- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabiandaniel
aktív tag
Most jutott eszembe hogy két éve az eee pc -met a Cseheknél javították és az majdnem 2 hónap volt de egy évvel később már Magyarországon a Cordon Electronics Kft. javította. Tehát ha a Nexus -t is a Csehek javítják akkor mostanában nem látod. De ha kitöltöd a formanyomtatványt akkor kapsz egy üzenetet ahol le lesz írva ki javítja a gépet.
-
fabiandaniel
aktív tag
Van, ha jól tudom akkor az javítja aki az eee pc -ket. Mert az Asus kiadta a szervizelést kisebb szervizeknek vagyis nem egy nagy Asus szerviz van hanem több kisebb és megvan hogy melyik szerviz milyen termékeket javít.
Itt tudod kitölteni a szerviz igénylést: https://eu-rma.asus.com/pick_eu/pickup.aspx?country=h&rma_form=eee_pick
-
tupijani
tag
Szerencsés ember! Azért a "nagy" T előre gondolkodhatott volna, egy ilyen eszköz ezen az áron tényleg karácsonyi ajándék (lenne). Statisztikailag (amihez persze nem értek), ez sokáig fog még tartani, már mint a kiszállítás. Bár a mai telefonhívásom után egy órával módosult a netem és az IPTV hűség időm. Offoltam, mert ez nem a T fóruma, de mégis ott a legolcsóbb ez a tablet. Náluk most 50e alatt van (2 év hűség, de mivel kábelen a netem, így nincs nagy választékom, ez az 1).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest