Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #9596 üzenetére
Thx
Gondolom ez sem tudja még az sd-menteni a képeket -
kszthly
senior tag
A mai Validus is nagyon szimpatikus egyelőre.
-
Stonerice
őstag
válasz
Aethelstone #9593 üzenetére
Egyébként a miui6 (hu)_5.4.10_v2 kikapcsolt állapotból töltőre dugva nem hajlandó bekapcsolni, csak ha lecsatlakoztatom a tölőről. Pedig eszméletlen jó az akkuideje. Amíg nincs végleges változat belőle addig nem fog megmaradni a telón.
Na fentvan a Mokee CM 12 (2015.04.16 RELEASE) Éjszaka meglátom meddig merül
MIUI.com Mokee forum,(Nightly és gapps csomagokal akit érdekel.)
-
juve600
nagyúr
válasz
Aethelstone #9588 üzenetére
ÜDV
melyik CM12 -t használod ??? link ??
thx
-
Stonerice
őstag
válasz
Aethelstone #9591 üzenetére
Ok
.
Windows rom ról nem hallani még? -
Canonfan
senior tag
válasz
Viktor0610 #9585 üzenetére
Köszi, hasonlóan gondoltam én is!
Szerencsére az első variáció a helyzet.Bár azt vettem észre eddig V6-nál (balika féle) hogy többször kidobálja a launchert a memóriából mint v5 -nél és egyszer volt hogy a zenelejátszó is akadozott, megállt, aztán újra elindult de utána amikor újra
zenét hallgattam nem volt ilyen. -
Stonerice
őstag
válasz
Aethelstone #9588 üzenetére
CM 12 ben van valami egyszerűbb megoldás ara hogy a hálózat nevét vagy legalább a letöltési sebességet kiírassam az értesítési sávra?
-
Stonerice
őstag
válasz
Aethelstone #9586 üzenetére
Ma szinte mindent kipróbáltam, csak azt nem.
18. ai nightly-ről updateelve OTAn keresztül bootloop ot kaptam. -
Aethelstone
addikt
Ajánlom a kedves kollégák figyelmébe a 04.17-es mokee releaset. Egész korrekt
-
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
MIUI (V6) alatt ti szoktátok használni a profilbeállításoknál az automatikus memóriatisztítást, és ha igen milyen időközzel?
-
bezke
csendes tag
S.O.S.
Sziasztok, segitséget szeretnék kérni. Este töltőn volt a redmi 1s, majd reggelre senkép se hang csak a töltőre dugva villog pirosan a led. Ha kiveszem az akksit és ugy teszem töltőre akkor ugrál a kép majd bejön a fastboot. Az akksi ment volna tropára vagy a teló. Van ötletetek. Kinai gari van rajta. Előre is köszönöm. -
Stonerice
őstag
-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #9573 üzenetére
Az 50-es rom úgy átállt Kyvstar hálózatra mint a huzat
. Sejtettem hogy átfog mert dobálta is a térerőt rendesen (3G előnyben) módban. Adat roaming kilőve, és az R betű mégis befigyelt az értesítési sávon.
Szerencse hogy wifi be volt kapcsolva. 2600ft /MB náluk a roaming(Én azt hittem az ukrán fizetőeszköz romlik.)
Azt a romot még nem találták fel erre a telefonra ami engem is kielégítene a mindennapokba.
Kár hogy mindnél le kell mondanom valamilyen funkcióról.
Miui 5 - ratyi a térerőkezelésben de van jó felbontású előlapi kamera, viszont a laucher is újraindulgat.
Miui 6 - Itt nincs meg a 1,6Mp -s előlapikamera. Térerőkezelés szerintem a legjobb. Jelzőfény LED re lehetne több beállítási lehetőség.
CM12 - elfogadható térerőkezelés, wifi- érzékenység hasonló a miui 6-hoz, viszont az akku 2x-3x jobban merül tétlen állapotban mint a miui 6-nak. Terhelve szerintem egész jól bírja az akku.
CM12.1 - A wifi talán ennél a legérzékenyebb, térerő kezelés elég ratyi, sms -ek is késnek fél napot.
E-mail értesítések sem mentek nálam. (resurrection remix rom 5.4.1)-Nagyobb alkalmazásokkal nincs tapasztalatom Leszámítva a CM12 R1-et ahol az Asphalt 8 leállt
.
-
Vanka
tag
Sziasztok !
Segítség kellene !
A párom Redmi 1s-ét frissítettük V6-ra ,kiderült elfelejtette a MiCloud jelszavát .Ott van tárolva elég sok anyaga .
Nem jön át az emlékeztető sms ,már 0 lehetőség maradt .
Mit tudunk tenni ?
Telefonon és a gépen is próbáltuk.
Én a sajátommal be tudok lépni, sőt az én telómra azonnal jött az sms
Most ezt írja
Please click here to send a text message to verify your phone
Phone +3620433**** 0 attempts remaining -
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #9569 üzenetére
Itt a linkelt tesztben1440x1080 as felbontásban készített képet a front kamera. Ami 1,55Mpixel kb..
-
Stonerice
őstag
Szerintetek az előlapi kamerának mekkora felbontást kellene tudnia? Mert akárhogy számolom 1280x720 = kb 0,9Megapixel.
Hol a beígért 1,6Mp? Még csak most tűnt fel. Miui 5.4.17...
-
Bl@tty
tag
Sziasztok!
Nekem még v24-es "gyári" rom van a telefonon, ami edigtalos várárlásból származik. Szemezek a Balika-féle rommal, de mivel viszonylag elégedett vagyok a mostanival, csinálnék egy teljes rendszermentést, amit ha mégse jönne be a másik, visszatennék.
Ezt kérdezném tőletek, hogy mivel lehet a legegyszerűbben megtenni. Másik recovery, vagy van a MIUI sajátjában is?
Valamint, hogy az említett romhoz nem kell másik recovery, csak full wipe, ugye?Köszönöm előre...
-
Aethelstone
addikt
válasz
LantosBerry8 #9566 üzenetére
A cm12.x-ből mi nem volt egyértelmű?
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Aethelstone #9565 üzenetére
Kihagytad a balika féle MIUIhu 6 5.4.10-et...
Nagyon sokan használjuj nagyon nagy megelégedéssel.... -
Aethelstone
addikt
Felraktam én is a MIUI6 5.4.17-et. Belaggolt, mint a állat. Kb. negyed órát ért meg a telón.
Jelen pillanatban 3 használható közeli OS van(CM12.x).
- CM12 R4 Xcelerate kernellel
- Glade CM12 2015.04.07-es változat
- Ressurection Remix 2015.04.12-es változat ugyancsak Xcelerate kernellel. -
sesshou
senior tag
Van mar app to sd cm11 alatt?
-
Aethelstone
addikt
Egyáltalán hogy jön ahhoz egy portás vagy bárki, hogy elszedje a telefont? Ütnék akkorát a kezére, ha megpróbálná....
-
attilav2
őstag
-
attilav2
őstag
Nem kell feltörnie a képernyőzárat! Elég ha recoverybe bootol és már látja is a tárhelyet. Nem hülyeség a titkosítás, nem véletlenül tudja az android 4.0 óta, csak a xiaomi xarik rá, inkább kihagyja még a kernelből is a támogatást hogy kevesebb munkájuk legyen.
Egyébként tisztázódott a dolog, nem férhet hozzá a portás a telókhoz mert mindenkinek lesz egy szekrénye a portán kulcsra zárva.
-
Upo
addikt
válasz
attilav2 #9507 üzenetére
Ilyen profi a portás hogy feltöri a képernyőzár pint? Akkor a titkosítás mire jó? Mert ha be tud lépni a telóra akkor látja az adatokat, csak a háttérben a tárhelyen nem az adat van egy az egyben, hanem a titkosított változat, és amikor használod akkor folyamatosan visszafejti. Szerintem másra nem jó az egész titkosítás csak arra hogy a tulajt szopassa. Ha valami gond van akkor az adatvisszaállító programok elhasalnak rajta, keresztet vethetsz az adatokra. Ha meg a működő telefonon belép akkor mindent ugyanúgy lát mintha a tárhely nem is lenne titkosítva.
Mint a windowsnál, ott is titkosítják a saját mappát, természetesen jelszó helyreállító lemezt nem csinálnak, utána mikor van valami bibi akkor az okos szomszéd gyerek újrarakja a windowst, aztán meg kellenének a dokumentumok meg az asztalról az a pár fájl, olyankor meg fejvakarás.
-
Roxkex
senior tag
válasz
Canonfan #9557 üzenetére
Jól tetted , hogy felraktad !
Nos , akksiról , most csináltam magamnak egy kis "tesztet" (persze , saját alkalmazási szokásaimnak megfelelően).
2napot stabilan kihozott! (Kb 10-15 percet volt "töltőn" mert másoltam rá és netet osztottam meg telóval gépre kábellel)
Itt van róla egy kis dokumentáció : [link]
Aki esetleg látta a CM11 r23 + Xcelerate kerneles akksi időmet ([link]) az egy kis "hasonlóságot" vehet észre , vár cm11et 12%ig merítettem míg v6-ot csak 22%ig de hasonlóan kijött a 4óra kijelző mind kettőnél és a 2 nap alatt.
CM11 alatt 300-1190mhz-n volt a proci (összes mag) és miui alatt is ugyan így volt beállítva. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ma ahogy terveztem, felraktam én is a balika féle V6-ot
Minden rendben volt, gyári recoveryből simán felment!
Annyi volt csak, hogy első indulásnál nem látta a sim kártyát, de újraindítottam és utána egyből ment mint a doxa óra. Eddig, pár óra nyomkodás után imádom,szép, gyors, amit eddig kipróbáltam simán megy, még az aksiidőre kíváncsi leszek de ha ilyen marad nem is érdekel a CM...
Szóval eddig nagy respekt részemről
-
zeno79
őstag
válasz
Aethelstone #9553 üzenetére
Miuik nekem sem telepitettek playbol soha az elozmenyek alapjan maguktol...
Amugy en nagyon jol megvagyok a cm11-el, nincs is jobb. -
Stonerice
őstag
MIUI.HU ról felraktam az 5.4.17-e romot és telepítés utáni első indulásnál nem érzékelte a SIM-et. Ráadásul droppolt az akksi 0%-ra.
Második indításra már ment a SIM, és nekikezdtem kalibrálni az akkut. -
Aethelstone
addikt
By the way....MIUI6. Most vettem észre, hogy a CM-ekkel ellentétben a MIUI6 a google fiók felvétele után az istenért sem hajlandó a korábbi alkalmazásaimat lehúzni a playből. Én cseszek el vmit vagy ez bugos? Pedig be van állítva, hogy szinkronizáljon, de mégsem. CM-ek alatt faszán lejön minden...
-
Stonerice
őstag
Lollipopp alatt mivel oldható meg, hogy több beállításom legyen? Van rá valami alkalmazás? Értesítési sávra kellene pár dolog.. (mobilszolg. neve, letöltési sebesség)
Ahogy a Resurrection Remix-rom ban volt az lenne a legjobb. Ott volt mit állítani.
-
Hege1234
addikt
van esetleg olyan opció hogy 2 cm (4.4.4 és 5.02) legyen "installálva"
és tudnék közülük választani a recovery-ben ?vagy valami hasonló megoldás ?
-
dhrtlockero9
csendes tag
[ROM][Official]MIUI V6 5.4.17
link : http://bigota.d.miui.c….17_8b7697c8eb_4.4.zip
changelog http://en.miui.com/thread-103826-1-1.html
-
gabe_
őstag
válasz
Aethelstone #9540 üzenetére
Az Xcelerate kernelhez egy letöltő linket tudnál adni esetleg?
-
kszthly
senior tag
válasz
Aethelstone #9544 üzenetére
Persze.
Majd legközelebb már úgy állj neki! -
kszthly
senior tag
válasz
Aethelstone #9542 üzenetére
Na erre viszont konkrétan írták az XDA-n, hogy ki kell venni az egyik (vagy mindkettő) SIM-et!
-
kszthly
senior tag
válasz
Aethelstone #9540 üzenetére
Úgy írtad, hogy felrakni nem tudod.
A Resurrection is tetszett, de egyszer bezárta a torrent klienst aminek állandóan futni kellene a háttérben. -
Aethelstone
addikt
válasz
kszthly #9539 üzenetére
Hibásan? Akkor fel sem települt volna. Én a gapps-ra gyanakszom, mert a google acc előtt hasal el mindig(Persze ez a gapps tökéletes a Resurrectionnal). Nem köszönöm, nem kell a Nameless...a Resurrection Remix nagyon, de nagyon bejön. Gyors, megy minden és az Xcelerate kernellel még az akksiidő is remek.
-
kszthly
senior tag
válasz
Aethelstone #9538 üzenetére
Az nekem is megy rendesen. Lehet, hogy hibásan jött le.
Ha gondolod, érdemes kipróbálni a "nameless rom" - ot. A készítőjében még sosem csalódtam. -
kszthly
senior tag
válasz
Aethelstone #9536 üzenetére
Elég.
Az enyémben csak egy T-s van.
Lehet, hogy 2 kártyával működik, egyel pedig nem??? -
kszthly
senior tag
válasz
Aethelstone #9534 üzenetére
Lehet, hogy SIM függő a dolog. Az enyém már elég régi, talán az is számít. De sokaknak nem működik.
-
-
mark1998
tag
Ja és 5.1-es romokon nincs 3G :S
-
Oldbiggy
tag
Feltettem a CM12.1 R2-t, azóta a proxiszenzor nem megy.
-
Stonerice
őstag
-
attilav2
őstag
válasz
Aethelstone #9511 üzenetére
Vanni van csak nem működik
Tele van a google panaszáradattal hogy semmilyen rommal nem tudják titkosítani a redmi 1s-t.
Ugye a miui nem támogat titkosítást, így gondolom hogy a kiadott gyári kernelforrásban sincs benne a támogatás, márpedig minden CM erre épül, szóval valakinek meg kellene patkolnia a kernelt, de ezek a távol keleti fejlesztők nincsenek a helyzet magaslatán. -
osztraksajt
őstag
válasz
attilav2 #9507 üzenetére
És gondolom erre kaptak tömegesen bírósági végzést, mert ugye csak az alapján lehet ezt megtenni. Meg pont arra van kapacitása a rendőrségnek hogy X ember forgalmát folyamatosan monitorozzák, mikor ha konkrétan megmondod hogy ki tört be hozzád névvel címmel telefonszámmal akkor is tettes ismeretlen eredménnyel lezárják a nyomozást... Sajnos tapasztalat.
Mi most a hétköznapi használatra ajánlott 5.X rom? A lényeg hogy megbízható legyen.
Olyannak tenném fel akinél még a kínai Jiayu G3T telefonján is 1,5 éve sem volt rom cserélve, mert elvan vele.
-
Tomaaasz
aktív tag
-
attilav2
őstag
Valószínűleg indiaiak meg egyéb távolkeleti nációk fejlesztik a custom romokat a telefonunkra, ezért örüljünk neki hogy egyáltalán úgy ahogy működnek ezek a romok, nemhogy még titkosítás is legyen
Ami nagy szégyen hogy a gyári szoftverben nincs titkosítás még mi3-4 nél sem, ami elég gáz mert ezek nem olcsó telefonok.
-
attilav2
őstag
válasz
Tomaaasz #9504 üzenetére
Nem
Más probléma is van, az igazgató szerint közülünk valaki ellopott egy csomó paprikát, ami kissé elképzelhetetlennek tartok, mert hogy kb 2 hónappal ezelőtt elküldte az új dolgozók nagyrészét, és szinte csak a 10+ éve itt dolgozó törzsgárda maradt, szóval nem tudom hogy tűnt el az a paprika, de szerintem kevésbé valószínű hogy a maradék dolgozók vitték ki, inkább a leltár hanyagságára vezethető vissza a hiány, hangsúlyozom szerintem. De azért feljelentést tett az öreg és állítólag figyelik a telefonjaink beszéd és internetforgalmát. Azt aztán végképp nem akarom hogy esetleg a rendőrség titokban kutakodjon a leadott telefonon, ezért kellene a teljes sd+belső tárhely titkosítás. Ameddig nem lesz megoldás legfeljebb otthonhagyom a telefont. Azt hiszem váltanom kell egy másik komolyabb márkára ahol működik a titkosítás.
-
gabe_
őstag
válasz
Aethelstone #9505 üzenetére
Feltettem, egy minimal gapps-al együtt, egyenlőre szuper minden.
-
attilav2
őstag
Nem a levelezés miatt akarom titkosítani, hanem azért mert majd le kell adni a portán és nem akarom hogy illetéktelenek hozzáférjenek, esetleg jelszóemlékeztetőket küldözgessenek a különböző accountjaimról. Tárhely titkosítás kellene, de lehet hogy csak gyári megoldás van és ezért inkább lecserélném a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest