- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fene_vad
senior tag
válasz
loosht #20080 üzenetére
nekem majd' egy évig gyűjtötte a zsebpiszkot a jackcsatlokozó mire rászántam magam a takarításra.
Azt a ganét ami kijött...
Enyhén görbített hegyű gombostűvel piszkálgattam ki, a végén egy kb. KOCKACUKORNYI szösz jött ki.
Úgy fért ugye bele, hogy a füles minden bedugáskor tömörítette, összepréselte.
-
dealerman
aktív tag
válasz
loosht #19742 üzenetére
Gondolom a 2 sim miatt,de nekem 8.0.1.0 - án max 4 óra ès akkor 7 órán át bírja az akksi,de akkor vègig 4G net az egyik sim-en ,ès chrome böngèszès,persze ha 1,5 napig bírja az akksi kb,akkor mèg 2 óra is lehetetlen szinte sot-ban 😀
De ezt az 5-6 óra nálam lehetetlen elèrni .....
-
motofi
aktív tag
válasz
loosht #19732 üzenetére
Heló! Melyik Rom van fent nálad? Nálam a Stabil 7.1.3.0 Tegnap több mint két órát néztem rajta folymatosan az m4-en online meccset még a szünetre sem állítttam meg, full-ról indultam és még volt benne a végén 43%, ilyen jót még sosem produkált, pedig már közel egy éves a teló. De a tiéd úgy látom még jobb....
-
grafnet
veterán
válasz
loosht #19173 üzenetére
Ezt köszi!
Ezzel küzdök: 5 × 6-os mód.
Nekem TWRP-ből 11-es hibakóddal kilép, nem telepíti fel. (Mi4c, EU 8-as friss dev.) -
guftabi96
addikt
válasz
loosht #19100 üzenetére
Én is ezt néztem, már el is küldtem magamnak, majd este kipróbálom.
Most napközben nem esne jól, ha megakadna a bootnál
Felraktam most a global devet, kíváncsi leszek rá. Mondjuk kicsit zavar, hogy az ikonok fele nem miuis ikon + fehér háttér, de annyi baj legyen.
Majd szedek le valami témát.
Meg ahogy látom küldött egy sms-t is, a legnagyobb örömömre. -
guftabi96
addikt
válasz
loosht #19089 üzenetére
Xposedot még próbáltam régebben felszegelni a telefonra, de csak addig jutottam, hogy bootolt az örökkévalóságig.
Nem tudom, hogy mi volt az ok, nem jöttem rá.De majd ránézek még egyszer.
(Mondjuk ettől függetlenül, szerintem nagyon is elvárható lenne, hogy normálisan működjön egy ilyen alap funkció). -
guftabi96
addikt
válasz
loosht #19086 üzenetére
Itt ph-n nem is néztem.
A hivatalos oldalon nézelődtem.
A Wifi jelszavas kérdésre ha valaki tudja a választ, akkor ne habozzonEgyébként arról esetleg nincs valami infó, hogy mikor fogják már végre megoldani, hogy normálisan működjön az automata fényerő?
Össze vissza állítgat, későn reagál, vagy nem is reagál (inkább utóbbi), nem győzöm takargatni a képernyőt, hogy legalább a fényerőt fel tudjam manuálisan húzni. -
dealerman
aktív tag
válasz
loosht #19005 üzenetére
Én nem azt állítottam,hogy globál van fent,hanem,hogy a stabil 8.0.1.0 van magyar nyelv,nekem ez már annyira átláthatatlan,az már fáj
1 verzióból,48 fajta..............
de nem is nagyon foglalkozok már vele,hogy meg is értsem,nekem van fent egy stabil ami magyar működik rendesen,azt,hogy hivatalos,félhivatalos,lopták e,vagy kamionról esett le,nem izgat
-
loosht
senior tag
válasz
loosht #18863 üzenetére
Hozzáadtam a letöltési linket a bejegyzésemhez. Már letölthető a mod.
-
csongi
veterán
válasz
loosht #18667 üzenetére
nalam csak navigacio alkalamaval megy. Alapbol kikapcs. Nagyon pontosra akkor allitom ha van mobilnetem. Ha nimcs akkor csak a GPS muholdas reszere tamaszkodom, ami a google mapsnak lassabb keresest jelent de mas navi meg pillanatok alatt pozicional ezzel a beallitasal is.
-
ktommy91
addikt
-
ZooLLeR
tag
válasz
loosht #17907 üzenetére
Kipróbáltam,mutatja az alkalmazás méreteket,viszont a legnagyobb alkalmazás is a google play szolgáltatások,ami 221mb.
Alatta vannak néhány 10mb-os alkalmazások,de saccra az összes 800mb-nál nem foglal többet.
Tehát ez sem jött be.
Én rejtett fájlokra gyanakszom,amik esetleg valami vírus következményeként lehetnek jelen.
Tudnál mondani egy fájlkezelőt ami jelzi a rejtett fájlokat? -
kakuk.tamas
addikt
válasz
loosht #17899 üzenetére
Én 8-as alatt a DivineBeats-t használom. Ebben benne van a Viper, meg a Dolby Atmos is. Simán TWRP-ből kell csak flashelni.
(Valamiért a Viper nem akart menni, de ezzel viszont megy)
-
Norby86
őstag
válasz
loosht #17578 üzenetére
Én is ezt a romot érzem a legjobbnak, igaz keveset használtam eddig, mert miután ez kijött, nem sokkal utána jött ki a 7.2.1 és eddig azt használtam, de vannak bugok amik kb 2 hét után rendszeresen előjönnek és elég idegesítőek. Szóval most feltettem a 7.1.3-at és egy olyan kérdésem lenne, hogy szerinted ezeket az alkalmazásokat érdemes kitörölni a system/priv-app illetve a system/app mappából? (mi vip, mi cloud, eszközkeresés) Nem omlik tőle össze a rendszer?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
loosht #17240 üzenetére
Fura. Nálam levan tiltva a rendszerben (ahogy a YouTube, MobilTV, etc), hogy ne használhassa a mobilnetet, és nem is használja. Pedig kb 50-50%-ban van a telefon wifin, és mobilneten.
(azért van minden nagyobb adatot forgalmazó alkalmazás letiltva, mert jártam már úgy, hogy 5 giga elment véletlenül MobilTV-re...[nem kapcsoltam be a wifit)] )
-
gergely64
tag
válasz
loosht #17036 üzenetére
A SOT nálam is hasonlóan alakult az eu 7.1.3-al, 5 óra felett is volt, a 7.2.3-al már csak 4,5 körül és a 7.3.2-vel pedig 4 óra körül jön ki. Viszont ez az utolsó verzió a legstabilabb eddig szerintem. Nekem a SOT annyira nem mérvadó, mert ritkán megyek 50 % alá estig, ha dolgozok inkább csak telefonálásra használom.
-
Nivosus
csendes tag
válasz
loosht #16826 üzenetére
Nekem az a meglátásom hogy a legújabb rom-ok egyre rosszabbak, mint akkuidő tekintetben mint másban.
xiaomi.eu stabilt használok, tegnap tettem vissza a 7.1.3-at, ez még nagyjából jónak tűnik.7.2.3: valamit változtattak a memóriakezelésen ami miatt borzasztókat szívtam pl az autóban a BT zenelejátszással: random időnként megállt a zene spotify-on & soundcloud-on, ha előhoztam Waze mögül az app-ot akkor ment tovább, ilyenek... lockolás memóriába nem segített, végül developer options-ban az összes optimization stb kikapcsolásától jobb lett, na de ez így nincs rendben...
7.3.2: kb 1 napig volt fent, ez BT kapcsolatostól dobált el folyamatosan mindent (autó, MiBand), ezen felül borzasztóan merült a telefon... azt hittem, meghalt az akkum, aztán a fentiek miatt úgy döntöttem downgrade, és láss csodát...
Szerintem gáz amit a Xiaomi szoftveres téren újabban művel, a MiBand-ről is tudnék mesélni
-
match123
tag
válasz
loosht #16797 üzenetére
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=262918&extra=page%3D1&page=3&mobile=2
Majus 8, megfelel?
Nem olyan hude ritka issue, bar teny hogy nem 10 ezrek panaszkodnak.
Viszont ha ez nem szoftware issue, akkor eleg erdekes a hiba, mert restart utan megjavul egy idore
-
Alonso69
senior tag
válasz
loosht #16768 üzenetére
Köszi szépen.
Én a Tech tree nevezetű témát használom,ezért nem vettem észre,hogy ott van az értesítési sáv
Még nem volt töltőn a Rom felrakása után ,ezért a SOT -ról sem tudok mit irni,kb.ugyanaz mint a 7.2.3-as,ahogy azt te is írtad.Sokat nem változtattak ezek szerint. -
-
betyarr
veterán
-
gergely64
tag
válasz
loosht #16270 üzenetére
Esélyes, hogy minden 7.2.3-as eu romnál így lehet, mert nálam is ez történt. Mondjuk én a SOT-ról vettem észre, hogy hasonló használatnál lényegesen több volt az akku használat 2 napig. Hozzáteszem, szinte egész nap wifi-n vagyok, a 7 Mb-ot mégis benyelte a mobilnetről nálam is.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
loosht #15757 üzenetére
Köszi. Majd megnézem. (Közben Alpha teszterré "léptettek elő", huhh most olyan ROM-ot "kell" nyúzzak, amin szinte semmi sem úgy mint régen, vagy igen gyéren működik vagy egyáltalán nem (home gomb, lock screen) és küldeni özönében a bugreportokat. Bár vannak benn érdekes újítások is, igaz mondjuk CM-en és egyéb customokban ezek már léteznek régebb óta (pl alkalmazás eltüntetés a főképernyőn)) De majd hétvégén felrakom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest