- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
Tatter #20660 üzenetére
Istuu15-nek is:
itt van videolink is -
han_lev
senior tag
válasz
Tatter #20660 üzenetére
Én cseréltem anno (a fiam egy hatalmas fakalapáccsal beverte
). Nem nagy ügy. A csavarokkal érdemes vigyázni, nem túlhúzni, mikor visszacsavarsz, illetve jó csavarhúzó kell, nehogy megszaladjon a csillagvágás a csavaron, mert akkor nem csavarod ki. Hajlamos egyes csavarokat nagyon behúzni a xiaomi.
Az alaplap kivételénél, meg az akksi alatti szál kivételénél kell óvatosan eljárni.
Én még elkövettem azt a hibát, hogy a füles hangszórót bénán vettem ki, és szétjött, aminek következtében alig szólt egy ideig. Aztán találtam azt is az alin, rendeltem kettőt, egyiket betettem. Azóta is jól megy, és van egy tartalék.
Csak lépésről lépésre kell követni a youtoubon van több replacement videó is.Ja, és többféle gyártó gyárt bele, keress vissza a fórumon, hogy melyik a jobb (bár elig észrevehető különbségek vannak)
-
Istuu15
senior tag
válasz
Tatter #20644 üzenetére
2 hete vettem észre, hogy nézem a youtubeot és magától kilép és megnyitja az app váltót. Plusz párszor nem működött a 3 érintő gomb alul nekem sem és néha magától is lépkedett a menüben. Ez is kijelző hiba lenne? Egyszer be is kellett kapcsolnom a quick ballt mert 2-3 percig nem érzékelt semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest