Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz
balint355 #10199 üzenetére
Nem tudom sajnos ,gondolom kinabol vehette. Egy haverom haverjae akit en nem ismerek. Es csak kinai es angol nyelv van benne. Amugy total ugyan olyan mint ami nekem volt csak mig az nem szaggatott addig ez eloszeretettel. 17-s verzioszamu rom van benne es nem ad fel semmifele frissitest. Erdekes ez a telo ugyan annak a minosegnek tunik.
-
Bass
addikt
Annyit kiderítettem már hogy ez valami TD verzio mtk 6572 van benne 1300mhz cpu. Erre kéne valami magyar nyelvű rom
-
Bass
addikt
Sziasztok
Egy ismerős megkért hogy tegyek magyar romot a telefonjára. Redmi 1 nem S ahogy nézem de azt sem értem mert abban MTK-s 1,5ghz-s cpu van (ha jól tudom),ebben meg ha a teló nem hazudik 1,3ghz. A lényeg valahogy kellene valami stabil magyar nyelvű rom rá. -
dioka7
senior tag
-
dioka7
senior tag
Hahó, ma a Balika féle V6, felajánlotta az 5.8.6-os update-et. Szabad frissíteni?
-
zeno79
őstag
válasz
johniee #10183 üzenetére
Energiatakarékos profilban használod a telót? Mert ott borzalmas R25 óta, amikor is "Powersave performance profile now uses powersave governor". Akkor nekem is szaggatott a zenelejátszás (R25<).
DE a kiegyensúlyozott profilt állítsd át a saját beállító-programjával 300-998MHz-re és Interactive-ra a governort és nincs vele gond. Egy esetleges kikapcs/újraindítás esetén is ugye alapból a Kiegyensúlyozott profil töltődik be, így nem kell átállítanom rá.
Ha nem nyúlok hozzá, 4-5 napot megy így 1,5-2 óra kijelzőidővel. Abszolút stabil. -
johniee
senior tag
Sziasztok, a legutóbbi CM11-et használom Xiaomi 10400-as power bankkal, ha arról töltöm, a telefon borzalmasan leveszi az orajelet, szinte laggol zenelejatszas közben is. Valaki találkozott már hasonlóval?
-
zeno79
őstag
Akit érdekel:
CM 12.1 R14 [2015/08/05]:
-Enable option to set app installation location
-Update fingerprint from latest official release
-Use prebuilt hevc codec
-Switch to lower-end codecs -
Oldbiggy
tag
CM12.1 használókat kérdezném, hogy R13 + Xcellerate felrakása után a média hangerő kikapcsolt, a fülest sem érzékeli, a zenelejátszónak nincs hangja, a videónak sincs hangja.
-
sicc33
aktív tag
Meg tudná valaki mondani, hol lehet kikapcsolni a rezgés funkciót gépelésnél? Alaphelyzetbe állítottam a telefont és nem találom sehol sem (v50-es ROM).
-
Canonfan
senior tag
válasz
Stonerice #10173 üzenetére
Én szombaton tettem fel az 5.7.31-es MIUIHU-t, nekem eddig nem csinálta ezt, sőt eddig amit kipróbáltam működik, és gyors is.
Bár én első indítás után felraktam az Xcelerate kernelt pont emiatt mert tartottam attól hogy a gyári kernelben még benne van az aksi bug.
Azért balika 5.4.10-es romja fent van még a telefonon mint biztos pontEredetileg az 5.7.26-ost akartam felrakni, de gondoltam megpróbálom a legújabbat reméljük beválik.
Viszont ezzel kapcsolatban azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy az Xcelerate kernel miatt mit gondoltok működhet rendesen a gyári biztonsági mentés/visszaállítás, vagy inkább használjak helyette mást, pl Titanium Backup?
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Az 5.7.31-e miui még mindig random módon droppolja az akkut és ha ezt nem is tenné wipe után, akkor inkább kikapcsol random módon :S. Erre a hónapok óta húzódó problémára miért nem fekszenek végre rá?Jah, és rejtett wifi hálozathoz nincs hálózathozzáadási opció! Legalábbis én nem leltem :S
-
Hege1234
addikt
cm 12.1 et használok
(06.25)3G nem működik csak E -m van mindig (telekom)
melyik recoveryt rakjam fel hogy működjön az autómatikus telepítés ?
és hogyan ? -
Upo
addikt
válasz
maczera #10170 üzenetére
Abból nem, gyors töltéshez valami ilyen kell!
"Developed by Qualcomm® Quick Charge TM 2.0 Tech, Charge up to 75% faster. In laboratory tests using a 3300mAh battery1, a Quick Charge 2.0 enabled device went from 0% to 60% charge in 30 minutes, while a device without Quick Charge 2.0 using a conventional (5 volt, 1 amp) charger achieved just a 12% gain in the same 30 minutes."
-
gallimi
tag
Vagy a Philz touch nem tudná felrakni? Wipe és dalvik megvolt.
-
gallimi
tag
A kérdésem az lenne , ha felrakom a legújabb Xcelarate kernelt akkor a kernel verziót nem kellene átírnia? Csak mert ugyan az marad (miui 5.7.26)
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldbiggy #10147 üzenetére
Ez a sebezhetőség (Stagefright) ugyan javítva van-e már ebben a kiadásban?
-
Upo
addikt
válasz
biomassza #10163 üzenetére
Én a helyedben bemennék a sarki villamossági boltba és vennék 200 ft-ért egy átalakítót a polcról, azért nem várnék heteket. A töltőből bármelyik jó, a 2 amperes is, trabantra is jó a 200km/ó sebességet is tudó gumi, maximum nem vesz ki belőle annyit.
A qualcomm quick charge még többet is tud, az 1s támogatja is, bár az ezt tudó töltők elég drágák. Van fali és autós is, ezek 25-30W-osak, azaz 5-6 amper! Mondjuk a sima töltővel nem lehet ennyivel tölteni mert nem váltja át az üzemmódot, de egy jó 2A-es töltővel gyorsabban feltölti. -
biomassza
tag
Ti milyen töltőt használtok? A hozzá kapott kínai-magyar átalakító finoman szólva egy kalap kaki, egyre kevésbé sikerül stabil érintkezést kihozni belőle - gondoltam, rendelek az aliexpressről másikat, illetve autós töltőt / tartót navihoz (utóbbihoz is szívesen fogadok ötletet). Nem tudom, hány amperig merjek terjeszkedni. Az előző telefonom 500 mA-s töltőjét van, hogy észre sem veszi a készülék (nem jelez töltést), de nem akarom túlhevíteni se, ha nem bírja mondjuk a 2,1 A-t.
Előre is köszi
-
Jojo22
tag
Úgy látom nem tèma függő a hìvòablak, csak a háttér változik.
Ha vissza akkarom rakni v5 50, TWRP-be ha system wipet is nyomok az appok világá mennek a beállításokal együtt? Mert próbáltam vissza rakni, hogy ne legyen nagy veszteségem csak a alap wipèket csináltam, de megállt a bootkèpnèl így maradt a 6-os. -
G.Peter
aktív tag
válasz
G.Peter #10154 üzenetére
Annyi változás történt azóta, hogy feltettem a fastboot romot. Így már a kijelző nem észlel meg nem történt érintéseket. Viszont az alsó 3 érintőgomb egyáltalán nem működik.
Jól sejtem, hogy ez már hardver hiba lehet? Van valakinek valami ötlete? Vagy marad a gariztatás?Köszi!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy jelenleg szerintetek melyik a legstabilabb/legjobban használható V6-os rom a Redmi 1S-re?
Én jelenleg a balika 5.4.10-es romját használom, hétvégén gondoltam kipróbálok valami frissebbet de nem tudom mivel járnék jobban, balika újabb romjával, a MIUIHU 5.7.26-al, esetleg valamelyik globallal?
Kísérletezni nem szeretnék, mert ugye lehetett olvasni egyes verzióknál eléggé zavaró bugokról is, (pl aksi, kijelző orientáció bug) és mielőtt felrakok bármit is szeretnélek megkérdezni titeket, hogy mik a tapasztalataitok, melyiket ajánlanátok inkább, illetve ti milyen V6-ot használtok most?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami olcsóbb, de azért használható autós tartót az 1S -hez, amiben álló helyben is lehet tartani a telefont?Köszönöm
-
G.Peter
aktív tag
Sziasztok!
A másik topicba már írtam, de hátha ezt olvassa valaki aki a másikat nem, de tud segíteni...
Kb. 7-8 hónapig CM11-et használtam, semmi gondom nem volt vele. Július elején gondoltam kipróbálom a CM12.1-et. Mivel még nem tökéletes, ezért visszatettem a CM11-et, és ekkor kezdődött az a probléma, hogy az alsó 3 érintőgombot csak nagyon ritkán érzékeli, illetve a kijelzőn össze-vissza érintésetek érzékel. Próbálkoztam másik CM11-gyel, újra 12.1-gyel, recoveryt is cseréltem, de nem javult meg a dolog, max. pár órára.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma? Előfordulhat hardver hiba is? Mivel próbálkozzak?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Jojo22
tag
Valaki tud segíteni, feltettem a legùjabb miui6, eddig az 50-es volt fent az a problémám hogy az 50-es be oldalra kellett elhuzogatni mikor hívtak hogy felvegyem/letegyem, a miui6 pedig fel kell huzgàlni ami nekem nem jò mert kivàgot tokom van és most zárt tokkal nem tudom felvenni, van valami beállítás hogy oldarra huzgáljam ha hívnak?
-
Oldbiggy
tag
Kijött a Kra1o5 CM 12.1 R13.
-
Canonfan
senior tag
válasz
bubu256 #10135 üzenetére
Sziasztok!
Én jelenleg Balika 5.4.2 (V2) romját használom és a mindennapokban tökéletesen jó leszámítva az apróbb bugokat, pl zenelejátszás akadozása nagyon elégedett vagyok vele.
Viszont most gondoltam, hogy meg kéne próbálnom frissebb V6-ot.
A MIUIHU-s V6-al már többször szemezgettem, de mindig volt valami olyan bug vele ami miatt nem kísérleteztem inkább, főleg az aksi bug ami miatt mindig letettem róla, viszont a legfrissebb kiadásról nem olvastam nagyobb hibákról.
Ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy ti mit ajánlanátok melyik romot rakjam fel inkább, Balika legfrissebb romját, vagy az 5.7.26-os MIUIHU-t, érdemes áttérni rájuk az 5.4.2-ről?
Illetve még azt szeretném megkérdezni hogy ezek még felmennek MI recoveryvel is?
Bár a biztonság kedvéért inkább twrp fele hajlok mert dioka7 nek sem ment MI recovery alól, és nem akarok kockáztatni...
Viszont ha így is felmegy, akkor maradnék a gyárinál.(Érdekes egyébként pont a hivatalos MIUIHU-s romról gondolná az ember hogy megy MI Recoval is..
)
Válaszotokat, és bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
Jojo22
tag
Sziasztok, jól èrtem kèsz a stabil MIUI6?
-
dioka7
senior tag
válasz
inteltunder #10140 üzenetére
Eh, nem tudom mi lehet a gond (hozzáértők biztosan tudják), de innen szintén leszedtem egy V6-ot és azzal is így jártam. Gondolom a hiba az én készülékemben keresendő...
-
dioka7
senior tag
A 10017-es és a 10019-es hsz-ek alapján sikerült életet lehelnem a telefonba, de angol és nem MIUI6. Mivel nem igazán vágom az angolt ez így még mindig nem sok, bár a semminél jóval több, ezúton is köszönöm "szatis11" és "nzozz" kollégáknak.
A kérdésem mindössze annyi lenne, hogy mivel a MIUI6 másodjára sem ment fel legalábbis a 10135-ös hszben ajánott, hogy van-e olyan MIUI6 ami magyar és működik és fel is lehet rakni, valamint ha nincs akkor honnan tudnám leszedni a MIUI5-ből a legújabb multilangosat? -
dioka7
senior tag
Szebb jó estét!
Na mostmár tényleg segítség
Megpróbáltam feltenni a tanácsotok és a MIUI fórum alapján a MIUI6-ot, de ezt írta ki frissítés közben:
"Install update.zip failed! Error applying update"
Na innentől kezdve nem lehet bakapcsolni, pontosabban a recovery menüig eljut, de onnan semmi (Recovery 2.0.1 van rajta ha ez számít bármit is). Mivel, hogy soha semmi hasonlót sem csináltam, kellene egy "kis" (valójában igen nagy) segítség, mert ötletem sincs, hogy mi az istent kezdjek vele. Ez így nekem jelenleg egy db tégla.
Köszi előre is -
dioka7
senior tag
válasz
balika011 #10133 üzenetére
Köszi a tippet. A MIUI 6 már hivatalosan kiadásra került? Vagy valahonnan le kell bányászni (esetleg van linked?)? És hát gondolom ezt ROM cserével tudom felrakni, de azt meg sosem csináltam még. Tudsz olyan oldalt ahol egyszerűen (tömören) le van írva a menete? És a legfontosabb: már üzembiztos? Szóval minden funkció megy tökéletesen, nem fagy és minden működik rajta(benne)?
Köszönöm a segítséget -
balika011
senior tag
válasz
dioka7 #10132 üzenetére
Gyári állapot vissza + miui6hu + nem teszel fel minden szart a playről => megint jó lesz
Az aki minden fost fel akar tenni, annak tényleg az ifos való, az úgynevezett buta telefon.
A Google nem szűri az appokat, ezért nagyon sok a silány szar közte, míg az apple, pont a sok hülye miatt megteszi, mert különben mindenki az ő túlárazott szarját szidná.
Amúgy a Mi 4i-re sok a panasz. -
dioka7
senior tag
Üdv!
Régóta agyalok, hogy mit tegyek. Az utolsó előtti verzió szerint lecserélem a készülékem egy mi4i-re, de végül úgy döntöttem adok neki még 1 esélyt.
A problémám, hogy irtózatosan, borzalmasan, nagyon-nagyon, rettentően lassú a telefonom. Bármilyen program bezárása után 5-7 mp-ig a "luncher betöltése" feliratot bámulom. 10-ből 7-szer pl a kamera megnyitásakor automatikusan bezárja, a megnyitása után azonnal. Pedig szinte mindig takarítom a RAM-ot a home gomb-hosszan nyomós menüben. De ezt bármilyen programmal bármikor megcsinálja. A helyzet az, hogy új korában nem ilyen volt, úgyhogy arra gondoltam csinálok egy "gyári beáll visszaállítása"-t. A kérdésem az lenne, hogy mi az az ingyenes progi amivel mindent le tudok menteni róla (névjegyek, sms-ek, programok+beállításaik+mentések)? Képeket, videókat leszedem azt nem kell visszaállítani. A MIUIban lévő biztonsági mentéses történet jó lehet erre? Aki csinált már ilyet attól egy kérdés: fel fog ettől gyorsulni a készülék? Új korában nem volt pl olyan, hogy ha lapozok a menüben megáll gondolkodni, most meg nincs olyan h ne tenné. Aztán a hétvégén kempingezni voltam, szombatról vasárnapra éjféltől, reggel 8ig 48%-ot merült. És nem volt ébren, mármint minden app azt mutatta, hogy nem volt ébren a készülék. De máskor meg pl. hétvégén ha nem nyúlok hozzá van, hogy 1 nap alatt alig 5%-ot merül. Ez a gond (hogy néha leszívja az aksit) pl megoldódhat egy gyári resettel? A gyári MIUI van rajta, sosem mókoltam, nem is tenném, mert nem értek hozzá. Ha a gyári reset nem megoldás van valakinek ötlete, hogy mit lehetne egy magamfajta laikusnak tenni vele? -
Oldman2
nagyúr
CM11 R27 van fent, az alapértelmezett kamera szombaton (közel 40 fokos hőségben) elég érdekesen viselkedett...
A kijelzőn látható kép és utólag maga a felvétel is elkezdett "villogni", a fényerő hol fel hol le.
Érdekes jelenség, kérdés hogy ez a CM vagy a hőség következménye volt-e?
-
Oldbiggy
tag
válasz
juve600 #10128 üzenetére
Megkínlódtam vele, feltettem frissítésként, forró lett a telefon hátulja, maxon mentek a procik, eltünt a kikapcsoló menü, csak újraindult, akksi ki, bill kombinációra indult a recó. Friss telepítésként most megy, feltettem az xcelerate kernelt hozzá, egyenlőre semmi gond.
-
juve600
nagyúr
üdv
CM 12.1 R12 feltette már valaki ??
milyen ?thx
-
-
sicc33
aktív tag
Jelentkezett bárkinél olyan probléma, hogy nem hallotta a hívó fél? Mintha a mikrofonnal lenne valami. Kosz okozhat ilyen problémát? Nem olyanra gondolok hogy vastagon áll a mikrofon nyílása előtt a sár
. Apró, finom porra gondolok elsősorban. Vagy kimozdulhat a helyéről a mikrofon (alsó)? A zsebben hordás lehet nem tesz neki jót ....
Lehet finoman levegővel ki kellene fújatnom.
-
attilav2
őstag
válasz
sicc33 #10119 üzenetére
Én is találkoztam már vele, napjában egyszer eldobja a netet, de telefonálni lehet vele, én mondjuk a netet használnám tehát engem zavar. Repölőmüd be, majd vissza normál módba megoldja de akkor is zavaró meg macera. Ráadásul a térerőnek is olyan dbm értékei vannak negatív irányba hogy az hajmeresztő, mintha alig lenne jel és kínlódna a modem. Gondoltam sim cserére mert elég régi, talán megoldaná, de hát ebbe a vodás flottába állítólag 7k-t kérnének érte. Volt aki ingyen ki tudta cserélni, de neki lehet hogy azért csinálták meg ingyen mert microsimes telefont vett, abba meg nem jó a mini sim. Jó lenne találni egy mérnököt a vodától aki a térerő anomáliákkal foglalkozik hogy érdemes a simet cseréltetnem vagy maga a telefon úgy xar ahogy van.
-
sicc33
aktív tag
Sziasztok! Tapasztalt valaki olyat, hogy kiiírta a készülék, hogy nincs szolgáltás, van térerő és telefonálni is lehet vele? Mi lehetett a gond. Újraindítottam és most működik rendesen. MIUI 5 v50
-
attilav2
őstag
Kis segítség a stabil miui6 részleges magyarításához (jobbára csak a telepített alkalmazások és a billzet lesz magyar)
Van már stabil miui6 leszedhető innen:
http://en.miui.com/thread-129784-1-1.html
Sajnos magyarrul nem tud, hát a brit angolt választottam, utána locale-nak az oroszt mert angol localet nem lehet választani(ettől még angol nyelvű marad). Hogy magyar legyen a locale, és így a felrakott programok is, a következőket kell tenni:
Felrakod a playről a morelocale2-t, de nem fog működni mert jelenleg nincs root a stabil 1s miui6-ra.
De megkerülhető a dolog, be kell kapcsolni a fejlesztői opciókat a telefonon, a miui verzióra tapicsokolással elérhető lesz a menüpont, majd usb hibakeresés bekapcs.
"Minimal adb and fastboot" csomagot telepíteni kell az xda-ról. Elindítod a parancsikonjával. Beírod ezt:
adb shell pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATIONkétszer is írja hogy permission denided, de utána már tudni fogod módosítani a locale-t a morelocaleben. Custom locale és hu HU -t kell beírni az en EN helyére. Utána magyarodnak a google alkalmazások és magyarul települnek a programok már amelyikben van fordítás.
-
Hege1234
addikt
rég voltam már itt
Mokee-n kívül megoldotta már valaki hogy lehessen sd-re pakolni a cuccokat
csak CM érdekel MIUI nem -
Aethelstone
addikt
-
-
Roxkex
senior tag
MIUI használókhoz szólnék!
Még a balika féle romon felraktam egy Eureka nevű témát amihez volt egy iszonyat jó betű stílus. Viszont a mostani miuihu 6.5.25 (talán ez ? lehet elírtam) az áruházból töltöm le ugyan azt az Eureka témát ahhoz nincs betű stílus. (készítő ugyan az!) Esetleg valakinek nincs valamit tippe hogyan lehetne árakni az másik romra is ?
No meg még 1 kérdés , hogy a zenelejátszó hova menti a playlisteket ? -
gallimi
tag
Én szívesen kipróbálnék egy Pac man romot de eddig nem tudtam letölteni. Kaphatnék egy linket? Illetve mi a véleményetek róla? Köszi.
-
sesshou
senior tag
Szemezeka syhost fele cm12 vel de ahpgy vissza olvastam a velemenyekben elegge vegyesek a velemenyek vele kapcsolatban valaki azt irja szuper valaki azt hogy "syhost = szar" van itt olyan aki teljes megelegedessel hasznalja a mai napig? Gyari kernellel esetleg?
-
attilav2
őstag
válasz
Sir Riccio #10100 üzenetére
Nem lehet hogy nálad van valami probléma? mert a screenshotok alapján kell benne angolnak lennie:
http://en.miui.com/thread-129784-1-1.htmlLehet hogy kell egy system wipe. De inkább fastboot mint twrp alól.
fastboot erase system, aztán rakd újra. -
attilav2
őstag
válasz
Sir Riccio #10100 üzenetére
Visszafejlődnek?? Nem elég hogy rejtegetik a legújabb miui6 betát 1s-re, (bár legalább angolul tud), de a stabilból meg kiveszik az angol nyelvet?? Hihetetlennek hangzik, reklamálj az en.miui.com fórumban.
A global romok nemzetközi piacra vannak, nemcsak a play hanem az összes google app benne van, nincsenek benne kínai appok és kínai online szolgáltatások. Ezért is furcsa az angol kifelejtése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest