Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12T - egytucat
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Hálásan köszi a sok hasznos infót!
Most már tisztán látok,
akkor egyértelmű, a multilang romot teszem fel [innen] és recoveryből.
Még két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, az első hogy a wipe Data = Wipe User Data, mint ahogy [ebben] a leírásban is van?
Illetve hogy a gyárilag majd rajt lévő 24-es rom az akkor nyugodtan kuka, vagy érdemes lementeni valamilyen formában (illetve ha igen hogyan)?
Azért érdekelne, mert az a terv hogy akkor a gyárilag rajt lévő romot nem használom, csak addig még usb-vel rámásolom a 45-ös romot aztán egyből frissítés, és már a 45-öst fogom belakni, csak így a 24-esról érdemes akármilyen mentést csinálni, vagy az nyugodtan és egyből kuka?Válaszodat/válaszotokat ezúttal is köszi szépen!
Amúgy holnap hozza a futár, egy gyári tpu tok és kijelzővédő fólia társaságában, szóval a hétvégi programom már megvan,
de a romcserét még azelőtt megejtem mielőtt bármit is csinálok vele szerintem.
-
zozoka79
tag
Nem hinném azért hogy hamisítvány,akkor az antutu tesztnél megmutatkozna a hardver különbség.romfrissítéshez van tipped hova kell másolni a letöltött frissítést? Habár nem ártana azt sem tudnom hogy mien romot kell frissíteni igaz?! Mivelhogy nemtom megnézni mien van rajta...
-
VD
őstag
Ha ROM frissítés volt, akkor utána csináltatok wipe-ot? Samsungnál jártam így.
A másik eset, amikor külön alkalmazással (pl.: Light flow) használtam és annak a backupja nem volt tökéletes. Ott is segített a wipe, plusz nem raktam vissza a mentését a programnak, hanem újra kézzel beállítottam. -
jeanvaljean
tag
Én is így tudtam, de a telefon azt írja ki recoveryben, hogy az sd cardra kell rakni, és nincs ott.. Ekkor vágódtam először hanyatt...
Most akkor hova?
"Can't find update.zip in sdcard"
Please rename the update pack to update.zip and put it to the root directory of SD Card"A számítógépemen simán update.zip-ként szerepel, nem zip.zip-ként
-
r.c.
csendes tag
Tudom, hogy itt a programok nem bezárása a lényeg. Én nem is panaszkodtam, csak az észrevételeimet írtam le. Wipe chace meg volt.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Igaz a szaros kis star w450-en több beállítási lehetőség volt a miui romban, de viszont azt nem nevezném telfonnak.Hol tudom megnézni, hogy ezen a globál rom van-e? A nyel vés bevitel beállításokban? Ott tudnék választani egy csomóból.
-
kriszpontaz
veterán
Fasza. Amúgy úgy tűnik nekem hogy a xiaomi.eu rom a kínai rom alapján készült, mivel az MiVideo alkalmazás jogi okok miatt hiányzik a global romból. Ezek szerint más is ki van herélve belőle mert érdekesen viselkedik (volt full wipe). Egyszer a theme app felső menü rendszere angol, máskor kínai. Stb...
-
Thome
veterán
-
FunkyBoy
tag
Csatlakoznék djulához! Szurkolok azoknak akik CM-et akarnak, de én is pont a miui miatt vettem ezt a telót. Előtte a jiayu G4-en már végigjátszottam ezt a keressünk működő ROM játékot és ha találtam valami működőt akkor kezdhettem keresni azzal jól működő naptár, hangrögzítő, jegyzet, időjárás...stb appokat amikkel rengeteg szívás idő és RAM ment el. Ezek után találtam rá egy jól működő MIUI-t ami helyből kinyalta a ......met is. Szóval én nem kezdeném elölről az egészet, inkább kivárok és ha nem lesz siker akkor inkább note vagy vagy sima hongmi.
Viva Xiaomi+Miui! -
kriszpontaz
veterán
Így van. Ez egy lokalizált rom, mint az Indonéz verzió. Csak random módon kapták meg az Indiaiak elvétve, de még félkész. A román gtiu szerint GPS problémái vannak és térerő bajok, így ez egy BETA rom és csak tesztelésre ment ki. Az indiai júzerek nyavajgása miatt dobták ki, de nincs se kínai se pedig multi rom belőle. Az indiaiak kiszivárogtatták a letöltött zip fájlt de nem ajánlott a használata. Gondolom tapogatóznak mit kellene csinálni a MIUI 6 verzióig.
-
tachikoma
aktív tag
Ezért lenne jó, ha lehetne szerkeszteni az első posztot, és akkor egy átfogó gyík-ot lehetne odarakni.
Esetleg lehetne indítani egy tök új topicot, bár sejtem, hogy abból meg simán káosz lenne.Engem az zavar a srácban, hogy pl sokan írnak a ram kezelési hibáról, ő meg lesöpri azzal, hogy nála működik minden rendesen. Ez mondjuk pont nem érdekel senkit, meg mondjuk ettől nekünk nem lesz jobb, de biztos marha sokat segít.
-
Hege1234
addikt
persze az..
de egy 8" as ventivel szarabbul nézne ki+ télen csak el kell indítani egy játékot és jó lesz kézmelegítőnek
de sztem ebbe nem fog behalni
attól jobban félek hogy mostanában ha töltőre rakom valamikor 3-5 perc után már nem tölt(a led sem ég)
remélem nem az usbport-al lesz valami (több kábellel is próbáltam hálózatival is) -
kriszpontaz
veterán
Próbáltam, semmi haszna.
(#3334) paulkaresz: 2x végigment a flash, most csináltam meg újra, hiba nélkül. Még rajta van a gépen, a "CD" rom már bejött de a logónál áll. Mennyi idő kell neki az első BOOT-nál? Mert ez valami tetü lassú, csak világít a teló a logóval és kész.BEINDULT! Kínai - angol. Basszus pedig gondolhattam volna, az LG is 5 percig indult flash után. Köszi srácok!
-
kriszpontaz
veterán
Igazad van, előjött. Most meg csináltam egy wipe cache-t és egy wipe user data-t, és nem bootol be a telefon. Megáll az MI logó utáni kínai reklámnál. Semmit nem csinál. Ilyenkor mi van?
Ha rádugom a gépre, akkor csak a "CD" meghajtó jön be, de nem érem el a belső memóriát.
-
kriszpontaz
veterán
Rá kell várjak picit, hogy megint begyűljön. Sajna mostanában reflexből lövöm ki, tudom ez hiba volt, de utánajárok.
Az jutott eszembe hogy zenehallgatás alatt a lejátszó képernyőről (4 kis ikon zenehallgatás közben ha rápöttyintesz a kijelzőre) indított Mi Sound Enhancer (füles hangkép beállítás) nem csinálhat ilyet?
Mondjuk tegnap este nem használtam a lejátszót.(#3289) Mozzarella: akkor légyszi a beállításokat küldd el az MIUI Dev Teamnek, hagy tanuljanak belőle.
-
kriszpontaz
veterán
Nem. Ami pluszban telepítve van a telefonra, nem csinálhat ilyet. Normál alkalmazásokat használok, de ez akkor is így viselkedett amikor a 36os rom volt fent. Nem tudom melyik rendszeralkalmazás csinálhatja, de muszáj volt újraindítanom a telefont mert 120-170 mb szabad memóriánál többet nem tudott felszabadítani. Most van 400mb ramom, de nem tudom meddig. Egyébként milyen mókoló alkalmazásra gondolsz? Mi csinálhat ilyen hülyeséget?
-
Thome
veterán
Igen van annyi, csak eltelik 2 óra és van 130mb. És ezt kellene javítaniuk.
Mindenkihez:
V6-ban akkor jobb lesz a ramkezelés? Vagy mégis mennyiben különbözik a V6 a V5-től? Mivel már zászlóshajókon kinn van, ezért csak van róla valami info. Esetleg a hivatalos fórumon nem írtak erről valamit? -
kriszpontaz
veterán
Értelek. Remélem próbálnak azért ezzel a JB rommal valamit kezdeni amíg nem jön a MIUI6 a KitKat-el, mert azért az elég hosszú idő mire megjön. Csak reménykedek benne hogy a memória kezelése nem lesz ennyire elcseszett mint ezeknek a romoknak. Az a vicc hogy a hivatalos fórumon mindenki erről sír, de a DEV-ek a fülcimpájukat sem rántják meg rá. Remélem nem azért mert totál tesznek a Redmi telefonokra, hanem mert a V6-ot izzítják keményen.
-
-
tachikoma
aktív tag
[16:59:24] Én: miui app kill bugra nem tudsz megoldást?...
[16:59:48] Haver: nem, de mintha remlene hogy az engem is zavart
[16:59:52] Haver: volt a nexuson par hetig miui
[16:59:58] Haver: es lehet hogy ezert szedtem le
[17:00:03] Haver: asszem kilovoldozte a lama -tEpekedve várok egy AOSP vagy CM romot erre a telóra...
-
kovy79
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest