az még lenyomni az újabb típus megjelenése, de valamennyit biztosan, pláne a szolgáltatóknál, ahol más az árképzés.
Én is várom már a Mate 10-et is, de eleinte biztos nem lesz olcsó, bár ha jó lesz, akkor nem feltétlenül bírok hosszú hónapokat várni az áresésre, hanem gyorsan megveszem. -
Gabonetta
aktív tag
válasz
A Honor 9 nem?
-
Sanki
addikt
válasz
Lassan itt a mate 10, inkább akkor már azt várnám meg. H8-ról nem érdemes váltani.
-
fdisk
őstag
válasz
AngeloDivina #23654 üzenetére
Képeket, videókat ments felhőbe.
Driverba korlátlan tárhely. -
west76
aktív tag
válasz
AngeloDivina #23654 üzenetére
Hát, képeket videokat átrakod sd kártyára, ha van, ha nincs akkor lemented pc-re, majd a telefonról törlöd azokat, amiket már nem akarsz minden pillanatban nézegetni.
-
hippo0315
senior tag
válasz
AngeloDivina #21387 üzenetére
Nálam is ezt csinálta, Én kikapcsoltam a Wi-Fi+. Ezzel meg is szűnt ez a probléma.
-
retroid
senior tag
válasz
AngeloDivina #21387 üzenetére
most a L09 modellnel.fel kell tenni a B 391 et a B392 elott? Vagy a B389 re kell a B392?
-
Coempi
tag
válasz
AngeloDivina #14267 üzenetére
Nekem ugyan más fajta van, de a 2 TB-s külső vinyómat is meghajtja.
-
dave0825
őstag
válasz
Ugyanilyet vettem én is, csak én ebay-ről (mondjuk fele ennyiért). Vettem 2-t, mindkettő működik 64 GB-s, 32-es, 16-os pendrive-val, de próbáltam már egeret is, úgyhogy megy mindennel, amivel kell neki.
(#14255) Adami83: köszi, nem is számítottam valami hatalmas minőségre, majd meglátjuk. Nálam konditerembe lesz majd többet használva, ott sem a minőségre fogok figyelni.
-
Gedeon31
addikt
válasz
AngeloDivina #14269 üzenetére
Köszönöm meg van
-
Gedeon31
addikt
válasz
Linket tudnál adni honnan rendelted ?
-
norberto9
aktív tag
válasz
AngeloDivina #13583 üzenetére
Szia!Én is nézegettem ezt a fóliát,de nekem egy telefonboltos mondta hogy nem venne ilyet a helyemben mert volt vele dolga és a szélén a fólia feljött.De neked hátha jó lesz
-
hippo0315
senior tag
válasz
AngeloDivina #13583 üzenetére
Szia!
Nálam 3 hete van a készüléken, semmi gond vele,
S-line tokot használok, szépen elfér a tok keretén belül, olyan fél mm lehet körbe a tok és az üveg között.
Egyet rendeltem, de azóta után rendeltem még, hogy legyen tartalék. -
gianone
őstag
válasz
AngeloDivina #12360 üzenetére
Akkor még nem volt Nillkined. Ég és föld. A csúszásgátlóval az oldalán, vagy épp az kis ablakaival.
Az egyetlen problémája, hogy ennyiért ugyanúgy sárgul, mint az összes TPU (a szürkés állítólag nem, nekem nem volt). Viszont egész más minőséget, igényességet sugároz, és kölcsönöz a telónak is. -
ocecica
csendes tag
válasz
AngeloDivina #11386 üzenetére
Nem tudom ki mennyire van képben az usb c-s adapterekkel, de sokat nem ajánlatos megvenni sem, nemhogy használni, ugyanis a legtöbből hiányzik egy ellenállás, és ha összekötöd vele a telefonodat, az nem tudja, hogy az nem rendes usb c-s kábel és próbálja majd azt a feszültséget felvenni, ami a gyorstöltéssel járna, a gép/töltő meg nem tudja leadni és ebből következik, hogy megdöglik vagy a gép vagy a telefon.
Amazonon meg google+-on van egy csávó aki ezeket teszteli/tesztelte Benson Leung. Mi is futottunk a barátommal egy jó nagy kört, hogy akkor mégis milyet vegyünk. Aztán van hozzá már valami alkalmazás is, amivel meg tudod nézni, hogy biztonságos e a cucc vagy sem, de azt most így hirtelen nem találom meg, akit érdekel annak előkerítem.
Ezek az adapterek OTG-t nemigen szoktak tudni. -
Sanki
addikt
válasz
Működni fog, OTG csak úgy fog működni, ha közvetlen micro USB-s cuccot kötsz rá.
-
cotag
senior tag
válasz
Nekem ezz és ez tuti biztos.
[link] -
atosan
veterán
válasz
AngeloDivina #11074 üzenetére
Hát az a két csoda alkalmazás (fb, messenger) sokmindenre képes
Esetleg az nincs beállítva, hogy üzeneteknél a kijelző felébredjen? Lehet az ilyen párosítás nem tetszik a telónak.
-
febee91
csendes tag
válasz
AngeloDivina #10924 üzenetére
T-mobile
-
peanar
senior tag
válasz
AngeloDivina #10914 üzenetére
Kárt nem okozol vele.
Recoverybe érhető el, belépését lásd összefoglaló.
A telefon gyorsító tárában tárolt adatokat törli. -
Dwatti
addikt
válasz
AngeloDivina #10807 üzenetére
Az én gagyi plasztik tokomban elég gyenge a mágnes ,de szerintem az üvegfólián keresztül nem érzékel. Erősebb hűtőmágnessel már igen. Neked van fent üveg a kijelzőn ?
-
Sanki
addikt
válasz
AngeloDivina #10500 üzenetére
Tedd fel nyugodtan, nem fogsz csalódni.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
AngeloDivina #10121 üzenetére
-
glacious
addikt
válasz
AngeloDivina #10121 üzenetére
Ha azt mondom, hogy simán gyorsabb, mint az s7, az megnyugtat? És stabilitási problémám se volt, eddig.
-
kecz
aktív tag
válasz
AngeloDivina #9078 üzenetére
Telekomos vagyok. Lehet, hogy azzal van a baj. Viszont a mostani Rommal is elégedett vagyok. Mivel tud többet az új?
-
Darksiders84
aktív tag
válasz
Ez lehetséges én is csak Telekomos kártyát használok és 3 hónapja semmi frissítés b120.
-
Sragi
őstag
válasz
Ki probalnam de nincs még 1sim
-
PeteePeti
őstag
válasz
AngeloDivina #8934 üzenetére
Én be mentem GSM boltba és fel is rakták rá a sima fóliát, tökéletes! Bőr bele bújós tokkal használom!
-
arkone
aktív tag
válasz
AngeloDivina #8791 üzenetére
Én is Telekomnál vettem és Telenorral használom mindkét simet.
-
Sanki
addikt
válasz
AngeloDivina #8791 üzenetére
Az enyém telekomos és független.
-
Sanki
addikt
válasz
AngeloDivina #8765 üzenetére
Eddig nincsenek feltárt típushibái (inkább 1-2 szoftveres apróság van, amiket javítanak).
Én mindenképp gyári garanciásat vennék, nem pedig valami kisbolti helyi garanciásat (ami ki tudja honnan van).
Nem fog a fehér koszolódni, mivel nem az a réteg van legfelül. Eléggé csúszós.
Nincs hozzá semmilyen fólia vagy tok alapból, érdemes hozzá rendelni, üvegfóliából a nillkin h+ pro ajánlott, tokból pedig olvass vissza néhány hsz-t, linkeltem négy félét is. -
dokee78
félisten
válasz
AngeloDivina #8755 üzenetére
Mind független
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest