- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Debütált a Honor Magic7 RSR Porsche Design
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz ktomee #10508 üzenetére
Én mindenképp valami hasonló vonalon akartam maradni (Honor, Huawei), mert megszerettem ezt a felületet (EMUI). Sokáig úgy tűnt, Mate 10 PRO lesz, de nem szívesen adtam volna ki 200e-et, ami azt illeti. Képben volt még a OnePlus 5T, és a Honor V10 (utóbbira azt mondták, ennyiért kicsit csalódás a kijelző minősége, bár én nem láttam). Aztán jött a Mi MIX 2S, amit elég jó áron vettem meg előrendelésben a GB-n. Ma jött meg nemrég, feleségem vettem át, szóval alig várom, hogy hazaérjek
-
Gabesz87
veterán
válasz ktomee #10505 üzenetére
Szintén Honor 7? Ja, nekem sem volt eddig 2 évig semmi bajom vele. Ráadásul most 12-én járt le a gari. 2 év volt rá, ha jól emlékszem. Hát ez szomorú, ha a reset sem javít rajta.
Feleségem meg pont most tudott elmenni sétálni a babával Megőrülök, ha pont most hozzá majd a futár, ás emiatt nem lesz ma telefonom
[ Szerkesztve ]
-
joker1220
őstag
válasz ktomee #10484 üzenetére
Honor 7 nél nincs olyan hogy ha nagyon sokáig nincs kikapcsolva/újrainditva, akkor magától újraindul egy idő után?
Nekem pl tegnap újraindult magától. Viszont ma reggel meg úgy lefagyott hogy leállt a launcher és csak kikapcsolni lehetett, de az is nagyon sokáig tartott. Aztán visszakapcsoltam, úgy tűnt hogy jó, kb 15 perc múlva elővettem és totál be volt halva, megint kikapcsoltam, aztán megint ez volt. Utána gyorsan ki-bekapcs, majd a témát visszaállitottam gyárira. Azóta csak annyit vettem észre hogy az értesítési led elkezdett villogni amikor kaptam egy üzit de hiába nyitottam meg, vagy zároltam a telefont. Villogott egyfolytában órákig. Most nyomtam neki megint egy ki-bekapcsolást, azóta úgy tűnik hogy normálisan működik. Talán 2 hónapja raktam fel a legfrisebb verziót ami kijött.
Nem tudom hogy mi okozhatta de várom a fejleményeket. Másnem csinálok én is egy gyári visszaállitást, ha nem segit akkor pedig lehet vissza kellene rakni az előző verziót mert azzal semmi gond nem volt 2 évig.
Üdv
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
Golota
aktív tag
Megoldható. Töltsd le az activity launchert, ezzel közvetlenül tudsz parancsikont generálni olyan system funkciókhoz, amikhez a sima user interface nem tud hozzáférni. Megkeresed a data usaget a telefon funkciók között és kirakod, mint indítható ikont. Innentől kezdve mindent tudsz állítani, riasztást, napi, heti stb statisztikát, amit csak akarsz.
-
njnl
aktív tag
Nem lehet egész hónapot, vagy dátumtól - dátumig nézni...
MM-ben sem oldották ezt meg. Van már napi, meg havi korlát, de összesített nézet nincs.Szerk.:
Sőt, itt már a gyorstöltés funkció sem kapcsolható külön.
[ Szerkesztve ]
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest