- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
fateless #1734 üzenetére
Akkor köszönetképpen. Köszi! (Remélem tetszik.
)
-
kiskocsma
csendes tag
válasz
fateless #1084 üzenetére
Köszönöm, felettébb szimpatikus oldal.
Ha jól látom itt is free shipping van, és bankkártyával is lehet fizetni. (Lehet nagyon láma kérdés:csináljak inkább paypal számlát, vagy itt nem gonoszok és lehet bankkártyával is rögtön fizetni? Még nem rendeltem külföldről, így nem igzaán tudom melyik a jobb.)
A segítséget előre is köszönöm!
-
bokaszalag
csendes tag
válasz
fateless #876 üzenetére
Épp megjött egy 120$-os a focalprice-tól. 4.0.4-es van fenn rajta, van magyar nyelv és play.
Aug. 25-én, még akcóban rendeltem még 1-et, azt viszont nem akarják küldeni. Rákérdeztem, azt írták 3-7 nap restocking-ra várjak, mert elfogyott. Megkérdeztem, hogy OK, de mikor indul az a 3-7 nap, erre azt mondta, hogy nem tudja, kérdezzem meg 3 nap múlva.
-
madrac
senior tag
válasz
fateless #285 üzenetére
Már hogyne lenne kisebb a felbontás?! A telefon adatainál, és gondolom Antutu-ban is ezért mutat 100 pixellel kevesebbet a függőleges felbontásra. Ez a képernyő rész elveszik. Ezért valójában nincs meg az 1280 x 720 pixel felbontás. Ez csak abból a szempontból jó, hogy a játékoknál kevesebb pixellel kell számolni.
Ed3r_X_: úgy látom spanyol barátaink máris hasznosították a romotokat..
-
madrac
senior tag
válasz
fateless #195 üzenetére
Te is, és Ed3r_X_ is.
(#200) Ed3r_X_: Azért ez majd akkor fog derül ki, ha eredetileg is kínai változatra sikerül rárakni a multilang romot. Mint ahogy te is írtad korábban, lehet hogy van még különbség köztük, gondolok itt a bootloader-re stb. Kínai fórumban én is olvastam valami unlock-olásról.. csak azzal gondolom a garancia ugrik. Visszazárásról már nem szól a fáma.
Várjuk a további teszteket az új tulajoktól
-
madrac
senior tag
válasz
fateless #168 üzenetére
Gondolom mind másik típus
De ez azért jó, mert neked sok tapasztalatod van a készülékekkel (már amíg el nem adod őket frissiben..) és össze is tudod őket hasonlítani egymással, aminek akkor van jelentősége számunkra, ha meg is osztod a tapasztalataidEzért külön öröm, hogy ez a teszt is megszületett, köszönjük!
Az összehasonlító tapasztalatok még értékesebbek.
Na szóval, akkor a kínai változatot nem igen éri meg megvenni, hiába sokkal olcsóbb, ha a szoftver egy része kínai marad, ill. nem lehet rá másik romot se rakni, se playt, se gapps-ot, élete végéig rajta marad az eredeti 4.0.4-es rom. Ha jól olvastam, akkor a nemzetközi verzión mindezek mennek. Másik recovery, rom, play, gapps, minden. Nem is értem a 2 simes topikban így miért ajánlgatta valaki a kínai verziót
Csak azért az én szememet is csípi, hogy a kínai verzió mennyivel olcsóbbOlvastam, hogy több napig kitudja húzni egy töltéssel, de mennyi a telefon töltési ideje 0->100% ?
Csak azért kérdem, mert a Thl W8-nál ez az idő pl több mint 5 óra, szóval vannak nagy különbségek!Ja, erre a platformra nincs olyan program mint MTK-ra az SP flashtool? Mert ahhoz nem kell se recovery, se semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest