- iPhone topik
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Crondore #2597 üzenetére
Egész konkrétan ez nem rom, hanem kernel függő, ott dől el a mountpoint-ek sorsa. Arra azért felhívnám az urak figyelmét, hogy elég hülyén néz ki, ha a tárhelymenü alatt a nevek fordítva jelennek meg ahhoz képest, ahogy ténylegesen vannak!
Megoldás: a framework-res.apk-ban a values mappában lapul a storage_list.xml, ahonnan pl. azt is olvassa, hogy vajon eltávolítható-e a tároló. Melegen ajánlom, hogy a belső SD-n a removable flag ne legyen true, mert úgy eldobja, amikor csak teheti, ahogy az illik!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Crondore #2586 üzenetére
Össze kell vetni az eredetivel, és arra kell módosítani, amit leírtam a blogomban. Nem kell azokat piszkálni, úgy emlékszem, csak megnézed miben tér el a telóban, és azt átírod olyanra, mint ami a blogomban van. Mented, majd reboot. Persze formázott SD-vel, mert bootloop lehet igencsak.
-
madrac
senior tag
válasz
Crondore #1610 üzenetére
Akkor lehet hogy tényleg szolgáltató függő, mert én is T-s vagyok, és nálam is jó.
(#1609) llll: majdnem. félnek, hogy tüzet okoznak az aksik a repülőn, ami annyira nem egészséges, ezért beszigorítottak, és valószínűleg minden egyes csomagot mostmár átvilágítanak, van amit vissza is küldenek a feladónak. elég káosznak tűnik most a helyzet.
-
kazan23
aktív tag
válasz
Crondore #1606 üzenetére
Honnan rendelted?
Én szept. 19-én fizettem ki, 23-án adták fel és még sehol... oké, gondolom pont beszívtam, hogy a HKpost sem visz már csomagot akksival. Erre most látok egy olyan tracket, hogy: 10/16/2013 Sweden Post, Direct Link, Singapore - The item is collected from customer, meg 10/22/2013 The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest