- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néhány ZTE telefont legtöbb bolt magyar készítő romjával árulja (cappa72). Ez a "hivatalos ROM" a készüléken, de ez nem jelenti azt, hogy ez lenne a hivatalos gyári szoftver. Ezt nem azért írom, mert bztos, hogy a 4.1 nem gyári ROM, csak hogy egyértelmű legyen: az, hogy egy adott bolt milyen rommal árulja, még nem jelent semmit.
Nehéz elképzelnem, hogy most, ennyi idő után hoznának ki egy új romot, ami ráadásul "csak" 4.1. -
válasz
janakbacsi #873 üzenetére
A focalprice-nak az oldalukon belülről írtál a saját üzenőfelületükön?
Mindig szoktak rendben reagálni...
-
válasz
janakbacsi #808 üzenetére
Azért másfél napot várj mindenképp, hogy válaszolhassanak.
A belső rendszerükön írtál? Arra válaszolnak előbb, nem az e-mail-re.
-
A kutyába is, hogy nincs ez a telefon két SIM-es verzióban
-
A Pandawill az a cég, aki "partiban" van lassúságban a focalprice-szal. Persze jó termékeket küldenek, de ez a méret hátulütője. Mind a Pandawill, mint a focalprice nagy boltnak számít (bár nem akkorának, mint a dx, ami ezeknél is lassabb szokott lenni), de nem olyan fürgék és rugalmasak, mint a kis minideal.
Valamit valamiért... -
Milyen jó, hogy minderről már tudtál, hiszen el lett mondva, most mégis vered a fejed a falba.
Rengeteget rendeltem már innen, ezért tudom, hogy dolgoznak. Persze bosszankodhatsz is rajtuk, az is egyfajta cselekvés. Három héttel mindenképp érdemes számolnod, ez van. A focalprice lassabban küldi el a dolgokat, mint a minideal. Ez eddig is ismert tény volt.
-
Minideal-en ha reggel leadod a rendelést (reggel 8 óra az ott du 3 óra), akkor van, hogy pár órán belül már jön a tracking szám, néha egy hét műlva pedig a telefon is. Náluk a rekord a 6 napos utazás, rendelés feladásától számított 7. napon már a kezemben volt a készülék.
-
Ottani idő szerint késő este rendelted meg a telefont, tehát csak ma látta a rendelést. Ha épp mázlid van, akkor már ma elmegy a postára ,de lehet, hogy csak 1-2 nap múlva (ma feldolgozzák a rendelést, kiadják a csomagolóknak az elkészítést, amit "holnap" vagy "holnapután" feladnak, de jelen esetben a holnap és holnapután az hétfő vagy kedd. Bár néha szombaton is postáznak)
-
Sok Nexus készülék esetén lenne probléma, ha a kijelzőre helyezett kezelőgombok problémát okoznának.
(A kezelőgombok miatt a képek felbontása, részletessége nem lesz kisebb)Nekem voltak Nexus telefonjaim is, egyáltalán nem volt zavaró a kijelzőn levő kezelőszerv, talán csak szokatlan. Először bennem is az volt, hogy a hasznos kijelzőteret elvesztem, de aztán nem volt olyan helyzet, hogy ezt valóban észrevettem volna, így inkább páni félelem volt, ami hamar elszállt.
-
Focalprice 8% kuponkód: CSAFF8
Így a 127 dolcsis telefon máris egy tízessel olcsóbb cserébe nincs magyar nyelv. Vagy 144.59-8%=133USD (annyi, mint máshol).
A kérdés igazából annyi, hogy megér-e a magyar nyelv 5,5k-t. Ha igen, akkor azt kell venni, ha nem, akkor a másikat. -
Igen, rendeltem megint.
Meg nem tudom magyarázni, miért, mivel két SIM-em van, így nincs sok értelme, de nagyon szerettem. Akik olvasgattok a Dual SIM topicban, tudjátok, hogy kéthetente másik kínai telefon van nálam, de ennyire mély nyomot eddig csak a Zopo ZP900 és a Neo N002 tudott hagyni bennem (a Neo-t azóta sem adtam el, pedig már két hónapja tervezem, hogy felrakom a netre)Valahogy teljesen más érzet, mint a többi kínai készülék, pedig azok sem rosszak. A HTC-imet sem szerettem ennyire (nálam már-már Samsung i780-as kedveltségi szintre emelkedik ez a készülék)
A GPS pedig tényleg baromi gyors. Ha más nem, akkor megtartom ezt a telefont GPS-nek a kocsiba...
-
-
Amikor én vettem, akkor még 36k volt a telefon, de már azért az árért is nagyon jó volt. Ha dual SIM-es lenne, akkor tuti megtartanám.
Alapvetően nem használom ezt a telefont, de most, hogy nyaralunk, elhoztam magammal. A GPS ismét jól bizonyított. Bekapcsoltam a navit, beírtam a címet. Mire entert ütöttem (10 sec), már megvolt a műhold, mutatta, hol vagyok és végig jól navigált, valamint remek a hangereje.Most már sajnos meg kell válnom tőle, de jobban szerettem, mint az elmúlt fél tucat kínai telefonomat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki ilyen jellegű telefont keres
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest