- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honor 7:)
tag
válasz
forestia #3482 üzenetére
Szia én is ezzel küzdöm(ttem), lehet hülyén hangzik de clean mastert feltettem, meg csináltam mindenféle tisztítást és gyorsítótárazás ürítést, újraindítottam , azóta minden oké ,nem a viber és nem is a hangouts tartotta ébren,azóta eltelt egy nap ment mind a kettő 0mp ébrentartással , nálam 2 app maradt ami még ludas lehet skype vagy a chat5 app ,
-
zebede
őstag
válasz
forestia #3478 üzenetére
Ezeket az anomáliákat általában valami app okozza, Root nélkül nehéz kiszűrni melyik.
Amit tehetsz, ha már úgy is hardresetelted, hogy lassan apránként lakod be a telot, így ki tudod szűrni melyik app telepítése után következik be a beragadás és gyors merülés, illetve évek óta bevált appokat kell használni, amit meg nem használsz letiltani.
Meg még az a gond ezekkel a Huawei - Honor telefonokkal, hogy szerintem túlzásba vitte a gyártó a biztonsági és energiatakarékossági beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged