- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
adam770 #2954 üzenetére
a v3b1 es ondemand al is olyan gyors, mint a gyári Msm.dvcs el, talán így kicsit kevesebbet eszik. Túl sok javulást ne várj, mert a kijelző is sokat eszik. Ki tudod próbálni. vedd le a max órajelet 1Ghz re, használd kicsit úgy. Nem lesz annyival több akkuidőd, amiért érdemes visszavenni, de próbáld ki.
-
7Sony7
addikt
válasz
adam770 #2951 üzenetére
Szerintem ezt egyik romnál sem tudod, mert nem támogatja a kernel. A feszültséget meg főleg nem. Miért akarod felülírni? Cserélj inkább governort. Próbáld ki a MSM-DVCS -t. Elvieg ez direkt ezekre a SOC okra van írva. Dinamikus Órajel és Feszültség szabályzás, de automata, nem tudsz belenyúlni.
-
laci laci
addikt
válasz
adam770 #2903 üzenetére
Üdv mindenkinek.Parancsolj:[link]
Mindenkinek:Használtam egy napot csupaszon(updatev2,stb) a romot.Észrevételem:Jó gyors a ramot jól használja(max 400mb.).Van benne végre wallpaper,a performance controlt még nem tudtam használni.....Az akkut jól használja.Normál használatnál estére 20% csökkenés.
-
7Sony7
addikt
válasz
adam770 #2903 üzenetére
Ahol a Needromon van a v3b1, lentebb vannak a hozzászólások, és ha jól emlékszem, a 8. oldalon van egy kékkel írt szöveg. ott van valahol.
A v3b1 et nem írja felül teljesen, csak részbe, ezért, ha azt akarod feltenni, akkor szerintem újra kell rakni a rendszert, a v3b1 nélkül. Nem biztos, hogy csak ezért megéri, nem olyan sok a változás. -
adam770
csendes tag
válasz
adam770 #2873 üzenetére
a teló nem annyira gáz de az appra csak akor tudok negatív értékelést írni a play-en, ha megveszem
ingyen sem kéne, majd írok a nem pró verzióhoz, hogy a többi hozzám hasonló gyanútlan user nehogy bedőljön ennek, én meg maradok a clockworkmodnál, azzal már számos alkalommal sikerült helyreállítani is készüléket, ez a titánium fos, meg csak tönkretételt demonstrálta eddig.
Wáááh,
Olyan ideges lettem, hogy már a fejem is fáj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest