- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Peter
aktív tag
Sziasztok!
Az usából behozott Nexus 7-re itt is érvényes a garancia, vagy az usába kell visszajuttatni? -
Jano_023
őstag
-
-
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
A tablet működik USB-s mobilinternet stickkel?
-
godzsy2
senior tag
válasz
sto1911 #17177 üzenetére
Mikor hogy.
Első alkalommal mikor használtam sikerült bedugni rendesen. Pár alkalommal később vettem észre, hogy nem szól a jobb, azt hittem a kábelt törtem meg megint, mert vékony ez az agybadugós. De a telefonommal jól működött. Akkor vettem észre hogy nagyon ráfekszik a széle a tabra és hogy kattanásig kell tolni. De van úgy, hogy erőből kell tolni, hogy bemenjen, de ha már bent van, akkor stabil. Múltkor vagy 2 percig szenvedtem vele, mire belement úgy, hogy szóljon is.
De ritkán használom a fülest vele, mert itthonról még egyszer sem vittem el a tabot, zenét hallgatni meg máson szoktam, filmezni is... tulképp e-könyvek olvasásához vettem. A Trónok Harcát akarom kiolvasni, mert nem bírok várni míg kijön a következő évad.
A poén az, hogy még bele sem kezdtem, mert egyszerűen nincs időm olvasni. Még a Wolrd War Z-t sem fejeztem be, pedig az csak 500 oldal körül van, nem 7 kötetes olvasmány, mint a Trónok Harca.
-
n000rbi
senior tag
Sziasztok,
tudnátok valamilyen jó minőségű tokot ajánlani? (mágneses lenne jó)
Köszi előre is!
Üdv,
N. -
godzsy2
senior tag
válasz
sto1911 #17173 üzenetére
Még van rá gari. Egyelőre nem akarom elküldeni, mert nem mindig produkálja a hibát. Mint fentebb írtam erősen kell bedugni, hogy kattanjon is és akkor szól mindkét oldala. Tartok tőle, ha elküldöm a szervízbe, náluk nem fog jelentkezni a dolog és ha szétszedik, utána nem fogják rendesen összeszerelni és kattogni/recsegni fog a kijelző. A BT fülest csak biztonsági megoldásként kérdeztem, hogy műxik-e.
KPistike: Köszi, hogy utánakerestél, de egyelőre nem áll szándékomban vásárolni. Értékelem a fáradozásod, lementem a linkeket, hogy ha kell, meglegyen.
-
sto1911
veterán
válasz
godzsy2 #17170 üzenetére
Mert a hasonlo aru fejesek kozul a vezetekes jobb. Nyilvan csilliardert vehetsz olyat, ami a legjobb vezetekesnel is szebben szol, de szerintem ez nem all fenn
Amugy en sem vagyok vajtfulu, de pl. egy alaplapi es egy dedikalt hangkartya kozott kihallom a kulonbseget.
Nem mondtam, hogy ne legyel kenyelmes, csak nem ertem miert nem csinaltatod meg (azt mondjuk nem tudom van-e ra meg garid). Gari nelkul lehet tenyleg nem eri meg, bar akkor lehet, hogy te magad is meg tudnad szerelni.
-
gps76
őstag
Ki melyik főzött romot használja mostanában?
Mert nekem a Smoothrom5.2 ami régóta fent van,csak hátha van jobb nála. -
godzsy2
senior tag
válasz
sto1911 #17159 üzenetére
Már miért szólna rosszabbul? És ha egy 75 ezer forintos BT fülest veszek hozzá? Nem vagyok egy vájtfülű zenebolond, most is egy agybadugós 3 ezer forintos Senheisert használok hozzá. Egyébként is, a kényelem oltárán nyugodtan áldozhatok annyit, hogy nem bajlódok a vezetékkel, pláne úgy, hogy az OTG kábel és a vezetékes füles is egy oldalon van, film nézés közben zavarják egymást. Nem áll szándékomban eladni, ha meg arra kerül a sor az értékén már nem fog változtatni a féloldalas jack-kimenet.
Egy BT - Jack adapterrel meg akár az erősítőmhöz is tudnám használni, nem kötne a 1,5m-es kábel ahhoz sem.
-
KPistike
aktív tag
válasz
fodorp #17163 üzenetére
Üdv!
Ha nem kérdezed, eszembe sem jut kipróbálni, pedig van OTG is, USB-s vonalkódolvasóm is. Ami nekem van, az működik, sajnos, konkrét gyártmányt / típust nem tudok írni, mert nincs az olvasón ilyen - azaz noname .
Kollégák is meglepődtek, hogy ez is működik a Nexuson. -
fodorp
csendes tag
Sziasztok,
Csak egy kerdesem lenne. Lehet erre a tabletre kulso usb-s eszkozt csatlakoztatni? Gondolok itt egy usb-s vonalkod leolvasora. A logika azt mondana, hogy csak egy atalakito kell hozza, de nem szeretnek pofara esni, hogy megveszem es aztan valamilyen szoftveres baromsag miatt megsem kezeli a racsatlakoztatott eszkozt.
Elore is koszi!
-
KPistike
aktív tag
válasz
sto1911 #17159 üzenetére
"es rosszabbul is szol"
Erre szántam egy kis időt, hogy ugyanazon dallal - Scorpions: The Future Never Dies, alap hangszín beállítással, Play Zene által hallgatva - kipróbáljam. Előre bocsátom, hogy átlagos hallásom van, valamint jobban kedvelem a fejhallgatókat. Hangerőt kb. 66% körülire állítottam.
Amikkel kipróbáltam: MyAudio Experience, Omega FH8999, Panasonic RP-HT161 és Sennheiser HD 201 - a Nokia bent maradt a melóhelyen. Mindegyik eszközzel ugyanolyannak hallottam a zenét, talán a MyAudio hangyányival jobban kizárta a külső zajokat.
Nem állítom, hogy ez objektív teszt, mérni sem tudom a hangzás jellemzőit, mindez a saját tapasztalatom csak, a saját Nexus-szal.
Azt sem állítom, hogy a Sennheiser, illetve a Panasonic a gyártók legjobb terméke lenne, nekem ezek tetszettek meg, mikor vásároltam. -
Grillo
őstag
Na, 11-én feladtam a futárnak a tabletet javításra, ma meg is hozta. Faszán működik, csak a képernyő nem fordul el semmilyen alkalmazásban.
Ötlet? Vagy küldjem azonnal vissza? -
KPistike
aktív tag
-
godzsy2
senior tag
Ha bluetooth-os sztereo fejhallgatót kötnék rá (összepárosítva), akkor a zenét lejátszaná azon keresztül a Nexus 7?
-
Petii88
tag
és még egy olyan kérdésem lenne hogy elvileg bármelyik füllhallgatónak bele kéne mennie ? Mert most egy Sony Ericcson Ray-em van, és annak a fülesét próbáltam ki de nem megy bele teljesen, és a tábla gép se ismeri fel( mondjuk erőltetni nem akartam, mert Amerikából hozzták, aztán ki tudja a garanciát elfogadják e vagy sem ).
-
brownus
veterán
válasz
Petii88 #17148 üzenetére
hello,
érdemes egy gamepadet beszerezni... (xbox+otg kábel)
én ezekkel szoktam néha: dead trigger, order&chaos, temple run, zen pinball, shadowgun thdui, most látom, hogy mekkora egy fos lett a google play online felülete... vagy én vagoyk vakon, hogy nem látok olyan opciót, hogy az androidos eszközöket külön láthassam?? minden ömlesztve van
-
Petii88
tag
Sziasztok, Tegnap óta én is a tulajdonosa vagyok egy ilyen gépnek, és olyan kérdésem lenne hogy tudnátok ajánlani valami jó kis játékokat vagy esetleg olyan programokat amiket érdemes felrakni erre a gépre ? Köszönöm előre is.
-
RomiJosy
aktív tag
Ismét lenne egy kérdésem.
A nexus 7-be próba gyanánt beletettem egy vodás kártyát, hogy ellenőrizzem jó e? Király. Amióta kivettem idegesít a bal felső sarokban egy háromszög felkiáltó jellel, hogy nincs hálózat. Minden pipát kivettem a beállításoknál. Mit tegyek, hogy eltünjön? :-\ -
Chosen
addikt
Eladóvá vált a Nexus 7-em, akit érdekel keressen privátban. Garis, karcmentes.
-
godzsy2
senior tag
-
Dolphine
addikt
Használ valaki Win8-at és ES File Explorert?
XP-ről váltottam, de képtelen vagyok kommunikációra bírni a két eszközt!
Eddig annyi elég volt, hogy megosztás a mappán, aztán annyi, de most valami más kellene! Valakinek van valami ötlete?
Előre is köszönöm! -
Faresz29
aktív tag
A 2db Poetic tokból az egyik már elkelt, ha valakit érdekel ma Pesten leszek! Írjon rám, és felhívom. Köszönöm
-
godzsy2
senior tag
válasz
maxim01 #17130 üzenetére
Nálam is előfordul néha, hogy nem szól. Nekem mélyen van benne a csatlakozó. Van úgy, hogy bele kell erőszakolni, hogy teljesen bele menjen... ha bepattan teljesen, akkor utána már jó. Az enyém refurbished, lehet pont ezzel a hibával küldték vissza és nem javították meg rendesen... ha még párszor eljátssza, lehet szervizbe küldöm. De félek, hogy rosszul szerelik össze és hézagos lesz a kijelző illesztése. Olyan nagyon nem zavar, mert ritkán hallgatok rajta zenét vagy nézek filmet, de nem kéne megvárni vele a gari lejártát.
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy a fejhallgató egyik fele szól csak. Próbáltam másik fülessel is, tehát nem annak van baja. volt már ilyen gondja valakinek? Csak a szerviz a megoldás? Előre is köszönöm!
-
Faresz29
aktív tag
Kedves Fordumtársak! Amazonról rendeltem az új Nexus7-ház 2db Poetic Simline mágneses tokot, de sajnos a régi Nexus7-hez valót küldtek! A tokok tényleg minőségi darabok! Ha valakit érdekel megvételre, privátban keressen! Köszönöm!
-
brownus
veterán
-
zolikaDB
veterán
Urak, ez a jatek vajh elerheto Nexusra valahogy? Play-ben nem lelem! -> [link]
-
leslieke
Jómunkásember
-
kokler
aktív tag
válasz
zolikaDB #17112 üzenetére
Hátha mást is érint, ezért írom ide...
A Chromecast jelenleg Youtube, Google Music, Netflix és Hulu Plus alkalmazásokkal használható a Chrome böngészőböl teljes asztalt vagy csak egy önálló tab streamelése mellett.
A Netflix és a Hulu is működik itthon pl. unblocker vagy unlocator szolgáltatásokkal. A Chromeból való streameléshez javasolt egy Corei5-ös proci. Teszteltem Core2Duo 3.3 GHz-es verzióval, azzal határeset pl. egy 720p-s flash streamelése (18-22fps, amit tud).
Amint kijön a végleges SDK, sokkal több alkalmazás fog tudni hozzáférni a Chromecasthoz (pl.: galéria/képnézegetés funkciók egyszerűen a TV-n). -
csabám
addikt
-
zolikaDB
veterán
válasz
kokler #17109 üzenetére
Ooo! Tkp ez a Chromecast tetszetos lenne nekem. De! Akkor most megoldhato vagy sem, h itthon is hasznalhato legyen? Illetve ezzel tudok olyat, h a PC-m tartalmat streameljem vagy csak felokisitja a TV-t es a tablet/telefon lesz a taviranyito? Nem vilagos 100%-osan a dolog!
Duma3214: csend van... -
Duma3214
tag
Android 4.4-ről tudtok valamit? Nem arról volt szó, hogy október 15?
-
zolikaDB
veterán
Mi ujsag a Kit Kat-tal? Nem ugy volt, h oktober 14?
-
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy használt nexus 7 gépet. Szeretném leformázni de a beállítások között nem találok rá lehetőséget. Szeretném,ha nem lenne rajta csak az, amit én rátelepítek.
Nem találok a neten magyarnyelvű használatit. Tudtok helyet ahonnan letölthető?
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest