- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint355
aktív tag
Biztos hogy ez valós érték? Az a 90°C elég hihetetlennek tűnik egy mobilos processzortól... Már nem használom az 1S-t, de kipróbáltam ezt az appot Redmi Note 3 Pro-n és indításkor kiírta, hogy nem tud pontos értéket megjeleníteni, hanem csak egy algoritmussal számol valami becsült értéket. Neked nem írta ki hogy "can't get cpu temp" amikor elindítottad?
-
dioka7
senior tag
Én navigáltam a múlt héten, a szélvédőre tapasztva (még a klíma nem hűtötte le a kocsit, tehát volt hő bőven), és, kb 10 perc után elkezdett vinnyogni, hogy melege van, amikor kinyomtam (hogy lássam a navit, mert külföldön voltam full ismeretlen helyen), akkor kb 15 másodperc (!) után újra vinnyogott. És ezt addig amíg le nem hűlt... Persze az első riasztásnál átraktam úgy, hogy a klíma hűtse, úgyhogy pár perc tán abbamaradt. De a lényeg, hogy a MIUI 7ben van ilyen riasztás. Én ezt használom.
-
Upo
addikt
Nem biztos hogy ki kell cserélni, én már láttam olyant hogy a zsebből összeszedett gyöszöket annyira betömködték a dugdosásnál hogy már nem érintkezett rendesen. Erős lámpa alatt egy nagyon vékony tűvel érdemes megpiszkálni, természetesen kivett akkuval. Vagy az aljzat fém burkolatából kialakított rugók kihajoltak, azt csak vissza kell kicsit hajtani, mondjuk ahhoz már szét kell szedni. Vagy esetleg középen a műanyag nyelv el lehet törve vagy ki is esve, na akkor ki kell cserélni az aljzatot. Az is lehet, hogy a kiesés és az érintkezés független, ha sikerül megjavítani hogy ne csússzon ki de még nem érintkezik stabilan, akkor lehet hogy csak a forrasztások törtek meg, akkor elég átforrasztani. Ez elég könnyen előfordul, a gépi forrasztásnál elég kevés forrasz kerül oda, könnyen kitörik. Mikor már nem garanciális akkor én át szoktam forrasztani akkor is ha jó, ha a fém burkolat jól oda van forrasztva az alaplaphoz rendes ólmos forrasszal, akkor egy kamiont is el lehet húzni vele. Gyártáskor ezt nem szokták megcsinálni, ezt élő ember munkájával lehetne megcsinálni,aminek a költségeit nem vállalják, meg még a végén túl tartós is lenne ha a kritikus helyeken kézi munkával átforrasztanák mint régen...
-
nzozz
aktív tag
Gondolom itt már csak a fastboot segít (ha segít...). Az ITT leírt "Stabil ROM flashelése" leírás alapján csináljam? Ehhez innen töltsem le a JHCCNBF45.0 (4.3) verziójú ROM -ot? Valami visszajelzésre, tanácsra várnék, egyszerűen nem merem elkezdeni csak így saját fejem után menve.
Köszönöm!
-
gabe_
őstag
Megnyomod a Telefon ikont, mintha hívni akarnál - majd a piros Menu gomb alul - Beállítások - Letekersz alulra a Telefon részhez, ahol a Tárcsázó hangok, rögzítési beállítások vannak, ott lesz egy További beállítások - Itt szintén az alja felé van, hogy Hívásazonosító.
Én is sokára találtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest