Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Jó reggelt mindenkinek.
Fogta magát az awei 920-as fülhallgatóm és mostmár nem angolul beszél, hanem valami kínai nyelven... Eddig angolul mondta a dolgokat.
Másnak is csinált ilyet? -
zzola
titán
B381-re nincs valakinek egy gyors linkje? Köszi!
-
dave0825
őstag
válasz
dave0825 #15292 üzenetére
Úgy néz ki, hogy megtaláltam a ludast: a böngésző volt (CM Browser). Pár napja/hete írogatta alul, hogy hány reklámot blokkolt (azt hittem eddig, hogy az AdAway írja), nem is figyeltem, hogy lett a böngésző beállításaiban egy új lehetőség: Adblock. Kikapcsoltam, az AdAway-t visszaraktam, most hibátlan minden.
Megizzasztott így éjjel, hogy holnap nem tudok fórumot, vagy Mobilarénát olvasni.
Inkább az egyik vesémet vigyék el, de ne a Mobilarénát vagy társait.
-
dave0825
őstag
Segítsetek, légyszi!
Aki használ AdAway-t, neki még nem volt ilyen? Az a helyzet, hogy olvasgattam a fórumot, majd valakinek írni akartam Privátot, és miután elküldte, meghülyült a telefon: itt a topikban nem mutatta a hsz-ekben a smiley-kat, se a Hardverapro főoldalán a legtöbb képet, megnéztem a Facebook-ot (böngészőből persze), ott sem jeleníti meg rendesen az egészet, csak betűket ír, semmi kép, vagy háttér. Hiába keresek rá Google-ben a Honor 8 topikra, nem nyitja meg, sem a Mobilarénás tesztet, azt írja, hogy nem jeleníthető meg (mintha nem lenne net), közben meg nem is azt a linket akarja megnyitni, hanem valami teljesen mást (próbáltam, hogy vágólapról beillesztem a teszt linkjét, vagy ezt a topik linkjét, de nem megy úgy sem). Közben alul írja, hogy 29, 26, 39 ads are blocked. Ennyit nem szokott írni, max ilyen 3-4-et. Az app-ban rányomtam, hogy reklámblokkoló kikapcsolása, vagy ilyesmi volt a neve, visszaállította ELVILEG az eredeti host fájlokat, újraindítottam a telefont, és ugyanaz a helyzet... Letöröltem az appot (adatokkal együtt), újraindítottam a telót, és még mindig írja, ha megnyitok valamit, hogy hány reklámot blokkolt.Azt hogy?
Nincs fönt az app, viszont még mindig blokkolja a reklámokat, és már majdnem minden weboldalt.
Ez a Facebook (ismerősök neve átszínezve):Itt rákerestem Google-ben a Honor 8 tesztre (ezzel nincs gond):
Viszont ha megnyitom a linket, nem nyitja meg, mintha nem lenne net, vagy elírtam volna a címsort, és ez áll benne:
Így pedig a Hardverapró néz ki, jobb oldalt egyik mentett topikom képe se jelenik meg, se a a legtöbb kép vagy ikon (itt is hiába nyomok rá a topikokra, ugyanúgy nem nyitja meg):
Olyan, mintha valami vírust szedtem volna össze, pedig ma nem telepítettem semmit, böngésző se a napokban lett frissítve (talán 4-5 napja, de azóta semmi gond nem volt), egész nap nem is volt gond a telefonnal semmi. Most este még használtam, olvasgattam a H8 topikot, és mire megnyitottam volna újra, ilyeneket csinált.
AdAway-ban volt frissítés a host fájlokra, de csak azután frissítettem, miután már besz@rt minden, gondoltam hátha javít rajt, de nem.
Egyáltalán hogy tudnám eltávolítani az AdAway-t, ha bent az alkalmazásban a letiltás-visszaállítás, adatok törlése, uninstall nem segített? -
padi68
senior tag
válasz
Dwatti #15284 üzenetére
közben elolvastam, csak ezeknél kell regelni de itt is a 3 év gari miatt:
P10, P10 Plus, P9, P9 Plus, Mate9 és Mate 9 Pro modellekre értendőAmennyiben a regisztráció sikeres, úgy a HiCare alkalmazás Én fülében megjelenik a regisztrált telefonszám mellett egy arany színű VIP logó, az Arany tagság és annak érvényessége, illetve az elérhető szolgáltatások, egészen pontosan tehát a következők:
3 év garancia
3 hónap kijelzőgarancia
3 hónap cseregarancia -
Sanki
addikt
Fólia témához:
Régebben a G2-höz a bestoffer4yu eladótól vettem a fóliákat, sose volt vele baj, most látom, hogy a honor 8-hoz is árul, elvileg 64mm széles (a nillkin talán 64,4 mm) szóval szerintem érdemes lehet kipróbálni.Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/282461341360
-
Dwatti
addikt
válasz
padi68 #15281 üzenetére
Regisztrálni a Hi Care appban lehet de ott nem fog megjelenti a garancia, a P9-nél meg is jelenik a 3x3 gari.
Ezt keverhette az eladó. H8-nál csak a számla - vásárlási bizonylat kell. > H 8 Kijelző garancia -
padi68
senior tag
A +3 hónap kijelző garanciához hol kell regisztrálni a készüléket?
-
padi68
senior tag
eddig tetszik, 2 "gondom" van:
a kezdő képernyőre a felső negyedbe hogyan tudom az accuwettert kitenni( prémium)?
Van ez az okos karkötőm( miband1S)amihez a MiFitt alkalmazás társul, eddig az előző telefonjaimon tudtam csatlakozni, most viszont az istennek sem tudok belépni, régi nem enged be, újat létrehoztam, de ez sem enged be.... mi lehet a gond?
-
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
Mi sírtunk a fólia mérete miatt , nézzétek meg mit kaptam a P9 -hez 1300 Ft-ért.
Arra még kevesebb a választási lehetőség vagy nem takar vagy a 3D hajlított szélű meg rezisztív mivel csak a szélein ragad. Most rendelhetek másikat mert ez nagyon gáz lett. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #15250 üzenetére
Még annyi, hogy a sárgák ugye ívesen szarnak a forráskód kiadási kötelezettségükre, így stabil custom ROM sem készült még a telóra, a LOS-sel is csak a szenvedés megy. Gyári ROM-on eléggé meg van kötve a kezed.
Így hogy közel ingyen megkaptam ezt céges telónak a dual SIM miatt még csak kibékültem vele, de magamnak sose vennék ilyet, amire nincs rendes támogatottság és nem lehet szénné ROM-olni.
Ezért jó a Nexus széria, vagy olyan teló, amire a Google adja közvetlenül a tiszta Android-ot, nem pedig a sárgák fosnak rá neked valamit. -
atillaahun
veterán
válasz
Shummo #15187 üzenetére
A CPU wakelock-os screen-ből látszik hogy maga az Android rendszer ébresztgetett a legdurvábban, összesen 15 percet, a gyári akku statban is ott van 25+%-kal, az nagyon sok. Abba menj bele és annak a részleteiről lőjj még egy képet, de az alapértelmezett válasz az hogy fos az Android nem tudsz vele sok mindent kezdeni.
Bár előző, 6-os verzióra van XPosed framework, amire lehet tenni wakelock block-ereket, azok még talán érnének valamit, de 7-es gyári rom-on kb. tehetetlen vagy. Max a gyári bloatware-t pucolhatod ki, ami kicsit segíthet. Meg most én még az elsődleges SIM-et raktam fix 2G-re, érzésre olyan 10%-ot nyertem ezzel is egy nap, hogy nem ugrál a hálózatok között. Bár aki sokat használja a mobilnetet, annak ez nem megoldás.
Valami Autostart jellegű app-al fogok még most megpróbálkozni, ami a rendszereseményekre induló folyamatokat tudja blokkolni. -
TaRka94
senior tag
Nektek jó a mirror share? Samsumg tv nekem az alján felénél bugos nagyon.
-
TaRka94
senior tag
válasz
7Heads Drago #15218 üzenetére
Jahh de p9 is dupla kamerás.
-
padi68
senior tag
-
Becksman
őstag
Másnál is előfordul, hogy az ujjlenyomatolvasó nem reagál a lapozás illetve a állapotsávlehúzás???
-
OrLiX
tag
válasz
#16820480 #14361 üzenetére
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen AUKEY 3 portos QC 2.0 töltőt.Sajnos a gyorstöltés nem működik vele. [moderálva]
(#14395) zsolt92 hozzászólásában QC 3.0 UGREEN töltővel megy a gyorstöltés.
(#14361) sheratan QC3 (márkát nem tudok) töltőjével nem megy a gyorstöltés!Jól gondolom, hogy akkor QC3.0 töltővel fog menni a gyorstöltés és QC2.0-vel nem?
Ááááá![ Módosította: Intruder2k5 ]
-
padi68
senior tag
ha nehezen is de, ma sikerült átvennem a fekete H8-ast. Közben beszélgettem a boltvezetővel akinek az első között lett tavaly kék telója: előtte csak iphone volt neki, de azt mondta nagyon örül hogy váltott
Nem tudom még, hogy az enyémen melyik rendszer fut, érdemes az automata frissítést kikapcsolnom?
-
Nick no.1
aktív tag
válasz
7Heads Drago #15212 üzenetére
Köszi ! Már vissza is raktam a 360-t .A 381 nagyon merülős volt.
-
borat26
aktív tag
Üdv!
Kérdésem a dual sim-es felhasználókhoz, hogy ebben a módban hogyan bírja az akksi? Viszonylag sokat beszélek a jelenlegi 2 telefonomról és ha ezt a telefont venném, akkor nem szeretnék napközben a töltéssel foglalkozni.
-
AngeloDivina
aktív tag
Kérdés azokhoz akik Samsung tv-t irányítanak a telefonnal infrán. Ha USB-ről játszok le több kis videót, hogyan tudom előhozni azt a menüt ahol a repeat-et (újrajátszást) be tudom kapcsolni? Köszönöm!
-
Bass
addikt
Sziasztok mitől lehet az hogy használom a rockradio.com appot de neha bezarja a kepernyo kikapcsolasa utan. Egyszer mar itt valaki segitett meg is csinaltam amit írt de néha így is előfordul. 2x3x ujra kell indítanom mire hagyja a telo hogy fusson.
-
OrLiX
tag
Nem kifejezetten Honor8 kérdés, inkább android, de remélem tudtok segíteni.
NAPTÁR
Google naptáramban van összesen 4 naptár.
Egyik meg van osztva másokkal - meg is jelenik a telefon naptárak között.
Létrehoztam egy Névnapok naptárat, amibe importáltam a névnapokat EZ ALAPJÁN.Windows Phone 8-on működött is, de itt nem akar.
Van valami megoldás erre? Nem akarok külön alkalmazást a névnapok miatt.Köszönöm a segítséget, ha tudtok megoldást!
-
mumtaz
senior tag
válasz
7Heads Drago #15212 üzenetére
Na az úgy fasza. Legalább még gyorsabb. Én egyáltalán nem használok tárhelyeket. Mármint direktbe nem.
-
7Heads Drago
veterán
B360 a saját drive-on:
[link]
Lényegesen gyorsabb, mint a gyári server.
Úgyse használom semmire se a g drive-t.
Nekem a b380-an van fent, azt is felrakjam? -
fant0mi
őstag
válasz
istnag #15210 üzenetére
Megvettem a telefont ujonnan, azonnal ment ra a 360. Tok friss telora. De azert kapott fr-t es wipe cachet.
Nincs memkartyam, ket simet hasznalok.
Eszrevettem, hogy letoltes utan porog fel a mediaserver.
Szoval barmit letoltok, utana settings, apps, show system processes, media storage, force stop.
Csak unom folyton ezt csinalni. Neha mar ez sem segit, ilyenkor restart kell. -
Dwatti
addikt
válasz
mantequilla #15186 üzenetére
Szerintem vállalható a kamera, sötétben és kevesebb fénynél is. Képek
-
mumtaz
senior tag
Nos, akiket esetleg érint, kezd végre kiforrni a dolog.
Magisk tökéletesen megy 381-en. Rendesen rootol, modulok is mennek benne. Tehát tisztességesen működik a rootja is.Hátrány, hogy csak B381-en, vagy afelett fog működni.
-
mumtaz
senior tag
válasz
mumuss #15200 üzenetére
mumuss: De
Olyannyira, hogy főleg akkor érezhető, hogy sokkal lassabban is tölt a gyári töltővel, ha mondjuk közben youtube videót is nézek, mint mondjuk 131, vagy 360 alatt. Ilyenkor lehet a legjobban észrevenni, hogy jobban zabál, mert észrevehetően sokkal lassabban tölt.Shummo: Azokat is menti.
A kézi lementést azért mondtam, mert az egyedi mappákat viszont nem menti le. Pl. egyes appek egyedi mappáit sem, vagy mondjuk, ha vannak saját mappák is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok