- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kistraki
csendes tag
Hello, van egy eladó haier w910 nálam, még a pandáról vettem mikor megjelent, azóta használom és idáig semmi baj nem volt vele, tok+fólia végig. Ennyi. (gondoltam ide írok elöször )Pesti vagyok!
-
kistraki
csendes tag
http://www.aliexpress.com/snapshot/6100547991.html egy ilyen tokot rendeltem most mert a merev tokot széttörte az autós tartó(annyira szorította) pont jó hozzá. A munkám miatt (roncsolásmentes anyagvizsgáló-vas) az egész országot járom és a környezőket is-- + terep, erdő, mező, olajas saras területek és eddig a telefon bírja. most jön rá a következő fólia mert már nem látok semmit-- berendeltem vagy 4 et. egy napelemes buffer kellene vagy egy jó akku- a külső mobil akkutöltőkről nem sok jót olvastam,,, egy 3000mah os fel sem tölt egy ilyen akkut.
-
kistraki
csendes tag
jaja , bár nekem idáig a fél év alatt csak 2x kellett rezet...
van valakinek egy eladó haier e ? mert kerestem neten de valami iszonyat összegekért árulják még használtan is./én 28800- éeet vettem újonnan most meg 45 körül van ,,
-
kistraki
csendes tag
nálam xperia rom van, rendesen használok mindent-- az akku kezd megdögleni.. már találtam is pót darabot. Szoftosan minden rendben csak a kamera esik össze néha ha sok a shot. 62mm x 42mm es úgy tudom,, a kábelezés megoldható... úgy tudom az akkun csak 1db+és 1db- van
-
kistraki
csendes tag
válasz
dudicukrasz #3610 üzenetére
ennél gyorsabb droid menüt még nem láttam.. ennyiért.. egy antutu 40000 es el felér számomra az a 17000 megteszi a gyors reagálás nagyon rendben tartja mint az Ifon de ugye annál az alap szoft miatt.( az a lényeg hogy a menü mindig gyors legyen a többi rovására),, akkut meg lehet venni hozzá ha szétszeded, kiméred centire mekkora és veszel egy akkora akkut a megfelelő csatlakozórésszel- bár úgy is kábelen megy át az áram... pár óra múkolás után egy 2200 as akkut rakhatsz bele.
-
kistraki
csendes tag
vélemények a ram expanderrol? kellhet e érdemes e?
-
kistraki
csendes tag
hogy lehet beállítani hogy az xperia mod usb kapcsolatnál ne mtp meg ptp legyen.. mert a total commander nem látja így a meghajtókat../belső és az sd/ csak médiaeszközt lát ami nem ér semmit....
-
kistraki
csendes tag
azt nézem , aki eladja mind 30-32 vagy fölött-- én meg 28 ért vettem a pandáról
-
kistraki
csendes tag
csak a miui ban vagy a többiben is görgethető az információs sáv( adathasználat , wifi hang. stb?) ?
-
kistraki
csendes tag
Felraktam én is a MIUI romot..(root-ot most nem az eroot-al csináltam hanem a kingo root-al és sokkal lassabban de legalább biztosan rootolja a készüléket. Az eroot nem mindig teljesített.
A MIui ban és a többi romban az nem tetszik hogy a tárhely- menüben nem lehet választani az telepítendő programokat hova akarjuk felrakni -preferált sd- ex vagy int. A Hang téma már egyszer lement úgy 4 hónapja- és akkor is arra jutottunk hogy 2g-n stabil a hívás a többi hálózatnál 3-4g lagol a hang vagy elhalkul vagy halk alapból. -
kistraki
csendes tag
halihó ! Én is egy haier fh vagyok már megvan oktober óta és figyelem a fórumot... valamelyik hozzászólásban írta valaki hogy már nem érvényesek ezek : http://logout.hu/bejegyzes/ed3r_x/haier_w910_melyviz.html (a rom telepítésre és a cwm re gondolok) Van új cwm rec vagy a régi jó? még a gyári rom van fennt de már szarakodik pl a kamera nem akar mindig működni.. se a video.. van hogy a galériában megsemmisülnek a képek. szóval needromos romot szeretnék felrakni xperia vagy miui és csak root olva vagyok.,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest