- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc33
aktív tag
válasz
maczera #10356 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Közben visszaolvasgattam és másnál is volt olyan jelenség mint nálam. Ha nem a gyári töltőt használom az érintőpanel megbolondul. Nem ott érzékel ahol megérintem. Mi lehet ennek az oka?
Mondjuk nem értem mert eddig nem volt gondja vele.Mindenesetre száműzöm ezt a töltőt. Marad a gyári. Van esetleg itthon valahol eredeti EU xiaomi töltő? Találkozott valaki már vele?
-
Fennec
csendes tag
válasz
maczera #10288 üzenetére
A feszültséget majd megnézem, én arra gondoltam, hogy lehet, hog zajos a kimenete és azért hülyül meg, de ahhoz oszcilloszkóp kellene. Samsung töltő, Speedshopban vettem, elvileg nem hamisítvány, de simán lehet hibás is.
QC2.0-ról olvasgattam, elvileg azt kernel szinten is támogatnia kell, mindenesetre veszíteni tényleg nem veszíthetek vele, mert később még valóban jól jöhet. Köszi a válaszokat.
-
Upo
addikt
válasz
maczera #10170 üzenetére
Abból nem, gyors töltéshez valami ilyen kell!
"Developed by Qualcomm® Quick Charge TM 2.0 Tech, Charge up to 75% faster. In laboratory tests using a 3300mAh battery1, a Quick Charge 2.0 enabled device went from 0% to 60% charge in 30 minutes, while a device without Quick Charge 2.0 using a conventional (5 volt, 1 amp) charger achieved just a 12% gain in the same 30 minutes."
-
Stonerice
őstag
válasz
maczera #7874 üzenetére
Köszi a segítséget!
Philips 4000 series LED TV 32PHH4509 tv-vel próbáltam és azért nem jött össze mert leraktam az adaptert a tv mögé, és nem volt elég jó a jel. Nem számítottam rá, hogy a telefonon is menni fog a wifi és a tv-vel is pariban lesz egyszerre.
Minél jobb a miracast jel annál kisebb a csúszás. Illetve minél hűvösebb a telefon!! De ezt majd még tesztelem. Pár perc után elkezdett röcögni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest