- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
hát...köszi, de egyelőre nem akar összejönni
azt mondja a srác, hogy az importálásnál ki kellene pipálni, hogy mely számokat akarja átvinni a simről a telóra
de éppen ez a baj, hogy nincs mit kiválasztani
nem is látja/nem is kínálja fel a sim-en lévő telefonszámokat
(ha leokézza akkor is azt mondja a telefon, hogy nem választott ki semmit)
pedig ott vannak a számok a sim-en, mert a régi telefonja - amiről át akarja vinni őket - látja
(annak gondolom nincs jelentősége, hogy nem okos telóról próbál átköltözni...(?)) -
llll
senior tag
sziasztok
kellene 1 kis gyorssegítség
eladtam a telót és az új tulaj nem tudja megjeleníteni a sim kártyán lévő névjegyeit
én meg baromira nem emléxem már rá hogy hogy kell, mert egyrészt soha nem is szoktam sim-en hordozni a névjegyeket, másrészt hónapok óta nem is használtam már a haiert gyakorlatilag
vki leírná szájbarágósan lépésről lépésre? -
llll
senior tag
válasz
dragonfx #4130 üzenetére
miért nem vagyok meglepve...?
halkan jegyezném meg, hogy az itt felszólalóknak volt már hazai, neves, garis, drága, stb telefonjuk
egyébként én is teljesen meg voltam elégedve a középkategóriásnak mondható T-s, céges telóimmal, amíg nem volt kínaim
és addig cserélgettem is őket, amint lehetett
azóta viszont egyszer semvedd meg a xiaomit, aztán visszatérhetünk a témára...
-
llll
senior tag
válasz
dragonfx #4127 üzenetére
ami a megbízhatóságot és a garit illeti:
én már hallottam elromló márkás telókról is, meg a gariztatás alól pofátlan módon kibújni próbáló forgalmazókról is...
(ahhoz valszeg túl hülyék, vagy csak rövid távon gondolkozók hogy felfogják:
ezzel is önmaguk alatt vágják a fát - megint csak a kínai konkurencia javára)
de tényleg mindegy
egyet mondj még meg légyszi:
neked volt már kínai telefonod? -
llll
senior tag
...egyébként lehet ezt ragozni a végtelenségig pro és kontra is, de sztem itt 1 tipikus evolúciós folyamat zajlik a szemünk láttára:
vannak a "nagynevű", garis gyárók drágább telefonjai és vannak a "ismeretlen" (média szerint="megbízhatatlan") kínaiak, gyaxilag gari nélkül, de fél/harmadáron
és mindkettőnek megvan a maga rajongótábora
idővel majd eldől, hogy melyiket tudja eltartani a sajátja, melyik az életképesebb
a másik pedig - ha nem lesz képes alkalmazkodni - szépen "kiszelektálódik"...bármennyire is próbálja szabályozni ezt a folyamatot a mindenkori központi hatalom
sztem tipikus példa erre amikor "hamisítványnak" titulálják az olcsóbbat
(mert a köztudat ugye olyan szépen gyurmázható...)
pedig sztem szimplán csak "kínainak" kellene nevezni
mert pl mit sem változtat a tömegközlekedésen sem, ha "közösségi" közlekedési eszköznek kezdjük hívni őket
(most direkt nem akartam cigányozni, meg romázni) -
llll
senior tag
válasz
dragonfx #4122 üzenetére
igen, csak amikor esetleg eladásra kerül a sor akkor pl megint nem biztos. hogy a leendő vevő is annál a szolgáltatónál van
ilyenkor ugye megint nem hátrány, ha független a telefonnekem pl lenne lehetőségem céges telóhoz jutni viszonylag jó áron
de eccerűen nem találtam semmit a (konkrétan a T-nél) ami szóba jöhetett volna
aranyáron - még a kedvezménnyel is - persze lennének csúcs telók, de annyiért meg kell a francnak
harmadik kínai telóm jön zsinórban
ez alatt egyszer sem cseréltem a cégest -
llll
senior tag
válasz
Nagya21 #4113 üzenetére
nekem is ~28 + a várható dézsma
egyéniben
...aliexpresszről
...olyan eladótól, akinél a 6. megrendelő voltam
fokozzam még?
(vagy ráb@szok, vagy - számomra - végképp szertefoszlik az ali rossz híre)azt mondtam hogy a haier után kizárólag qualcomm proci és nem megyek az ő mérete fölé
ehhez képest mtk és 5.5
de ez a 8 mag csak birizgálja a fantáziámat
2-300 dollárt azért nem adnék érte, de ennyiért megér 1 próbát
(ha nagyon bejön, talán még 30-ért is odaadom a haier...szintén a pár napja elmondottak ellenére)
-
llll
senior tag
...jut eszembe:
anno ~120-ért vettem a samu i8910hd-t és 1 év múlva 30-ért(!) tudtam eladni, ami ugye megint 1 eszeveszett érték
(konkrétan nem veszek itthon több ilyen 100ezer+-os telefont, az qrva isten)
tehát csak azt akarom ebből kihozni, hogy önmagában talán ezek az értékvesztési adatok sem mérvadóak
vagyis talán nem is sokat veszített az értékéből az SP-d, hanem esetleg drágán vetted
talán vhol annak is ott lett volna a reális új ára, mint a haier-nek
és akkor ugye az 1 éves áruknak is kb ugyanott kellene lennie
(tehát lényeg a lényeg:
ezexerint az 1 éves haeirem is 37-et ér)
-
llll
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #4068 üzenetére
...biztos jó kis gép ez az SP is (nem ismertem), de (új) árban sztem már ez sem 1 kategória a haierrel
(persze értem én:
ha szted az SP ennyit veszít az árából, akkor a w910-nek is "kell"
végül is van is benne némi igazság)nekem ma is ugyanúgy tökéletesen megfelel minden célomra, mint 1 évvel ezelőtt
de eszem ágában sincs vitázni
minden pont annyit ér amennyit megadnak érte, amennyiért eladható -
llll
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #4064 üzenetére
nana...azért azóta se lett olcsóbb
(már ahol lehet még egyáltalán kapni)
talán nem véletlenül
ráadásul tapasztalatom szerint a vámon is egyre kisebb eséllyel csúszhat át, tehát nyugodtan rá lehet számolni azt is és akkor mindjárt 40 körül járunk
a magyar shopok árairól meg ne is beszéljünk30-ért talán már vitték volna az én ~1 évesemet is
de eszem ágában sincs ennyiért elkótyavetyélni
még akkor sem, ha perpillanat csak le van téve, nem is használom
sztem még mindíg gyönyörű, tuti kis gép és máig nem nagyon akad konkurense a kategóriájában
(kerestem és én konkrétan egyet találtam:
a faea f1-et
de az is gyengébb) -
llll
senior tag
válasz
mr_ricsi #4013 üzenetére
semmilyen appnál nem engedélyezem az automatikus frissítést
a kéziig meg már el se jutottam
(hamarabb beszartak, mint ahogy frissítés jött volna ki hozzájuk
mondom: semmin nem változtattam...)7Sony7:
ez volt az első, amit próbáltam
a THL telómon kb 1 évig ment minden probléma nélkül -
llll
senior tag
hát...nem tudom
és minden más is jól müxik bennük?
mert ha ott meg vmi mással van gubanc, akkor darth csöbörből darth vaderbe
és mint mondom nekem minden más szempontból teljesen megfelel egyébként a gyári rom
...és különben is: ha abban lenne a qtya elásva, akkor nem csak nálam vacakolnajut eszembe:
a gyári hívásrögzítőm gombja meg már nem is "aktív"
ez esetleg mond vkinek vmit? -
llll
senior tag
...de azért már megingott benne a bizalmad, nem?
én a hívásrögzítőkkel vagyok így:
rövidebb-hosszabb ideig mindegyik jó, de aztán egymás után halnak be
úgy, hogy közben semmin nem változtatok!
nem telepítek semmit, nem állítgatok semmin és mégis
az egyik beszélgetést még hibátlanul rögzítik, a következőből pedig már semmit
totál érthetetlen számomra
minden más pöpec, de ez...
már arra gyanaxom, hogy a szolgáltatók szabotálják ezt a funkciót vmi módon -
llll
senior tag
válasz
Nagya21 #3917 üzenetére
ezt nem tudom kipróbálni, mert nem vihetem haza a telefont
elkérhetném éppen, de a fene se gondolta hogy ekkora feneket kellene keríteni 1 ilyen bagatellnek tűnő problémának
az én telefonom mindenesetre simán kapcsolódik ugyanezen routeren a play-hez és eleinte még ez a samu is kapcsolódott ahhoz is
(igaz letölteni már akkor sem tudtam, mert akkor meg azt írta, hogy "hiba történt az információk szerverről való lekérése során {RPC:S-3}")
aztán meg már kapcsolódni sem tudott hozzá
egyik pillanatról a másikra
ahogy keresgéltem a neten egyáltalán nem egyedi a jelenség és nem nagyon akarom elhinni, hogy ennyire ne lenne rá megoldás...(jut eszembe: sim kártya nem volt benne
de gondolom nem ezen múlik a dolog) -
llll
senior tag
nem a haierrel van gondom, de itt nagyobb a mozgás és több a hozzáértő ember:
ismerősöm ideadta a galaxy pocket neo-ját, hogy tegyem már számára áttekinthetőbbé
és bármit próbálok a playről telepíteni wifin keresztülés azt mondja "nincs kapcsolat"
pedig van (böngésző megy)
már próbáltam az alkalmazások>mind alatt törölni a play és a google szolgáltatások adatait és gyorsítótárát törölni, de még mindíg nem megy
mi lehet a gond?bocs az offért, de sürgős lenne
(még munkaidőben meg kéne oldanom) -
llll
senior tag
válasz
Victoryus94 #3881 üzenetére
oké meg is oldódott, köszi
ha már itt vagyok és esetleg érdekelne vkit, előreláthatólag rövidesen eladósorba kerül a telefonom
nincs vele semmi problémám, mindössze újra a miniatürizálás felé hajlok
ha minden igaz rövidesen meg is jön a második xperia minim
(amihez meg esetleg nagyobb kijelző kellene arra ott a tablet...)
szóval ezt a tinydealről vettem, első perctől kezdve fólia és tok védi, az aksi annyit bír mint új korában és 35-öt szeretnék kapni érte
a további részletek priviben -
llll
senior tag
sziasztok
most nyaralás közben vettem észre (mert mikor máskor), hogy nem vesz fel videót a teló
egyik kamera app-pal sem
lehet hogy letöröltem vmi ehhez szükséges dolgot is a rendszeralkalmazások közül
orvosolható ez vhogy?
mondjuk a főzött romok újratelepítik a rendszeralkalmazásokat is, vagy így jártam? -
llll
senior tag
válasz
Lifeles5 #3039 üzenetére
próbáljátok meg soxor betenni-kivenni a sim-et
talán csak vmi kosz van a teló érintkezőin és ezzel mintegy lesmirgliznétek
veszítenivaló úgysincsvagy ha ez sem segít, akkor "durvább" beavatkozás ugyan, de vmi pici (köröm?)reszelővel is megpróbálhattok benyúlni és óvatosan megreszelni azokat az érintkezőket
akár szétszedve a telót, akár anélkül...vagy persze az ilyen mekkmesterkedések helyett elvihetitek vmi hozzáértőbb gsm szervízbe is
szal sztem még korai feladni a reményt -
llll
senior tag
nem tudom mennyire mondok újat vele, de mivel itt is visszatérő téma talán érdekelhet vkit:
a kislányom unszolására kipróbáltam ezt a viber-akármit és a gyári rommal simán müxik így első próbálkozásra
(nem értem mit rinyál mindenki sorozatban az értékeléseknél) -
llll
senior tag
lejmolás szaga van
ha a rendeléskor azt állította hogy van, most pedig drágábban akarja adni, akkor sztem ne az eladóval szarakodj, hanem nyugodtan indíthatsz 1 disputot
tapasztalatom szerint attól félnek az alin mint a tűztől
legalábbis amelyik hosszabb távra tervez
úgyhogy sztem reális esély lenne rá, hogy odaadná az eredeti feltételekkelszerk: ámbár ha már törölted az eredeti rendelést, akkor disput kilőve
jól kifundálta a kis geci...ez esetben még 1 negatív feedback lehetőségét említhetnéd meg esetleg
mindezt persze udvarias, de tárgyilagos hangnemben -
llll
senior tag
ha erre a kérdésre az a válasz, hogy "persze hogy van", akkor lehet hogy tényleg van neki
ha azt mondja, hogy "fogytán van", akkor 2 hete kifogyott belőle
ha azt mondja, hogy "bármelyik percben beérkezhet", akkor 2 hét múlva talán lesz neki
ha azt mondja, hogy "nincs és picit bizonytalan a beszerzése", akkor atomháború volt náluk, vagy becsapódott hozzájuk vmi és pont a gyárat találta el
stb -
llll
senior tag
arra a címre kéred, ahova akarod
én sem otthonra szoktam kérni, hanem a munkahelyemre
sőt sok olyan hirdető is van, aki - némi haszonnal természetesen - ugyanúgy kínából rendeli az övéként hirdetett cuccot, de a vevő címére
szal ebből nem lesz gond
néha láttam már "refurbished" telefonokat is, de többségük "new"
a haverod kártyájának pedig dombornyomottnak kell lennie -
llll
senior tag
az ali is olyasféle közbeiktatott biztonsági szelep, mint a paypal
vagyis az eladó sem kapja meg a pénzt addig, amíg vissza nem jelzel, hogy megkaptad az árut
arra vigyázz, hogy ki ne szaladj abból az időből, amíg még reklamálhatsz
mert azt is úgy veszik, hogy minden rendben ment, megkaptad az árut, csak lusta vagy ezt jelezni
ilyenkor az eladó is megapja a lóvét - qrvára nem nézi meg senki, hogy esetleg igazából hol tart a csomagod - és ilyenkor gyaxilag már nem lehet reklamálniegyébként az aliról vmi miatt eleve nem szívesen rendel nagyobb értékű cuccokat a nép
-
llll
senior tag
válasz
krisi08 #2291 üzenetére
elvileg itt van maga a play store app:
[link]itt pedig 1 útmutató a telepítéséhez (ha szükségét érzed - nem tudom mennyire szeretnéd szájbarágósan):
[link]a kínai szarok leszedéséhez rootolnod kell:
lásd Ed3r_X_ fentebbi leírását
[link]ha az is megvan, akkor mondjuk a playstorból leszedett root browserrel, vagy clean masterrel már el tudod távolítani őket
csak 2x is nézd meg, hogy mit akarsz letörölni!
de ha semmit nem akarsz ockáztatni, kko mindenk előtt csinálj 1 mentést a még működőtelefonodról
...ennek a mikéntje viszont sajna számomra is homály -
llll
senior tag
-
llll
senior tag
válasz
Zoolika87 #2131 üzenetére
a segítőkészségükkel kapcs nekem is csak jó tapasztalataim vannak eddig
tehát ebből a szempontból talán tényleg nem is kell félni a kínai garitól
inkább az, hogy túl sok kézen fog átmenni az a "levél"
túl sok kéz fogja tudni kitapizni, hogy ebben a borítékban vmi kemény van...de nem akarom én a falra festeni az ördögöt
ha ezt a módszert ajánlották, akkor valszeg már kipróbálták és működött máskor is -
llll
senior tag
csak jelzem, hogy most már GYÁRILAG ki van vágva a bekapcsoló- és hangerőgombok helye azon a tokon, amit vettem anno
[link]
talán figyelmeztetésértékű lehet, hogy nem szeretik a túl érzéketlen nyüstölést...(ja és tegnap óta megint nem rögzít semmit nekem sem az automatic call recorder sem a gyári romban
semmit nem babráltam)
-
llll
senior tag
válasz
Zoolika87 #2090 üzenetére
...egyébként magam részéről gyorsan meg is tuningoltam a tokomat:
a ki-bekapcsoló gomb helyét már régebben kivágtam, de most már a hangerőgombokét is
körömvágó ollóval kicsit sorjás marad, de szikével egész pofásan sikerült megcsinálni
igaz így meg csak körömmel tudom állítani a hangerőt, de sokkal finomabban adagolható erővel
(és sztem ez fontosabb, ha tényleg érzékenyek lehetnek a túl erős nyomkodásra) -
llll
senior tag
válasz
Zoolika87 #2090 üzenetére
akkor írd meg ezt is a geekbuyingnak
még az is lehet ők fogják kérni, hogy szedd már szét
(és küldj nekik 1 képet)felali:
ha nem is telepítettél (és nem is frissítettél!) semmit ami ezt okozhatja - és mint mondtad a gyári romot már teljesen "resetelted" -, akkor nem védem tovább, tényleg gáz van vele
...esetleg még 1 unroot-ot/újrarootolást meg lehetne próbálni
igazából én sem tudtam hogy mit lehetne ettől várni, de nekem is ezt ajánlották egyéb problémámra -
llll
senior tag
válasz
Zoolika87 #2073 üzenetére
hát kínai rendelésnél ez is benne van a pakliban
de egyrészt ha itthon vennél vmi hasonló tudású telefont, akkor annak az árából még mindig simán vehetsz 1 másik ugyanilyet
talán még 1 harmadikat is
másrészt ha vhogy úgy egyeztek meg geekbuyinggal, hogy ez a teló is nálad marad (mondjuk jelentősebb engedménnyel vehetsz 1 másikat), akkor feltétlenül nézz bele ebbe is
felali:
gyári állapot, vagy "matattál" már benne? -
llll
senior tag
válasz
gallozs #2047 üzenetére
hát...köszi a gyorstalpalót, de sztem egyelőre még mindig maradok a 4.0.4-nél
tehát akkor ami nem működik az azért nem működik, mert nem acer telefonra teszed fel ezt a JB-t?
vagyis ezeket hívják "portolt" romnak?egyébként konkrétan pl emiatt a mass storage hiánya miatt adtam el anno 1 ingyen céges samsung galaxy tabot
nem akartam elhinni, hogy kihagyták belőle
jó hogy nekem is fent van az airdroid, de hát akkor is na -
llll
senior tag
válasz
gallozs #2043 üzenetére
hümm-hümm...
és mennyire hivatalos kiadvány ez a jelly bean és mennyire tákolmány?
vagy nincs is értelme ennek a kérdésnek?
mondjuk ebből is sejthető, hogy mennyire otthon vagyok ebben a témában
de ahogy fél szemmel hallgatlak benneteket nekem az jön le, hogy hol ez nem fasza, hol az nem müxik...
vagy úgy képzeljem, hogy van 1 "hivatalos", vagy alap JB és annak a módosításai ezek az új romok, amikkel itt dobálóztok?(nekem simán megnyílt mind a 2 link)
-
llll
senior tag
válasz
gallozs #2023 üzenetére
minden így van beállítva, ahogy mondod
(ES 3.0.6.0)
a superuserben is ott van az engedélyezett alkalamzások között az es explorer
és ÍGY nem ír, vagy nevez át semmit
(de egye fene még megpróbálkozok 1 oda-visszacsinálással közben újra is indítva, hogy tuti legyen
vagy 1 frissítések eltávolításával is megfűszerezem)a beépített hívásrögzítőt pedig nem lehet automatára állítani
ettől függetlenül azt is használtam amíg - érthetetlen módon - meg nem javult ez a másik
tehát végül is van most 1 működő és automata hívásrögzítőm, csak attól félek, hogy ahogy váratlanul helyrejött, úgy el is szállhat megint -
llll
senior tag
most ilyen beállítások tartoznak a system mappámhoz, ha erről beszéltek (és ha sikerül a képfeltöltés):
[link]
(nem sikerült, hülye vagyok hozzá)
és mellesleg ezen sem enged változtatni
akár betenni akarok 1 újabb pipát, akár kivenni azt mondja az es explorer, hogy sikertelen a műveletés az ACR-t valóban nem próbáltam, csak az automatic call recordert
ez volt az ami eredetileg (digital-lal) nem működött, aztán átírva analogra megjavult, de most visszaírva digitalra továbbra is jó
szal ezért gondolom, hogy talán mégsem ezen múlik a hívásrögzítés
(úgy egyébként pedig nekem a hívás minőségével eleve nem volt még gondom) -
llll
senior tag
na megpróbáltam ezt az unrootolást/újra rootolást
de az es explorer nálam ugyanúgy továbbra sem hajlandó átnevezni semmit, a root browser pedig továbbra sem tud áthelyezni fájlokat
mindegy
tudomásul vettem és majd jól együtt élek veleviszont ha már itt voltam, akkor vissza írtam a build,prop-ot analogrol digitalra
(ha a root browser szövegszerkesztőjét választom ki, akkor az es explorer is átírja
a sajátjával viszont továbbra sem
azt sem)
és az automatic call recorder továbbra is jól működik
vagyis mégsem az átírástól javult meg
de akkor megint fogalmam sincs, hogy mitől -
llll
senior tag
hát...akkor nagy az összhang
nálam így most 2. napja jól szuperál az automatic call recorder (alap AMR és MIC beállításokkal), ami eredetileg csak vmi teljesen használhatatlan statikus zörejt vett felde én vhogy mindig nyugtalanítónak érzem az ilyen megmagyarázhatatlan különbségeket
sztem ennél még az is jobb lenne, ha egyformán szarul működne, de minden W910-esen
mert akkor lehetne reménykedni vmi frissítésben, így meg totál bizonytalanság az egészEd3r_x_:
akkor bocsi -
llll
senior tag
-
llll
senior tag
ööö...és unrootolni hogy is kell?
-
llll
senior tag
amikor a root browser felkínálja, hogy melyik szövegszerkesztővel akarod megnyitni a build.prop-ot, akkor a sajátját választod (RB text editor)?
(mellesleg nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik hogy az átírás jótékony hatással van az automata hívásrögzítő progikra is
alapból az automatic call recorder és az ACR is használhatatlan felvételt produkált ezen a telón és most egyelőre sokkal-sokkal jobb mindkettő) -
llll
senior tag
érdekes módon nekem se nagyon akarta átírni
azon mondjuk már nem lepődök meg annyira, hogy az es explorerrel nem
azzal a ki-bekapcsoló zenéket sem sikerült átneveznem
de kifejezetten a buildprop editorral sem sikerült és a root browserrel sem
...aztán ez utóbbival végül vhogy mégis sokadik próbálkozásra(nekem spec eddig sem volt bajom a hívás minőségével
én azt próbálgatom, hogy a hívásrögzítő alkalmazásoknál esetleg hoz-e ez vmi változást...) -
llll
senior tag
válasz
Zoolika87 #1952 üzenetére
akkor olyan nagy gond sztem csak nincs
esetleg megpróbálhatsz keresni vmi gsm szervizt, ahol megnézik neked
vagy ha nem idegen tőled, akkor te magad is belekukkanthatsz
(mondjuk a +120ezres telefonokba én sem mernék, de ilyen olcsó kínai tabletet én is szedtem már szét)
itt 1 video a mikéntjéről
[link]
(volt már rá precedens, hogy 1 lány(!) szedte szét a telefonját, mert nem fókuszált a fényképezője
és kiderült, hogy csak vmi kis piszok került bele)a power+hangerő fel kombóra nem is elindulnia kellene, hanem kikapcsolnia
ez esetleges fagyás esetén jön jól, mivel az aksit ugye nem lehet kivennirecovery-be lépkedésre (is) én eleve az anreboot nevű appot használom
(kímélendő a fizikai gombokat)
és ahogy így hirtelen megnéztem sztem ott is el lehet boldogulni a hangerő fel gomb nélkül, mert enterezni a bekapcsoló gombbal kell és bárhol is vagy a recoveryben, ha belépsz vmelyik almenüpontba és a ..-ra kattintva rögtön vissza, akkor a főmenü reboot now pontjára tesz visszaés hát igen, az újrarendeléssel valóban az a gond, hogy most már próbálják ellehetetleníteni ezt a kínából való rendelést is
mondjuk én is csak idő kérdésének tartottam, de ennél azért jóval későbbre saccoltam volna
nehogy már boldoguljon vmiben a kisember
(ezúton is üzenem az esetleges kíváncsi füleknek, hogy a qrva anyjukat tisztelt őrnagy úr...!) -
llll
senior tag
válasz
Zoolika87 #1869 üzenetére
...vagy hirdesd meg kicsivel a beszerzési ár alatt
én azt tenném
a hosszas (és további költségekkel járó) garis procedúra helyett
sztem el is vinnék (pláne ha vmi szerelői vénával is megáldott vevő akadna rá), mert azért bőven használható akár még így is a telefon
a hangerő szoftveresen is állítható
bár azt mondjuk nem tudom, hogy a power+hangerő fel kombó is kiváltható-e vhogy
de az enyém még soha nem is fagyott le, hogy szükség lett volna rá
(legrosszabb esetben meg kell várni míg lemerül)
a veszteséget persze be kellene nyelni
de máris rendelhetnéd a másikat és sztem összességében még így is jó áron juthatnál 1 ilyen típusú (és jól működő) telefonhoz -
llll
senior tag
válasz
tfalcon96 #1761 üzenetére
eddig mondjuk én a pipo tablethez kapott töltőt használtam ehhez is itthon
a telóé meg bent van a munkahelyen
plusz 1 noname autóstöltő a kocsiban
(így sehol nem érhet meglepetés)
de most beleraktátok a bogarat a fülembe
lehet lenyúlom az egyik samsung töltőt a feleségemtől, vagy a kislányomtól7Sony7:
uc browsert
fit to screen beállítással
aminek van mobilos változata, azt úgy veszem észre fel is ajánlja, ill azt választja automatikusan
(eddig konkrétan a PH-nál, az aliexpressnél, az aprod.hu-nál és a freemailnél) -
llll
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #1757 üzenetére
nekem sincs még rossz tapasztalatom
legalábbis telefontöltőkkel
(tablettel volt, de azt is legfeljebb a mini/micro usb csatlakozóján keresztül töltöttem ha közben használni is akartam)
nekem a thl-é is kifejezetten minőséginek tűnt és ez istfalcon96:
ugyanilyen adatok vannak az enyémre is...írva
és úgy látom nem is panaszkodik rá egyik vevő sem
tehát valszeg jó lesz -
llll
senior tag
ha esetleg érdekel vkit kijelzővédő fólia, akkor van belőle egy 10-es csomagom
ára 200Ft/db
2db fölött 150Ft/db
+ posta
ami előre utalás esetén sima levélként ~100Ft, ajánlott levélként ~300Ft -
llll
senior tag
én ezeket csináltam
teljes feltöltés (bekapcsolt állapotban) után
első lépés: rootolás
Ed3r_x_ blogjában megtalálod
alapdolog és nem kell tőle megijedni
második: végigrágni magad a menü minden pontján és mindent beállítani igényeidnek megfelelően
javaslom, hogy az elején memóriakártyát még ne is tegyél bele
ráér és így áttekinthetőbb lesz hogy melyik tárhely melyik, amíg megtanulod
a tárhely/beállítások (3 pont a bal alsó sarokban)/application install location menüpont legyen application definition-ra állítva
vagyis az elején még az alkalmazások had döntsék el, hogy melyik tárhelyre szeretnének települni
csak amíg rutinod lesz ebben is
(ha csak nem szorít a helyhiány, akkor sztem később se pakold őket máshová)
wifi, BT, GPS, 3G alapból kikapcsolva legyen, csak akkor kapcsold be, ha használni is akarod
harmadik:ha zavar a be- és kikapcsolást kísérő zene hangereje, akkor (rootolás után) a system/media mappában töröld ki, vagy nevezd át a power_off.wav és power_on.wav fájlokat
negyedik: a számodra szükségtelen rendszeralkalmazásokat fagyaszd le
ez szintén jó hatással lesz az üzemidőre
én e célra a my backup-ot használom a playstoreból, de van sok más is lehetőség is
először csak azokat, amikről a nevük alapján biztosan sejted, hogy micsodák
ha úgy érzed bármi gubanc van, akkor az utolsót olvaszd ki
azt, hogy milyen alkalmazásokra van igényed te tudod
ha kell, akkor ehhez itt kérhetsz segítséget:
[link]
vagy az appsales nevű alkalmazástól
én javaslok 1 pixelhiba keresőt is
(úgysem talál, de legalább megnyuxol)
videózni részemről mx player
billentyűzetnek swype
olvasásra régebben cool reader, manapság inkább amazon kindle
böngészőnek uc browser, de már ezek is ízlés dolga
és talán még 1 zoner antivirus freeezek baromi kezdő tanácsok 1 baromi kezdőtől
a többit majd a profik elmondják -
llll
senior tag
...na erre ma azt mondja, hogy az utolsó beszélgetést nem tudta rögzíteni
indítsak újra és ha a probléma továbbra is fennáll, akkor a telefonom nem támogatja a beszélgetések rögzítését
holott 1 napig minden oké volt
szal csak nem tökéletes ez a rögzítő sem
(ki is vágtam, mert én is maximalista vagyok) -
llll
senior tag
válasz
_X10Dead_ #1654 üzenetére
hát igen
nekem is egy 30000-es és egy 2300Ft-os telefonom volt még nemrég függőben, ezért kaptam fel rá én is a fejem
az egyik még mindig kallódik vhol az éterben, de szerencsére a haier simán megjött
úgyhogy nagy gáz már nincs
ugyanakkor 1 gagyi autóstartóm (nuku aksi) látszik veszni nekem is lassan
(elbambultam a disputálhatóság idejét)Madrac:
hiányozni nekem sem hiányzik
sőt lehet, hogy ha nem olvastam volna ezt már előre, talán fel sem tűnt volna hirtelen, hogy csak virtuális gombok vannak
mivel tabletem is van, úgyhogy ehhez is szokva vagyok
ACR:
olyan sok viszonyítási alapom nincs, de sztem jó minőségben vesz fel
tisztán érthető mindkét fél, mint az élő hívás alatt
kell ennél több?
(akinek kell, az meg 7 féle formátum közül válogathat)
mondjuk én meg még a gyárit nem is próbáltam... -
llll
senior tag
válasz
Nagya21 #1652 üzenetére
ja, értem
hát igen vhol itt ragadtam le én is legutoljára
meg ott, hogy a részletességét tekintve (itthon) egyik sem tud labdába sem rúgni a TM térképek mellett
(ezért ragaszkodnék ahhoz)
de felőlem lehet, hogy azóta már változott a helyzet
nem követtem mostanábande hogy visszakanyarodjak a w910-hez:
1 újabb probléma oldódott meg
az ACR hívásrögzítő úgy tűnik tényleg rögzíti a hívásokat
ha esetleg érdekel ez vkit
(az eddig általam használt alkalmazás szintén nem akart menni ezen a telón) -
llll
senior tag
válasz
Nagya21 #1648 üzenetére
...és tényleg !
meg lehet adni a házszámot is
bocsánat én voltam figyelmetlen
csak sztem kicsit eldugott ez a lehetőség és ez a navi eddig tényleg csak tartalékként volt a telefonomon
de mindegy, ennek csak örülünka nokia maps-szel és a navteq térképekkel viszont nem vili hogy mit akartál mondani
kik vásároltak fel mit? -
llll
senior tag
válasz
gipsztigris #1645 üzenetére
én anno konkrétan az igo miatt váltottam a symbianról az androidra
persze azóta már rájöttem, hogy az tényleg kimúlt és egyébként is régen meg kellett volna ezt lépnem
symbianra ugye ott volt a sajna már nem fejlesztett garmin a TM térképeivel
és komolyan kétségbe estem amikor szembesültem azzal, hogy legális igo nem is létezik androidra
(vissza is akartam menni a garminhoz)
megtévesztettek azok a példányok, amiket ajándékba adtak egyik-másik telóhoz
gondoltam, akkor biztos megvehető bármelyik másikhoz is
én kis naiv
de azóta már továbbképeztem magamat
ha nav n go-nak jó így, akkor nekem isNagya21:
a sygic gps navigation?
házszám megadásának lehetősége nélkül? ()
-
llll
senior tag
válasz
gipsztigris #1642 üzenetére
hogyne volna
igaz többségét leakciózva vettem
de az illegális, egyébként fizetős appjaim tényleg elenyésző kisebbségben vannakez a török igo végül is jó árban van
de 1 normális és legális igo primoért sztem a tíz-tizenpárezret is kifizetném
ennyiért látom a húzósabb fizetős navikat
amikhez viszont nincs top map magyarországi térkép
szal úgy érzem itt tényleg nem csak én vagyok hibás -
llll
senior tag
válasz
gipsztigris #1639 üzenetére
hát...nem tudom
ezért még nem biztos, hogy fizetnék7Sony7:
igen erre közben már rájöttem
(csak még nem jutottam odáig, hogy vmi filmet is megpróbáljak megnézni rajta, de most direkt kipróbáltam) -
llll
senior tag
válasz
gipsztigris #1637 üzenetére
"bazárszoft"?
3.8-as értékeléssel?
tud magyarul?
az ősellenség nyelvén?
(akitől a motort zsákmányolták hozzá?) -
llll
senior tag
az egyik ainol tabletnél soulflier fórumtárs megoldotta, hogy ne vesszen el az a pár sor sem a kijelzőből
pl filmeknél, vagy játékoknál (tehát amikor úgysem kellenek) eltűntek a virtuális gombok és amikor indokolt volt akkor visszajöttek
...esetleg megkörnyékezhetnénk őtgipsztigris:
mit jelent az, hogy török primo?
a törökök csinálják, vagy a nav n go törökországba szánva?
(utóbbi esetben kapják már be
ha nekik megcsinálják, nekünk meg nem)
nekem ez így kicsit még mindig tákolásnak tűnik -
llll
senior tag
hát passz
nekem eddig az 1280x720-as verzió volt meg, az el sem akart indulni ezen a telón
most tettem fel ilyen kifejezetten 1184x720-asnak mondottat és az minden további nélkül működik isNagya21:
nekem nincs is sys.txt-m
ami azért érdekes, mert a régiben tényleg volt
bár mondjuk én abban is hiába próbáltam átírni a felbontást (azért hogy a statusbar látszódjon) nekem nem változott semmi
mindegy
ha eccer kiadja a nav n go, akkor az elsők között fogom megvenni
addig maradnak a tákolmányok és a biztonság kedvéért 1 sygic tartalékként -
llll
senior tag
közben ööö...elmélkedtem a nem is létező problémáján
és arra jutottam, hogy 1280x720-as felbontásban - a virtuális gombok miatt ugye - erre a kijelzőre nem férne fel
1 gyors zdevice test és azt tapasztaltam, hogy a "hasznos" kijelző méret 1184x720
tehát ilyen felbontásban...kellene kiadnia a nav n go-nak a progiját androidra és akkor biztosan működne(ha ez már mindenki számára nyilvánvaló volt, akkor bocs a szófosásért
de talán vki számára még újat mondtam) -
-
llll
senior tag
ez a legjobb, amit ki tudtak találni a kínai dömping ellen?
(akkor most a turisták sem szállhatnak fel a gépre fényképezőgépekkel és videokamerákkal?)
inkább példát kellene venni a kici szárgákról
tessék mindent olcsóbban adni és újra vásárolni fognak az emberek
pikk-pakk vége lenne a gazdagsági válságnakbár akkor ez most megdobja a 2 napos telóm értékét?
(akinek sikerült 1 működő verziót találni nem létező naviból az dobjon már meg 1 linkkel)
-
llll
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #1466 üzenetére
ööö...én még a snapdragon battery guru-nál tartok
(ami a neve alapján gondolom vmi újabb akksi kímélő csoda)
úgy látszik vhol elveszítettem a madzagot
sebajha az egyiket a te címedre kéred, a másikat meg a haverodéra, akkor csak nem csomagolják egybe
még ha látják is esetleg, hogy ua a megrendelő mindkét rendelésnél
vagy ha a tiedről + a kiegészítőkről beszélsz, akkor mondjuk 1 tokot, vagy autós tartót/töltőt megvehetsz akárhonnan is
nem muszáj ua boltból -
llll
senior tag
válasz
Maximum1 #1463 üzenetére
jó, hát akkor ha a frissítéssel cseszték, arra megint nem ez lesz az első példa
nem működik vmelyik alkalmazás?
én ott hagyom, mint a sz.rt és nézem a következőt
részemről ennyiEd3r_X_:
na hát ha azzal ment, akkor próbáljátok meg arra átkeresztelni a w910-et
ha neked megéri a dolog a fáradozást
egyébként mi érdemlegeset tud ez az alkalmazás, hogy ennyi szót fecsérlünk rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest