- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
-
7Sony7
addikt
válasz
kistraki #3607 üzenetére
Azt nem ismerem, de a performance control memory settings/presets beállításait érdemes lehet kipróbálni, bár nem tudom neked mi a konkrét gondod, de nekem enélkül sokszor bezárta a navi progit, ha megnyomtam a home gombot, hogy mást is csináljak Ennek a proginak a medium beállításával -nálam- tovább fut a háttérben, és bármikor visszahozhatom. ( Nem tudom, elég érthetően írtam-e?)
-
Nagya21
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz
kistraki #3489 üzenetére
Ebből látszik, hogy nem vagyunk egyformák.
Nekem pl. eszembe sem jutott ez a tárhely választósdi. Minden fent van, amit használok, és még mindig van rengeteg helyem. SD n csak a telepítők, mentések, képek és videók vannak. Na meg az a pár zene. Persze, ha nagy játékaid vannak, akkor lehet, hogy tényleg kell. Egyébként valahogy meg lehet cserélni a tárhelyet, csak én nem próbáltam, mert nem kell.
Javítsatok, ha tévednék, de ezeket a custom romokat már nem kell Root olni. Legalábbis nálam megy minden, amihez root kellene. Ellenőriztem közben a root checkerrel, rootolva van alapból.
Nekem 2g/3g van beállítva, és jó a hang. T-mobile.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest