- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto02
tag
válasz
#34577664 #5097 üzenetére
Egyetértek.tudjátok mi a legnagyobb baj?hogy ide jön okoskodni egy csomó olyan aki még sose fogta a kezébe a készüléket és csak nyomja a cuccokat amit fórumon olvasott...
nekem is 16 gigás van és semmi baja.egy tökéletes eszköz,összeszerelési hiba nélkül.okos gyors szép.szeretem.
-
agabe
addikt
válasz
#34577664 #862 üzenetére
ja hogy staff discount is... ott dolgozik az ismeros ? azert igy igazan barati lesz a vegen at ara
(#864) TOZ:
gyulekezunk mar paran...mi lesz itt ha hivatalosan is forgalmazzak itthon jovo honaptol ? ennyi tulaj mas eszkoznel kulfoldi beszerzesbol mostanaban nem szokott lenni...vagy csak europaban egy idoben szokott minden mas megjelenni.
-
assemble
addikt
válasz
#34577664 #729 üzenetére
Alapvetoen a BT kevesebbet eszik a WiFinel de sokkal kisebb is a hatotava es sebessege is. Ez volt legalabb is regen, a 3.0, 4.0 BT-rol nem tudok nyilatkozni de ketlem hogy annyival tobbet fogyasztananak, ujabb szabvany letere inkabb kevesebbett illene.
Viszont net tethering szempontjabol szerintem viszonylag elhanyagolhato akarmelyikrol is van szo, mert a 3G (es foleg HSPA) fogyasztasa sokszorosa akar a wifi-nek, akar a bt-nek.
-
eami
veterán
válasz
#34577664 #729 üzenetére
olvastam is valahol hogy BT3.0 alatt bizony sokat eszik (bár ha jól hiszem akkor az újabb wifi chipek még kevesebbet esznek), amúgy meg saját tapasztalat. Wifivel sokkal tovább elketyeg mint BT-n. Igaz már rég osztottam BT-n netet, de a karórám folyamatosan össze van kapcsolva rajta keresztül a telefonnal és a fogyasztásmérés alapján a wifi messze kevésbé eszi az akksit mint az órával való kapcsolat.
-
Skynet258
veterán
válasz
#34577664 #233 üzenetére
Csak tudja mindenki használni a keresőt aki venni akar.
De én speciel ezt néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest