- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Sir Riccio #10100 üzenetére
Nem lehet hogy nálad van valami probléma? mert a screenshotok alapján kell benne angolnak lennie:
http://en.miui.com/thread-129784-1-1.htmlLehet hogy kell egy system wipe. De inkább fastboot mint twrp alól.
fastboot erase system, aztán rakd újra. -
attilav2
őstag
válasz
Sir Riccio #10100 üzenetére
Visszafejlődnek?? Nem elég hogy rejtegetik a legújabb miui6 betát 1s-re, (bár legalább angolul tud), de a stabilból meg kiveszik az angol nyelvet?? Hihetetlennek hangzik, reklamálj az en.miui.com fórumban.
A global romok nemzetközi piacra vannak, nemcsak a play hanem az összes google app benne van, nincsenek benne kínai appok és kínai online szolgáltatások. Ezért is furcsa az angol kifelejtése. -
attilav2
őstag
válasz
Sir Riccio #10097 üzenetére
Ha nem zavarja a magyar nyelv hiánya akkor rakd neki a stabil v6-ot, a legfrissebb v5-ből sincs magyar ez most a v56 global [link]
Magyarból a lefrissebb a v50. -
válasz
Sir Riccio #9746 üzenetére
Szuper!
Valamilyen czéges kártya van benne? -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #9745 üzenetére
net kellett neki, azzal működik.
-
válasz
Sir Riccio #9743 üzenetére
Az APN-beállításokat nézd meg, ha jól sejtem, nem online van beállítva.
A helyes telenoros APN az online
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #9734 üzenetére
Ja és még egy. Tíz perce keresem, hogyan lehet PIN kódot változtatni/kikapcsolni.
-
kszthly
senior tag
válasz
Sir Riccio #9402 üzenetére
A #9385-ös hozzászólásban van link. Az még nem a legfrissebb, de onnan már OTA frissít.
-
mark1998
tag
válasz
Sir Riccio #9395 üzenetére
Na pasztmek, kösz az infót
Akkor még várok vele.
-
balika011
senior tag
válasz
Sir Riccio #9135 üzenetére
Lezárás után nem volt rendesen tiltva a digi egy ideig (5-10mp). Ha ekkor össze-vissza elkezdted nyomkodni az érintőgombokat, akkor megőrült. De, ha megnyomtad a bekapcsoló gombot, akkor észhez tért.
-
balika011
senior tag
válasz
Sir Riccio #9133 üzenetére
Verzió?
-
balika011
senior tag
válasz
Sir Riccio #9042 üzenetére
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Sir Riccio #9022 üzenetére
Ajánlott, de nem kell csak a wipe cache és wipe dalvik cache
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Sir Riccio #9018 üzenetére
Nálam 5.3.27 Beta ROM van, átállt rendesen.
-
zeno79
őstag
válasz
Sir Riccio #9015 üzenetére
CM11 R24 is OK
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Sir Riccio #9018 üzenetére
Próbáld ki a balika féle 5.3.27 -et! Minden tökéletesen működik!
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Nálam is átállt!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Nálam átállt.
-
LantosBerry8
senior tag
-
Aethelstone
addikt
válasz
Sir Riccio #8127 üzenetére
Megoldani nem oldja meg 100%-ban, viszont drámaian lecsökken
Nekem napi max. 2 van. Ha nem nyomkodom szarrá, akkor annyi sem.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Sir Riccio #8125 üzenetére
Jaja
-
kszthly
senior tag
válasz
Sir Riccio #7864 üzenetére
Nem saját tapasztalat, mert én egy hibátlanul működő CM "bughalmazt" használok, de egy másik fórumon azt írták hogy az időjárás widget az oka. Állítólag ha engedélyezve van az automatikus indulása, akkor minden oké.
Link -
Aethelstone
addikt
válasz
Sir Riccio #7864 üzenetére
WTF?
Nálam 5.2.6-al is van Launcher tötlés bug
-
Aethelstone
addikt
válasz
Sir Riccio #7862 üzenetére
Nos, drága barátom, a diskurzus nem erről folyik
Egyébként 5.2.13-on nálam napi 1szer jelentkezik ez a launcher reload dolog. Ami igazából nem bug, mert tönkre nem megy semmi
-
tboy72
aktív tag
válasz
Sir Riccio #7683 üzenetére
Uhh.. Csak fel kellett tölteni!
-
Roxkex
senior tag
válasz
Sir Riccio #7642 üzenetére
köszi , csak azért kérdeztem mert nincs kedvem újra belakni a romot
-
Aethelstone
addikt
válasz
Sir Riccio #7642 üzenetére
+1. Telitalálat ez a cucc.
-
Roxkex
senior tag
válasz
Sir Riccio #7624 üzenetére
Köszi !
Te/ti , hogy raktátok fel ? Telepítés előtt elég csak wipe cache és wipe dalvik ? És telepítés után is ? - Vagy full (mindent) wipe ?
-
Aethelstone
addikt
válasz
Sir Riccio #7611 üzenetére
Persze, megnézem
-
kszthly
senior tag
válasz
Sir Riccio #7598 üzenetére
A Gmail és a Play áruház az 5.2.6-ban biztosan működik.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Sir Riccio #7595 üzenetére
Ezt a számozást én sem értem
-
dhrtlockero9
csendes tag
válasz
Sir Riccio #7589 üzenetére
Someone tried to flash ROM via updater without wipes data. And there is everything working fine so you can also try it.
-
dhrtlockero9
csendes tag
válasz
Sir Riccio #7589 üzenetére
You must have to wipe everything before flash a new ROM.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Sir Riccio #7576 üzenetére
Át tudod küldeni? Nem találom a témák között....emil privátban
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #7564 üzenetére
A témakezelő nem tudja betölteni a témát, ha meg letöltöm én akkor 406 a hiba, miszerint azonosítatlan a forrás vagy mi.
-
maczera
aktív tag
válasz
Sir Riccio #7564 üzenetére
"Ezt a témát nektek sikerül felerőltetni?"
Hová próbáltad "felerőltetni"? Az a leírás szerint egy Mi Note-ra, MIUI 6-hoz készített téma, amit MI3 TD készüléken teszteltek/fejlesztettek. -
Aethelstone
addikt
válasz
Sir Riccio #7562 üzenetére
Majd megszokod és utána a V5-ös már csak valami ócska viccnek fog tűnni
-
Roxkex
senior tag
válasz
Sir Riccio #7546 üzenetére
Ez sajnálatos hír !
Nekem is Ma jött meg a füles , de én INNEN rendeltem és azt kell hogy mondjam , hibátlan ! - Ha esetleg veszel egyet megint , ajánlani tudom , hogy innen vedd , mert inne garantáltan eredeti a cuccos ! - Rendelés előtt regelj ! -
dhrtlockero9
csendes tag
válasz
Sir Riccio #7512 üzenetére
What you want to download? MIUI 6v5.1.30 ru repack? Or something else?
-
Aethelstone
addikt
válasz
Sir Riccio #7476 üzenetére
Jaja. 5.1.23 multi
-
zeno79
őstag
válasz
Sir Riccio #7476 üzenetére
Egy napja van még csak fent a telón, és nem használok kismillió FB/Messenger stb. applikációt, így nem tudom objektíve ajánlani, de zökkenőmentesen felment (twrp-vel) és tudok telefonálni/sms-ezni, gmail/naptár megy, ébreszt is, fényképező, zenelejátszó is műxik.
Mondjuk a rádió nem rds de lehet használni (asszem CM alatt kiírta az adókat).
Éjjel, repülőgép üzemmódban 1%-ot csökkent az akku, ez pozitív, viszont ha nyomkodom 40-50%-os fényerőnél sztem hamarabb merül mint CM alatt.
Ennyiről tudok nyilatkozni egyelőre. -
icemad
nagyúr
válasz
Sir Riccio #6977 üzenetére
Lesz az még augusztus is...
Talán Balika egyedül hamarabb megoldja ezt a problémát. -
válasz
Sir Riccio #6974 üzenetére
Tiltsd le a Messenger programon belül a hely hozzáférést -pipa ki a Beállítások - Helyszín mellől.
-
Swiss_audio
tag
válasz
Sir Riccio #6967 üzenetére
Igen lehet.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Sir Riccio #6965 üzenetére
Ezt írta
22.-én este álltam neki, másnap délután már olyan állapotban volt, mint amit elsőnek kiraktam.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Sir Riccio #6963 üzenetére
2 nap alatt? Ugyan, tök jó az irány
-
balika011
senior tag
válasz
Sir Riccio #6950 üzenetére
Hogy megy?
MIUI 6-on megy a feloldás is? -
gipsztigris
addikt
válasz
Sir Riccio #6182 üzenetére
Nyilván, ezek amolyan hitviták lennének, hogy kinek mi a megfelelő. Lehet rá vigyázni is, de nagyon nem árt ha van rajta egy jóféle fólia vagy hőkezelt üveg borítás.
.....szerintem.
-
szmyky
aktív tag
válasz
Sir Riccio #4550 üzenetére
Telepítsd a Google Keresés alkalmazást a Playről!
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #4546 üzenetére
Elsőre egész gyors és a billentyűzet sem tűnt el egyszer sem mialatt ezt megírtam, ami pozitív. Azt, hogy tudjak neki diktálni hogy tudom telepíteni? A G3-on volt kis mikrofon billentyű.
-
szmyky
aktív tag
válasz
Sir Riccio #4546 üzenetére
Én egy cache wipe-ot nyomtam, de azt nyomhatod utána is...szerintem, de anélkül se lesz gond!
-
szmyky
aktív tag
válasz
Sir Riccio #4532 üzenetére
4507 -ben ott link!
-
Gloob
addikt
válasz
Sir Riccio #4495 üzenetére
"ami nem volt elmondható egyik MTK chipsetes telóról"
Ezen nem csodálkozom. Vannak MTK-s telefonok amelyiken a 3 betűs nem is talál holdat, vagy csak nagyon nehezen, és azt is szórja rendesen. De ez már egy másik történet, ill. fórum témája lenne. Ezen viszont hidegindítás alkalmával fél perc alatt 8 holdat fogott meg, igaz, hogy wifi rásegítéssel. De wifi és mobil net nélkül is 1 percen belül navigálásra kész!
(#4497) Laza...
Ha a kernel támogatja! Ezt ne feledd el. -
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #4482 üzenetére
Tedd inkább fel a 24 multit vagy a cm11-et az érdekes nevű fickótól.
Azért ezt a 43-at én is kipróbálom. -
Gloob
addikt
válasz
Sir Riccio #4442 üzenetére
Megnézed a DiskInfo-val és megmutatja. Tudtommal a 41-esen eddig sem volt. Az volt fent nálam is, és most a vagyula féle 24-es van, és ott a DiskInfo szerint nincs.
Más: Ha a programok futtatására szánt memória megtelik, és akarok egy appot futtatni, akkor a rendszernek valamit csinálnia kell. Helyet kell felszabadítai a memória területen. Az pedig csak a régebben használt programok bezárásával lehetséges mindaddig, amég az új program futtatásához nem lesz elég memória. Ezeket kiírhatja a swap particióra, és újbóli használat esetén onnan még vissza tudja tölteni, vagy végleg bezárja őket. Hiába, a memória sajnos véges.Ez bármilyen rendszeren így van. A CM-en is. Szerintem. -
szmyky
aktív tag
válasz
Sir Riccio #4291 üzenetére
A 37-es most nekem is elég jól megy, bár igaz, hogy játszom pl. a Real Racing 3-mal és a játék alatt a szabad memória 35-50 MB, de a lényeg, hogy nem lépked ki belőle!
Mondjuk azért a biztonság kedvéért minden nap újraindítom... -
icemad
nagyúr
válasz
Sir Riccio #4288 üzenetére
Azzal meg az a baj, hogy eléggé sok dolgot kihagytak belőle, amit a v5 tudott. És szerintem idén már nem is várható erre a telóra...
-
djula
aktív tag
válasz
Sir Riccio #4270 üzenetére
Én most a 41-es multit használom, a memória kezelése javult, de legalábbis változott. Nem zárja be a spotify-t pl, viszont időnként durván belassul. A szabad ramot láttam 61 megának is, de ezzel még nincs is semmi baj. A belassulás viszont olyan, mint ha durván swap-elne közben, kb 15 éve volt pont ilyen érzés egy kevés ramos linux gépen netezni vagy dolgozni.
Valami alakul, de még nem jó. Mindegy, most ezt hagyom fent, próbálgatom. -
djula
aktív tag
válasz
Sir Riccio #2521 üzenetére
Nálam a 34 csinálta ezt. A 36 egyelőre jónak tűnik.
-
kovy79
őstag
válasz
Sir Riccio #2392 üzenetére
Én csak annyit mondok, hogy tegnap feltettem a G4A--ra a legújabb miui romot és Titanium backup-pal visszatettem mindent.
Az 1S-en pár óra használat után meglestem a szabad memóriát: 160-170Mb. A Jiayu-n ugyanez 1400.
Azaz a Redmi valahol megeszik ~250Mb-ot, úgy, hogy a rá való, hivatalos rom van rajta, nem valami mókolt és szemernyit sem gyorsabb, cserébe még melegszik is..... -
426os
őstag
válasz
Igen, teljesen más a két telefon. A P770 2 évvel korábbi konstrukció, gyengébb hardverrel, csak a ram egyezik az 1S-el. Én arra szerettem volna rámutatni, hogy 1gb rammal, igenis lehet használható telefont készíteni, csak normális sw-t kellene írni hozzá. Van hibája a P770-nek, de a memóriakezelése az pont el van találva szerintem. Az 1S-nek pedig el van cseszve. Nem játékokról volt szó, hanem alap dolgokról (zenehallgatás, böngészés, 1-1 IM program).
-
Zeki
nagyúr
válasz
Na látod, tehát nem a ram a lényeg, hanem hogy szoftveresen el van baszarintva. Ehhez ezek szerint 2 giga ram kellene. Vagy szoftveresen odatenni magukat.
-
426os
őstag
válasz
Sir Riccio #2388 üzenetére
Azért ez elég marhaság, ne viccelj. Az én P770-emmel (jóval gyengébb hardver, de 1Gb ram) sosem tapasztaltam olyat, hogy random kilövögeti az alkalmazásokat. Magamtól sem szoktam ilyet csinálni, ha van hely a ramban, akkor nyugodtan foglalják csak a helyet. Amikor megnyomom hosszan a home gombot, hogy megnézzem mi van a ramban, rendszerint 15-20 (jelenleg 23db) program várakozik, hogy mikor lehet a szolgálatomra. Skype, FB, Viber állandóan megy (illetve Apex memóriában tartva), de sokszor egyszerre van megnyitva 2 böngésző is, igaz csak 1-2 lappal. Nem szoktam állandóan zenét hallgatni közben, de ha mégis, még nem volt olyan, hogy kilője (PowerAmp). Szerintem ezt hívják normális memóriakezelésnek. Oké, hogy a MIUI többet eszik meg, de akkor is. Nagyon szerettem volna Redmi 1S-t venni, mióta megjelent, de amiket olvasok róla, teljesen elment a kedvem tőle. Régen én is mókoltam a telefonjaimat, de már meguntam. Az elején 1-2 romcsere, kis finomhangolás belefér, de hogy mindig állítgassam a ram-kezelést stb. abból már én sem szeretnék.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Sir Riccio #2388 üzenetére
Azért szerintem böngészni és zenét hallgatni egyszerre nem kellene hogy annyira megerőltető legyen
CineDOG1:
Ezt mondom én is, ez valami szoftverbug/fícsőr lehet sztem -
: iSiS :
tag
válasz
Sir Riccio #2307 üzenetére
-
tahepa
senior tag
válasz
Sir Riccio #2274 üzenetére
Nekem is qrva lassú volt a letöltés...aztán mérgemben úgy hagytam éjszakára....reggel már az új rendszer dolgozott a vason.
-
djula
aktív tag
válasz
Sir Riccio #2177 üzenetére
Ezt a hibát nem csak az 1S-nél írják fórumokban (talán MI3-nál is láttam) hibának, de megoldást még nem láttam rá sehol.
-
djula
aktív tag
válasz
Sir Riccio #2174 üzenetére
Ez így igaz. Viszont ami zavar, az nem a szabad ram hiánya, hanem a zenelejátszó megállítása böngészéskor. De ennek is az az érdekessége, hogy nem lövi ki a lejátszót legalábbis látszólag nem teljesen, csak megáll a zene. Szerintem ez valami bug lehet, csak nem tudom miért nem javítják már több verzió óta.
-
terra052
őstag
válasz
Sir Riccio #2174 üzenetére
Deep sleep is stabilan megmarad? Nálam néha elveszik, akku ki-be megoldja, de nem tudom, mit csinálok, amitől megkergül.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Sir Riccio #800 üzenetére
Bog kartárs hozta a formáját!
Szerintem dicsérni akarta, csak szokás szerint otrombára sikeredett. "Nem bántóan béna az anyaghasználat!"
-
válasz
Sir Riccio #529 üzenetére
A megoldás egyszerű.
ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP helyett ÄRVìZTÜRÖ TÜKÖRFùRòGÉP
és
árvíztűrő tükörfúrógép helyett àrvìztürö tükörfùrògépSzinte minden értelmesebb billentyűzetben benne vannak a másik irányba dőlő karakterek.
-
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #529 üzenetére
WSM Tools felinstallál, azon belül MiTools és ott be tudod állítani, hogy Unicode karakterekkel mit csináljon. De a legegyszerűbb, hogy nem használj ékezetes karaktert.
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Riccio #510 üzenetére
Ugyanannyi adat fér el rajta mint a 4.7-esen, csak kicsivel nagyobbak a pixelek, kb ennyi
Monitrohoz mondjuk nem szoktam hasonlítani telót, azt messzebbről nézzük. A T500-am kijelzője 1680-as, azt kb 30-40 centiről nézem ha a hasamon van ahogy most is
Teljesen jó a kép, közelebbről egy 5.5" HD detto jó....
7"-os tabin se volt semmi kivetnivaló ezen a felbontáson, ez meg 1.5"-lal kisebb. Én nem vagyok ppi hajhász. FHD ekkora méretre hát huh. Most 4" telóm van, asszem 480x800 lumia 520, azt se mondanám pixelesnek, az 250 ppi körül van. Egyedül a méret miatt tartok a Note-tól, de +35$-ért 8mag/2GB/MP450..még vívódom
-
zzola
titán
válasz
Ez szubjektív megítélés. Van, akinek elég 1 GB ram, van akinek a 3 is kevés. Szerintem 5" felett már nem jó a felhasználói élmény 720p-n...
-
Laza...
addikt
válasz
Detto ugyan ez nálam is a szitu
A Full HD elég 27"-on, nemtom miért ne lenne elég fele ekkora egy fél tenyérnyi kijelzőn
-
XenHai
senior tag
válasz
Sir Riccio #478 üzenetére
Én még várok a telefonra . Remélem nem döntöttem rosszul .
Defy+ nyugalmazok (asszony örökli) , ezen meg hivatalosan csak gb van cm7-tel használtam de kevés az 512 ram már ezért is váltok.
Remélem elég lesz az 1g ram .Meg kap rendesen frissítést a telefon. -
XenHai
senior tag
válasz
Sir Riccio #476 üzenetére
Elvileg 30% gördülékenyebb ,15-40% akkumulátor idő növekedés . Modulárisan bővíthető lesz Xposed bele van építve ,4.4.3 fut majd. De ez innen onnan hírmorzsa nem tudom mennyi a hivatalos belőle.
-
madrac
senior tag
válasz
Sir Riccio #467 üzenetére
Akkor nem tudom ki írta, hogy semmi baj sincs velük. Van aki mások tapasztalatait is elolvassa és figyelembe veszi, ezt tanácsolom neked is. Van még jó pár fórum téma ahol szóba kerülnek a különböző boltokkal kapcsolatos tapasztalatok. Jó böngészést.
-
madrac
senior tag
válasz
Sir Riccio #461 üzenetére
Van aki csak a saját kárából tanul. Nyugodtan vásároljatok továbbra is tőlük amíg ti is bele nem nyúltok, senkit nem zavar. Viszont ne tegyünk elhamarkodott általános kijelentéseket, hogy nincs velük semmilyen komoly probléma, mert ez hazugság.
-
Chaser
legenda
válasz
Sokszoros mákod volt. Hallottam elég rémtörténetet ismerősi körben róluk. Kb mint az antelife vagy panda, valakinek éppen bejött. Ami nem csoda, mert ha mindig geb@sz lenne már rég nem működnének
-
Laza...
addikt
válasz
Az, hogy mi volt, az másik történet. Sok szerencsét
-
Laza...
addikt
válasz
Sir Riccio #459 üzenetére
Próbáld ki. Majd megtudod.
Az EUEXP mód már nem létezik, a postaimportnál minden csomagot átcímkéznek magyar cimkére, és küldheted az igazolást. A gariról/üres dobozokról/ megxopatásról meg kérdezd RVR400-at
-
stomi78
tag
válasz
Sir Riccio #398 üzenetére
Érdemes a kocsi leállításánál de leginkább indításnál kihúzni a szivargyújtó csatlakozóból a töltőt,mert könnyen előfordulhat,hogy kap egy fordított 12 volt-ot és ha nincs védelem a töltőben akkor azt rányomja a telefon elektronikájára ami éppen nem tesz neki jót !
-
Laza...
addikt
válasz
Sir Riccio #379 üzenetére
Úgy tedd bele, hogy először a gomb felőli részt, majd azt odaszorítva hámozd rá az egész telóra, és nem fog elállni
-
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #355 üzenetére
[link]
Működik 24-el is. -
stamas80
tag
válasz
Sir Riccio #355 üzenetére
kereső sokat segít.
A 23-al biztos működik, de vagyula Rom-ja 24-es, és root-olt -
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #351 üzenetére
Ne ugye.
-
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #340 üzenetére
Király. Sejtettem, hogy valami feature lesz.
Nem mint, ha eddig nagyon zavart volna...
(#339) Zolar
Nem hiszem, hogy azok lennénk. Nekem semmi gondom nem volt a telóval (leszámítva a memória zabálást). -
zzola
titán
válasz
Sir Riccio #333 üzenetére
Kicsit béta teszternek érzem magunkat, mint anno Nokia E52-nél illetve EA Battlefield 4-nél. Vagy működik, vagy nem...
-
Upo
addikt
válasz
Sir Riccio #336 üzenetére
Tegnap jött meg, factory resettel kezdtem, utána 20 ezer párszáz pontott dobott. Kapott még egy factory-t, lányom már kezdi belakni. Pontot nem tudok, most nincs semmi benchmark feltelepítve, nem is érdekel.
-
XenHai
senior tag
válasz
Sir Riccio #333 üzenetére
Tesztekben 20k fölött kapott az 1s érdekes.
-
vegyszer
addikt
válasz
Sir Riccio #329 üzenetére
A /system/media/audio mappa megfelelő almappájába. Függően attól, hogy csengő, vagy jelző, esetleg kamera exportálási némító hangról van szó.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #328 üzenetére
Hova másoljam a Notification hangokat, hogy lássa is?
-
djula
aktív tag
válasz
Sir Riccio #326 üzenetére
Honnan jött és mennyire volt rögös az út?
-
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #324 üzenetére
Megérkezett? Na végre!
-
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #218 üzenetére
Ajjaj, halmozottan hátrányos helyzetűek vagytok.
-
Laza...
addikt
válasz
Sir Riccio #218 üzenetére
Meg a jobban felszerelt Fordokat Rönyókat, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest