- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benir8
senior tag
válasz
dealerman #20537 üzenetére
Kíváncsi eszek a fényképekre.
Jól jönne a mattos üvegfólia, mert nyáron biztos, hogy izzadós kezemmel szétkennem a kijelzőt.
Nekem is jó még ez a telefon, októberben lesz csak 2 éves és eddig semmi baja nincs, se hardverilag se fizikailag(persze felső hangszórón beporosodott, meg melette lévő előlapi kamera is poros lett egy kicsit, gondolom házilag könnyen szétszedhető és kitísztítható). Előző telefonomon egy Sony Xperia P-vel már fél év után kezdett szarakodni, a mostanival semmi baja, csodálom a Xiaomi mobilokat.
Ha nyáron lenne diákmunkám, akkor lehet, hogy megveszem a Nohon aksit és a mattos kijelzőt. -
BalanceR
addikt
válasz
dealerman #20503 üzenetére
Össze jött volna a gyárival is, de amikor a gyári akkud még új volt, a rom nem volt kiforrott, és ette a miliampereket...
Nekem is hasonlóan alakul, mondjuk én minimálisan visszavettem órajelből is, azzal is nyerek pár értékes SOTpercet, a teljesítményen meg nem érzem... -
grafikus17
senior tag
válasz
dealerman #20274 üzenetére
Én innen rendeltem.
[link]
Azért mert nincs paypalom, bár a kollégámnak van, és rendeltem is a minap egy matt kijelző fóliát, mert én hülye levettem róla, és egy év után feltettem az eustocktól kapott üveg fóliát, de az meg úgy zsírosodik, meg tükröződik, hogy valami borzadály. Megbántam
Szóval ha Kínából rendelek és nem jó az aksi akkor mehet a huzavona.
Innen meg már rendeltem máskor is, és simát visszautálták a pénzt probléma esetén.
Tehát csak a biztonság kedvéért rendeltem innen, meg egyszerűbb volt, nem kellett nézegetnem az eladó értékeléseit.Igaz én még 3000.-ért rendeltem.
Eredeti Xiaomi BM45 3020mAh Li-ion akkumulátor Xiaomi Redmi Note 2 okostelefonhoz
Áru helye: Kína 2.999 Ft 1 db 2.999 Ft
Kosár értéke: 2.999 Ft
Összeg szállítás nélkül: 2.999 Ft
Postai szállítás Kínából (10-20 munkanap): 990 Ft
Összesen: 3.989 FtMost már drágább, de akkor ebay-en sem lett volna sokkal olcsóbb.
-
include777
aktív tag
válasz
dealerman #19511 üzenetére
Én is így vagyok vele, bár 1 nagyon zavar, és csak ez az 1, a 2 giga ram.
Előzőben 3 giga ram volt, és azok az appok, amelyekt használok állandóan ott voltam a memóriában, pikkpakk meghívta őket. Itt meg kilő belőle 1-2őt. De ezzel együtt tudok élni.
A stabil rommal a sot-is kényelmesen vállalható. -
guftabi96
addikt
válasz
dealerman #19507 üzenetére
Na igen...
De hát mit várunk, amikor egy olyan alap funkció megfelelő működéséhez is neked kell barkácsolnod, mint az auto fényerő?
Vicc kategória, hogy már legalább fél éve megvan a telefon, de még egy olyan gyári rom nem volt a telefonon, amin megfelelően működöt... (Pedig kipróbáltam egy párat) -
grafnet
veterán
válasz
dealerman #19276 üzenetére
Azért csak mutat valamit az AnTuTu... (48-52k vs. 62-70k)
De, a napi használatban is érezhető a különbség.
Sajnos a memória használata a MIUInak nem a legegyszerűbb, sokszor tölt újra, ilyenkor érzem, hogy gyorsabb.
Komolyabb játékot nem játszok, úgyhogy ezt nem tudom erősíteni vagy cáfolni. -
loosht
senior tag
válasz
dealerman #19006 üzenetére
Én nem neked címeztem a kommentemet, csak úgy általánosságban írtam. De amúgy tényleg nem tiszta nálad sem.
A global 8.0.1.0 is stabil, ennek a xiaomi.eu-s változatát használod. Nincs azért olyan sok verzió.
Eredeti, xiaomi romból van:
- global stabil és china stabil verzió. Verziószáma MIUI verzió alapján 7.x.x.x, 8.x.x.x. Ezekben nincs magyar nyelv.
- global developer és china developer verzió. Verziószáma úgy alakul, hogy az év utolsó karaktere (6), hónap (9), nap (1). Itt a globalban már megtalálható a magyar nyelv.Xiaomi.eu-ból és xiaomi.hu-ból van ugyanúgy stabil és fejlesztői, ugyanazokat a verziószámokat használják, mint a xiaomi (elvégre azokból készülnek a romok), de ezekben mindben van magyar nyelv.
Lényeg a lényeg, ha valaki globálról beszél, az az eredeti, xiaomi által készített romról beszél, legyen az stabil, vagy fejlesztői. Itt jegyzem meg csak halkan a személyes véleményemet, hogy ezek mindig stabilabbak, mint a xiaomi.eu, vagy a xiaomi.hu romok.
-
patex1983
őstag
válasz
dealerman #18578 üzenetére
Nyilván nem a ph! miatt cseréltem, egyszerűen csak a saját hülyeségem miatt. A Lumiák nekem nagyon bejöttek, volt belőlük több is, egy baj van csak, hogy egy idő után unalmassá válnak, mert nem kell romolgatni, nrm baszódik el egyik napról a másikra minden előzmény nélkül... Egyszer beállítod, aztán használod. Mondjuk a csempés felület csesznye, ez tény.
Szóval hajtott a kíváncsiság, ennyi volt a csere lényege, de amint tudom és lesz időm ezzel foglalkozni, eladom a Note 2-t.
A Sennheiser fülest meg kényszerből kellett cserélni, kb 8 év aktív használat után megadta magát a jobb oldali rész és pont volt aprón egy Piston 3 jó áron, így megvettem azt, de ez is cseregyanús lesz.
Egyszerűen nem jönnek be ezek a Xiaomi cuccok. A Mi Band-re talán azt mondom, hogy az tényleg megéri az árát.
Remélem kielégítő választ adtam a "miért cserélted le a szupet Nokiádat" kérdésedre.... -
-
Alonso69
senior tag
válasz
dealerman #18402 üzenetére
Szis.
A 7.1.3 -as már fél éves ROM ,ha emlékeim nem csalnak,tényleg az egyik legjobb volt a képernyőidő (SOT) tekintetében.Amit viszont én mutattam az a legujabb Béta ROM ,kinézetben és a különböző plussz beállítás lehetőségével sokat javult.Ezidáig minden héten cseréltem a ROM-okat,talán a AICP volt fent kettő hetet,viszont minden váltás valaminek a hibás működésétől volt.Ez a Béta semmilyen trükkös CPU vagy GPU állitgatáson nem eset át ,és mégis hozta azt a nagyon jó kijelzőidőt.Persze ,ha egész nap GPS és Mobilnet futna ,akkor nem lenne még 2 óra a SOT.De ez a nagy márkáknál is igy van .
Van javulás ,szerintem ez a lényeg ,dolgoznak a kis kinaiak.(optimista hozzáállás)
Azt is irhatnám,hogy hétvégén akartam eladni ,lecserélni ,mert semmi változás ,merül még mindig 5.0 az android ,de ez a javulás még visszatart.
Az automata frissitést kikapcsoltam ,nehogy rosszab legyen utánna. -
nyisziati
veterán
-
nyisziati
veterán
válasz
dealerman #18402 üzenetére
Van értelme a méregetésnek, így nagyjából tudjuk, hogy a 4-5 órát simán tudja, akár nehezített körülmények közt is.
Ha meg takarékosra állítod, akkor 6 óránál is több lehet. Vagy 2 nap rendelkezésre állás.
Ezek fontos adatok a "vérpistikék" miatt, akiknek semmi sem jó és a 300.000-es ájfonba is belekötnének.
Mondjuk annak se jobb se a SOT-ja, se a készenléte, de mindegy.Ezért a pénzért a Redmi Note 2 bőven jó választás, kár lehúzni, eszméletlenül jó ár/érték aránya van. Pláne, hogy külön SD slotja van. A sebessége meg felér egy Iphone 5S-sel, ami még mindig ~90.000. Az oprendszere is nagyon csinos, gondozzák és remek közösség van mögötte, meg van CM is rá. Az egyik legjobb választás a piacon.
-
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
dealerman #18030 üzenetére
Ha rendesen beállítottad volna a cm-et az aicp-ben akkor nem lángolna. Egyébként meg nem 20-30 percet kell használni, hanem rendesen újrahúzni tiszta telepítéssel...aprop net probléma...érdekes, nálam LTE a hálózat abban a pillanatban ahogy lenyomom a wifit róla. Szóval nem releváns az infó amit kidobtál. Azért köszi.
Szóval kinek így kinek úgy működik a teló... -
Norby86
őstag
válasz
dealerman #18030 üzenetére
Újrafőzi a romot így telepítés után, biztos azért ennyire meleg.
Viccet félretéve, sajnos akárhogy is nézem szinte mindegyik EU rom bugos valamilyen tekintetben, legalábbis én azt vettem észre. Nem azt mondom hogy a 7.1.x vagy a 7.2.x nem voltak hibák, de valahogy az akku időt leszámítva még mindig ezeket a stabil romokat érzem a legjobbnak. Igazából engem csak az zavar amit említettem is, hogy 4 óra folyamatos használat után tehetem töltőre. Azért macerás ez mert bkv-val utazom és gyakran jövök-megyek a városba, így nem tudom tölteni és spórolnom kell, de már az akkubankot betettem a hátsó zsebembe és akármilyen suttyón néz ki, a zsebemből kilógó kábelen keresztül töltöm a telefont az úton, ha sokat kell mászkálnom.
-
Norby86
őstag
válasz
dealerman #18027 üzenetére
Én pont ma gondoltam arra na egye fene, 8-ra megyek, aztán szintén éreztem a kameránál ezt a forrósodást, mint ha meg akarna sülni belül valami. De ez igy folyamatosan ott is volt átlagos használat mellett, aztán láttam üzemidő is ugyan azt hozza mint a 7-es, és a 8-as sem sokkal smooth-abb, maximum egy icipicit, így ment vissza nálam is a 7.1.3, aztán ha majd ezeket a hibákat javítják a 8-ba és kijön belőle egy eu stable, akkor azt felteszem.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
dealerman #17997 üzenetére
Írták is a vova vafin aicpnél is meg mindegyik másik verziójánál is hogy "all work except 3g/4g data second sim."
Szóval nem volt át...szás részükről, kiírták csak nem olvastad el rendesen.
Az egyes sim részen gyönyörűen megy a 4g (telenor, telekom egyaránt).
Vodát....khm hagyjuk. Csúsznak lefelé minőségben nagyon. -pedig az voltam én is 1 éve jöttem el onnan már.
A custom romokból az AICP egyébként az egyik legjobb -szerintem-. -
Alonso69
senior tag
válasz
dealerman #17985 üzenetére
Szia.
Mindig másikat kell felrakni.....
A 4pda-án,5-6 különböző szerzőtől van Miui 8,nem beszélve a Miui 7-ről.
Mindegyikhez különböző patch kell az auto fényerő javításához,sajnos a Miui EU nálam is Wipe -olással végződött,utána már nem is foglalkoztam vele,mert másnál is így történt,azóta már javították,(talán)de nem próbáltam még ki.,lehet megkeresem, ha jó akkor írok. -
Criminal017
őstag
válasz
dealerman #17729 üzenetére
Bevallom őszintén, Angry Birds 2-vel szoktam kockulgatni. A szép futáshoz benyomom a "teljesítmény" menüpontot, ilyenkor majd 40-50 fpst produkál. Viszont röpke 10-15 perc alatt úgy felmelegszik, hogy a képernyőt nem lehet a proci felett megfogni, mert éget. Nem vicc.
Ilyenkor persze kicsit hagyom nyugodni, sőt, van, mikor az asztali ventilátoromat ráirányítom, az sokat segít, elkezd visszahűlni.
Mondjuk MIUI8 alatt nem próbáltam még, ez még a MIUI7-es fejlesztői alatt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest