- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
navati
csendes tag
válasz
gipsztigris #1920 üzenetére
A helyzet romlott, bekapcsolás után kiírja, hogy "a PreLoadNetworkSetting alkalmazás sajnos leállt", miután bezárom, belépek a hálózati beállításokba, és rányomok a hozzáférési pontokra "APN list is still loading. Please wait" felirat ugrik fel, és nem tudok belépni APN-t létesíteni. Hogyan tovább vajon?
-
navati
csendes tag
válasz
gipsztigris #1920 üzenetére
Igen, át is írta a fájlban, de ha belépek a hozzáférési pontokhoz, ott továbbra is a rossz adatok szerepelnek.
-
navati
csendes tag
válasz
gipsztigris #1914 üzenetére
Köszi a segítséget, de nem teljesen működik, bemásolom, felülírja. Továbbra is pgsmnek ismeri fel a hivatkozási címet, és zárt marad, csak a fájlban tudom átírni, de úgy sem változik, sőt, ha kitörlöm a fájlt, akkor is megmarad ez az APN beállítás. Mi lehet a megoldás?
-
laci laci
addikt
válasz
gipsztigris #1635 üzenetére
Üdv mindenkinek.Olvastam,lett belőle balhé is...
Ed3r_X_:.Az jó..... -
llll
senior tag
válasz
gipsztigris #1645 üzenetére
én anno konkrétan az igo miatt váltottam a symbianról az androidra
persze azóta már rájöttem, hogy az tényleg kimúlt és egyébként is régen meg kellett volna ezt lépnem
symbianra ugye ott volt a sajna már nem fejlesztett garmin a TM térképeivel
és komolyan kétségbe estem amikor szembesültem azzal, hogy legális igo nem is létezik androidra
(vissza is akartam menni a garminhoz)
megtévesztettek azok a példányok, amiket ajándékba adtak egyik-másik telóhoz
gondoltam, akkor biztos megvehető bármelyik másikhoz is
én kis naiv
de azóta már továbbképeztem magamat
ha nav n go-nak jó így, akkor nekem isNagya21:
a sygic gps navigation?
házszám megadásának lehetősége nélkül? ()
-
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #1645 üzenetére
HAli!
Nem is drága, ha Mao térképpel is hasonló árban lesz elgondolkodok rajta, addig marad a sygic(xperia L-en).
Üdv Nagya -
llll
senior tag
válasz
gipsztigris #1642 üzenetére
hogyne volna
igaz többségét leakciózva vettem
de az illegális, egyébként fizetős appjaim tényleg elenyésző kisebbségben vannakez a török igo végül is jó árban van
de 1 normális és legális igo primoért sztem a tíz-tizenpárezret is kifizetném
ennyiért látom a húzósabb fizetős navikat
amikhez viszont nincs top map magyarországi térkép
szal úgy érzem itt tényleg nem csak én vagyok hibás -
llll
senior tag
válasz
gipsztigris #1639 üzenetére
hát...nem tudom
ezért még nem biztos, hogy fizetnék7Sony7:
igen erre közben már rájöttem
(csak még nem jutottam odáig, hogy vmi filmet is megpróbáljak megnézni rajta, de most direkt kipróbáltam) -
llll
senior tag
válasz
gipsztigris #1637 üzenetére
"bazárszoft"?
3.8-as értékeléssel?
tud magyarul?
az ősellenség nyelvén?
(akitől a motort zsákmányolták hozzá?) -
A tumi
tag
válasz
gipsztigris #1399 üzenetére
Valamit valamiért! Ennyi pénzért bőven jó az a kis "kompromisszum" amit kötni kell!
-
llll
senior tag
válasz
úgy látszik kínában népszerű ez a fekete szín/fényes kék csík összeállítás
(némi gondolkodás után nekem is kifejezetten tetszik)
a tőlük vett bemelegítőm ilyen, ahhoz tutira megy ez a telefon
akinek meg nem tetszik a kék csík az eltakarhatja 1 ilyen hátlapra pattintós tokkal, ami sztem eleve alap minden telefonnál amit meg akarunk kímélni
bár nyilván ez is ízlés dolga -
weinmaker
őstag
válasz
Azért ez is furi. Mikor kérdeztelek róla, nem ez volt a véleményed, nagyon jókat írtál a telefonról, és az egyedüli gondod a kapacitív gombok hiánya volt. De mindegy is.
Én azt a csoportot erősítem, aki maximálisan elégedett a telefonnal, és egyáltalán nem tartom gyerekjátéknak. Totál masszívan összerakott készülék. Nekem a lenovo a760 egy ipari hulladék volt emellett. Úgy örültem, hogy eladtam, hogy el se hiszed.
-
Nagya21
addikt
válasz
HAli!!
Veled ellentétben én egy nagyon jól összerakott masszív (nemrecseg-ropog) telónak ismertem meg.
Az más tészta, hogy a müanyagjának milyen az érzete, nekem avval sincs bajom.
A kék csík sztem feldobja a telót(kinek a pap, kinek a papné effektus)
Kapacítív gomb, hááááát evvan télleg szokás kérdése....................
A kockás textúrát a kijelzőn jótékonyan takarja a hozzáadott fólia(anélkül télleg furcsa ha nézi az ember, meg az ujjlenyomatot is nagyon gyüjti).
Örülök, hogy nemvagyunk egyformák
Üdv Nagya
UI:Hardverileg télleg nagyon ott van a toppon a ketyere, lányomnak nem lenne füle körberöhögné a fejit
Énnmeg tépem a hajam, mert az xperia L azért gyengébb. -
fcsabika1
tag
válasz
gipsztigris #1320 üzenetére
Én mindig az Aliról szoktam rendelni mert ott a legolcsóbb minden és eddig semmi bajom se volt még vele.
Igen, meg kell nézni hogy kitől rendelsz de ha legalább pár száz értékelése van és 95% feletti az átlaga akkor baj nem lehet belőle.
A szállítás egyáltalán nem úgy van ahogy írod.
Itt is, mint a többi oldalon, lehet választani szállítási módot.
Ha pl. Szingapúri postával kéred akkor másfél hét alatt megkapod -
A tumi
tag
válasz
gipsztigris #1320 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Akkor a geekbuying-al jobban járnék?
Bár ha jól láttam ott nem lehet tokot és fóliát rendelni a telefon mellé. Vagy csak én bambáskodom el?
Még annyiba tudnátok segíteni, hogy hogyan működik a fiztés? Tehát ha itton csak forint alapú számlám van, akkor is lehet rendelni vagy az hogyan működik?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #1303 üzenetére
Ami nekem kell, azokat mind fagyasztotta
Többit nem érdemes annyira, mert instabil lesz. Térkép, háttérképek, Google keresés, ilyenek pl mehetnek. De rendszer dolgok, hát nem tudom
-
weinmaker
őstag
válasz
gipsztigris #1257 üzenetére
Én is ezt használom amúgy
, csak mondom hátha tud valaki jobbat.
-
dhstyle
tag
válasz
gipsztigris #1241 üzenetére
igen ezen énis gondolkoztam már.. hisz ha előveszem a készüléket és nem kikapcsolt kijelzővel van akkor már
nyúzommármint ezt úgy értem , hogy olyan dolgokat csinálok ahova kell a teljesítmény és , hogy smooth legyen a sztori kell a 2x1.5 ghz. mert probáltam visszavenni de fokozatosan lassul minden
és ha az ember egyszer megszokja , hogy valami piszok gyors akkor már nem szivesen vált lassabbra
legalábbis én. a kijelző fényerő 50%ra állítása tényleg jó 5let. az adatkommunikációs dolgokat csak akkor használom ha épp tényleg használom. de igazából akkor merül csak , ha olyan játékokkal játszom amik kihasználják igencsak a nyers erőt ami van benne.. az meg ugye zabálja az akkut ami teljesen érthető. szóval nincs mese kevesebbet kell GTA-zzak meg real racing 3azzak ha nem akarom h pár óra alatt kimuljon
(vagy külső akku.) és szerintem nincs olyan okostelefon ami maximális terhelés mellet olyan sokkal jobban bírná
szóval nincs baj.
Nagyon megvagyok vele elégedve különben.Érdekesség ha oldalrol nézem a kijelzőt (vagyis az üveget ami felette van ) ilyen fura mintázatot látok rajta ami amúgy nehezen észrevehető használat közbe még nemis sikerült. az a Gorilla Glass miatt van ? vagy miért ?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #1241 üzenetére
Én direkt megnéztem, milyen minimum órajelen nem szaggat még a Dead Trigger. De én a melegedés miatt.
600 Mhz volt a határ, úgy tudom.
-
dhstyle
tag
válasz
gipsztigris #1172 üzenetére
Amennyibe nekem került ez a nyereg nélküli , olyan telefonom lehetne amilyet csak akarnék
(nem az agyhalott többmilliós vertura gondolok amielőtt valaki...
-
weinmaker
őstag
válasz
gipsztigris #1153 üzenetére
Én is egy ilyenre gyúrok.
Off: másik fórumon bdw még mindig a 3 betűssel kálváriázom, ha tudsz segíteni sasolj már rá légyszi. ON -
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #1130 üzenetére
HAli!!
A sunyi L a Killa-sample-t akadozva de vitte(mx player), a gyári lejátszóval megse nyikkant.
Adreno 305gpu 2x1Ghz Krait mag.
Üdv Nagya -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #1123 üzenetére
Benchmark.
Valós használatban mutass nekem olyat, hogy gyorsabb. Valós használatban jóval gyorsabb? Nem hiszem, már a frissebb rendszer miatt, és a reszelt Project Butter ugye..
-
dhstyle
tag
válasz
gipsztigris #1123 üzenetére
+1
-
7Sony7
addikt
válasz
gipsztigris #1096 üzenetére
Én azt szoktam meg benne a leghamarabb. 5 perc után teljesen természetes volt a kezelése.
-
7Sony7
addikt
válasz
gipsztigris #1036 üzenetére
Köszi! Elég jónak tűnik, de valahol lehet állítani, hogy milyen jelzőhangot használjon?
ben11: A jorte-t használom, mert az ilyen jellegűek közül eddig ezt találtam a legjobbnak, de nekem túl sok benne a klitty-klatty.
-
7Sony7
addikt
válasz
gipsztigris #937 üzenetére
Jaa, Te csináltad! Ügyes! Totál megettem, hogy ez gyári kép. Jó lett!
-
7Sony7
addikt
válasz
gipsztigris #934 üzenetére
Ez melyik telóé? A felbontásból gondolom, hogy nem a w910.
-
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #934 üzenetére
HAli!!
Vazze hát ezt meg honnajd vadásztad???
Lehet tudom használni
Üdv Nagya -
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #913 üzenetére
Még megvan a telefonotok?
Pedig pont írni akartam, hogy verziónként változik a pontszámítás módja, és csak az összehasonlítás jelenthet valamit. Csak lenne rá olyan frissebb android amin minden megy és gördülékenyebb mint az ics.
Mikrofon drivert nem lehet kicserélni a kernelben az ics-ben lévőre?
Bocs, csak hangosan gondolkodtam.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #918 üzenetére
Köszönöm
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
3D-re mennyit kapott?
-
Maximum1
őstag
válasz
Szerintem normális értékek, napról napra erősebbnek éreztem.
Kis Tegra alázom. -
ben11
őstag
válasz
gipsztigris #862 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint minden folyadékkristályos kijelző (LCD) polarizációs elven működik.
Bizonyos paneltípusoknál tapasztalható ez a jelenség(pontosan nem tudom a nevét), elvileg a modernebb jószágoknál már kiküszöbölték.
Ezért mondtam, hogy egy vacak minőségűt raktak bele.. -
PcCar
tag
válasz
gipsztigris #843 üzenetére
Most találkoztam először a "jelenséggel".
Korábban egy zte blade-t használtam, ott nem tapasztaltam.
Cubot GT99 autós gps tesztnél szembesültem vele,
hogy fekvő helyzetben teljesen sötét a kijelző(álló helyzetben minden rendben).
ZTE Blade III -nál szintén "láthatatlan" a kijelző fekvő helyzetben napfénynél.Köszönöm a tesztet.
-
Zakii
csendes tag
válasz
gipsztigris #757 üzenetére
Nekem a használt is jó. 30 körül lehet újonnan venni. Így is keresne rajta 5k-t, aki eladná annyiért. Már kaptam egy ajánlatot, csak húzódik az ügy, nekem meg még a héten kéne új telefon. Legrosszabb esetleg én is rendelek egyet, csak nincs kedvem heteket várni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #757 üzenetére
Nekem is 40-be ment el
Hogy-hogy megválsz tőle?
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #742 üzenetére
Köszönöm! Az enyém is hajszál pontosan ekkora. Ez nem tudom így mennyire jó, ha más romokban mindenhol csak 6-7 megás. Össze is hasonlítottam más gyárinak vélt recovery-vel, de nem egyezik a meglévő rész se... Ez a gyári androidos recovery, ki is próbáltam.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #737 üzenetére
Akkor már inkább innen
Ebből még ha új vásárló vagy, le is jön 5%
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #734 üzenetére
A töltő kérdés eldőlni látszik, mert hülyeségből belenéztem a töltő (nem a kábel) USB csatlakozójába, és barna (rozsda?) foltok vannak a fém aljzaton..
Azt hiszem a telón a dd paranccsal is működhetne a mentés, csak nem ismerjük a paramétereket (pl hogy melyik blokk micsoda, vagy hogy kell felmountolni, ha kell stb).
-
weinmaker
őstag
válasz
gipsztigris #734 üzenetére
Köszi! Így csináltam, de nálam a harmadik után nem megy tovább, addig végig pipa, de aztán semmi. Az enyém evolve, így ezért is írtam, hogy off.
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #715 üzenetére
Lassan, de biztosan eljutok odáig is
Egyelőre a mentéssel vagyok elfoglalva.. Írtad hogy lementetted az itteni v2-es cwm-el a gyári romot. Mekkora lett neked benne a lementett recovery.img file? Mert nálam 12 megás lett.. noha minden romban csak 6-7 megás
Egyelőre más partíció mentési módszert nem találtamKérdés hogy ugyanaz-e a töltő belseje is mint az Iphone-é, de ezt szerintem nem fogjuk megtudni. Az túl sok bizalomra nem ad okot, hogy 1 dollárért vagy még annyiért se vágják hozzá az emberhez.
-
weinmaker
őstag
válasz
gipsztigris #726 üzenetére
Ha jóval több idő eltelik mint egy perc, és nem történik semmi akkor mi van?
-
weinmaker
őstag
válasz
gipsztigris #715 üzenetére
Off: Légyszives segíts abban, hogy hogyan működik ez az e-root. Elindítottam, kiírta a telefon típusát, majd kipipálta az első három lehetőséget, a negyedik inaktív volt. Minek kell történnie, vagy kell valamire kattintani?
On: -
7Sony7
addikt
válasz
gipsztigris #718 üzenetére
Köszi a linket, jobbnak tűnik, mint ahogy én szoktam. Tegyük még hozzá, hogy a vastag(3rétegű) fóliákat könnyebb felrakni, mint a vékonyat, és sokkal karcállóbb.
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #710 üzenetére
Értem, de értelmét így se látom. Ráadásul minden használat előtt először elő kell szedni.
De egyelőre nincs még root-olva a teló se. Ahogy olvasom a framaroot-tal nem lehet permanens jogot adni a programoknak. Még azt nem tudom hogy mindenféle hekkelés előtt, lelehet-e menteni az egész romot róla cwm nélkül.Érdekességként, a telóhoz nem eredeti Haier töltőt csomagoltak, hanem a legolcsóbb filléreset. Meglehet találni az Aliexpress-en. Lehet hogy a Haier-nek nincs is eredeti EU töltője ehhez a telóhoz.
Fóliát, Cubot leírást én is kaptam, mint ahogy mások is
Nem tudom ez a matt fólia mennyire jó, egyelőre csupaszon használom.
GPS-el kapcsolatban, az útvonalrögzítő, és a test appokból kiindulva az az érzésem, hogy úgy működik ICS alatt a gps-e, hogy már azonnal 1-2 hold alapján is meghatározza a helyet, ami ugye nem lesz pontos, de ahogy több holdat kezd el "látni", úgy lesz egyre pontosabb. Gondolom ugyanígy működik visszafelé is..
-
laci laci
addikt
válasz
gipsztigris #707 üzenetére
köszönöm.
Használ valaki app "fagyasztót"PL:task killer....? -
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #704 üzenetére
Nem. A rendszer használatánál nem is lenne értelme, mert úgy nem is lehetne használni őket. Játékoknál meg akkor több pixellel kell számolni, és amilyen játékot én néztem, abban nem volt ehhez akkora plusz teljesítmény tartalék szerintem.
-
laci laci
addikt
válasz
gipsztigris #704 üzenetére
üdv Üindenkinek.Ki szeretném próbálni ezt az app-ot.küldenél linket?valakinek még ilyen funkciós app.....?
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #693 üzenetére
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #691 üzenetére
Az elég fasza ha tényleg így van. Elixir nem mutat zaj mérőt, csak mikrofont.
Giroszkópot a kínai telókban csak a Jiayu G4-ben és az Iocean X7-be láttam eddig. -
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #671 üzenetére
Felraktam az Elixir2-t és a szenzoroknál azt mutatja hogy van benne giroszkóp is és működik is! Nem tudom mennyire lehet hinni neki. Nagyon kevés telóban van ilyen.
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #671 üzenetére
Kösz a tesztet! Őszintén szólva én még be se kapcsoltam, mert először a névjegyeket levarázsolom a régi telómról (nem okos), hogy ne kelljen már a sim kártyát ide-oda rakosgatni.
Zaj mérő? Annak mi haszna van?Sose hallottam róla. Viszont a nagyobb kompatibilitás miatt én abban reménykedek, hogy az alvás figyelő programok is megbízhatóbban működnek rajta
Thl W8-on nem volt valami használható.
Ha jól tudom valamivel korábban jóval nagyobb szám volt ennek a telónak az árcéduláján. Gondolom raktár kisöprés van. Hálistennek nem azt csinálták mint a nagy nemzetközi márkák, hogy évek múlva is 80-100 ezer forintért árulják a régebbi vasakat. -
rendesadam
tag
válasz
gipsztigris #667 üzenetére
Szerintem fusd át ezeket a kommenteket (persze van benne néhány a kérdésed szempontjából offtopic).
-
ben11
őstag
válasz
gipsztigris #664 üzenetére
Tehát te azt mondod, hogy a nagy gyártók kb mind következetesen belehazudnak a userek arcába?
Ha nagyon ráfeküdnék a témára, tuti találnék az xperia T-n kívül is ilyen "anomáliát" mutató telefont, de elfáradtam. Ha neked ez megnyugvás, akkor gondold azt, hogy ebben 700MB ram van és kész. -
rendesadam
tag
válasz
gipsztigris #662 üzenetére
Ha egy gigás modul került bele, akkor egy gigát fog látni
Nem feltétlenül.
Egy konkrét példa más területről: a laptopomban integrált videovezérlő van, és a windows nem látja a teljes fizikai memóriát, hanem nyolcad-negyed gigával kevesebbet. -
ben11
őstag
válasz
gipsztigris #659 üzenetére
A megnyugtatásod végett vettem a fáradtságot és ahogy javasoltam
, benéztem az ezzel a soccal szerelt xperia t topicjába is. Gondolom azért azt elhiszed, hogy ott tényleg annyi a ram, amennyit a gyártó ír/állít.
Idézek a topicból:
-Az összes rendelkezésre álló ramom miért csak 650mb 1 giga helyett?-Ami érdekes h a RAM méretét nekem nem 1 gigára írja (pl alkalmazás kezelőben és Quadrantban is) hanem 642MB-re (ha valaki tud erre magyarázatot az írja meg)
Nem volt kedvem tovább keresgélni, ez is elég bizonyíték.
Egyszóval, nyugodj meg, 1 giga az az 1 giga.. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #659 üzenetére
Minden SoC-nak más a memóriakezelése. Ennek ilyen. 1GB az, miért raknának bele 700 megát?
-
rendesadam
tag
válasz
gipsztigris #657 üzenetére
szögezzük le, hogy az ÉN készülékemben 700 mega RAM van
Ez már volt téma, itt megtalálod. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #657 üzenetére
Nem. A rendszer annyit lát. De attól még az 1GB. Csak fenn van tartva némi a GPU-nak is. Ami lejön abból, és azt Te nem látod. Illetve a többi rendszereszköznek.
A többi, ami hiányzik, kernel szinten van kiosztva, azt nem tudod buherálni.
-
ben11
őstag
válasz
gipsztigris #655 üzenetére
Szerintem rendszerfüggő, hogy mit enged látni.
Az én biztosan 512MB rammal ellátott LG-m is azt írja ki: 112 használt, 267szabad, ami haverok között sincs meg 512.
De ha benézel pár másik készülék topicjába, biztosan találkozol még ilyen esettel. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #653 üzenetére
Minden telefonban vannak olyan rácsok, ez a kapacitív panelek kiváltsága. Egyiknél jobban látszik, másiknál meg nem lehet észrevenni.
A RAM meg azért kevés, mert kell a GPU-nak, WiFi-nek, meg a rendszereszközöknek.
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #650 üzenetére
Nos!
-Root megvan, CWM Recovery_v2 fent van. (köszönet érte a készítőknek)
-Gyári ROM lementve CWM-el. - érdekes, hogy a mentési dátumot elrontotta a CWM. (1970-12-30.22.36.2) néven mentette el a backup mappát.
-Érdekes, hogy a leírással ellentétben csak 700 MB RAM áll rendelkezésre.Elsőre ami nem tetszik, hogy valami elb@szott érintőpanelt tettek bele! A Sony telefonokon volt szokás, hogy egy bizonyos szögből nézbe a kijelzőt pici pontok látszódtak egy négyzetrács mentén. Itt sokkal rosszabb, mert valami fura csíkos-kockás textúra jön elő, de leginkább csak kikapcsolt kijelző mellett látható....gondolom másnál is így van. A használati értékét nem befolyásolja, csak miután a Sonynál qrvára zavart, itt is egyből kiszúrtam a furcsaságot.
Kérdés.
Melyik JB Romot érdemes feltenni, amiben a legkevesebb bug van? -
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #650 üzenetére
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #620 üzenetére
HAli!!
Nem, a sima postás hozta, ő sem tudta jól.
Üdv Nagya -
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #623 üzenetére
Az lenne csak az igazi meglepetés, ha tényleg csak 1 darab sd kártyát kapnánk
-
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #616 üzenetére
HAli!!
Eztet nem a sima postás hozza(tegnap elkaptam a ház előtt ő mondta), hanem a furgonos postás.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #594 üzenetére
Hali!!
08/21/13 01:54 PM Order transferred to delivery processing point
Remélem ma kihozza a postás
Üdv Nagya
UI: a posta honlapon mégcsak a vámkezelés elé állítva látszik. -
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #594 üzenetére
HAli!!
Frissült a Posta oldalán is a nyomkövető: Célországba megérkezett 19.-én 19.12min.
Üdv NagyaUI: valahogy nincs szinkronba a kettő nyomkövető
-
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #591 üzenetére
HAli!!
Most néztem!!!!, nekem már 19.-én 07h12min beérkezett, 07h14min vám elé állítva.
A magyar posta szerint még mindég csak célországba elküldve van.
Üdv NAgya
UI: ja igen és gipsztigrissel egynapon rendeltük. -
siryeti
tag
válasz
gipsztigris #591 üzenetére
Wazz az szép, emlékszem olvastam már erről a svéd postás fétisükről.
Tehát nem a leggyorsabbak, de máshol meg mindenhol drágább.
De rossz lesz megint okosteló nélkül maradni 1 hónapig brrrr -
siryeti
tag
válasz
gipsztigris #589 üzenetére
Èrtem, azt hittem csak a 133 dolcsis verzió az, bár a leírásban szerepel valóban.
Cwm megoldódott már, amikor utoljára olvastam róla valami piros képernyős gubanc volt.
Akkor rendelhetem Focalról 120 dolláros áron, ugyanaz elvileg?
Postázásuk gyors? -
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #562 üzenetére
HAli!!
A magyar posta nekem is csajk ennyit lát, de a nyomkövető meg ezt:
08/16/13 08:05 AM Order departed from sorting hub
Üdv Nagya
UI:remélem jövő hét péntek délelöttig megjön. -
Whiskys
csendes tag
válasz
gipsztigris #562 üzenetére
Az már jó hír, nekem pandától SG posttal így jött:
2013.07.22
14:24
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.24
19:53
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.07.24
19:58
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.07.25
14:26
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.07.26
09:13 Budapest 70 posta
Küldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered -
muska.tli
csendes tag
válasz
gipsztigris #541 üzenetére
Order in transit = megrendeles szallitas alatt.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
gipsztigris #526 üzenetére
Tarts ki!
Az enyém egy órája frissült és egyből két napra visszamenőleg. Hirtelen feltűnt a semmiből, most meg a vámkezelésen is túl van (Focalprice - Chinapost)Más:
Ha kell még az az érintetlen FC-s ROM, akkor valószínűleg még a héten tudok küldeni.Üdv,
X. -
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #501 üzenetére
Na jó nagy Marha vok ám én is!!!
A nyomkövetés bal fölső sarkában oda van irva, hogy ez is a SWEDEN Post Group nyomkövetése
Próbáld meg te is ezen a linken megnézni, hogy hol tart a cuccod: http://directlinktrackedplus.com/
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #501 üzenetére
-
7Sony7
addikt
válasz
gipsztigris #503 üzenetére
Köszi. Azért írtam mert láttam, hogy volt akinek csak 100Mb ram volt szabadon, a mostani telómat részben ezért cserélném le a Haier re, mert ha letettem, aztán belementem a menübe, vagy neteztem kicsit, akkor már az értesítési sávból indítva is teljesen be kell neki töltődnie. (20-30sec.)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gipsztigris #503 üzenetére
Gyorsan szerkeszd ki azt a szoftvert innen...
-
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #299 üzenetére
Hali!!
Mivel ma reggelig nem kaptam semmilyen visszajelzést a teló rendeléséről, ezért irtunk nekik a paypal utalási számra hivatkozva, és kértük adjanak mán infót, hogy hol tart a kézbesítés, tracking szám stb stb.
Várom a visszajelzésüket.
Ami a röhely, hogy rendeltem máshonnan mást is regelés nélkül, de a paypalon már másnap megjelent a shipped visszajelzés.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #299 üzenetére
HAli!!
Mert eu-n belül nincs vám, az egyik munkatársamnak is így jött meg a telója.
Üdv NAgya -
Nagya21
addikt
válasz
gipsztigris #255 üzenetére
HAli!!
Neked már irt vissza a kiskinyai???
Mert nekem eddig még nem.
Üdv Nagya -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #272 üzenetére
Cáfolom, a legtöbb kínai telefon olyan szoftver verzión hal el, amin kijött.
Portolt JB van már rá, elviekben nincs nagy bugja.
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #275 üzenetére
Ennyire ne nézz hülyének mindenkit. 2 emberből 2 értelmezte így, de bizonyára mi értelmeztük félre az eredeti kérdésedet. Ha elolvastad volna a tesztet és a fórumot, akkor nem lenne szükség olyan dologra rákérdezni ami benne van. Amit írtam, abból is rájöhettél volna, hogy nincsen semmiféle elírás.. de a végén még te teszel szemrehányást a történtek után...
Zárjuk le a témát végre! -
madrac
senior tag
válasz
Akkor olvasd vissza mit írtál!
Úgy írtad mint aki abban a hiszemben van, hogy most jött volna ki a teló ICS-el, ezért írtuk ketten is rá amit írtunk..! De rögtön értenél mindent ha elolvasnád az egész topikot ami össz-vissz 2 oldal, + a tesztet.. vegyél már ennyi fáradtságot.
-
ben11
őstag
válasz
Amik bizonyára frissebbek ennél. A kínai telefonok többségére nem szokott frissítés érkezni.
Állítólag van egy acer JB port a telefonra, de idahaza nem tudok olyanról aki próbálta volna. -
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #269 üzenetére
Miből gondoltad hogy most jött ki? Szerintem ez a modell még 2012-ben jelent meg, és úgy néz ki a multilang romot egyszer megcsinálták, és azóta se készült új belőle. De erről már beszéltünk. Valahogy ki kell söpörni a raktárakat.
-
ben11
őstag
válasz
gipsztigris #269 üzenetére
Nem most jött ám ki ez a telefon..
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #267 üzenetére
Miért lenne elírás?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #255 üzenetére
Arc S után szép előrelépés lesz. minőségre nem tudom, nekem tökéletesen megfelelt, meg nem is fogtam Arc S-t.
Mondjuk olyan jelentkezését várnám majd, aki kínai-angol verziót vett, és a magyarosítás ment-e neki. Mindenféle kimenetel van, írjon majd. Nem tudok érdemlegeset tenni, ha nincs visszajelzés
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GTX 1060 SC ACX 2.0 3GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- EVGA GTX 1060 SSC ACX 3.0 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest