- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Áhhhhá, értem.
Ki fogom próbálni majd csak sima netezéssel, hogy úgy mennyit bír a drága, de aztán ahogy más is írta, lehet, hogy beáll az aksi pár feltöltés után. Az igazság az, hogy Galaxy Nexuson sincsenek jó tapasztalataim a 4.2.1-gyel aksi téren, ezért gyanakszom itt is a rendszerverzióra. Telefonom csak úgy 15-20%-ot esett az éjjel repülőmódban, mikor 4.1.2-vel max 4%-ot.(#7080) fatty
Benchmark teszteket akkor érdemes csinálni, amikor szűz a rendszer és csak is kizárólag a tesztprogram van feltelepítve és azt is egy készülék újraindítás után indítod el. Ezt azért írtam le, mert telefonon belakott rendszerrel kaptam 7200-at, míg egy szűz rendszerrel 7900-at.Tudjátok mit hiányolok a Nexus 7-ből? (Mondhatnám az összes tabletre is)
Nincs benne rezgő motor. :/
Vajon miért nem raknak bele ugyan úgy, mint a telefonokba? -
zsírsámán
senior tag
Csak arra gondoltam, hogy mivel ez fordított esetben működik, esetleg így is működne. Mármint arra gondolok, hogy gmail-os fiókot be lehet állítani liveID-nek, de akkor ezek szerint ez nem működik fordítva.Szerk: oliverkiss32 Pont erre gondoltam, tehát akkor nem kell külön gmail-os címet csinálni, mert a hotmail is mehet a gmail fiókba?
-
oliverkiss32
aktív tag
Kindle HD-ban nincs valami külön technológia olvasásra? Valamilyen üzemmód? Akkor rosszul emlékeztem....
mobal, ha tényleg olvasásra veszel tabletet akkor inkább egy e-ink kijelzős e-book olvasót vegyél.
A LCD kijelző nagyon rontja a szemet és tényleg nem kényelmes rajta olvasni. -
-
brownus
veterán
igen, de arányaiban véve nekem is soknak tűnik az a 57% . nálam is a kijelző szokott maxon lenni...
FeRkE, - Én most is 8 napja töltöttem utoljára, és még 20%-on van... - ne csináld ezt velem, mert tökön szúrom magam
amúgy ja, csajom ipad-je is bírja ennyi ideig, úgy hogy esténként csak blogol/netezik egy keveset... tehát napi 1-2 óra netezés, fácse, ilyesmik... semmi videó/játék(#5392) C.Brigante ok, megnézem.
amúgy az is lehet, hogy sokat nyomkodom, még ha nem is tűnik annak, az újdonság ereje ugye... meg hatefő is van... ilyenkor szuper-szenzitív az ember...
-
sto1911
veterán
-
hallerlaller
addikt
Így azért könnyű:
A top játékosok sem olyan jók csak premium acc-al nyomják. Alig van meccs, hogy ne én lennék az első, de van külön topikja, ne itt offoljunk. -
MotoL7_Sanyi
csendes tag
Viber.apk - t telefonról tedd át , ekkor már tudod telepíteni ha engedélyezted a biztonság beállításokban az ismeretlen forrásokat . Arra azért gondolj , hogy az aktiváláshoz SMS-t küld és ezt fogadnod kell valahol , akár vezetékes számot is megadhatsz (ekkor angolul hangos SMS-ben jön a kód !). Máshol olvastam hogy gond lehet ha két eszközön is ugyanazt a számot regisztrálod ezért inkább külön telefonszámot használj tabletra.
Sanyi -
Skynet258
veterán
Én nem találtam semmi komolyabb hibát a 4.2-ben. Mondjuk a decemberrel mint hónappal problémái vannak, de annyi baj legyen.
-
sto1911
veterán
Az enyem Staples-bol lett veve, es az Asus maga mondta ra, hogy global garis.
A travel coverrel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Kemeny a kepernyo feloli vege? MAgnesesen zarodik, ill. ebreszt/altat is?
-
z0d1AK
nagyúr
-
bagaba1
tag
telefonom t-mobile-os, viszont laptophoz Telenoros mobilnetet használok. Egyszerűbb lenne a telenor-os SIM-et beledobni a tabba, és megvan oldva minden. Így a mobilnet is ki van használva(laptopon csak böngészek, telenornál pedig az korlátlan), és a telefonom sem merül fölöslegesen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest