Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoiddani
csendes tag
Próbáld meg feltölteni. Egyszer velem is megtörtént, hogy 60%-os akksival kikapcsoltam este (meg is vártam, hogy fekete legyen a képernyő), és másnap reggel nem akart bekapcsolni. Aztán kiderült, hogy valamilyen módon lemerült 0%-ra annyi idő alatt. Talán kikapcsolásnál már a képernyő lekapcsolása után egy végtelen ciklusba került, és az merítette le, mást nem tudok elképzelni
-
zoiddani
csendes tag
válasz
BeskoDani #5793 üzenetére
Furcsa megoldás de mindig működik: nagyon hosszan kell nyomni a bekapcsológombot, és akkor jó lesz.
Tehát nyomod 20-30 másodpercig, elengeded, és utána nagyjából öt másodperc múlva előjön a google logó. Ha nem, akkor nyomd kicsit tovább.Edit: most látom, hogy már sikerült. Mondjuk nekem ezt mindig csinálja, de hát az a heti 1x +30 másodperc engem nem nagyon zavar, és úgy hallottam ez a dolig nem egyedi eset.
-
zoiddani
csendes tag
válasz
Gargazsul #5324 üzenetére
Kapsz valami hibaüzenetet?
Nekem volt olyan, hogyha le akartam tölteni bármit, akkor egy RPC:S-5:AEC-0 nevű hibát kaptam.
Utánaolvastam, és ez azért történik, mert amikor töröltem a google szolgáltatás keretrendszer adatait, kitörölt valami fontosat is, és ezért nem tudja letölteni a fájlt.
A megoldás az volt, hogy törölni kellett a beállítások -> fiókok -> google részben a fiókomat, majd újra hozzáadni (1 perces művelet). Utána már jó volt -
zoiddani
csendes tag
válasz
edward2 #4998 üzenetére
Én Hollandiában vettem egy olyan üzletben, mint pl. itt az E-Digital, tehát egyáltalán nem Asustól. Ott is van ez a 30 eurós akció, én is beregisztráltam. A megkötés az ottani szöveg szerint, hogy a tabletet az ő forgalmazóik fizikai vagy online boltjában vettem. Azután be kellett küldeni a számlát beszkennelve emailben nekik, és egy hét múlva küldték az kuponkódot, ami viszont nem tartalmazza a szállítási költséget, így 6 eurót kellett fizetnem (legolcsóbb szállítási mód), és csak országon belül szállítanak. De aki Mo.-n vette, annak igazából mindegy, mert itt nem él az akció.
-
zoiddani
csendes tag
Sziasztok!
A billentyűzettel lenne kérdésem. Ebben az alapbillentyűzetben vannak szavak, ami gondolom arra van, hogy rövidebbé tegye a gépelést, mert kiegészít/kijavít. Na itt az az érdekes, hogy az ajánlott szavak csak azoknak az embereknek a nevei, akiktől kaptam emailt... Ez elég furcsa. Nem lehet ezt valahogy átállítani / kibővíteni? -
zoiddani
csendes tag
Nem értem, ezen mi az európai ár. Nekem rokonom fogja hozni Hollandiából, ott jelenleg 71 ezer forintnyiba kerül, azért ahhoz képest annyira nem európai az árunk (ahogy néztem, az elektronika mindig olcsóbb itthon). És akkor még nem is mondtam, hogy előző hétvégén sok elektronikai boltban ott olyan akció volt, hogy elengedik az áfát, és így csak 60 000 forintot kellett fizetni, cserébe viszont kell várni 2-3 hetet, mert már egy hete nem kapható egyik boltban sem, annyira keresett áru.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest