- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Nekem is úgy rémlik, hogy utólag tettem fel a bravo-t
1. Igen, a vinyómon
3. Szerintem nincs köze a cseh rom hoz. A cseh az s500, ezek megy valami 350 telóhoz vannak. Kb ugyanaz a Hw, csak más rom.
Nekem most a xperia 2.0 van fent, felment rá a bravo.
Mind kajálja az akkut, nagyjából egykutya mind. Azzal a különbséggel, hogy van akinek ez, van akinek az jön be jobban, különböző dolgok miatt, ami nem mindenkinél jelentkezik.
Csak egy példa: A xperia 1.3 nálam sokat elvesztette a térerőt, én ezért nem szerettem. Másoknál ez a hiba nem jelentkezett.
-
7Sony7
addikt
Ha van kedved, próbálj ki másik romot, hátha megszűnik ez a subsystem probléma. Az az érdekes, hogy amikor először fent volt a v2, akkor nem volt ilyen hiba, aztán próbálgattam többet, utána visszamentem v2 re, akkor már nekem is volt subsystem probléma. Most a miui 1.3b van fent, + gravitybox átlátszóság de nincs ilyen gond.
A hang is több mindentől függhet, mert ahogy kistraki is írta, 3g n van gond, de nem mindenkinek. Szerintem helyi hálózat minőségtől is függ. Én 2g/3g használom, így automatán vált.
-
7Sony7
addikt
Üdv. Nekem Miui v1.3 b van fent.
- telefonálás alatt nem lehet állítani a hangerőt, csak ha elveszem a fejemtől (proximity sensor), skype-ra szintén igaz - Nálam jól működik.- gyakran van az, hogy nincs szinkronban a beállított call hangerő a ténylegessel, ilyenkor max-ra fel, kívántra vissza oldja meg a problémát - Nálam ilyen sincs.
- BT headset konnektálva, mégis hívásnál alapból a telefon hangszórót/mikrofont akarja használni, kézzel kell beállítanom, hogy a BT headset legyen az audio eszköz - Még nem is láttam közelről ilyet.
- a settings-ben van egy "System Diagnostic" menüpont a power alatt (ilyet lehet csinálni nem MIUI rom alá is?) -- itt egy rejtélyes "Subsystem" app mindig ott van, mint állandó fogyasztó - Nekem a V2 romnál volt ilyen néha, ennél nincs.
Bár ez a problémádat nem oldotta meg, de ebből gondolom, hogy nem biztos, hogy a rom a ludas.
T-mobile 2g/3g n vagyok.
-
7Sony7
addikt
Ja, már értem. Nagyon hasonlítanak, de nem teljesen ugyanazok. Én pl azért cseréltem le a xperia romot (azóta már van frissebb) , mert nálunk nagyon rossz a térerő, és hs elvesztette, percekig nem találta meg. Ez a miui rom pedig jobban is tartja, és elvrsztés után jóval hamarabb megtalálja. Ebből gondolom, hpgy kicsit másabb.
Egyébként szerintem is csak a launcher miatt miui. Ha egy másikra rá tudod tenni a launchert, hasonló lessz. -
7Sony7
addikt
szerintem a t9 az miui cucc, de nem biztos. A 4.1.2 szerintem gyorsabb (smoothabb?) mint a stock 4.0.4, és amit nagyon hiányoltam a 4.0.4 ből, az a felső "kapcsolók" . Ebben van még ott reebot, shutdown, flashligt, adat ki-be, hogy csak a lényeget említsem a gyárihoz képest.
A launchert egyébként én lecseréltem Nova-ra, mert bár magyon szép, de nem bírom megszokni ezt az ios stílust. -
-
Maximum1
őstag
A google fiókodban tárolja.
Belépsz pc-n a g-mailba, baloldalt a "Gmail" felirat mellett van egy kis "3szög", az egy nyíl akar lenni, katt rá és ott látod majd a címtár feliratot.
Na ot bogarász, azzal szinkronizál a telefon.
Amit ott törölsz az a telefonról is törlődni fog, erre figyelj! -
laci laci
addikt
De akkor nem csak számot ír ki és nem nevet?Mert ha kétszer van meg ugyanaz akkor csak számot ír ki.Ha a goggle-n 1 szám és apa,a sim-en ugyanaz a szám és anya?Mert akkor én kezem nem érteni....
Azt értem,hogy 1 szám több név,de így van szinkronizálva mindkettőn(google,sim)
-
madrac
senior tag
Szívesen. Ezekszerint sikerült megtalálnod a programot és feltelepíteni
(#2728) vaki: A cseh rom telepítéséhez találtam náluk valahol ezt a cwm-et aminek teljesen jó a képe is. Feltöltöttem ide külön: Haier-W910-USB-Flash-Recovery-clockwork-v6.0.1.5-English.zip
-
madrac
senior tag
Helló!
Gravitybox (xposed framework) tudja. Fellehet cserélni vele a 2 gombot, és méretet, színt is lehet állítani vele. Pontos pozíciót nem. Csere működik is, most próbáltam ki. Eddig én se tudtam, hogy benne van ez a funkció, én is "örültem" neki mikor 4.0.4 után 4.1.2-nél felcserélődtek.. -
dhstyle
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest