Hirdetés
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoka79
tag
azt mondod? shenzen chigontól vettem
-
terra052
őstag
jó lenne, ha egyből a telefonkönyvből is működne, és nem csak a híváslistából újrahívva a számokat.
A telefonkönyvben ráböksz a névre, feldobja az ablakot, ahol választhatsz tel.számot stb, ott hosszan nyomsz a számra, alul feljön egy menü, ott az IP telefon tárcsázás opció, böksz és hívja is. -
Upo
addikt
Nem tudja, China Mobile 4G-t tud, Unicom csak 2G (ez a wcdma):
支持中国移动 4G / 3G / 2G 网络,同时也支持中国联通2G网络。1 SIM, ha dual simet akarsz akkor válaszd az 1S 3G-t:
4G版支持单个SIM卡,您也可以选择支持双卡双待的红米1S 3G版。MTK6582 van benne, ez nyilván a leggyengébb redmi, de legalább 8 giga a flash. Régóta fent van a mi oldalán, egyszer már linkeltem régebben de most nem találom hogy hol.
ADATLAP -
terra052
őstag
Egy kis tapasztalati kiegészítés CineDOG1 kolléga hiánypótló sip internetes telefonálás leírásához: ha egy névjegyen a telefonkönyvben vagy a híváslistában hosszan nyomsz, alul felugrik egy menü, amiből szintén lehet internetes hívást indítani, így nem kell mindenkinek külön bevinni a számát
sip,voip,browswercall,internetes telefon
-
Zeki
nagyúr
Én így érem el a SIP beállításokat a Xiaomi Hongmi 1S-en:
Kapcsolatok, majd a bal alsó gombbal Beállítások, ott a Telefon rész alatt a További beállítások rész, ott az Egyéb rész alatt az Internetes hívás beállításai:
Internetes hívás használata: Minden hívásnál
Beérkező hívások fogadása: bekapcsolva
SIP-Fiókok:
Felhasználónéva browsercalls.com-os regisztrált felhasználóneved)
Jelszó: (a browsercallsos jelszavad)
Szerver: sip.browsercalls.com
Beállítás elsődleges fiókként: bekapcsolva
Opcionális beállítások:
Azonosításhoz hazsnált felhasználónév: (mint a browsercallsos felhazsnálóneved)
Megjelenített név: uaz mint a felhasználónév
Kimenő proxy: sip.browsercalls.com
port: 5060
Kapcsolat megtartása: automatikusHogy lehet ezzel hívni?
Na ez a nehezebb az elején.
Ugyanis alapból Kapcsolatokban lévő neveket sehogy.
Ehhez a névjegyekben a kijelölt névjegyhez kell menni, ott a szerkesztés, új mező hozzáadása, internetes hívás. Ide beírod nemzetközi formátumban a telefonszámot, és OK. Ekkor a kapcsolatnál kétszer jelenik meg ugyanaz a telefonszám. Az egyik szám alatt a Mobil/Magyarország lesz, a másik ugyanolyan szám alatt az Internetes hívás lesz.
Így kilehet választani, hogy akarod hívni.Vagy a kezdőoldalon a Telefon menüpontban minden hívás ha újrahívod, internetes hívásként megy ki.
-
micsu
tag
olcsó percdíjakat innen lehet szerezni (saját szám megtartásával is):
http://www.olcsomobilflotta.hu/az androidba beépítet voip kliensek által használt hálózati protokollt a mobil szolgáltató cégek korlátozni szokták, hogy gyengítsék a viop hangminőségét, így rákényszerítve az embereket a tízszer drágább mobilos hívásokra.
a probléma kikerülésére speciális hálózati protokollokat használó voip klienst kell telepíteni.
(saját tapasztalat szerint ez leginkább csak wifi-n működik kielégítően)
linkek a tájékozódáshoz:
- kiszámoló: kezdőknek link
- logout: gondolatébresztő link
- PH: fórum link -
tahepa
senior tag
Na igen....ez aztán döfi...most aztán jól le lettem baszva...el is pirultam lányos zavaromban mind a 120 kilómmal.
Mellesleg nem én sírok itt eme fórumon minden szarért.
Vesztek 50 rongyért egy telefont és elvárjátok tőle a 200 ezer forintos szarok tudását.
Valaki feltesz egy egyszerű kérdést arra ugye ledegradáló lenne a nagy tudoroktól egy egyszerű válasz.
Persze ingyé az már kegy lenne....
Gratula !
Ríjatok ezerrel.
Szerintem akkor is ennyi pénzért megfelelő tudású ez a készülék.
Azért vaalaki magyarázza már el hogy mi a faszért kell 50 oldalt megnyitni a böngészővel , közben autós játékkal játszani és még közben a Vuk zenéjét elmélyült figyelemmel hallgatni miközben vájberen megbeszélni az esti menüt az asszonnyal ....és utána anyázni hogy ez a szar telefon belassul , bezárja az alkalmazások felét és közben csendben lemerül....tényleg szar ez a készülék....Na szép esti sírás-rívást. -
kriszpontaz
veterán
Érthető. Ilyen eset után meg pláne. Viszont aki Redmi 1S készülékkel rendelkezik, meg van vele elégedve? Eredetileg egy O+O lett volna, csak kellett egy monitort is vennem közben így maradt az árából Redmi 1S + 27" LG moncsi
.
Pixelhiba a kijelzőn, vagy egyéb nyalánkságok előfordulnak?
Az MIUI-val már régóta szemezgetem, remélem tényleg olyan stabil rendszer mint írják.
A Redmi meg fogja kapni a 6-os MIUI verziót? Kitkat alapú ROM mikorra várható (az android L-t már meg sem merem kérdezni, nem tudom az MIUI telefonoknak mennyi ideig megy a támogatása)? -
balika011
senior tag
Szerintem nyitok neki újat, mert akkor hszek alapján meg tudom csinálni a gyakoriakat.
lsd.:
Nem kapcsol be a telefonom frissítés után. Mit csináljak vele?
Elsőnek formázd meg a data partíciót. [Leírás]
Ha ez után sem megy akkor itt a debrick leírása: [Leírás]hsz1:
Data fomázása
Kapcsold be a .... kép stb..hsz2:
Debricking azaz a tégla megmentése
Kapcsold be a .... kép stb..Bár, ha nagyon akarom akkor az itt is megoldható...
-
sysys
csendes tag
Nem találom.
Updater-be belépek, akkor a menüből lehet:
- view available updates, ami nem talál frissebbet
- select update package: itt megadható a zip, de semmi más
- settings, ahol semmi nincs, csak h kizárólag wifi-n nézze a frissítéseket
- reboot to recovery mode
- about phone -
Chaser
legenda
Nem igazság kérdése hanem matek
Sztem ilyen felállásban kinti rendelése a telónak értelmét vesztette. Ha még teljes listaáron 5k-ért is veszi valaki egyből ott van, számlával itteni garral. Akinek kell számla annak meg kifejezetten jó is, tréfát vissza tudja igényelni. De mindenki ott vesz mindent ahol akar, értelemszerűen.
Nekem itt a használt több hetes-hónaposakat akartak adni 45-50-értérdemes volt várnom...
Szerintetek rakjak fel újabb romot, vagy esélyes a 4.4 jövő hónapban meglesz? Ami kell végül is az nálam működik.
Egy valami nagyon nem tetszik ebben a telóban..10k-t minimum rá kell költenem üveg hátlapra, edzett üveg előlapra meg gyári fülesre...
-
tachikoma
aktív tag
De gondolom úgy, hogy az akksi ikonban van egy mikroszkópikus pici szám. Nem mellette egy jól olvasható nagy...
Csak a státuszbárral kapcsolatos tweakek nem működnek, mert azt átvariálták a kínaiak. Minden más megy, és valszeg lesz majd javítás, csak most épp nincs ideje a srácnak...
-
-
atthany
aktív tag
eddig gondolkodtam ezen a telón, de most már nagy valószínűséggel nem vágok bele (sőt semmilyen kínaiba sem), köszönhetően Neked!
a tököm akar vele rútolgatni meg miegymás, az össz gondom annyi legyen egy telóval, hogy beleteszem a SIM kártyát és minden frankón működjön(mondjuk nem tudom mi a helyzet az itthoni forgalomban Xiaomikkal)
-
doongoo
addikt
Nem vagyok rózsaszín ködben, mert épp nem is használom a Redmit, pont amiatt, hogy nem vagyok vele maradéktalanul elégedett. Az oka ugyan nem az, hogy nem tud automatikusan a külső SD-re menteni hanem inkább az appok kilődözése a háttérben és a gyenge akksiidő. Amúgy meg külső tárhelyként simán üzemel benne alapból az SD kártya (lehet rajta filmeket, zenéket, stb. tárolni), tehát ezt a célt betölti minden mókolás nélkül. Azaz nem teljesen használhatatlan, de abban igazad van, hogy nem a legegyszerűbb a megoldása.
Programozás ügyileg meg gondolom majd a v6 hivatalos bevezetése után fognak vele esetleg foglalkozni, v5-ben kicsi esélyt látok csak rá, hogy azzal törődjenek, hogy új feature-t tegyenek a rendszerbe, inkább csak a bugokat javítgatják, ahogy látjuk -
doongoo
addikt
Akkor foglalkoznak majd vele a mérnökök, ha megkapják feladatként. Az meg akkor lesz feltehetően, ha elég sokan támadják be őket direktben az igénnyel. Ezt meg csak mi (értsd: felhasználók) tehetjük meg. Én pl. nem írtam nekik, mert engem nem zavar ez a hiányosság, mert meg tudom oldani.
-
terra052
őstag
De nem mondhatod, hogy nem tettünk meg mindent, hogy ne kelljen kutakodni:
Ez volt doongoo eredeti segítsége
..majd itt még hatszor kb
És tényleg segíteni akarunk, hogy ne kelljen sokat túrni annak, aki keresi, de azért legalább a keresőre legyen már idő, ha meg kell oldani valamit
Peace. -
jdeutsch
tag
Szép reggelt Neked és a fórumozóknak!
"A gyártónak ez egy kapcsoló beiktatása lehetett volna."
Akkor bizony a "más" azon háborogna, (mivel nincs ideje keresgélni) hogy a sok idióta kapcsoló között hol találja a számára kívánatost!
NEM! Akinek ez nem felel meg (nem kötelező érvényű ezt választani) annak jó Sony-t vagy Samsungot kell venni, mert ugyebár azok tökéletesek. Nem kell ide jönni ezt ócsárolni, bár úgy tűnik erre azért futja a szűkös idejükből.
Üdv: DJ -
terra052
őstag
Négyszer lett csak ezen a fórumon linkelve a megoldás az sd-re mentésre, három (!) perces mutatvány.
De volt megoldás erre is , és az időhiányban szenvedőknek is arra, hogy ne kelljen tovább szenvedni ezzel a készülékkel, sorrendben:
1. lépés
2. lépés
Ez a két lépés garantáltan megoldja a problémákat, meg a miénket is, hogy folyamatosan ezt kelljen olvasni... -
sesshou
senior tag
Se a Sony se a Samsung nem jobb ezekkel van tapasztalatom. És próbáltam már a windows phone-t is annak is megvannak a nyűgjei.
Se az iphone ahogy hallom.
Az okos telefonok nagyon összetettek és sajnos emiatt rengeteg a hiba lehetőség. és egy olyan cégnek akinek 10+ készüléke van amire még mindre folyamatosan rom frissítés sajnos nincs ideje és erőforrása hogy mindent kijavítsanak. Szerintem.Én legalábbis megbékéltem a dologgal így hogy tudom mi rá a megoldás.
Ha nem akarsz mókolin akkor vegyél nokia 3210-est
-
ORCA58
addikt
De egy NAVI + zenelejátszó vagy egy billentyűzet + egy másik program nem okoz neki gondot. Akkor sem ha közben hívás van. Hívás után mindkettő megy tovább. Ez minimum elvárható lenne egy telefontól. Elég sok topikot olvasgatok mert keresem, hogy mit vegyek, de ezzel a panasszal (lehet én voltam figyelmetlen) eddig csak itt találkoztam. Amit nagyon sajnálok, mert a teszt alapján nagyon szimpatikus volt a MIUI és a Redmi 1s páros.
-
kobipeti
aktív tag
Van több helyen, a többi is hasonló , pl. aliexpress, előzetesen gyanús, és inkább olyan 1700 mA-es lehet kb, de lehet belevágok!
-
-
Xabi78
aktív tag
A vibert tudom mi, a browsercalls.com-ot meg nem. asszem, beleszaladtam a pofonba, de sebaj
LantosBerry8: a ROM verziószáma indifferens a frissítés szempontjából, a frissítés menet független a telepíteni kívánt ROM verziószámától. Feltéve, ha telepítés után csinálsz egy wipot.
-
törölt tag
"Valószínűleg nincs updater app abban a romban amivel kaptad, nálam sem volt.
Így a gyári recoveryvel kell felraknod.
A belső sd gyökerébe felmásolod a STABIL TÖBBNYELVŰ ROM-ot.
Majd átnevezed update.zip -re, mert a gyári recovery csak így teszi fel.
Majd kikapcsolod a készüléket és a hangerő fel és power egyidejű nyomásával belépsz a RECOVERY-be.
Itt értelemszerűen kiválasztod a update menüpontot és felrakod a romot.
Ne lepődj meg, a recovery úgy működik, hogy hamar elszalad 98%-ig az állapotjelző, de nem kell megijedni, majd továbbmegy.
Ha felment érdemes nyomni rá egy full wipe-ot is.
Ez még nem a legfrissebb, erre jönni fog egy ota frissítés 24.0.0 néven.
Ha elfogadod újraindul és felrakja magától." -
Xabi78
aktív tag
A telefon tökéletesen használható lenne, ha a kínaiak nem gondolnák úgy, hogy inkább a saját kókány ROMukat pakolják a gépre a hivatalos multilang helyett.
No: ROMot letöltöd innen (legjobb, ha mindezt közvetlen a telefonnal csinálod, megspórolsz egy másolásos kört).
A .zipo-et kicsomagolás nélkül másolod az SD gyökerébe, aztán átnevezed update.zip -re
Telefont kikapcsolod, majd bekapcsológombot és a hangerő+ gombot egyszerre nyomva tartva indítod a recovery menüt.
Itt kiválasztod az install upodate-zipet
majd csinálsz egy full wipot.Újraindít.
Majd a telefon beállításainál megcsinálod az ota frissítést a 24.0ról 24.0.0-ra.
kb ennyi.
-
Laza...
addikt
Összedugod a géppel a telót, rámásolod a fájlt a gyökérbe. Ezután beállítások/telefonról/rendszerfrissítések, majd menü gomb, rom telepítés kiválasztása.
Kitallózod a felmásolt fájlt, majd frissíted (majd nyomj egy mégsét ha új úgyis a teló
) A végén magától újraindul.
Ezzel már majdnem jó, wifin összekötöd a hálóddal, rányomsz a frissítésre, a 24.0 helyett talál 24.0.0. romot, frissíted (ez nem lesz kevés idő, vagy 1 óra mire lecibálja) (ez rom azért kell, mert a 24.0 nem tud belépni a téma letöltésekbe, ill. nem tudja elérni az oldalt)
Magától restart, kész
szerk.: Ez a MIUI verzió JHCCNBD92.0 amit le kell cserélnem? Igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest