Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc33
aktív tag
Lehet bolond kérdés, de a multi stabilban benne van a magyar nyelv is? Honnan érdemes letölteni?
-
balint355
aktív tag
válasz
zeno79
üzenetére
Pont ugyanerre jutottam én is, egy darabig abbahagyom a ROM(b)olást, jó ez a stabil multi
Amúgy én gyári kernellel tolom, üzemidő rendben van, nem fagy le, minden működik úgy ahogy kell, meg vagyok elégedve vele.Canonfan: Próbáltam a global stabilt és a multit is, és a multinál maradtam. Megy az angol, de ha van magyar is, akkor miért ne

Multi vs MIUIHU: a MIUIHU-ban van pár dolog, ami nem annyira jön be. Egy kicsit túl sokat módosítanak sztem a gyári ROM-hoz képest, pl. Xperia billentyűzet, 3 lehetőség az újraindítás menüben stb., nálam ezek valahogy nem illenek bele a MIUI-ba.
-
zeno79
őstag
válasz
Canonfan
üzenetére
...de hogy a kérdésedre is válaszoljak: ha a stabilból a global olyan mint a 2 heti global béták, akkor számomra egyértelműen multi. (hiába tetszik jobban a fekete háttér a kapcsolóknál/értesítéseknél a globálból.)
2 global bétát próbáltam az utóbbi időben, de nekem a multi jobban bejön (még a miuihu-nál is jobban) -
zeno79
őstag
válasz
Canonfan
üzenetére
Hasonló kérdés fogalmazódott meg bennem is pár napja, úgyhogy ma fel is tettem a stabil v7-t, és most szokjuk egymást.
Elegem lett a CM és a dev.miui heti sz@rságaiból (hol a gps, hol a kamera, hol mobilnet, hol egyéb sz@rakszik, bent ragad, lefagy, stb.). Amire nekem kell a teló, azt ahogy látom megbízhatóan tudja a miui7 stabil multi is. Kész.
Egyelőre befejeztem a játszadozást a romokkal. Remélem semmi komolyabb hiba / hiányosság nem kerül elő. Alá pakoltam a bld9-es xcelerate kernelt (synapse nélkül, csak a kernel és csodás így is) és kész.szerk.: a multiból fagyasztottam a zenelejátszót, a mi* dolgokat és kész.
(persze root és twrp azért visszakerült
) -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti mit preferálnátok inkább, a stabil V7 multit, vagy a globalt?
Nekem most az 5.10.15-ös global beta van fent, és meg vagyok vele elégedve, minden jól működik, gyári kernellel is jó számomra mind működésben mind aksiidőben is, úgyhogy az xcelerate kernelt fel sem raktam hozzá.
(A hiányos nyelv nem zavar egyébként, tudok angolul szóval együtt tudok könnyen élni vele. )Viszont, hogy most van a globalból és a multiból is stabil, át szeretnék térni valamelyikre, ami már elvileg végleges lenne, max otán frissíteném ha jön hozzá frissítés.
Csak az a gondom hogy nem tudom melyiknek szavazzak több bizalmat, melyik tekinthető már végleges V7-nek? Ha lenne MIUIHU verzió a globalból is akkor el lenne döntve a kérdés, de most nem tudom melyik lenne jobb....
Válaszotokat, illetve tapasztalataitokat előre is köszi szépen!

-
sicc33
aktív tag
Sziasztok! Hogyan lehet levenni a kis lakat ikont a bongeszorol. Hiaba akarom kilőni bennmarad. Kerestem de nem talalom Sehol. A sim csere nem oldotta meg a csak segelyhivas problémámat. Egyéb ötlet ra?
Koszi elore is.
-
Stonerice
őstag
Közben kiderült hogy van Bld 9 is Xcelerate bol!
-
Roxkex
senior tag
válasz
Stonerice
üzenetére
Szerintem a bld8 is teljesen jó!
Azt , hogy rosszabb lenne egyáltalán nem érzem azt , hogy jobb lenne azt talán egy kicsit.
Én most MIUI7 multi stable rom alatt használom (KHCCNCI 7.0.5.0) meg kell , hogy mondjam kicsit pozitívan meg negatívan is csalódtam.
Nekem CM11 alatt az xcelerate kernellel este amikor a telefont csak úgy ott hagytam (wifi belőve és nem voltam repcsi módba) viszonylag sokat merült viszont ez a rom + xcelerate bld8 nekem nagyon jól megy.Maximum amit feltudok róni hibának (bár nem tudom ,hogy ez xcelerate kernel hiba-e) , hogy néha amikor a képernyőt feloldanám akkor "kifagy" és nem tudom feloldani és magától újra indul... (természetesen mindenféle cache törlés volt!)
Még kicsit gyűröm csavarom a rom kernel kombót! -
Stonerice
őstag
Sziasztok! Valaki tudna mondani a Bld 8 -as Xcelerate kernelrol valamit? Miui 7 re kellene! Jobb vagy rosszabb a Bld 7 től?
-
attilav2
őstag
válasz
Swiss_audio
üzenetére
Keresd meg cappa72 vagy keeperv85 kolegát a dualsim mélyvíz topicban és linkeld be a miui fórumos megoldást amit próbáltál. Lehet hogy egy fastboot rom felflashelésével megjavulna, de előbb kérd ki a szakértők tanácsát.
-
zeno79
őstag
Még nem lehet tölteni, de ígéretesnek hangzik:
R24 [2015/10/??]
Camera: disable flash in HDR and fix snapshots in video mode
Fix led breathing
Changes in audio and power_profile.xml
Fingerprint and blobs updated to V7.0.5.0
Other minor changesAz még jobb lesz, hogy kb. egy hét múlva(?) lesz új xcelerate-kernel az új cm-romhoz is :-)
Tegnap kijött a miuihoz is, amiben már javítva van a rádió is :-) -
sajt6489
újonc
Sziasztok
Hongmi 2-m van és egy olyan problémám lett a telefonnal hogy egyzer csak egy csomó fekete háttér átváltott fehérre. Példál a pin kod megadásánál igy most fehér alapon vannak a fehér betűk és igy elég nehézkes beirni a kódot. Valaki tud erre esetleg megoldást?
Köszi -
Swiss_audio
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Próbáltam és valami olyasmit írt ki, hogy le van tiltva a szenzor. Azóta visszatettem CM12.1-t(jóval gördülékenyebb még mindig), de továbbra sem működnek a szenzorok.

A linkem alapján próbáltam megcsinálni a dolgot, de itt akadok el:
dd if =/sdcard/persistnew.img of =/dev/block/mmcblk0p26
az első része nálam a telefonban így kell, hogy kinézzen: if=/storage/sdcard1/persistnew.img , azonban az "of" utáni részt ha így írom be akkor szimplán bepakolja a fájlt a telefon gyökérkönyvtárába így pedig semmi sem történik. Szóval azt lenne jó tudni, hogy oda mit kell írnom, vagy hogy hova is kellene kerülnie ennek a fájlnak. -
kriszpontaz
veterán
válasz
Swiss_audio
üzenetére
MIUI V7 alatt van egy hardverteszt rész. Ott kellene először ellenőriztetni vele. A Beállítások - A Telefonról - 5X tapizni kell a Kernel verzió feliraton alatt találod meg. Kalibrálni lehet pl. a közelségszenzort. Lehet erre is van benne menüpont.
-
Swiss_audio
tag
válasz
Swiss_audio
üzenetére
Ilyen megoldást találtam a problémámra, de hogy őszinte legyek fogalmam nincs mit és hogyan kellene csinálnom. Valaki tudna ebben segíteni?
-
Swiss_audio
tag
Sziasztok!
Váltottam én is MIUI V7-re és a korábban tapasztalt automatikus képernyő elforgatás így sem állt helyre. Azóta nem működik, hogy váltottam CM12.1-re. Viszont letöltöttem 1 vízmértékes appot, amiből kiderült, hogy a giroszenzorom nem működik. Lehet kezdeni ezzel valamit szoftveresen?
-
zeno79
őstag
Na mint a régi szép időkben: reggel hasznaltam a gps-t, es annak ellenere hogy kikapcsoltam a gps-t, a programot bezartam (greenifyvel is) egesz nap bekapcsolva maradt a gps az akkuvisszajelző szerint (98%).
Legfrissebb 10.15 global miui... -
zeno79
őstag
válasz
attilav2
üzenetére
2 dologban kérném a segítségetek miui7-el kapcsolatban, nem jövök rá az okára:
- mobilneten 4,1 MB forgalmat csinált a "System Apps", azon belül az "Android rendszer" 3,8-at, _background data_ -ként, holott az "android rendszer" le van tiltva a mobilnetről, ott is az áthúzott kör szimbólum.
Mi lehet ez? Remélem ez csak 1x-i forgalom volt, és nem rendszeres...- a biztonsági központ mi a fenét pampog a MiCloud miatt? azért, mert nincs _MINDEN_ szinkronizálva?
Ignorálható? -
attilav2
őstag
Felraktam a global beta 5.10.15-t OTA.
A beharangozott opera szerveres data saver opció nincs!
A security app data usage alól hiányzik!
Így kellene kinéznie:
[link]
A global szériában is van valami buktató sejtettem, de cserébe
sokkal stabilabb mint a china developer alapú romok. -
attilav2
őstag
válasz
sesshou
üzenetére
Sajnos nemigazán sikerült javítani a miui memóriakezelési problémáin. De bizonyos beállításokkal lehet javítani. Ki kell kapcsolni a képernyőfeloldás, a billentyűzetleütés hangját, aztán még azt kell kikapcsolni hogy billentyűzetleütéskor rezegjen. Böngészőben jó ha csak 1 tab van nyitva, de 2 még elmegy. Ha lerakod pihenni hosszabb időre a telót akkor mindent lőjj ki az X gombbal. Ugyanis ha hosszabb ideig bennragad valami a memóriában és vissza akarsz váltani a főoldalra akkor garantált launcher újratöltés. Ha elindítasz pl egy útvonalrögzítő appot akkor azt ajánlott lockolni nehogy a háttérben kilője.
-
sesshou
senior tag
Ismét eltel egy hosszab időszak mióta kérdeztem ezért reménykedem hogy talán mostanra javult a helyzet.
Jelenleg hogy áll a MIUI rendszer memóira managementje?
Féreértés ne esség nem várom el hgoy 2-300 Mb szabad ram legyen nekem az sem baj ha egy falatnyi sincs.
A kérdésem arra irányul inkább hogy sikerült e már azt megoldaniuk hogy nem dobál ki futó alkalmazásokból és nem dobja el a billentyűzetet memória hiány esetén. -
zeno79
őstag
válasz
Swiss_audio
üzenetére
CM-et eddig a fényképek minősége, üzemidő (xcelerate-kernel!!!), és a néhány de jó, gyors, egyszerű program miatt használtam.
Most, hogy a fényképek ugyanolyanok (vagy még rosszabbak) mint miui-n, és még xcelerate kernelt sem lehet használni, ezért kapott egy esélyt a 10.22-es miui. Ugyan a programokkal miui-n nem vagyok kibékülve, de legalább van xcelerate miatti hosszú rendelkezésre-állás és alacsony(abb) fogyasztás. A többit meg megpróbálom megszokni.
(egyáltalán nem olyan rossz ez a 10.22-es multi már). Egy kicsit fejlettebb a miui, ez tény, de most, hogy a CM-ben alap dolgok betegeskednek..... addig ... -
Swiss_audio
tag
válasz
balint355
üzenetére
Xcelerate kernelt valamiért nem viseli el a telóm CM alatt, más is jelezte ezt a problémát, így én enélkül használom. Procik maximális órajelét csökkentettem le. Egyébként nálam sem mindig csinálja a fókuszálási problémát videózás alatt. Érdekes mindenesetre. Ha valóban stabil lesz beszámolók alapján akkor lehet adok MIUI-nak még 1 esélyt.
-
balint355
aktív tag
válasz
Swiss_audio
üzenetére
Egy darabig használtam MIUI7-et, nem volt rossz az üzemidő, meg van rá Xcelerate kernel is, de azt csak CM-en használtam, MIUI-ra nem tudom milyen. CM-en javította az üzemidőt, igaz az újabb CM-eken alapból is elég jó. Majd kipróbálom a stabil MIUI7-est is, jó lenne már egy tényleg stabil és megbízható ROM. Úgy mellesleg a CM-ben megjavult a videófelvétel... Tegnap még nem tudtam leállítani, ma már megy rendesen, nem tudom mi lett vele

-
balint355
aktív tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Ez nekem is előjött, de csak R23 óta, előtte nem volt... Azt hittem egyedi hiba, ezek szerint nem.
Swiss_audio: Sztem ha van türelmed újrakezdeni, érdemes lenne csinálnod egy tiszta telepítést a legújabb verzióval, a forgatás biztos megoldódna.
Mondjuk a videófelvétel meg lehet hogy egyáltalán nem fog menni... Érdekesek ezek a CM verziók, bizonyos dolgok javulnak, más dolgok meg nem működnek egy-egy frissítés után
Na de 27-én jön a stabil MIUI 7, lehet felteszem belőle a global verziót, adok neki egy esélyt, igaz nem magyar, de az angollal jól állok, és talán ott nem romlanak el random dolgok a frissítések után... -
Oldman2
nagyúr
válasz
Swiss_audio
üzenetére
Kamera
Miután írtál, elindítottam a videofelvételt próbaképpen.
Nem lehetett leállítani, mert a STOP gomb végig inaktív volt.Végül kilőttem a Kamera appot a taszk listából.
-
balint355
aktív tag
válasz
Swiss_audio
üzenetére
Lehet érdemes lenne frissíteni, viszont így ugranál egy pár verziót, és akkor már a tiszta telepítés jobb lenne...
Egyébként mióta használod ezt a verziót? Ezek a bajok eddig is voltak vagy csak most jöttek elő? -
balint355
aktív tag
válasz
Swiss_audio
üzenetére
Szia!
Hányas verzió? R23 (legfrissebb) alatt nálam megy a forgatás. -
Swiss_audio
tag
Sziasztok!
CM12.1 alatt mindenkinek működik a képernyő automatikus elforgatása? Nekem nem reagál semmire.
Kamerával pedig olyan gondom lenne, hogy videózásnál folyamatosan összevissza fókuszál és hol homályos, hol éles a kép. -
Stonerice
őstag
en.miui.com oldaláról eszméletlen lassan tölt, vagy meg is szakad a letöltés! :S
Egyébként a stabil miui7 tuti késik még a megjelenéstől számított időponthoz képest egy hetet!
-
attilav2
őstag
Jön a global beta 5.10.15
[link]
Egy remek újdonság van benne a sokat mobilnetezőknek:
MIUI x Opera Max: Extend your data plan for freeXiaomi has partnered with Opera Max to route your internet traffic through Opera's servers and compresses the data before it arrives at your phone. The feature would compress browser and in-app media and let you save up to 50 percent data usage.
To enable this super useful data saving feature, you simply need to open Security -> Data usage -> Data saver.
Akinek már global beta(developer) rom van fenn természetesen OTA megkapja.
Ha jól értem 26-án hétfőn jön a frissítés:
In the detailed changelog of the official post next Monday, you will see numerous system optimisation and bug fixes. Please enjoy the test-driving next Monday (10/26/2015) and let us know what you think!Tudnivalók a global romokról (az én topicom a miuihu-n)
[link] -
-
Roxkex
senior tag
válasz
Stonerice
üzenetére
Én használtam a MIUI7et egyszer nem volt olyan , hogy random rebootolt!
Tökéletesen működött maximum ugye annyi "gond" lehet , hogy akku kicsit jobban merül mint CM11nél
De szerintem nagyon jó kis ROM a miui7 + xcelerate kernel :3Szerk.:
Ha valaki tervezi , hogy vesz Xiaomi Piston 3-at akkor most az ibuygoun free ship van !

Én a piston2-t onnan vettem és tökéletesen meg is jött
link -
Stonerice
őstag
Eszméletlen pocsék a miui7 is! Felraktam és kétszer is ujraindult
utána meg droppolt az akkut! Cm11 el semmi gond
A kerneleket meg nem találtam meg ujra :S De nem is érdekel -
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Mégis mi a F.sz?!
Leszedem a legujabb miui 6 stable global recovery romot a miui.comrol és ugy tikkad kifelé az akku mint az állat! Nem szégyellik el magukat? -
zeno79
őstag
válasz
Roxkex
üzenetére
Bocs, nem igazán értem a kérdést. Azt hittem a képről minden fontos információ leolvasható...
CM11 verzió = 20150816 = R29
Xcelerate-kernel = build27, 10/08, 21:20
Jó xcelerate-kernelt flasheltél???szerk.: 3.4.0-Xcelerate-Xiaomi-H1S(zeroblade1984@C3-Trinergy)(gcc version 5.2.1 20150914 (Linaro GCC Snapshot 5.2-2015.09)) #1 SMP PREEMPT Thu Oct 8 21.50:19 PHT 2015
és nálam 1401 MHz-re van maximálva CPU a gyárival beállítva, mást nem állítottam át
-
Roxkex
senior tag
Hali hali!
Visszatértem a CM11re. Kipróbáltam a R29et + hozzá a legfrissebb xCelerate kernelt és sajnos azt tapasztaltam , hogy mindig bootloopolok.
Felraktam az r28as romot és a hozzá való kernelt sajnos azzal is bootloop de sajnos az r27el is ezt csinálja.
Felraktam most az R23at + hozzá egy kernelt .. Ez viszont jó!
Valaki nem tudja meg mondani , hogy melyik a legfrisebb CM11 + xcelerate kernel ami nem bootloopol !? -
Hege1234
addikt
Oldbiggy (#10430)
jahhh gondoltam csak nekem a testreszabás jobban bejött....videóhívás másnál sem működik ?
(messenger) -
Oldbiggy
tag
-
Hege1234
addikt
válasz
Oldbiggy
üzenetére
kerneleket nem szoktam cserélgetni....
én most visszaraktam a 10.02-őt wipe nélkül
majd firm install
utána hagytam hogy felrakja automatikusan a
legújabbat most megy
és meg is maradt minden cuccom+
régebben volt olyan menü hogy testreszabás vagy valami hasonló
ott lehetett sötét témát berakni az hova tűnt ? -
biomassza
tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Ugyanígy jártam, tedd vissza a régit, és nem vesztesz semmit vele. Mérgelődtem én is rendesen, mert munkahelyen volt az a bohó ötletem, hogy engedem települni - mondanom sem kell, hogy nem volt SD kártyához adapterem, hogy a korábbi romot a téglára rátegyem...
Szerk, Oldbiggy volt oly kedves és belinkelte a korábbi romokat lejjebb...
-
Hege1234
addikt
hát ez k jó

és ezt miért nem tudták leírni azoknak is akik kapják a heti frissítést ?
a telepítés lefutott
5/132 ig eljutott majd ujraindult és már csak
1/99 itt meg is akad most meg már csak bootloop van
persze hogy recoveryben is csak pár hónapos mentésem van....
legalább a logba írják bele -
Swiss_audio
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem működik a telefonban a helymeghatározás, akkor sem ha engedélyezem a mobilnetet és wifi-t is hozzá. Az IGO egyszerűen nem tudja beazonosítani a tartózkodási helyet.
A másik problémám pedig a képernyő elforgatás. Be van állítva hogy automatikus, de nem fordul el ha fordítom a telefont.Cm12.1-t használok.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.

-
zeno79
őstag
válasz
sesshou
üzenetére
Hát az első oldalon az XDA-n, pirossal: [link]
...
Please, read post 2 before reporting bugs or asking questions.
Firmware 6.7.1.0 is needed, you can find it on the third post of this thread.
Download links:ROM: https://s.basketbuild.com/dl/devs?dl...IAL-armani.zip
Gapps: http://forum.xda-developers.com/andr...107-1-t2997368Changelog:
https://github.com/armani-dev/androi...12.1-Changelog
... -
Oldbiggy
tag
Kijött az R22 is.
-
kisza25
félisten
nekem éjjel jött egy frissítés, továbbra is 4.4.4 KT, 5.10.8 Fejlesztői
-
attilav2
őstag
válasz
Oldbiggy
üzenetére
Ez amit linkeltél lényegében a stabil global rom basebandje.
A stabil global letölthető innen:
http://en.miui.com/download-226.html
Teszteljétek. Ez elvileg felrakja azokat a baseband fájlokat amiket az általad linkelt fw csomag, és ha azután telepítesz cm-et miután fenn volt a stabil global rom akkor a cm már a gyári kk firmwarre települ fel.
Nem tudom mi a miui stabil global 6.7.1.0 rom basebandje, ezt meg kellene nézni, mert ha ugyanaz a baseband látszik cm alatt is akkor rendben vagyunk. Ha más a baseband akkor lehet gond. -
Oldbiggy
tag
TWRP 2870. Ugyan ez a hiba.
Ez a rom valahogy nem sikerült.
-
attilav2
őstag
válasz
ORCA58
üzenetére
Hát pedig papíron van wcdma 900mhz, a hivatalos oldal szerint:
[http://www.mi.com/en/redmi1s/#params]
Akkor ez csak papírforma
-
zeno79
őstag
válasz
biomassza
üzenetére
Ha a kra1o5/fefifofum CM12.1-re gondolsz, akkor: nálam simán lefutott a frissítés, de naon nem sikerült ez a ROM (írja is), kamera sem jó (1,4 MB lett egy kép
), nem 8MP felbontás, HDR még nincs, másnak még a GPS sem jó.
Az, hogy kevesebb appot ír, az nem feltétlen jelent rosszat, az AICP is kevesebbet mutat már egy ideje pedig ugyan annyi alkalmazást használok. (talán rendszer-alkalmazások összevonódtak, vagy valami)
Sajnos ez most nem valami jó frissítés. :-( -
Roxkex
senior tag
válasz
zeno79
üzenetére
Miuihu fórumon még nem írtam.
De amúgy lehet , hogy az iskolai wifi a tré mert itthon egész este be volt kapcsolva (+töltőn volt) és egyszer nem dobta le és még reggel is ott volt és jöttek az értesítések.
Iskolába ma reggel játszottam egy pár percet (természetesen csak óra előtt
) aztán óra közbe 10perc után ránéztem és le volt dobva..
Itthon most egyenlőre jó - majd kiderül. Meg majd a másik routeren is kipróbálom! -
zeno79
őstag
válasz
Roxkex
üzenetére
Nem írogatnak mások, de jó lenne ha más is nyilatkozna a wifi-kapcsolatról.
(mondjuk miuihu fórumon is előkerült, Te voltál?)
Egyébként fél órára - órára betöltöttem az AICP LP romot a mentésből, frissítettem a legújabbra, és a wifit nem dobta el, akárhányszor ránéztem. Mondjuk a munkahelyi wifit elhagyva az otthoni wifire nem kapcsolódott, csak mihelyst rányomtam a beállítására (lehet nem vártam eleget hogy kapcsolódjon?).
De aztán itthon sem dobta le a wifit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy én gyári kernellel tolom, üzemidő rendben van, nem fagy le, minden működik úgy ahogy kell, meg vagyok elégedve vele.
)

köszi a választ
Na de 27-én jön a stabil MIUI 7, lehet felteszem belőle a global verziót, adok neki egy esélyt, igaz nem magyar, de az angollal jól állok, és talán ott nem romlanak el random dolgok a frissítések után...
Leszedem a legujabb miui 6 stable global recovery romot a miui.comrol és ugy tikkad kifelé az akku mint az állat! Nem szégyellik el magukat?

), nem 8MP felbontás, HDR még nincs, másnak még a GPS sem jó.
) aztán óra közbe 10perc után ránéztem és le volt dobva..