Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
Aethelstone #8899 üzenetére
Köszi
-
Roxkex
senior tag
válasz
Aethelstone #8897 üzenetére
Jó , azóta meg van ! Csak , hogy a "Mokee ROM(23-Mar-15)" alatti gapps nem volt jó !
A titanium backuppal sajnos nem tudok jegelni , mivel mással jegeljem a számomra fölös dolgokat ? -
Roxkex
senior tag
Esetleg a gappsok merre vannak?
-
Roxkex
senior tag
válasz
Aethelstone #8893 üzenetére
Hmm, nyami :3 Nah már töltöm is lefele :3
-
Easy.2K12
tag
Megoldhato hogy csak a play store legyen fent (ne a 150mb gapps csomag )
-
Roxkex
senior tag
válasz
Aethelstone #8890 üzenetére
Köszi
És semmi kernel csere (nem mint ha nehéz lenne) nem kell meg anyám kínyja ? - Gondolom magyar az nincs , ha mokee rom :\
-
Roxkex
senior tag
Hali
Melyik most a legjobb CM12 kombó ? Akksi és deepsleep milyen ?- Kipróbálnám
-
balika011
senior tag
válasz
Aethelstone #8884 üzenetére
Én is azt használok, de azt minek mutogassam?
-
balika011
senior tag
Ma fordítottam egy CM12.1 stagining-et.
Szerintetek mi az az egyetlen dolog ami nem megy, és nem ír semmi hibát a logba? -
mark1998
tag
Mokee-ról váltottam cm12-re. A kijelző & fények fc-zik. Data wipe-on kívül valami megoldás? Be szeretném kapcsolni az alkalmazkodó fényerőt. (Este így túl fényes)
-
fecske13
tag
Sziasztok!
CM11 R22 van fent. Be szerettem volna állítani a hívásátirányítást, de belefutottam egy hibába. Az "Átirányítás, ha nem érhető el" esetén az a válasz: "Hiba a hívásbeállításokban Nem várt válasz a hálózattól" és kikapcsolva marad ez az eset. Pedig ez lenne a legfontosabb, mert ugye ha a másikon beszélek akkor itt nem vagyok elérhető. A többi esetben engedi az átirányítást. Nálam van valami hiba, vagy másnál is ilyet produkál? -
Stonerice
őstag
Tegnap ugye kénytelen voltam feltenni a CM 11 r24-et, de ebben sem működik a Deep Sleep!
Kernelt még sosem pakoltam fel. Melyiket érdemes? Egyszerűen megy a telepítése, akár egy romnak?TWRP-ből, gondolom
-
johniee
senior tag
Na én visszatértem a jól bevált Xperia v3 ROMhoz, a tegnap még látszólag jól működő
CM12 ma mindenféle leállást produkált, meg frissítés után eltűntette a Facebook alkalmazást, stb -
mark1998
tag
válasz
Aethelstone #8867 üzenetére
Jobb teljesítmény és jobb akksiidő.
-
mark1998
tag
válasz
Aethelstone #8865 üzenetére
Azt is leírtam.
-
Stonerice
őstag
Úgy tűnik nem tudtam megoldani hogy felismerje Mass Storage módban a telefont. Még alkalmazással sem!
Eszközkezelőben hiába próbáltam többféle drivert felrakni. Sikertelen!Helyette azonban Cm 11 vissza tétele után a GT Data Recovery (root) rengeteg képet helyreállított. Közöttük azt is amit szerettem volna.
-
Roxkex
senior tag
válasz
Stonerice #8862 üzenetére
Sajnos már én is (nem egyszer xD) jártam így ! :\ Esetleg ha a gépnek betudod adni valahogy hogy ez egy pendrive (ugye nem MTP deviceként kezeli) akkor meglehet .. Talán még a samsungommal eltudtam játszani és ez bevállt ..
Erre vannak appok is - asszem , de hogy mennyire működnek azt nem tudom , nekem nem volt rá szükségem ! -
Stonerice
őstag
Fúú SrácoK!
Úgy néz ki sikerült nagy munkát csinálnom magamnak.
Véletlen leformáztam a telefonom TWRP-vel és kelet volna 2 db kép róla.
Van rá mód, hogy TWRP-n keresztül visszanyerjem valamilyen adathelyreállító programmal?Az a baj, hogy egy adathelyreállító sem érzékeli a belső tárhelyet.
Gdata back, Recuva, Rstudio.. egyik sem:Valahogy csak meglehet oldani nem? Addig nem raknék rá új rom-ot, ha lehet.
-
mark1998
tag
Balika, te nem tudod miért nem megy a Beast kernellel Mokeen a wifi? Nehéz fixelni?
Mert csábít 24k az antutuban meg a 198mhz
-
Hege1234
addikt
válasz
Aethelstone #8856 üzenetére
hát aki használni is akarja a külső kártyáját az biztos
mivel "mokee-n" kívül még senki nem oldotta meg azt hogy kártyáról induljanak a játékok -
balika011
senior tag
válasz
Aethelstone #8856 üzenetére
Nem?
-
Aethelstone
addikt
Nah mi van? Mindenki mokeet telepít?
-
Hege1234
addikt
válasz
Aethelstone #8852 üzenetére
hol találtál mai mokee-t ?
-
johniee
senior tag
Ez már jónak számító DeepSleep?
-
Aethelstone
addikt
Nos, a mai mokee egész jó. Dual sim megy, deep sleep megy, gps megy.
-
gabe_
őstag
válasz
Aethelstone #8846 üzenetére
deep shit?
-
mark1998
tag
A 23-i mokee-ben megy a deep sleep!!!!!!
-
mark1998
tag
válasz
dhrtlockero9 #8840 üzenetére
OK I will test it
-
dhrtlockero9
csendes tag
válasz
dhrtlockero9 #8838 üzenetére
Mirror Links:
https://drive.google.com/file/d/0B_fD6VVCNObdWWRUNjlIQWRTRkU/viewhttps://mega.co.nz/#!scMmQYIB!g6PgnzUYlzB0j9-ehnl5AqhzgAIlJrTe59TBPIZjl_Q
-
mark1998
tag
válasz
dhrtlockero9 #8838 üzenetére
Deepsleep works?
-
dhrtlockero9
csendes tag
Mokee 50.2 (23/03/2015)
Download Link:
http://pan.baidu.com/s/1i3EcUxRPassword: yh6p
Source Link:
http://www.yirom.com/rom/index/13149 -
johniee
senior tag
A jelenlegi TWRP 2.8.0.2-t le tudom egyszerűen cserélni egy újabbra?
Ebben még nem akar működni OTG-n a pendrive-om -
zeno79
őstag
válasz
Aethelstone #8833 üzenetére
Kár érte. Na majd talán az R2. Pedig sokkal jobb mint a syhost-féle. Ebben jó a hangzás, nem úgy mint syhost-éban. Az új Mokee sem valami tökéletes ahogy olvasom, bár azt nem is használnám...
-
zeno79
őstag
válasz
Aethelstone #8828 üzenetére
Amelyik kártyát átkapcsolom 3g-re akkor azon van hang/mic de a másikon nem.
Van rá megoldás? (A cm11 restore mellett?)
-
Maist
senior tag
válasz
balika011 #8745 üzenetére
Ma -mivel nem hagyott nyugodni a dolog- párom Redmi Note 3G-jét nyomogatva rámjött a tesztelhetnék. Természetesen tökéletesen megy az övén az 1-es kártya netjével Youtube nézés = folytonos adatkapcsolat, és közben a 2-es kártyán a bejövő hívás kezelése. Elkezdtem hát nézegetni az 1s-t, mit lehetne tenni. CM11, R19 van fent, és ott találtam a SIM beállítások alatt egy előfizetések prioritása, tune away opciót. Ott kipipálva a tune away-t, és kiválasztva a 2-es kártyát elsődleges prioritásúnak a probléma megoldódott! Tehát, ami eddig nem ment, hogy Youtube nézés az 1-es kártya netjén, akkor közben a 2-es kártyán a bejövő hívás ki tud csengeni. Ez semmi mással, gyári V5-el, V6-al, stb, semmivel sem megy, amikor folyamatos adatkapcsolat van, vagy éppen csak nagyobb weboldal betöltése van folyamatban, akkor nem cseng ki a bejövő hívás a 2-es kártyán, csak később jön egy sms, hogy volt nem fogadott hívásom. Nem tudom miért nem megy a Note-hoz hasonlóan alapból, gyári rommal ez az 1s-en, csak egy főzött rommal(?) Érdekes ez így...
-
zeno79
őstag
válasz
Hopsz, és valóban néma mindkét irányba a SIM2. A SIM1 nem.
-
zeno79
őstag
válasz
Ezt hogy érted hogy a dualsim gagyi? Mi nem működik? Milyen *# cucc?
Kifejtenéd?
Én most tudtam hívást kezdeményezni mindkét kártyámról, illetve megcsörgetni mindkét kártyámat. -
Aethelstone
addikt
Kra1os cm12 r1.
A dual sim gagyi. Vagy az egyik megy vagy a másik. Persze, megvan a csillagkettőskereszt varázslat, de akkor is....kicsit ambivalens. Viszont alakul szépen, jó lesz ez
-
Klusi86
tag
válasz
Aethelstone #8803 üzenetére
Köszi.
-
-
Aethelstone
addikt
Mindenesetre a deep sleep nácik kedvéért megjegyzem, hogy a kra1os féle CM12-ben tökéletesen megy a deep sleep. 10:14-ból 10:02-őt ment
-
juve600
nagyúr
CM11 vs CM12 akkuidő ??
thx
-
dhrtlockero9
csendes tag
válasz
dhrtlockero9 #8816 üzenetére
Mirror:
https://drive.google.com/file/d/0B_fD6VVCNObdMFRZUV9SaTlkcGc/view?usp=sharinghttps://mega.co.nz/#!1IUxUCgZ!LCFgo7z5j3-QOoOl14oedoA2P9OpzsU00x3Ouo4JIgg
-
gallimi
tag
Sziasztok! Kaphatnék egy linket a Xperia v3- rom ról. Megnézném magamnak. Tud magyarul az is?
-
Aethelstone
addikt
Nah végre......vége a syhostos hekkelésnek....jó kezekben a CM12....
-
Roxkex
senior tag
Nah az ea games elmehet a ...... Végre volt értelmes játékunk és a Redmi 1s nem támogatott !?
4.4-el ?
Szép volt -.-" (Más is megnézné nekem ? :$)
-
dhrtlockero9
csendes tag
CM12 (23/03/2015) New build is here:
http://www.yirom.com/rom/index/346 -
zeno79
őstag
Wow!
Jó lenne tudni milyen a syhost-féle? 03.20-aihoz képest? Ez R1, úgyhogy a szokásos OTA lesz hozzá gondolom :-)
cm11 R24 tényleg elég jó, remélem nem álltak le vele (bár nem nagyon van mit javítani rajta).Led pulsing speed cannot be changed.
Camera HDR mode doesn't seem to be working.
Alarm with device powered off and charging is not working (it works if not charging). -
SH3H1
csendes tag
CyanogenMod 12 by armani-dev released
http://forum.xda-developers.com/redmi-1s/orig-development/rom-cyanogenmod-12-0-t3062216
https://github.com/armani-dev/android_device_xiaomi_armani/wiki/CM12.0-Changelog
-
johniee
senior tag
válasz
Aethelstone #8810 üzenetére
Jaja, főleg, hogy kijött egy jó kis, szinte már "végleges" minőségű CM11, de a ROMolgatók
nem nyugszanakNekem az Xperia v3 tökéletes lesz most egy ideig.
2 nap akksi idő simán megvan -
Stonerice
őstag
válasz
Aethelstone #8806 üzenetére
Az a fura, ha megpiszkálom a teljesítmény beálítást, és a futó folyamatokat, utána már képes működni a MÉLYALVÁS
-
Stonerice
őstag
Nálam sem megy a Syhost féle rom deep sleep módba.
Egyenlőre ennyit a CM 12-rőlA minimum órajelet nem tudom módosítani a Teljesítmény menübe
-
mark1998
tag
Akinek mobil ne the van az a be A át kernelt nehogy felrakja mert azon nem megy.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Klusi86 #8781 üzenetére
A TWRP 2.8.0.0-és verzió biztos, hogy jó. Vannak az újabbaknak ismert gondjai, de ez a verzió tuti, hogy felrakja.
Az 5.3.13-ast javasolom, mivel az 5.3.20-ban van pár bug. Pl. az akksi idő kijelző grafikon FC-zik.
Ezt rakd fel. Ez a 5.3.13-as multi Ez tuti. Ha már van fent valami, akkor elég a felrakás után egy wipe cache/dalvik cache.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest