- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
válasz
hippo0315 #19453 üzenetére
Relax (take it easy!) Ma reggel raktam fel a v32.3-at, szeretném egy kicsit használni is, úgy min. 3 hétig
Amúgy tényleg jó(k), de ez most mintha kicsit többet fogyasztana mint a v28.1 ugyan így a v0.32.3-as kernellel. A quiet hours meg ismét egy hasznos opció!
Slukk is hadd pihenjen, aludja ki magát
, menjen nyaralni, össza be az erejét , ne hajszolja magát, és ami szintén nagyon fontos, szánja rá a kellő időt a fejlesztésre.
Nem hiába jönnek ki az újabb forráskódok, most már jóval az OTA "E"-jelű után vannak (JRO03L). Sztem jól tudják, hogy milyen népszerű ez a gép, és sokak számára (nexusosok és nem nexusosok) ennek a készületknek a támogatásán IS múlik, hogy megint/legközelebb Nexus-t vegyenek. -
fokukac
nagyúr
válasz
hippo0315 #18229 üzenetére
nekem az ICS sem a wifitől meg a napi pár beszélgetéstől merül, hanem attól, ha nyomogatom, azaz ég a kijelzője, dolgozik a proci, betölti a weboldalakat, stb.
ha nem nyomogatom sokat, akkor bírja... csak hát egy ilyen telefont az ember arra használ, amire való.úgy tapasztaltam, hogy kb. 4 órányi kijelző-aktivitást bír nekem egy akksival. Az, hogy ez 6 óra, 12 óra, vagy 2 nap alatt jön össze, már csak rajtam múlik.
Most 3 napig szlovákiában voltam, nem volt 3g, nem is nagyon nyomogattam, csak a guglimaps-et használtam néha, és nem is nagyon merült.
-
slice14
veterán
válasz
hippo0315 #18096 üzenetére
Zárt bootloadered van, vagy felnyitottad? Zárt bootloaderre nem tudodsz felflashelni custom recovery-t.
A "fastboot flash recovery cmw.img" parancs után bootloader reboot, és aztán recovery indítása. Esetleg húzd le az 5.0.20-as cmw-t, de a 4.x-el sem kéne gondja legyen. Az adb driver fent van ga gépeden?
-
havri1
félisten
válasz
hippo0315 #17212 üzenetére
Mindenkinek más jön be, felhasználástól függ. Ki mit tart szem előtt..sebesség, akksi idő, stabilitás, stbstb.
Matrix1 kernel, AIR kernel, ezek népszerűek és jók, érdemes mindig a legutolsó, de stabilt használni, az újakkal néha még van baj (pl matrix1 20.0 sokaknál bugzott, nálam is, de 19.5 tökéletesen ment).
Én AIR mellett voksolok, nekem minden téren megfelelt.
Kernel cseréhez elvileg nem kell nyitott bootloader meg root, de mivel nálam minden nyitva van, így megerősíteni ezt nem tudom, csak valahol olvastam.
Recoveryből kell a letöltött kernel.zip et telepíteni, érdemes wipeolni előtte, bár ezt is sokan mondják, felesleges. Én mindig tolok, sőőt, inkább mindig mindent szűzen telepítek (full wipe, factory reste, és úgy a kernel is).
Itt vannak az általam kipróbált kernelek.Slukk.: Tudsz adni linket az odexes miuira? Köszi!
-
STé
csendes tag
válasz
hippo0315 #14796 üzenetére
Kedves Hippo0315!
Természetesen van megoldás a 4.0.3-> 4.0.4 OTA-n kívüli, kézi felrakására,
igazából nem is kíván túl sok időt, csak odafigyelést.
A megoldást a (#14742) alatt MMA87 szaktárs vázolta.
Tényleg vázlat, nem lépésenkénti leírás, de lekövethető és működik.
(Imígyen tegnap óta nekem is szép tiszta, gyors 404-em van.)Ehhez további hasznos linkek:
Első feladat:
[link]Továbbá ebből az 1-es (és 2-es) lépés:
[link]Ezek után már működik ebből (természetesen a 4.0.4 csomag tartalmára vonatkozó módosításokkal) az 1 - 8-as lépések:
[link]És hogy egy helyen meglegyen, itt a hivatalos Android 4.0.4/IMM76D/XXKI1 Radio/KL1 Bootloader Official factory fastboot images:
[link]
innen:
[link]Megjegyzés: mivel "factory images", így mindent, az SD tartalmát IS törli a telefonodról.
Továbbá a szokásos: Saját felelőséged a fentiek használata.
Üdv:
Sté -
Dzsuri89
őstag
válasz
hippo0315 #14718 üzenetére
Nem voltál béna, mert senkinek nem sikerült, aki 4.0.3. alól akart frissíteni 4.0.4-re. Páran jelezték is tegnap, olvass vissza. Én csak a 4.0.4 alatti recoveryt írtam le, hogy hogy is nézhet ki 4.0.3 alatt. A telepítő elindul, csak hibát dob ki és azért indul újra a telefon.
-
-
palesz53
senior tag
válasz
hippo0315 #13403 üzenetére
ezt nem értem... mi az hogy előugrik külön ablakba?
azt szeretnéd, hogy a lehúzott status baron legyenek a gombok, nem?
ha igen, nálam a widgetsoid 2.x pont ezt csinálja! gps, nfc, bt, wifi, repcsi van fenn, naponta többször is használom... (gps-t és nfc-t közvetlenül nem tudsz kapcsolni, ehhez előugrik a beállítások megfelelő része - ez droid sajátosság; de a többi gond nélkül megy) -
hallerlaller
addikt
válasz
hippo0315 #12692 üzenetére
van 2féle gyári dokk, az álló (9020-ra)és a fektetett(9023-ra), mindkettő jó de a fektetett az felismeri a telefont dokként azt mondják tehát nem kell megnyomni semmit, míg az állónál ha belerakod a telót nem történik semmi, neked kell bekapcsolni statusbarról a háttértárat. nekem az álló van.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
hippo0315 #8837 üzenetére
Az első hozzászólásban megtalálod a gyárit, vagy akár ingyenes ROM Manager segítségével is visszatudod varázsolni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
hippo0315 #8780 üzenetére
"ZTE Blade után irtózatosan gyors, pattogós telefon"
Hát ezen nem csodálkozok... Most vettem egyet apámnak és amíg felraktam rá a cmet meg a cuccokat meg amíg beállítottam... húh, ha nekem azt kellene használni a nexus után, lehet h depis lennék, vagy inkább idegbeteg xD
-
premete
veterán
válasz
hippo0315 #8749 üzenetére
Mi a kérdés, attól függ. [ Rootolásra van sokkal egyszerűbb megoldás is]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest