Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
piocasember
tag
Sziasztok! Hogyan tudok úgy adatot törölni a telefonról, hogy később, mondjuk eladás esetén ügyesebb felhasználók ne tudják esetleg előcsalogatni a korábban a telefonon tárolt képeket, jelszavakat stb.? Úgy hallottam, hogy a gyári beállítások visszaállítása nem nyújt végleges és biztonságos megoldást. Rosszul tudom?
-
piocasember
tag
Sziasztok! A készülék kijelzőjén, főleg ha fehér a háttér, több (nem tudom jobban fogalmazni) csillogó pont jeletn meg. Fixen látszik a kijelzőn mindig. Szerintetek ez mi lehet? Ui.: Áttöröltem a kijelzőt, utána is látszik :-)))
-
piocasember
tag
válasz korcsillio #10057 üzenetére
A Honor Magyarországnak ebben a témakörben írott levelemre érkezett válasz: "Egyelőre nem rendelkezünk konkrét információval mely készülékekre érkezik az Android 8. Javasoljuk, hogy továbbra is kövesd figyelemmel hivatalos Facebook oldalunkat, amint érdemi információval tudunk szolgálni ez ügyben, megosztjuk. Amennyiben további kérdéseid lennének, bátran írj nekünk! További kellemes napot kívánunk!"
Vagyis a szokásos "Kérdezz, úgysem mondunk semmit" -
piocasember
tag
Köszönöm nektek! Gondoltam szervíz előtt még megpróbálnék egy resetet, de akkor ezek szerint nincs túl sok értelme?
-
piocasember
tag
Sziasztok! Mennyi idő után érdemes csinálni egy gyári beállítás visszaállítást? Igazából komoly bajom csak egy van a készülékkel, hogy mostanában sokkal gyorsabban merül a GPS-Mobilnet-Wazze tró használatakor. Eddig egy óra alatt 100-ról ha 60 százalékra lement az aksi, most 20-30-ra. Egyáltalán segít egy visszaállítás, vagy csak az aksi nem bírja már. Nem forrósodik. Másfél éve gyúrom a készüléket. Azóta még nem volt visszállítva, csak frissítve az új romokra.
[ Szerkesztve ]
-
piocasember
tag
Igen, nagyon köszönöm, én is kipróbáltam. A lényeg az lenne, hogy pont úgy viselkedjen a billenytűzet, mint a régi (nem okos) telefonokon, vagyis hogy ne hosszan tartó gombnyomásra jöjjenek elő az ékezetek. Láttam egy Xiaomi Redmi 1S telefonon olyat, ami így működik. Xperia billentyűzetnek hívja magát a beállítások között, de így hiába keresek rá, nem találom sehol a neten. Köszönöm, hogy foglalkoztál vele!
-
piocasember
tag
Bocs, nem töltöttem fel a képet.! Ilyesmire gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
piocasember
tag
Tudtok esetleg erre a telefonra működő és persze ékezetes hagymányos billentyűzet alkalmazást? Hagyományos alatt azt értem, hogy négy soros, mint a régi telefonokon. Köszi szépen!
-
piocasember
tag
Android frissítés előtt vagyok. Tudom nem létkérdés és el tudom engedni a dolgot, ha kell, de van egy játék, amire rákattantam és szeretném elmenteni. Létezik rá megoldás, hogy a frissítés után valamilyen biztonsági mentéssel visszaállítsam a játékot? Köszi szépen előre is!
-
piocasember
tag
Sziasztok! Láttam néhány videót és leírást arról, hogy a Honor 7-be egyesek "beleműtik" a 2 simet és az sd kártyát együtt. Én meg nem próbálnám, de kíváncsi vagyok, hogy valakinek sikerült e már és működik e a három cucc együtt!
-
piocasember
tag
Köszi mindkettőtöknek!
-
piocasember
tag
Bocs Srácok, visszaolvastam, de nem találtam leírást. Valaki segítene és le tudná írni, hogyan lehet visszatenni a készülékre a Lollipop-ot? Köszi előre is!
-
piocasember
tag
Sziasztok. A kijelzőm furcsán piros árnyalatú lett. Eltűnt róla a fehér. Ezt a fórumot is szinte barnás pirosas árnyalatban látom. Szerintetek ez hardveres probléma vagy van valami beállítás, ahol kezelhető? Semmihez nem nyúltam hozzá. Egyik pillanatról a másikra lett ilyen. Újraindítás sem segít.
-
piocasember
tag
Bocs, ha kicsit off, mert inkább andoidos kérdés, de ilyen telefont használok és ezt a fórumot olvasom mindig! Az általam soha nem használt Google Drive, Hangots, Térkép, Zene stb alkalmazásokat muszáj frissíteni akkor is, ha soha nem is akarom őket használni? Még lámább kérdés jön, de tényleg nem tudom. Ha frissítem, akkor ugye sok-sok megabyte a letöltendő cucc. Ilyenkor törli a régi verziót? Magyarul nem foglal plusz helyet a sok frissítés? Bocs! :-)
-
piocasember
tag
válasz nagymolnar #3242 üzenetére
Nekem egy hónap után indult el az üveg jobb és bal felül. Írtam nekik! Az volt a válasz, hogy a szilikon tok tolja le az üveget :-) Előtte gyári tok volt, ami másokhoz hasonlóan nekem is hazavágta a fóliát és az alatt a három nap alatt, amíg nem volt rajta semmilyen védelem a kijelzőt is megbuherálta egy helyen. Utána jött a szilikon tok és az üveg. Most a második üveget nyúzom két hete, de a szilikon tokot nem veszem le. Ördögi kör! Lehet, hogy a midicloriánok választják ki, hogy ki az akinek semmi baja a gyári tokkal és az üveggel :-)
[ Szerkesztve ]
-
piocasember
tag
Sziasztok! Tudtok olyan helyet, ahol vehetek a készülékhez kijelzővédő fóliát vagy üveget és fel is helyezik? Tudom, én vagyok a béna, de sikerült egyet elrontanom és nem próbálnám meg még egyszer.
-
piocasember
tag
Sziasztok! Korábban említette valaki, hogy a Xiaomi Myband aktivitásmérő alkalmas arra, hogy ha a kezemen van, akkor a telefon felismeri, hogy én közelítek felé és nincs szükség az ujjlenyomat felismerő használatára. Ez leginkább akkor lenne nekem kényelmes, amikor az intelligens tok hátra van hajtva és az autóstartón van a telefon. A lényeg, hogy valaki korábban írta, hogy a fent említett karperec "ki tudja kapcsolni" az ujjlenyomat felismerést. Kérdésem az lenne, hogy ez a Samsung kütyü is tudja ezt a funkciót szerintetek? [link]
Miután megírtam a hozzászólást, csak utána találtam infót arról, hogy állítólag ez a Samsung okosóra csak Samsung telefonokkal működik. Akkor tudnátok esetleg ajánlani valamit komolyabbat a Xiaomin kívül, ami óra is, nemcsak aktivitásmérő és tudja a fent említett ujjlenyomat olvasó kikapcsolást?[ Szerkesztve ]
-
piocasember
tag
Sziasztok! Meg tudnátok nekem mondani, hogy mi lehet a következő hiba oka? Ha rákattintok a w-ifi csatlakozásra, akkor sokszor kapcsolódik, de még többször előfordul, hogy nem. Nem jelenik meg felül a wi-fi ikonja és nincs is net. Ilyenkor bemegyek a wi-fi menüjébe, ahol rákattintok a csatlakozásra, de azt írja ki, hogy "helytelen jelszó". Utána újra rákattintok a csatlakozásra és akkor már gond nélkül elindul. Elég idegesítő. Tud erre valaki magyarázatot? Előre is köszönöm!
-
piocasember
tag
Én már rendeltem tőlük egy edzett üveg kijelzővédőt. Nagyon hamar megérkezett. Nagyon elégedett vagyok vele. Sokkal könnyebb volt felrakni, mint egy fóliát, amit rendszeresen elb...tam idáig. Egy mozdulattal felraktam és csak két nagyobb levegőbuborék keletkezett alatta, amit két -három mozdulattal el is tüntettem. Nagyon szép a csomagolás is. A dobozban kaptam hozzá egy alkoholos tisztítókendőt, valamint egy törlőkendőt, ezen kívül néhány matricát, amivel a tisztítás után el lehet távolítani a maradék porszemeket és egy olyan matricát is, amivel magát kijelzővédőt lehet eltávolítani, ha cserélni akarjuk.
-
piocasember
tag
válasz paolinho #998 üzenetére
Hú, köszi, hogy szóltál! Még nem vettem meg és jó tudni, hogy ugyanabban az árban van az eredeti. Hála, hála Esetleg még olyan tapasztalatod van, hogy az autós telefontartóra ha rá akarom rakni a telefont, akkor ki kell venni a tokból vagy bírja az előlap visszahajtását? Egyáltalán, könnyű sokszor ki be kattintgatni a tokból a telefont vagy nem tesz jót a toknak?
[ Szerkesztve ]
-
piocasember
tag
Kérlek segítsetek nekem! Itt ez a két rácsos tok jelentős árkülönbséggel. Szerintetek az olcsóbb miben különbözik a drágábbtól? Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest