Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
Aethelstone #6244 üzenetére
-
kano
nagyúr
válasz
Aethelstone #6237 üzenetére
Viszont porral gyakran találkozol, amik ugyan úgy karcolják (főleg, ha olyan a tok). A GG nagyszerűen vég a fémes anyaggal való karcolások ellen, de szinte semmit a kvarcok (homok, por, stb.) okozta sérülésektől.
-
kano
nagyúr
válasz
Aethelstone #6184 üzenetére
Akkor rakd be a zsebedbe a telefont egy marék homok társaságában és hagyd ott egész nap. Este meg fogsz lepődni, hogy hogy néz ki.
-
kano
nagyúr
válasz
kriszpontaz #5998 üzenetére
Mert kettőt rendeltem és az egyik fent van rajta (barátnőm telőja már) a másik meg tartalékban (ha megvan még valahol)...
-
kano
nagyúr
válasz
kriszpontaz #5994 üzenetére
Nekem van egy TG-m, ha esetleg érdekel, de nem Nillkin. Meg kell néznem egyáltalán, hogy hol is van...
-
kano
nagyúr
válasz
Aethelstone #5917 üzenetére
AZ a baj, hogy meg kell adnod a gatyád méretét is, hogy le tudd tölteni ezt a sz@rt.
Szerintem kamu lesz ez... -
kano
nagyúr
válasz
sesshou #5241 üzenetére
Ha tárcsázó kell dualsimhez akkor talán a ToucPal Contacts a legjobb. Igaz, hogy már sajnos vannak benne kínai szövegek, de ez a mindennapi használatot nem befolyásolja.
-
kano
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #5205 üzenetére
Fölösleges kínai tárhelyszolgáltatókkal foglalkozni. Ezek mind úgy vannak megcsinálva, hogy Kínán kívül b@romi lassúak. Az egyik itt múltkor 10TB-ot adott viszont a regisztráció után gyakorlatilag leérhetetlen volt folyamatosan.
-
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #4482 üzenetére
Tedd inkább fel a 24 multit vagy a cm11-et az érdekes nevű fickótól.
Azért ezt a 43-at én is kipróbálom. -
kano
nagyúr
Ti szerettek szívni?!
Kolléga pár hsz-el korábban leírta, hogy van egy CM11 ROM ami szinte tökéletes (nem fedeztünk még benne fel bugot). Akkor miért szívtok a többivel? Én is feldobtam ezt a romot és egy full wipe után tökéletes a működés. Ráadásul semmi sem ébresztgeti a telót.
-
kano
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #4344 üzenetére
Tudom, akkor is meg lehetne már oldani ahogy a sima Hongminál is megoldották régen.
-
kano
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #4341 üzenetére
Tényleg nem rossz a ROM, én is feldobtam.
Mondjuk jó lenne már megoldani, hogy 3G ne csak 1. slotban legyen.
-
kano
nagyúr
válasz
gipsztigris #4218 üzenetére
Nekem sem aktív most sem, de binárisan rootoltam a telót és működik.
-
kano
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #3947 üzenetére
Pedig nekem OK. Tiszta telepítés volt.
-
kano
nagyúr
válasz
paulkaresz #3857 üzenetére
Vagy nem ugyan azt a verziót használjuk vagy nem volt nálad full wipe?! Nekem nem csinálja...
axlfsi
Akkor inkább ne ilyet. -
kano
nagyúr
válasz
paulkaresz #3855 üzenetére
Pedig van benne.
A Vodás netet nem tudom megnézni mert a Tesco-s kártyámon nincs aktív net.
-
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
válasz
terra052 #3834 üzenetére
Az elején "élesíteni" kell mindkét kártyát ami benne van, különben nem foglalkozik vele.
Szerintem szinte tökéletes. Vodásom nincs, ja de Tesco mobile-os van. Telekom és Telenoros tuti megy benne, de nem látom, hogy a Vodásat miért ne ismerné fel.
Kipróbálom.
1. bug amit találtam, hogy hiába állítjátok a 2. simre a 3G-t ott csak EDGE lesz.Upd.: Megy vele a Vodás (Tesco) kártya is.
Mi az a "Tune away"?
-
kano
nagyúr
Eláruljátok, hogy miért is szívtok a spanyollal amikor eddig 1 hibát találtam a Cofface félében?
Dobjam fel valahová?
Szóval eddig egy hibát találtam, hogy hiába állítható kártyánként a 3G csak az 1. slotban hajlandó működni a 3G (de ott működik is). -
-
kano
nagyúr
A 2. ár is 18$ a Pandánál, még az is jó ár (és onnan tuti eredetit kapsz).
Valamikor el kell kezdeni az Aliról való rendelést.Alin is gond nélkül visszaadják, ha nem eredeti a termék és eredetiként hirdették. Neten vannak leírások, hogy melyik eredeti (nekem is meg kellene néznem).
-
kano
nagyúr
Megjött a mai CM11 javítás, de iszonyú lassan töltődik. Kíváncsi vagyok rá.
-
kano
nagyúr
Xiaomi Mi Band vs Redmi 1s [link]
-
kano
nagyúr
válasz
pakkerpista #3242 üzenetére
Használj alternatív tárcsázót: A Touchpal Contacts kiválóan kezeli a 2 simet (sajnos néha csirkelábas).
-
kano
nagyúr
válasz
doongoo #3232 üzenetére
Köszönöm szépen!
Én rendeltem egyet de eredeti jött, így kb. 5-6 Ah lehet a tényleges tudása a kütyünek. Mondjuk ingyen nem rossz.Hogy mennyi "hozzáértő" van a témában.
Nyilván tapasztalatot vártam, mert számolni én is tudok. Sőt még az elektronikához is konyítok valamit.
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Használ itt valaki EREDETI Xiaomi 10400mAh-s powerbankot? Mennyiszer lehet feltölteni vele az 1s akksiját?
Köszönöm! -
kano
nagyúr
És hogyan teszitek fel? Csak mert nekem eddig az összes ROM felment TWRP-ből, de ez nem akar.
-
kano
nagyúr
Feltette már valaki a multilag fw-t innen? Felment nektek simán?
-
kano
nagyúr
Megjelent a végleges verzió is, ha jól látom (angol, kínai)?
-
kano
nagyúr
Ez nem rom függő és semmi sem padlózott. Volt akinek itt ez volt a teóriája, és le is írta a megoldást (szerinte), de semmi. Semmilyen rommal nem működött és működik a 2. slotban a legújabbnál eggyel régebbi típusú Telenor sim (volt akinek bizonyos régi sim ment). Ez a sim tavaly novemberi és usim (azaz "Ubul"), azaz a Telenor 4G képes simje (elvileg). A legújabbal nem tudom mi a helyzet.
-
kano
nagyúr
Akit érdekelhet Xiaomi Powerbank annak ajánlom figyelmébe (most akciós megint).
-
kano
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #1707 üzenetére
Én is ezt jártam körül. Állítólag csak Xiaomival megy, de azért reméljük ez nem igaz. Van valakinek infója arról, hogy SMS/hívás értesítést fog ez tudni?
Nem, nem vagyok h*lye és tudok olvasni, az érdekelne, hogy ki mit olvasott róla. Úgy gondolom, hogy ha tud rezegni/ébreszteni akkor csak app kérdése, hogy tudjon jelezni is bizonyos dolgokat.
Bár reméljük nem olyan appja lesz mint a MiKey-nek. -
kano
nagyúr
Lesz helyette egy Oneplus One 64GB-os és egy ZTE Nubia Z7 mini.
Az a helyzet, hogy most pl. mennénk Romániába kirándulni és vennék egy ottani kártyát amin hazatelefonálni is sokkal olcsóbb és net is van rajta. Lehetőleg 3G-n használnám a román kártyát is, így a slot2 nem játszik. Viszont az elsődleges kártyám meg Telenoros.
Patt helyzet...
Eladom az összes telefonomat (Redmi 1S, LG Optimus G) és veszek 2 normálisat. Bár a Z7 mini még kérdéses, hogy milyen mert még nagyon új. -
kano
nagyúr
Nekem inkább ebből a Telenor sim kezelési gondból kezd elegem lenni. Azt hiszem megválunk egymástól... Elég volt belőle.
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1448 üzenetére
Sony Keyboard-ját és a Touchpal X Keyboard-ot.
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1444 üzenetére
Nekem is voltak már gondjaim pont a billentyűzettel.
janston
Mert ugye a Mi2-nek 2GB RAM-ja van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest