- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Yettel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabiandaniel
aktív tag
Most jutott eszembe hogy két éve az eee pc -met a Cseheknél javították és az majdnem 2 hónap volt de egy évvel később már Magyarországon a Cordon Electronics Kft. javította. Tehát ha a Nexus -t is a Csehek javítják akkor mostanában nem látod. De ha kitöltöd a formanyomtatványt akkor kapsz egy üzenetet ahol le lesz írva ki javítja a gépet.
-
fabiandaniel
aktív tag
Van, ha jól tudom akkor az javítja aki az eee pc -ket. Mert az Asus kiadta a szervizelést kisebb szervizeknek vagyis nem egy nagy Asus szerviz van hanem több kisebb és megvan hogy melyik szerviz milyen termékeket javít.
Itt tudod kitölteni a szerviz igénylést: https://eu-rma.asus.com/pick_eu/pickup.aspx?country=h&rma_form=eee_pick
-
tupijani
tag
Szerencsés ember! Azért a "nagy" T előre gondolkodhatott volna, egy ilyen eszköz ezen az áron tényleg karácsonyi ajándék (lenne). Statisztikailag (amihez persze nem értek), ez sokáig fog még tartani, már mint a kiszállítás. Bár a mai telefonhívásom után egy órával módosult a netem és az IPTV hűség időm. Offoltam, mert ez nem a T fóruma, de mégis ott a legolcsóbb ez a tablet. Náluk most 50e alatt van (2 év hűség, de mivel kábelen a netem, így nincs nagy választékom, ez az 1).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest