Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
redder1224
csendes tag
ja, de, fizikailag sikerült már a dolog, csak elóvatoskodtam a dolgot
mostmár "csak" nem ismeri fel a sim-et.. próbáltam másik telóban - ott jó a kártya. próbáltam másik sim-el a telót - azt sem ismeri fel. volt factory reset is, hátha kínomban elnyomkodtam valamit - semmi változás...
-
redder1224
csendes tag
a régi kártyámat tudtam csak beletenni illetve utána elmentem telenorékhoz és kértem egy újat. nem valószínű, hogy a kártya hibája, mert ha beteszem (akárhogy) a védőajtót sem tudom bezárni. egyáltalán mostmár abban sem vagyok biztos, hogy melyik felével kellene benne lennie
-
redder1224
csendes tag
sziasztok!
most hozta meg a postás az enyémet, és lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen SIM való bele? ez így marha lámán hangzik, tudom, de mindenhol normál (ordinary) SIM-et írnak, viszont az én zsír új SIM-emet egyszerűen nem tudom beletenni! csak úgy kattan be a helyére, ha chippel fölfelé (képernyő felé) teszem be vagy háttal, hogy kint legyen a lecsapott vége. nyilván nem is ismeri fel sehogy sem. kezdjem el faragni a SIM-et vagy esetleg gyártáshibás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest