Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Aethelstone #9686 üzenetére
Nálam újraindítás után egyből play FC, utána már nem, viszont a google play azt írja, hogy nincs kapcsolat...
Ötlet? Dlawik wipe megvolt..
-
johniee
senior tag
Leszedtem az Official MIUI 5.4.22-t, tök Jo, Gogh alapból benne van a gapps, de az akksi % bug még mindig megvan, és többet is gondolkozik, mint a két héttel ezelötti verzió...
Úgyhogy most jön a CM12 R3 -
lac14548
aktív tag
Én kicsit szomorú lettem amikor ezt olvastam ugyanott:
Akkor az applikáción belül kell megvásárolnom valamit?
Nem kell és nem is lehetséges - az applikáció csak Magyarország térképét tartalmazza, és nem is lehet további térképeket és kiegészítéseket vásárolni hozzá.
Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy a térképfrissítésekről sajnos lemondhatunk....
-
Aethelstone
addikt
Nos, ezeket a dolgokat a CM12.x-es verziók alapból tudják
Jó, jó..ipari hulladék egyelőre mindegyik, de szerintem 1-2 hónap max. és kurvajók lesznek
Mindenesetre nem kell annyit várni rájuk, mint egy offical MIUI6-ra
MIUI fan vagyok, de sajnos azt kell mondjam, hogy a Xiaomi kicsit most lemaradt....
-
nortx5
csendes tag
Na sziasztok jelentkezem ismét!
Miui v6 Balika V2-es feltettem egy ideje, mert hát ha már rizs akkor legyen vörös
Elsőnek az aksi nem volt a toppon de pár feltöltés után be áll-t simán elmegy 2 napot (sajnos a szarabbik aksim van 3 óra kijelző idő max)
Azonban a memcsi gondok csak-csak nem hagytak nyugodni! Tegnap leszedtem 2 alkalmazást (na jó volt az 5 is!
)
- Root Booster
- Ram manager PROAz alábbi 2 beállítással csodát értem el:
Root Booster-t speed-re állítottam
Ram manager - Hard Multitasking mod + Swap file (512mb) Mondjuk amikor egy külső progival csekkolom nem látok változást az alap 128MB-os swap méretében na de mindegy!A lényeg hogy azóta nincsen launcher töltés folyamatban ablak! Jellemző volt ez pl ha már jó pl facebooknál jó sok postot elolvasol üzenőfalon aztán hirtelen főképernyőre akarsz lépni.
Számomra lett egy tökéletes MIUI 6 -os rendszer amit eddig csak a CM 11-es tudott nekem nyújtani. Nem gondoltam volna hogy a MIUI rendszer valaha képes lesz ilyen sebességre és még is! Köszönet a developereknek érte!
-
Stonerice
őstag
válasz
Aethelstone #9689 üzenetére
Én még CM alatt sem tudok ilyesmiről. Pedig elbírnám viselni
Telefonszámokat szinkronizálja, de a többit nem. Vagy ki kellene esetleg várnom? Rom instal után magam neki is kezdek az appok telepítésének.Lehet hogy idővel elkezdené a letöltésüket?
Egyébként most CM 12.1 R3 van fent. Szerintem ez már elég baba. A saját kernelével használom. Még pár funkciólehetőség hiányzik a többi romhoz képest. De ha jól tudom XDA-n van is egy ilyen rom ami szintén R3 alapú és csak a személyre szabás funkciókkal lett bővítve. -
Aethelstone
addikt
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy a miui alatt a gugli miért nem képes az alkalmazásaimat visszaállítani?
-
Geree
senior tag
reg hasznaltam ezt a telefonomat, de gondoltam visszaterek ra...
Mi a tapasztalat a V6-os ROMokkal? teljesitmenyre, akkura jobb, mint a stabil (50-es) V5?vagy esetleg ajanlott mar, stabil az 5.1 CM vagy Mokee napi hasznalatra dual simmel?
-
Roxkex
senior tag
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Aethelstone #9684 üzenetére
Bocsánat, félreérthető voltam, nem szeretnék teljes wipeot.
Úgy szerinted túléli? -
Tomaaasz
aktív tag
válasz
Canonfan #9679 üzenetére
Nálam szinte az össze MIUI-val ezt csinálta.
Más:
Resurrection 5.1+XCelerate alatt eddig két hibát talátam.
Az egyik, két SIM esetén, a lock screen-en a 2. kártyára folyamatosan ezt írja fent a status bar-on:
"Nincs szolgáltatás"A másik, hogy hiába állítom át a csengőhangot, nem azt játsza le amikor hívnak.
Ötlet?
Szerk:
Még egy kérdés. Jelenleg az v5.4.1 van fent, tudok frissíteni úgy, hogy csak simán felflashelem recóból a v5.4.2-t? -
Stonerice
őstag
Csak én érzem úgy hogy a MIUI 6 Redmi 1s-re egyre instabilabb minél előrébb haladunk a fejlesztői változatokban?A Balika féle legalább javult. Vagy csak kevés neki a ram? Böngésző crashel folyton.
-
Roxkex
senior tag
válasz
Canonfan #9679 üzenetére
Ilyet én is tapasztaltam olykor olykor és iszonyat idegesítő ! De ma újra húztam a romot az 5.4.10-el eddig nem volt gond de ez később derül majd ki igazán , mert a másik romnál is hosszú idő után kezdte el.
Én mindenképpen a powerAMPot tudom javasolni , ha esetleg valami gubanc lesz a gyárimmal akkor mindenképp azt fogom én felrakni
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti használjátok balika romjában a gyári zenelejátszót?
Én eddig párszor teszteltem és az a bajom vele, hogy meg-megáll szóval magától leáll a zene és kicsit később újraindul, van hogy több szám után, van hogy egy számon belül kétszer is...
Nektek volt ilyen gondotok, mit gondoltok beállítás kérdése csak vagy szűkös neki a ram V6 alatt?
Illetve ha az utóbbi, akkor ti milyen zenelejátszót használtok MIUI (V6) alatt aminek nem kell sok memória de jól szól?Válaszotokat előre is köszi!
-
Upo
addikt
Letöltöttem az alkalmazást, de közben lecseréltem a telefonom. Akkor már nem tudom újra letölteni a SzülinApp-ot?
Akár iOS, akár Androidos telefonod van, a letöltött alkalmazásaid a Google, illetve az Apple fiókodhoz tartoznak, és nem a telefonodhoz. Ezért később, ha telefont cserélnél, akkor is elérhető lesz számodra az alkalmazás. Ekkor jelentkezz be a fiókodba, és szinkronizáld az új telefonoddal.Forrás: Szülinapp Gyakori kérdések, vége felé.
(Azért én lementettem, biztos ami biztos)
-
gabe_
őstag
válasz
Aethelstone #9674 üzenetére
Miért nem?
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #9669 üzenetére
igen
-
gabe_
őstag
Ezt az igo szülinapp telepítőjét hogyan tudnám lementeni, hogy ha lejár a 10 nap, utána is tudjam telepíteni?
-
zeno79
őstag
válasz
Aethelstone #9670 üzenetére
5%, mar nem olyan rossz. Most felraktam a beast rc3-at, proba. Van egy regi bug ebben is: ha a power menubol kapcsolom a repulogep modot, ott nem lehet visszakapcsolni (inaktiv), de a gyorsbeallitasok panelrol még lehet hal'istennek.
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #9660 üzenetére
a 3 betüs navi nem megy rajta
-
zeno79
őstag
CM 12.1 r3 kijött. Feltettem, eddig OK. Kivancsi vok reggelre mit mutat az akksi, a changelogbol nem derul ki erre vonatkozoan semmi.
-
Oldbiggy
tag
Feltettem a Ressurection romot, az éjjel 3%-ot merült, a deepslep 97% volt, reggel feltettem a kernelt hozzá, azóta az 1 proci maxon pörög. Megvolt a vipe is.
-
gallimi
tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Frissítettem Balika MIUIHU 5.4.10 v2-ra nagyon ok minden, csak a play áruházat nem tudom használni. Rábökök és kilép. Wipe volt már, nem segített. Mit csinálhatnék még?
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #9660 üzenetére
az biztos
-
juve600
nagyúr
igy már jó
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #9656 üzenetére
ok
próba -
Aethelstone
addikt
válasz
juve600 #9655 üzenetére
Én felraktam a romot és a gappsot és wipe.
Aztán elindítottam. Elindult, beállítottam mindent, aztán reboot és kernel fel. Aztán reboot és örültünk Vincent.
Azt tapasztaltam, hogy a romot és a kernelt egy menetben felrakni nem mindig sikerül...szerintem Neked is itt mehetett el. -
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #9650 üzenetére
felraktam a romot,utánna wipe
felraktam a kernelt,utánna wipe
felraktam a gapp-sot,utánna wipereboot
sokáig tölt,utánna kiad egy ablakot hogy 89 app telepités,újraindul,megin ua-z,mit rontottam el ??
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #9652 üzenetére
már töltöm lefele,mindjárt rakom is felvan esetleg valami ami nem működik alatta ?
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #9650 üzenetére
gapps pedig az 5.1 -es kell ugye ?
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #9647 üzenetére
a rom megvan ,de a kernel letöltő linkjét nem találom,illetve azt hogyan kell feltenni ??
-
Aethelstone
addikt
-
Roxkex
senior tag
Esetleg valaki nem tudja hogy a kuaipanos 512+512GBos felhőt m3g meg lehet csinálni? mert a miuihun talált megoldásnál nem látok sehol 512+ tárhelyet.. de "gyárilag" is csak 5öt kaptam
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #9641 üzenetére
szia
tudnál adni linket a CM12.1 -hez amit használsz ,meg a kernelhez ??
thx
-
dhrtlockero9
csendes tag
[ROM][CM12.1] TEMASEK 5.1 v10.1 by Moonlight (Chinese Dev)
Changelog:
Temasek V10.1 update:
1.Temasek code update to the latest
2. Combined cm12.1 the latest code
3. Speaking of integration code
4. attribution and lunar features such as integration
5. drivers and kernel cm belongs latest
6. Some other small details of updates and improvements
7. Other own experience or more information, please view settings - update logs on the inside of the machine
Temasek partial functions:
1.temasek boot animation
2. Date Day afternoon show
3. Set the date and time position
4.cm all basic functions
5. Date Format
6. Support single card machine operators options and settings
7. Status Bar speed, etc.
8. Apply circular sidebar
9. Floating notice
10. Clock Widget
11. Display
12. Freedom gesture
13. The lock screen
14. The immediate tasks set
15. screens and animations
16. Other more on their own experience
5.0 ROM, do not delete the input method, whether the return of keys, house keys and other keys will fail!
If you need to remove the input method, please install additional input before you can delete and set as default
Note: The above 4.4 ROM, USB debugging mode is turned on: Click Settings - on the inside of the machine for more than five times the version number, and then return to the set - you can see inside the developer options
; Come and join electrical display and SMS attribution
; T9 dialing
; Adjust the language, time zone, etc. The default startup Chinese
; Replace the system comes as Google Pinyin Input Method
; Adding third-party software support uninstall
; The integration of several mainstream, if they support the work of the developers, you can keep using, if not support, you can uninstall itself
; Default on an unknown source
; System comes with Root Privileges
; Rapid smooth and stable
; Add the full localization of Chinese string set has been basically finished ok
Precautions
Note: The above 4.4 ROM, USB debugging mode is turned on: Click Settings - on the inside of the machine for more than five times the version number, and then return to the set - the developer the option to see the inside, check the developer mode inside the computer before connecting USB debugging
5.1 ROM, do not delete the input method, whether the return of keys, house keys and other keys will fail!
If you need to remove the input method, please install additional input before you can delete and set as defaultDownload:
http://pan.baidu.com/s/1qWskVFYGapps Download:
Google service pack (provided Google sync contacts and calendars as well as play the big games and solve some software compatibility issues fc General users can not brush into):
http://pan.baidu.com/s/1c0wCLk0 -
Oldbiggy
tag
válasz
Aethelstone #9622 üzenetére
Szia. Ez a kernel jó hozzá? Armani-prod-bld6-npr-CM12.1-R1
-
Stonerice
őstag
Fizikus fejjel megnézve, jót tesz az egésznek a gyenge ház, ami engedi szétpattanni a telefont. Súlyának 3/4-től a földet érés pillanatában megszabadul amint kiesik az akku. Így nem terheli túlzottan a kijelzőt sem.
Ritka példák egyike, hogy nem mindig a masszív a jobb.
Gratulálunk a kínai mérnököknek.
-
Stonerice
őstag
Nézzétek csak mit találtam! [Lockscreen] Ubuntu LS by vagyula
Hogy mit kell vele kezdeni azt nem tudom. MTZ fájl? hmm.. Be kell rakni az MTZ -be?
-
mark1998
tag
Láttátok már az új Opera Minit? Menő
A táblagép mód nem rossz, meg hogy az oldal tetején még feljebb görgetve frissít. Meg kijelzi hogy mennyi adatot spórolt (nagyon sokat!). Nekem bejön.
-
wincmd32
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy az emailekhez a mellékleteket nem engedi mobilneten letolteni csak wifi-vel.
Pár kb-os fájlokat is beleertve, nem csak nagyobb fajloknal. Hol lehet ezt kikapcsolni? Egy hasonlot találtam, ott felvettem 20MB-ra a korlátot, ennek ellenére egy 2kb-os jpg-nel is csipog h wifi kell a letolteshez...
Miui6, 5.4.10(v2)
Köszi! -
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #9627 üzenetére
Első indulásnál a pin kérés előtt közölte, hogy a google play services sajnos leállt.
Személyreszabhatósági opciók FC-znek nálam akárcsak az 5.4.2 ben. Szolgáltatóválasztási lehetőség másodjára már nem volt hajlandó működni.Tegyek fel más recovery-t vagy mit csinálok szarul?
TWRP 2.8.6 van fent
Formázni szoktam a teljes készüléke..
Utána reboot recvery
Install rom
Install Gapp, utána wipe cacha/dalvik. és Reboot.Újraindítva valamelyest javul a helyzet, de pl. rezgés erősség állítás állandóan FC-zik.
-
Stonerice
őstag
-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #9624 üzenetére
Ha jól értelmezem a Wakeclock detector adatokat, akkor semmi sem futott tovább pár percnél. A készenlét idejének javát deep sleppben töltötte. Szerintem csakis a mobilhálózat kezelésből adódhat a fokozott merülés.
Ennek a release-nek rendkívül jó a térereje. Persze ha odaadja neki a kraftot
...
-
Stonerice
őstag
Nálam 7% -ot merült több mint 12 óra alatt a 16-ai Mokee Cm 12. Nem épp egy Miui, de nem rossz.
Ez csak tétlen állapot... -
attilav2
őstag
Pròbálkoztam a titkosìtással a G300-amon, látszòlag sikeresen le is titkosìtotta magát, de nem tudtam ellenőrizni, mert nem tudtam felrakni a cwm-et hogy megnézzem látja e a tárhelyet, mert a gyári rom bekapcsolt titkosìtással nem engedett fastboot módba menni, ìgy custom recovery-t sem tudtam felrakni, és a flashify sem tudta elérni a recovery partìciòt. Amint nyomtam egy gyári visszállítást visszajött a fastboot mòd. Ùgy látszik a titkosìtás nagyon védi a telefont. Ha hazatértem felpattintok egy cm11-t a G300-ra, és megnézem az alatt titkosìt e, ellenőrzöm cwm-ben látszik e a tárhely.
-
Aethelstone
addikt
válasz
kszthly #9616 üzenetére
A Glade is nagyon jó. Én csak azért nem használom, mert nem volt kedvem kitökölni, hogy melyik custom kernel jó hozzá.
Mindenesetre eddig egyértelműen a Resurrection 5.1+XCelerate kernel a nyerő nálam. A Mokee sem rossz, de éjszaka lemerült majdnem 10%-ot, ami nem elfogadható. A Resurrection beérte 3%-al.
-
mark1998
tag
CM12 vs Validus vs Mokee? Melyik a jobb, gyorsabb?
A cm12 most valamiért iszonyatosan merül. Messenger miatt? -
kszthly
senior tag
válasz
Aethelstone #9602 üzenetére
Szerintem maradt az előző, nem cserélte le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest