- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #3237 üzenetére
Nekem a google szolgáltatáson belül néhány dolog, igen. Most kikapcsolva tartom az egész helymeghatározást és a play frissítések keresését is kikapcsoltam aztán meglátom.
Jó kis cucc ez a camera bravo. Végülis kiszedtem a zip-ből az apk-t és bemásoltam kézzel a system applikációk közé és működik. cwm alól is csak ennyit csinálna, belenéztem.
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #3202 üzenetére
Ugyanaz mint a 12.05. amiről már leírtam a tapasztalataimat. Annyi, hogy felraktam hozzá a másik rom-ból kiszedett performance control app-ot és átállítottam ondemand governor-ra és cfq io scheduler-re, mint ahogy az elbuit féle rom-ban van. Semmilyen lassulást nem tapasztaltam azóta se. 12.05. alatt volt.
Milyen update?
Friss gravitybox fent van, és van egy olyan gyanúm, hogy amióta ez a smart radio opció bele került, igaz hogy ki van kapcsolva, de szerintem emiatt magától felmegy mobil internetre meg repülő üzemmódot kikapcsolja meg ilyenek csinál... -
circum
csendes tag
válasz
laci laci #3170 üzenetére
Köszönöm, megoldódott. A megoldás a go-mtpfs a webupd8team ppa-ról (elvben 13.10-re nincs csomag, de a 13.04-es simán felment). A másik megoldás valóban az SD kártya kivétele, de macera, kiveszem, rámásolom, onnan át az internal-ra, ha oda szánom stb.
Most, hogy sikerült, újabb kérdésem van: az egész azért kellett, hogy feltegyek egy iGo-t. Fel is tettem, iGo Primo, a pontos verzió 9.6.29.331894.apk, elvben jó (egy "MULTI-RESOLUTION branding & data zips" könyvtár volt benne), csak sajnos teljesen használhatatlan: a Back gomb nem lép vissza az app-ban az előző képernyőre, hanem visszadob a launcher-be.
Más is látott már ilyet?
Tud valaki működő iGo-hoz linket? Ha nem, akkor más offline navigációhoz?
Thx
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #3132 üzenetére
Hali! Ennyit találtam: Xposed Module Repository
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #3122 üzenetére
Milyen linkről van szó?
A Bassrockers féle xperia mod ugyanúgy merül, de szerintem a google services miatt. Nem csak a rom hibálya. Többen is panaszkodnak rá, többféle készülékről.Van a másik xperia, azt még nem próbáltam. Megpróbálok erre a google wakelock ra megoldást találni, ha nem megy, akkor lehet, hogy kipróbálom.
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #3077 üzenetére
De kiszedtem az elbuit romból pár apk-t és feltelepítettem a cseh rom alá. Viszont van egy camera bravo update zip-em, de az abban lévő apk nem rakható fel mint felhasználó app úgy tűnik
A cseh romban lévő kamera app nagyon fapados és kipróbáltam volna, főleg ha nem muszáj rendszer app-ként feltenni, de ezekszerint mégis.
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #3071 üzenetére
Már túl vagyok a chunky-n (1.1.6) is, de ebben is ugyanazok a hibák vannak, úgyhogy a mobil internet használhatatlanság miatt visszatértem a cseh romhoz. Ezt leszámítva az 5.5 tetszett a legjobban és az volt a leggyorsabb is. Alapból Nova launcher, titanium backup pro, chronus időjárás widget, zdbox van benne.
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #3066 üzenetére
Bocs, de nem értem pontosan mit szerettél volna írni..
Melyik rom-ról van szó pontosan és mi van az internettel? Ha neked jó volt, akkor nem ezt a rom-ot használtad.Egyébként csináltam egy újabb reset-et, cache, dalvik törlést cwm-ből, de ugyanúgy nem jó.
Lehet megnézem akkor ezt a Kitkat-osat. -
szaboger
tag
válasz
laci laci #3029 üzenetére
én 2 hete használom a Chunky 4.1.2 llamaval kevés használattal 78 %-on, játtékkal max 3 óra, nem ébreszt erre még nem találtam megoldást a gyári ébresztő el sem indul, a timely-t raktam fel az sem működik, viber nekem megy de érzésre mind a normál telefonos beszélgetés mind a viberes hallkabb ( erre esetleg megoldás?).
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #3026 üzenetére
Még mindig nem vettem rá magam, hogy feldobjak egy másik rom-ot
Az írásodból nem derült ki, hogy milyen rom-okra írtad, hogy nagyon merül, ezekre az újabbakra vagy általában mindegyikre. Mert utóbbi esetben nem a rom a hibás, hanem a te szokásaiddal akkor ennyit bír a teló.
Sokszor csak dobálóztok a verzió számokkal és csak ennyit írtok, ebből nekem látatlanban nem mindig egyértelmű, hogy melyik rom-ról van szó.. pedig szívesen olvastam volna részletesebb véleményt is minden rom-ról. Annál mindenképp részletesebben, hogy működik, de nem jó benne a kamera app, ezért az egész rom törölve 2 perc után... -
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2987 üzenetére
Valami automata kellene, aminek meg is találom a mentési mappáját, és a file név tartalmazza a másik fél nevét is. Ami most fent van, az tuti lenne, csak visszajátszáskor piszokul recseg, mintha ordítottam volna a telefonba.
Nekem az is jó, ha memondod melyik az ami mindezt tudja. -
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2985 üzenetére
Visszatettem a v2 + v3b1 + honami kombót. Kipróbáltam legalább a titaniumot. Csak alkalmazásokat mentettem, de azokat gond nélkül visszatette a mentett adatokkak együtt.
Lenne kedved kipróbálni egy call recordert? Még az elején feltettem kipróbálni, de nem használtam, és időlimites. Mostmár hiába teszem fel, nem működik, pedig, ha jó, megérné megvenni.Más is kipróbálhatja! Két hétig ingyenes
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2968 üzenetére
Ezt írják. Kíváncsi leszek.
Helló Bassrockers
Tudtad, hogy mi az a differencess között ezt a MIUI rom és az új frissítés Elbuild.
Mivel én használ nova launcher a rom és `s nagyszerűen működik. 7 óra készenléti akkumulátor töltöttségi szintjét lefelé 1%.
Azt hiszem, ez a legnagyobb energiamegtakarítási rom -
lacafaca0314
csendes tag
válasz
laci laci #2915 üzenetére
a gyrárinál is és a 4.1.2-nél is.
csináltam mappát mindenhova próbálgattam, nem is mindig látta. sd a belső memen abszolút nem, a külsőre feltéve leválasztás újracsatolás után ment. most ott tartok, ahogy írtam, reboot után csengőhang marad, a többit újra kell állítani.
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #2906 üzenetére
Gyaa! Nagyon pörög a srác a rom-on!
Mindenképp felfogom rakni én is, hogy a jelenlegi cseh romhoz képest mennyiben más, ill. milyen előnyei, hiányosságai vannak. Xprivacy még azóta is le van tiltva és fagyasztva nálam, de még mindig vannak lassulások főleg mikor feloldom a képernyőt. Talán olyan mint 4.0.4 alatt talán a gyári cpu governor-al..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- NBA és kosárlabda topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest