- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
válasz
gipsztigris #862 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint minden folyadékkristályos kijelző (LCD) polarizációs elven működik.
Bizonyos paneltípusoknál tapasztalható ez a jelenség(pontosan nem tudom a nevét), elvileg a modernebb jószágoknál már kiküszöbölték.
Ezért mondtam, hogy egy vacak minőségűt raktak bele.. -
ben11
őstag
Remélem mire én odajutok, hogy megvegyek lesz 160 USD is.
-
ben11
őstag
-
ben11
őstag
válasz
gipsztigris #664 üzenetére
Tehát te azt mondod, hogy a nagy gyártók kb mind következetesen belehazudnak a userek arcába?
Ha nagyon ráfeküdnék a témára, tuti találnék az xperia T-n kívül is ilyen "anomáliát" mutató telefont, de elfáradtam. Ha neked ez megnyugvás, akkor gondold azt, hogy ebben 700MB ram van és kész. -
ben11
őstag
válasz
gipsztigris #659 üzenetére
A megnyugtatásod végett vettem a fáradtságot és ahogy javasoltam
, benéztem az ezzel a soccal szerelt xperia t topicjába is. Gondolom azért azt elhiszed, hogy ott tényleg annyi a ram, amennyit a gyártó ír/állít.
Idézek a topicból:
-Az összes rendelkezésre álló ramom miért csak 650mb 1 giga helyett?-Ami érdekes h a RAM méretét nekem nem 1 gigára írja (pl alkalmazás kezelőben és Quadrantban is) hanem 642MB-re (ha valaki tud erre magyarázatot az írja meg)
Nem volt kedvem tovább keresgélni, ez is elég bizonyíték.
Egyszóval, nyugodj meg, 1 giga az az 1 giga.. -
ben11
őstag
válasz
gipsztigris #655 üzenetére
Szerintem rendszerfüggő, hogy mit enged látni.
Az én biztosan 512MB rammal ellátott LG-m is azt írja ki: 112 használt, 267szabad, ami haverok között sincs meg 512.
De ha benézel pár másik készülék topicjába, biztosan találkozol még ilyen esettel. -
ben11
őstag
Bár nem vagyok tulaj, a beszámolókból az jött le, hogy a gps simán gyors, plusz veszi s glonass műholdakat is. Egyébként sem MTK cucc, Qualcomm-nál működni szoktak azért ezek a dogok..
Nem hiszem, hogy nagy fényerejű lenne, de nekem nem is lenne szükségem arra -mint írtad is- hogy kisüsse a szemem. Az biztos, hogy a betekintése rendben és recés élekkel sem találkozol. -
ben11
őstag
válasz
muska.tli #586 üzenetére
Alapból állítja természetesen. Az egyes opciók abban térnek el, hogy mennyire gyorsan változtatja az órajelet. Persze, ha kisebb terhelésnél is szinte rögtön feljebb tolja az órajelet, az nagyobb fogyasztással fog járni, ellenben ritkább lesz a felület megröccenése.
Gyárilag ICS-vel jön a teló, de van portolt JB is rá, ami a beszámolók szerint gyorsabb működést hoz magával. Egyedüli ismert problémája, hogy a viber nem kezeli a mikrofont.
-
ben11
őstag
válasz
Maximum1 #478 üzenetére
Az fura, akkor a Vibert miért nem szereti?
JB alat felismer minden szerzort? Megnéznéd ezzel miket lát?
Sensor Box -
ben11
őstag
Hello!
Kérdésem volna!
Mennyi szabad RAM van szűz készüléken ICS, illetve JB alatt?
Kézbevettem egy ismerős Samsung Express-ét, és megdöbbentem, hogy az 1GB-ból 100MB alatt volt az üres RAM. Próbáltam kilőni a dolgokat, de úgy sem kúszott 150 fölé.
Erre most megnéztem az LG P500-am és a kis csórónak 512-ből 225 szabad.. -
ben11
őstag
Ne haragudj, de te is rugózol rajta.
Szerintem lépjünk túl az ügyön. Összegezve: a kijelző HD felbontású, de bizonyos esetekben lejön belőle az alsó sáv. Ezt senki nem tagadja, csak elbeszéltek egymás mellett. Ez ilyen. Ha nem tetszik ez a "veszteség" valakinek, akkor ez nem az ő telefonja. Pont.
És mint keeper is írja, nem minden esetben takar be a sáv. Plusz, a progival kb teljesen el is tűntethető. -
ben11
őstag
-
ben11
őstag
Real Racing 3 és Most Wanted gameplay a telón, akit érdekel..
-
ben11
őstag
válasz
gipsztigris #272 üzenetére
Amik bizonyára frissebbek ennél. A kínai telefonok többségére nem szokott frissítés érkezni.
Állítólag van egy acer JB port a telefonra, de idahaza nem tudok olyanról aki próbálta volna. -
ben11
őstag
válasz
gipsztigris #269 üzenetére
Nem most jött ám ki ez a telefon..
-
ben11
őstag
A linkelt spanyol honlapon már valaki 4.1.2-es rendszerről írogat. A google fordítóval nem teljesen tiszta, hogy mi a helyzet.. Valaki?
-
ben11
őstag
Khm..
Nem nagyon erőlködtetek..
Haier telefonok
és a w910Nem egy kis sufni cég, ha kicsit barangoltok a honlapon.
-
ben11
őstag
madrac, Ed3r_X_
Egyszerűen gőzöm sincs ti miről diskuráltok..
-
ben11
őstag
Ingereltek ám keményen..
Még egy hónap mire nálam szóba jöhet.. -
ben11
őstag
Lementetted a sajátod és sikerült azt felraknia?
Egyébként van pár kérdésem neked is:
Te milyennek látod a telefont?
- kijelző minőség(színestelítettség, fényerő, reszponzitivitás)
- SoC ( mennyire gyors, böngésző, játékok, videó lejátszás, felületen lapok közti váltogatás stb)
- Akku (mit bír, tapasztalatok)
- Esetleges bugok. -
ben11
őstag
Engem spec nem érdekel ha ics marad rajta, abban az esetben ha minden funkciója használható és nincsenek idegesítő bugjai. A mostani telefonom (LG Optimus One) megállt 2.3-nál, de egyáltalán nem zavar, hisz semmi hibálya nincs. Volt pár kísérletem romokkal, kernelekkel de be kellett látnom, hogy a legjobbnak a gyári rom bizonyult. Szóval engem nem hajt a romolási vágy, csak legyen hibátlan amivel érkezik..
-
ben11
őstag
Akkor oszd meg te is velünk a tapasztalataidat!
Segítek az összeszedett beszámoló vázlatponjainak összegyűjtésében:
- kijelző minőség(színestelítettség, fényerő, reszponzitivitás)
- SoC ( mennyire gyors, böngésző, játékok, videó lejátszás, felületen lapok közti váltogatás stb)
- Akku (mit bír, tapasztalatok)
- Esetleges bugok.Jó munkát!
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Csak a tisztán látás végett, kinek van itt még w910 mobilja? Ed3r_X_-en kívül, ő nem ér..
-
ben11
őstag
Ezt a costum romot próbálta valaki? [link]
-
ben11
őstag
Na mi a helyzet? Nagy a csend. Készültök valamire?
Valami hír? -
ben11
őstag
Király! Köszi!
Ed3r_X_ kipróbálod?
Én ezt találtam playen: full!screen, igaz ez eltünteti a notification bart is, szóval a tiéd lehet használhatóbb. -
ben11
őstag
Hello!
Még felmerült egy kérdésem. Az alsó gombokat el lehet rejteni? Lehet konfigurálni ezt a sávot? Pl egy film nézése közben, vagy böngészés közben eltűnik?
Köszi!
-
ben11
őstag
Root után SetCPU-val lehet állítani proci órajelét?
-
ben11
őstag
Én nyár végén szeretnék, csupán gyűjtöm az információkat..
-
ben11
őstag
Ezt lehet nem olvastad már: Később szerkesztettem még:
Meg azt hiszem a Lenovo a820-as topicban olvastam egy módszert, amivel egybe lehet fűzni a fájlrendszert és a belső sd-t. Így nincs bonyolítás a két sd-vel.
Nem tudom ezen lehetséges-e...Meg is van. Első hsz a topicjában: Átparticionálás
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest