- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca0314
csendes tag
eddig bírtam, most már fel kell tennem a kérdést! (telefon: w910, rom: evolution, szolgáltató: vodafone) mobilnettel (zsebnet) a viberben engem nem hallanak, de én hallom a másik felet (az eddigi romokkal is ez volt). wifivel minden faja. van valaki akinek ilyen kombója van és találkozott ezzel?
-
lacafaca0314
csendes tag
nagyon nem tudok mit mondani róluk, ugyanis mindkettőt saját appokkal telettem fel, nem a "gyári" szűz állapotában. talán ez utóbbinál több ramot lehet felszabadítani, más az óra és az sms app, valamint (szerintem) a performance control-nak köszönhetően az elején eléggé döcögősen indult minden. ami egyforma mindkettőben, hogy csak 2G-n hallok és hallanak norálisan
hiába a javítás. bár most megpróbálom a WCDMA 3G kombót, hátha azzal jó lesz!
-
-
lacafaca0314
csendes tag
na én feltoltam, telefonáltam is és eddig jó
-
lacafaca0314
csendes tag
van valakinek donor telefonja, vagy esetleg tud valaki alkatrészt? az enyém sajnos beázott és tönkrement a fény és közelség érzékelője
ez még nem is lenne olyan nagy gond, de így a képernyőt sem forgatja, csak ha lecsatlakoztatom azt, akkor viszont nincs fülesem. most ott tartok, hogy levágom az érzékelőket, hogy csak a füles csati maradjon, hátha akkor forgatja a képet. kasztrálás előtt azomban szeretnék segítséget kérni.
-
lacafaca0314
csendes tag
valahol mintha találkoztam volna ilyennel és ott azt írták, hogy a mobillhálózati beállításoknál a mobil hálózati módot kell átállítani.
-
lacafaca0314
csendes tag
valaki erősítse meg! viber működik mókolás nélkül a legutóbbi frissítés után?!
nem csak én "csesztem el" valamit!
-
lacafaca0314
csendes tag
hangprobléma itt is fenn ál, reboot után?
-
lacafaca0314
csendes tag
válasz
lacafaca0314 #2931 üzenetére
ha valaki még megnézné, hogy nála mi a helyzet azt megköszönném. akkor amire jutottam: csengőhang marad külső sd-n, az értesítő és ébresztő pedig felköltözött a telefon system mappájába. (így megmarad és nem felejti el).
-
lacafaca0314
csendes tag
válasz
laci laci #2915 üzenetére
a gyrárinál is és a 4.1.2-nél is.
csináltam mappát mindenhova próbálgattam, nem is mindig látta. sd a belső memen abszolút nem, a külsőre feltéve leválasztás újracsatolás után ment. most ott tartok, ahogy írtam, reboot után csengőhang marad, a többit újra kell állítani.
-
lacafaca0314
csendes tag
másnál is az van, hogy újraindítás után elfelejti az ébresztő és üzenetjelző hangot? (csengőhangot nem)
-
lacafaca0314
csendes tag
aki nem mer, vagy nem akar a build.prop-pal vacakolni, annak itt a módosított prop update-ben:
-
lacafaca0314
csendes tag
viber mikrofon problémával találkozott már valaki a 4.1.2-ben? ha igen keresett és esetleg talált is megoldást? mert a 4.0.4-gyel tökéletes, de ezzel nem akar menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest