Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
-
Mobilarena

Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Mivel fő verzió frissítésről van szó, hogy érdemes csinálni? Előbb egy gyári beállítás vissza állítás, majd utána kezdjem frissíteni? Vagy egyből jöhet lefelé be lakott rendszerre? Esetleg frissítés után egy factory reset inkább?
Nekem is 2,38 GB -
legenda007
aktív tag
Nálam is talált frissitést. 2,38 gb az egész
-
Sanki
addikt
válasz
Darksiders84
üzenetére
Szerintem nincs köze hozzá, nekem aktív a hicare és b120-ról nem lát semmi új frissítést.
-
PeteePeti
őstag
A Hicare rendszerfrissités korai próba talált nálam B360-at! Sőt már OTA is látja!
-
szatocs1981
aktív tag
válasz
Darksiders84
üzenetére
Szia,
nem hinném, hogy van összefüggés köztük.
Nekem sem volt engedélyezve a HiCare, regisztrálva sem voltam, mégis megjött a B131 OTA-n. -
Darksiders84
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy nekem nincs engedélyezve a HiCare mert eddig nem érdekelt és lehetséges hogy ezért nem jött semmi és nem talál egyáltalán frissítést? N-re is várhatnék feleslegesen HiCare nélkül vagy nincs jelentősége?
-
Protector
csendes tag
Üdv mindenkinek. Szerintetek érdemes lenne honor 7 ről honor 8 ra váltani? Érezhető lenne a különbség? Nagyon megfogott a design aztán erősen agyalok rajta. Ui.: esetleg az új emui 5.0 van valami hír esetleg mikor jön ki?
-
tdhenry
tag
Nem erre gondoltam, hanem a lejátszóból és a jutubról egyből kiküldeni a hangot egy wifis cuccra. Nem tudom mi a helyes megnevezése...
Szóval van egy kis kütyü, abba bele az erősítő jackje, a kütyü csatlakozik az othoni wifire, és ha egy hálózaton vagy vele akkor működnie kellene. Apple tv koppintás, de ez csak hangot tud. -
nrg_52
addikt
Ki lesz az elso bator jelenkezo?😊
Ja latom sry. Lehet nekifutok en is...
-
Hoorus
őstag
Szóval mikor is kaphatjuk meg ezt a 7.0-t? Ha P9-re már van, akkor a héten pl. mi is számíthatunk rá?
-
Sanki
addikt
válasz
szendo777
üzenetére
Ez a firmware finder (android app)?
Nekem csak a B131-et jelzi, illetve a B101-et, ami pedig rajta van az a B120.
Neked melyik van most fent? -
sayCet
aktív tag
Szerintem nem lesz jobb az MM-nel.
-
natë
nagyúr
Nagyon megy a vita xda-n, hogy az utolsó, mai beta a végleges nugát..
-
fdisk
őstag
A letöltési érték, amit a teló mutat, mennyire valós?
-
Sanki
addikt
válasz
szatocs1981
üzenetére
Ha fent van az OfficeSuite alkalmazás, akkor abban tudsz létrehozni .txt-t, viszont nem emlékszem, hogy ez alapból fent van-e a telefonon.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Holnap tervezek egy ilyen készüléket vásárolni. Honor 7-ről fogok váltani, van itt valaki aki 7-ről váltott? Leírná esetleg a tapasztalatait?
Előre is köszönöm.
-
soniq
tag
válasz
1976ramones
üzenetére
Nincs mit

Nálam a viber üzik nem jöttek meg,amíg nem tettem védetté. -
soniq
tag
válasz
1976ramones
üzenetére
Van a telefon kezelő app,ott van egy akksi jelző ikon,és azon belül.
-
-
soniq
tag
válasz
1976ramones
üzenetére
Nekem megy.
Talán próbáld újra telepíteni,illetve ha nincs a védett alkalmazások közt,az is lehet a gond. -
tdhenry
tag
Szisztok, hogy tudok zenét megosztani wifi hálózaton?
Az ios tudja alapból: Airmusic
A 3 éves P6-om gyári zenelejátszója is tudja, és a youtube is.
A H8 se youtubon, se lejátszóból. -
Sziasztok
A kérdésem az lenne, hogy dual Sim és micro sd, vagy csak 1 Sim és micro sd? -
soniq
tag
A telenoros verzió szintén kártyafüggetlen?
Illetve ha az,akkor frissítés ugyanakkor jön,mint egy pl MM-ban vásároltra? -
szendo777
tag
A P9-re közben megérkezett a hivatalos Nougat, talán nekünk sem kell már sokat várni.

-
bazsika89
tag
válasz
szendo777
üzenetére
Ahogy nekem sikerült:
Ugye az eleje megvan: xda. Charles-t felrakod. Telefonon átütöd az IP-címedet a PC címére. Így már a PC-n keresztül kommunikál a telefonod.
A Charles-ban megnézed a kommunikációt és az XDA fórumon lévő sort ( "sp_ard_common" )megnyitod.
Ide tenni kell egy breakpointot, hogy megálljon a folyamat. Az sp_ard_common egy kérés a hua szerver felé. Mikor feldobja az új ablakot ( charles ) akkor akkor Execute majd Edit responde, alul JSONText és ide bemásolod ezt:
{
"status": "0",
"autoPollingCycle": "1",
"components": [{
"name": "FRD-L09C432B320",
"version": "FRD-L09C432B320",
"versionID": "67426",
"description": "FRD-L09C432B320 (2016/11/24)",
"createTime": "2016-11-24T01:57:51+0000",
"url": "http://honor.cvk.gr/v67426/"
}]
}Majd gyorsan megint Execute gomb.
Ezzel az egésszel tulajdonképpen manuálisan megadod a kérésre érkező választ és a telefon meg is fogja találni az új SW-t. A válasz megadására nincs sok idő, mert timeout-al elszáll, ha nem érkezik meg a kért információ.
Tegnap megcsináltam, ami eddig negatívum az az aksi fogyasztás és a hozzá tartozó becsült hátralévő idő nem az igazi. Más negatívumot nem érzékeltem eddig.
( Ahogy nézem P9-re már megjött OTA-n itthon is, érdemes megvárni és akkor nem kell mókolni.)
-
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok,
szeretnék létrehozni 1db txt filet a telefon belsö memoriájában, mindenféle külsö alkalmazás nélkül.
Van erre lehetöség a gyári "eszközkkel"?elöre is köszi
-
peanar
senior tag
Legvégső esetben húzd fel rá a telefonon lévő jelenlegi romot (lásd összefoglaló hogy hogyan). Pár perc az egész és nem jár adatvesztéssel. Ha szoftveres gond lenne, akkor az helyre rázza...kivéve ha valamelyik, valamilyen az elforgatáshoz hozzáférő utólagos app ezt a funkciót letiltaná.
-
dave0825
őstag
válasz
Surplus
üzenetére
és k.sanyi92: Köszi mindkettőtöknek, azóta időközben eltűntek a törölt appok az Alkalmazások közül, egyedül a Play játékok maradt, de most törlöm azt is (Root explorer-ben rákeresek, ahol megtalálom, törlöm mind, így csináltam a Chrome-mal is, a többi magától eltűnt, de azért rájuk is keresek majd).

-
V@ns
aktív tag
válasz
DaWehun
üzenetére
Be van kapcsolva, mindig nézem a gyorsikont, de nem kapcsol ki. Meg direkt ki-be kapcsolgattam többször is, hátha beragadt, de semmi....
k.sanyi92: igen, engedélyezve van, elejétől kezdve. Ma reggel semmi baja nem volt még, délután kezdte ezt el csinálni (illetve nem csinálni).
-
V@ns
aktív tag
Srácok, gyors kérdés: nem tudom hogy, de ez a kis k$&/ög telefon beragadt és sehol semmilyen appban nem fordul el fekvőbe. Restart minden, akksi ki-be (haha
) volt már, de semmi. A következő a restore lesz, de előtte hozzátok fordulok még, hátha tudtok rá megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nekem is 2,38 GB

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)