- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
terra052 #7105 üzenetére
Balika: kipròbálnád hogy cm12 alatt áthelyezhetők e a programok az sd kártyára? Pl a locus free, sygic, firefox biztosan áthelyezhető
de a chrome már pl nem. Ezt a g300 gyári 4.0.3-on próbáltam ki.
Úgy tudom 4.3-ig engedélyezett az áthelyezés 4.4 alatt nem, de az 5.x ben megint engedélyezték. A gyári v45 jelly bean 4.3 alapú de áthelyezési lehetőséget nem találtam benne. -
Upo
addikt
válasz
terra052 #7100 üzenetére
Hát ezaz, erről beszélek. Majd ha 1000-ért lesz 50-100 Giga akkor az már valami. Azzal reklámozzák hogy pörgesd a fullhd/4K videókat meg a cloud-ot, az a 7 Gb mire elég? Az kb egy közepes 3G csomag kellene hogy legyen. De ha azt akarnám amit a reklámokkal mögé sejtetnek a 4G hálózattal akkor az az 50-100Gb se egy valami nagy szó. Ha meg úgysem használom ki akkor meg minek a 4G csomag? E-penis-nek?
-
Aethelstone
addikt
-
micsu
tag
válasz
terra052 #4577 üzenetére
én ezt használtam alternatív rebootoló appnak: Quick Boot (Reboot)
mert: kisebb, népszerűbb, semmilyen jogot nem kér -
kano
nagyúr
válasz
terra052 #3834 üzenetére
Az elején "élesíteni" kell mindkét kártyát ami benne van, különben nem foglalkozik vele.
Szerintem szinte tökéletes. Vodásom nincs, ja de Tesco mobile-os van. Telekom és Telenoros tuti megy benne, de nem látom, hogy a Vodásat miért ne ismerné fel.
Kipróbálom.
1. bug amit találtam, hogy hiába állítjátok a 2. simre a 3G-t ott csak EDGE lesz.Upd.: Megy vele a Vodás (Tesco) kártya is.
Mi az a "Tune away"?
-
icemad
nagyúr
-
tachikoma
aktív tag
válasz
terra052 #3826 üzenetére
Nem biztos, mert az AOSP 4.3 romnál működött az xposed, legalábbis nem téglázta mg a telót.
De azért egy rendes backup nélkül (legalább a régi miuidra) ne állj neki...
Kiváncsi vagyok (azt próbáldd meg a kedvemért, hogy a statusbaros tweakek mennek-e - akksi százalékos kijelzés, net használat kijelzés)És köszönöm...
-
kriszpontaz
veterán
válasz
terra052 #3456 üzenetére
Ha rányomkodsz a telefonról menüben az android verzió feliratra amíg "mostantól ön fejlesztő" felirat meg nem jelenik, nem lesz elérhető a lenti menü? Nekem csak addig volt szürkle amíg ezt meg nem csináltam, csak fejlesztőként tudsz alap rommal (tudom hogy a vagyula nem az) rootban piszkálni szerintem. Nekem miután ezt a fejlesztő tapogatást megcsináltam az alap romon kapcsolható a ROOT.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
terra052 #3381 üzenetére
Azzal nincs gond szerintem, mert nem vettem észre, valamint akkor is pakolgatja az nem létező taskeket a memóriába amikor csak úgy az asztalon van, és nincs rádugva. Az előző telefonom mindig eldobta ezt a memóriakártyát (mondjuk mást is), ebben azt hittem hibamentesen megy de lehet az lesz a baj....
A kártyát formáztam mielőtt beletettem, hibamentes elvileg. Kingston Class 10 16GB. -
Thome
veterán
válasz
terra052 #3378 üzenetére
Nem kell az az utólagosan telepített supersu, mivel gyárilag ott van benne az engedélykezelő, az nem gond hogy gyárilag már maga a rom rootolt, nekem is ilyen.
(#3377) Godlike79: Akkor az értesítőhangot fb-hez kénytelen leszek lelőni.
Szerintem ezt kb mindenki megfogja csinálni aki aktívan használja a telefont, mert annál lövöldözi is ki a progikat a cucc, így viszont már nincs gáz vele.
A hangminőség alapján azt hittem, van benne rendes dac. Jobbat szól mint a Lumia 620-am. -
dioka7
senior tag
válasz
terra052 #3158 üzenetére
Hát akkor üdvözlöm azt az okost aki ilyen funkciót rak egy telefonba. Vagy ha legalább belerakja, miért nincsen alapon kikapcsolva, és aki akarja használni az meg majd jól bekapcsolja. Na meg azt sem értem, hogy pl. nálam ez miért csak most jött ki, mikor 2 hónapja használom a telefont gond nélkül...
-
terra052
őstag
válasz
terra052 #3039 üzenetére
Eddig ugye nem tudjuk. Az előző telefonomon volt CM, viszonylag stabil volt, bár pl random újraindult és/vagy nem engedte bekapcsolni a wifit....
Azt az egyet nem értem, miért nincsen alap 4.3 is 1S-re, vagy MIUI, aztán mindenki használja amelyik szimpatikusabb, ugye.
Low-budget szegmensben gyanítom nincs tökéletes rom. Gyári. -
balika011
senior tag
-
tachikoma
aktív tag
válasz
terra052 #2419 üzenetére
Ez egész barátságos, és permanensnek bizonyuló megoldás. Nem tökéletes, ma is elszállt egyszer e zenelejátszóm, de érezhetően javult a helyzet.
Köszi.
Ezzel az appal is le lehet szedni system appokat, ráadásul berakja egy saját szemetesbe, így később meg visszarakható, ha mégis kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest