- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
-
laci laci
addikt
válasz
weinmaker #3493 üzenetére
1.csinálsz 1 mentést..
2.-Wipe data / factory reset
3.-Advanced --> Wipe dalvik cache
4.-Mounts and storage -->Format data, Format / system.
5.Rom install
6.Mikor be bootol utána meg ismételed a 2-est.Mindenkinek:A miui rom is ugyanazt csinálja,halk a beszéd és a mikrofon.Legalább is nálam(voda)A ram is kevés.Vissza xperia...romra.
-
7Sony7
addikt
válasz
weinmaker #3487 üzenetére
Ha valamiért nem jó a link,: Needrom.com - Haier w910 a keresőbe-jobboldalt nagyító gomb - Haier W910 MiUI
MIUIv1.3b Ezt csak akkor tudod letölteni, ha regisztráltál, és ki van kapcsolva a reklámblokkoló (ha van)FONTOS: Most látom egy hozzászólásban, hogy az automata fényerőszabályozö nem jól működik!
Én nem próbáltam, mert én már a gyári romon is és a többinél is a Lux Lite -ot használom. Sokkal jobb, mint a gyári, szerintem. -
7Sony7
addikt
válasz
weinmaker #3485 üzenetére
Rádió?
Tán még sose használtam, megnézem mindjárt. Gps: a Navitel kb: 3 másodperc! alatt talál jelet ( szántóföldön, kocsiban). Nem biztos, hogy mindent használok, amit te is, de eddig nincs hiba. Ha van valami konkrét, megnézem.
Rádió: Van, amelyik jól szól, és van, ahol valami "pattogás " van közben.(ez nem tudom, mi?) Gyári füles.
-
laci laci
addikt
válasz
weinmaker #3160 üzenetére
Üdv mindenkinek.Én Gallery2 apk használom már régóta.
-
madrac
senior tag
válasz
weinmaker #2891 üzenetére
Igen, ez az egyik fő funkciója gyakorlatilag. Leírásról nem tudok sajnos. Lehet manuálisan egyenként menteni az apk+adatokat, de a menüben rálehet ereszteni egyszerre többre is..
(#2895) laci laci: nem értettem a viccet, az én értelmezésem szerint lennie kellene benne hívás rögzítőnek. ezért idéztem.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
weinmaker #1402 üzenetére
Azt kérdezted, hogy miért lett eladva. A kapacitív gombok hiányával válaszoltam. Hardveresen semmi gond a telefonnal, csupán a szubjektív véleményem, hogy erősen gyerekjáték feelingje van. Most is csak jókat tudok írni, ahogy nem tudok olyan rosszakat sem mondani a Lenovo A760-ról mint amit Te éreztél. Nekem percek alatt megvolt minden (root, CWM,navi,stb.) még azt a bizonyos APN problémát is megoldottam rövid idő alatt, de nem is ez a lényeg!..... Az amit az előző postomban leírtam!
-
-
dhstyle
tag
válasz
weinmaker #1139 üzenetére
Csináltam most 1 órája vele egy csomó képet és azt kell , hogy mondjam nem rosszak. a dinamikatartomány szokásosan elég szűk de ott a HDR a led fénye eléggé durva. makró képek teljesen jók és a videókkal sincs baj. én egy jó közepest adnék neki fotózás és videózás terén. sokkal rosszabbra számítottam
-
törölt tag
válasz
weinmaker #1068 üzenetére
Ahogy itt olvasgatom senkinek sem volt kifogása készülékkel kapcsolatban, de persze lehet, hogy lesz majd ilyen. Tuti sokan a 4 mag több mint a 2 alapon nem ezt választották és azt hiszem ez nem volt mindig jó döntés. Mindenesetre én nagyon örülök, hogy ezt választottam.
-
gipsztigris
addikt
válasz
weinmaker #727 üzenetére
csináltam egy videót a működéséről. [link]
Konkrétan ez egy T-Mobile Move készülék, de a lényeg ugyanaz. USB hibakeresés be, majd feldugod a készüléket, felismeri, majd root. És készüléktől függően fél perctől másfél-két percig dolgozik.
(#733) madrac
Nem tudom mekkora a méret, mert a Fiam elvette a telefont.
Ha előkerül a gyerek akkor megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest