Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhiimi
aktív tag
Valami jo kis cipzaros, szovet tokot tudtok ajanlani?Tehat amiben nincs mindig, csak ha nem hasznalom.
-
GP-Sz
senior tag
Üdv! Lehet, hogy közismert, amit most leírok, de hátha segít valakinek. Van egy első generációs Nexus 7-em, ami úgy egy hete elkezdett olyat játszani, hogy iszonytatóan lassan töltődött, a gyári töltővel és kábellel a lemerülttől a száz százalékig vagy 15 óra volt kikapcsolt állapotban, ami nem kóser
Gondoltam biztos szar a töltő, elmentem egy barátomhoz és az ő gyári töltőjével ugyanez volt, a töltőm meg prímán töltötte az ő Nexusát, szóval nem.
Ezután két dolog történt és a probléma megoldódott:
-lekaptam a hátlapot és lehúztam az akkut, kivettem, megnézegettem, majd visszatettem <- szerintem ez oldotta meg a problémát
-poénból kipróbáltam valamit, amit a haverom talált a neten, ez kb annyi volt, hogy lépj be a bootloader menübe (power+vol. down gombokkal bekapcsolni) és ott nyomj egy switch off-ot <- szerintem ennek semmi köze nem volt a dologhoz, csak azért csináltam, mert igazából nem tudtam, mi fog történni, még a bootloader menüben se jártam eddigHa lehúzom az akkut, az ugye a full áramtalanítás. Én el tudom képzelni, hogy ez változtatott valamin.
-
juhiimi
aktív tag
Koszonom a valaszokat,akkor figyelni fogom legkozelebb mennyit volt bekapcsolva a kepernyo.
Egyelore 82% 1ora 25 perc hasznalattal.Amugy most is van egy jatek ami azt irja az aksira kattintva,hogy 10%-ot eszik,pedig kenyszeritett leallitast is adtam neki.Ezek realis adatok?mert ha igen azert az nem keves.
-
maki12
senior tag
Sziasztok!
Leejtettem szegénykét,és ahogy nézegettem egyáltalán nem éri meg a panelcsere..
Mi a véleményetek? Én 30k-ért láttam displyt,hát annyit biztos hogy nem akarok beleőlni szegénykébe :/Esetleg van valami olyan variáció hogy csak a külső üveglapot cserélem vagy valami?
Köszi a segítségetek!
-
KPistike
aktív tag
válasz
KGellért #18178 üzenetére
Üdv!
Gyakorlatilag egy akkora vágat van a számok felett, amekkora a hosszabb élére állított Nexus 7 - illetve egy kicsivel szélesebb, hogy a tablet behelyezésekor némi szöget zárjon be. Ilyenkor szinte netbook hatása van a készüléknek.
A tabletet pofára fektetem, mikor készenlétbe kapcsolom, erre 3 "karom" lett kialakítva a klavi szélén - ezekkel kapaszkodik a tabletre.
A használatból adódó plusz fogyasztást nem tudtam igazából mérni - a klavi is energiatakarékos, 5 vagy 10 perc használatlanság esetén bontja a kapcsolatot, ha ekkor valamelyik billentyűt lenyomod, szinte azonnal kapcsolódik. Tabletem szinte percre ugyanannyit bírt egy töltéssel, mikor a klavival használtam, mint amikor kicsit félretettem a klavit. Bár az tény, teljes mértékben sosem használom ugyanúgy, mint előző nap
Hogy van-e értelme? Én úgy érzem, van - bár az tény, fizikai billentyűzet mániám van, ezért van Nokia E6-00-m
Ha sikerül kitapasztalnod, melyik kombinációval váltasz angol és magyar kiosztás között, nagyon hasznos kiegészítőre teszel szert -
Bozek
nagyúr
válasz
juhiimi #18174 üzenetére
Én írtam múltkor, hogy használat nélkül még 2 nap 7 óra múlva is 100%-on volt az akksi.
Egyébként meg lehúzod a jobb oldalt, ahol a kis beállítás ikonok vannak és rányomsz az akksira, akkor kiírja, hogy mennyit volt bekapcsolva a kijelző. Kb. annyit volt használva a tablet.
-
fatty
aktív tag
válasz
Szaszabond #18184 üzenetére
Hmmm nem nagyon van otlet. Egyszer kabel miatt szivtam, esetleg masik usb port, pc restart.
-
Szaszabond
aktív tag
Hát meg se nyikkanik, szerint telepítve vannak a driverek, mert csippanik egyet, illetve ha kikapcsolom az eszközön az usb hibakeresést akkor normálisan felismeri és működik, viszont usb hibakeresés nélkül meg nem tudom a toolkitbe betölteni és rootolni. Fastboot módban sem kezd el telepíteni. Az ADB drivereket is leszedtem már és toolkitből ujra telepítettem, de ez sem használt. További ötlet esetleg?
-
cairojack
aktív tag
-
cairojack
aktív tag
2 órája frissítettem 4.4-re a 2012-es Nexus 7 Cellularom, és azóta kétszer fagyott ki gyári alkalmazás.
Kezdődött úgy, hogy a frissítés után azonnal feltettem egy dropboxot, majd ezek után USB kábelről elkezdtem a PC-mről visszamásolni a frissítés előtt lementett fájlokat, és a másolás egy hibaüzenettel leállt.
No ez egy. Most már feltelepítettem pár alkalmazást, de messze még a vége, gondoltam lecserélem a hátterem, mert a gyári ronda.Erre a háttér bellítása közben kifagy a progi... Borzalom. 11 hónapja és 21 napja van meg a cucc, összesen nem fagyott ennyit... Eddig egyszer állt le valami progi kb 3 hónapja.Az is Third Party volt. Erre most itt ez a "csodás" 4.4, és egy hulladék.
Aki frissíteni akar rá, javaslom várjon még vele pár hetet.
-
KGellért
Műholdas
válasz
KPistike #18144 üzenetére
Ez a Brando már csak a tervezése miatt is nagyon érdekes. Tényleg bele tudod állítani a táblagépet és stabilan ott marad? Utána meg tokként is használható, ha jól látom. Rajta marad a táblagépen összecsukott állapotban? Mennyi re meríti pluszban a táblagép akkuját, ha a használod a billentyűzetet? Egyáltalán használható, megéri ilyen kiegészítőt venni?
Remélem van elég türelmed hozzám és köszönöm előre is a válaszokat.
-
fatty
aktív tag
válasz
Szaszabond #18175 üzenetére
Huzd le geprol, inditsd ujra, lepj fastboot menube, dugd ra gepre, varj amig telepiti drivert, utana nekem ment a dolog.
Bar en csak twrp-t raktam fel toolkit-tel, utana zip-bol telepitettem supersu-t, es kesz a root. -
Szaszabond
aktív tag
Felraktam a 4.4-et.
Rootolni szeretném megint. Megvan a legújabb Tookit donation verziója. A gondom az, hogy nem ismeri fel a Nexust a gép ha be van kapcsolva az usb hibakeresés opció. Ha kikapcsolom akkor megjelenik Médiaeszközként, ha bekapcsolom akkor pedig azonnal eltűnik. 4.3 alatt rendesen működött. Mi lehet a gond? -
juhiimi
aktív tag
Sracok nektek meddig birja az aksi? Harmadik napja hasznalom,de nem vagyok teljesen megelegedve.Most 1nap 2 orat birta nem tudom ebbol mennyi volt a hasznalati ido,de annyira azert nem sok.ki van kapcsolva a gps es minden folosleg,csak a wifi ment de ejszakara azt is kikapcsoltam.
Az akumulatornal neha irja hogy egy-egy jatek fogyaszt 3-5%-ot,ezeket h lehetne kivenni,mert a kenyszeritett leallitassal nem veszi ki? -
Sterilzona
senior tag
hallo hallo
tegnap kinlódtam itt a nexusommal, nem ismerte fel a gép stb.
most felismrte. nyomtam egy fastboot devices, és ki írt valami szásorozatot és mellé írta fastboot
Ezután, akkor jöhet a flas-all.bat ? És utána ?
Már a gép ismeri a táblát is, valahogy sikerült megoldani.
Csak itt most megint elakadtam egy csöppet. -
lafaty80
addikt
válasz
bAtt001 #18165 üzenetére
M kernel lista. Egyébként 57-63.1-ig a 4.3
-
|AP|
veterán
a 4.4 frissítés utáni indavideo fagyás miatt nyomtam egy FR-t. Most fagyás nincs, csak recsegés
Haladunk...
-
bAtt001
addikt
valaki esetleg hogy 4.3-hoz melyik Mkernel a jó? látom van már 4.4-hez is de nekem még 4.3 van fent
-
Tomix24
addikt
Srácok, 4.4 Kitkat esetén hogy lehet a régi billentyűt visszaszerezni?
A betűknél ha hosszan nyomom, most számok vannak, nem az ékezetes betű...
PL: e helyett az é volt eddig, most meg a 3 -
Rocko007
aktív tag
stock 4.4 kernel-t honnan leet varazsolni? xda-rol szedtem egyet, de flash: OK utan is M-kenrel-t ir.
-
bejgli86
csendes tag
Sziasztok! Ajandekba szeretnek N7-t adni GPS helyett, mert arbeli kulonbseg elhanyagolhato es akkor mar sokkal tobbet tud
szoval ki milyen offline navit hasznal? Vagy eleg a gmaps save offline funkcioja netkapcsolattal indulas elott? Nem egy geeknek szanjuk szoval minel egyszerubb megoldas kellene
-
sto1911
veterán
válasz
Laccy0224 #18152 üzenetére
Rootolni kell, appoknal adatok torlese, es a /system/app-bol kitorlod ami nem kell. Aztan ujrainditod. Es ha mazlid van, akkor nem toroltel ki semmit, ami kellhet (akar kesobb is). Szoval reszemrol nem ajanlott, foleg, ha elso androidod. Az a par mega hely, amit nyersz vele, nem zavar sok vizet.
@(#18157) fatty & (#18154) csabám: muhahahaha
-
Laccy0224
újonc
Úgy tudtam, ezeket a beépített alkalmazásokat nem tudom uninstallálni.
Tévedek? Ez az első Android az életemben és eddig csak ezt a módját láttam egy alap program kilövésének.Hol tudom ezeket végleg törölni?
Köszönöm.Látom sto1911 írta(d), hogy gond lehet az uninstallálással?
Miért? Van különbség? Ha tiltva van, akkor sem használja a rendszer, csak foglal egy kis helyet, nem?
Igaz, figyelmeztetett, hogy lehetnek gondok, ha tiltom őket, de ott sem vettem észre eddig semmit. -
Laccy0224
újonc
válasz
Dolphine #18143 üzenetére
Igen letilthatod őket!
Nekem most ezek vannak letiltva és eddig minden megy rendesen:
- Aktualitások
- Cloud Print
- Drive
- E-mail (Gmail appot használom)
- Earth
- Google Play Játékok
- Google Play Könyvek
- Google Play Magazinok
- Google Play Zene (másik lejátszót használok)
- Google+
- Hangouts
- HP nyomtatási szolgáltatási beépülő modul
- Quickoffice
- TérképHa törlöd a frissítéseket is, és a tárolt adatot, akkor még kis helyet is kapsz cserébe
-
sto1911
veterán
Melyik az az app, amivel xbox controllert lehet konfigolni barmely app ala?
-
KPistike
aktív tag
válasz
KGellért #18119 üzenetére
Üdv!
Nekem ez a Brando van hozzá, bár magyar kiosztásra váltva nem találtam meg a "0"-t.
Korábban egyik hazai boltban Rapoo E6100-at néztem ki, leírásuk alapján magyar kiosztással, de ott most nincs. Azért találtam náluk egy másik modellt, Tracer Slim mini BT - kicsit kedvezőbben.
Illetve az első linknél lévő boltban is van még pár modell, bár némelyiket már nem gondolnám megvenni látatlanban - főleg az áruk miatt. -
sto1911
veterán
válasz
Sterilzona #18141 üzenetére
nem azok a dll-ek kellenek, hanem ez: [link]
-
-
code1005
senior tag
Nekem elindítva a windows "Google Nexus 7 BootLoader Interface" eszköznek ismeri fel. Recoverybe indítva "Google Galaxy Nexus ADB Interface" eszközt lát.
Az adb simán nem lát semmit belépve a recoverybe pedig 015d2f75143bfc11 recovery eszközt lát.
Az a gond, hogy elindítva a flash-all-t "waiting for device" van a végtelenségig.
-
sto1911
veterán
válasz
Sterilzona #18138 üzenetére
Ket dll kell, benne vannak a pakkban, amit a leirasban adtam. Masold melle mindkettot.
Ill. ahogy latom mar fel tudod frissiteni a drivert.
-
Sterilzona
senior tag
Tehát.
Egy kis összegzés, mert már nem tudom hol áll a fejem.
Tab, gépre kötve,recovery felirat mutat, nem ismeri fel gép. unkown devices.
total comanderbe vagyok, ott ahol van egy fastboot és egy adb exe továbbá a recovery fáj ( emellé nincs kiterjezstés írva )
itt nyitom meg a parancsort, és írom be fastboot devices.
Nem csinál semmit, mert valami AdbWinApi.dll hiányzik. -
gabyka
aktív tag
válasz
Sterilzona #18134 üzenetére
A windows\system32 mappából a cmd.exe-t másold még be abba a könyvtárba és onnan indítsd...
(#18137): akkor egyelőre passz, mintha nem látná a pc...
-
sto1911
veterán
válasz
Sterilzona #18131 üzenetére
2.0-ba dugd, jo lesz ott.
A tabot meg rakd abba a menube, amirol az elobb linkeltem egy kepet, es hagyd ott. Akkor meg fog jelenni az eszkozkezeloben, mint ismeretlen.
A fastboot devices egy parancs, visszabb irtam!
@(#18134) Sterilzona: navigalj oda, ahol a fastboot exe van, mellette add ki a parancsot! -
Sterilzona
senior tag
fastboot devices : parancs sorba ezt írok be?
A rendszer nem ismeri fel stb ... hiba üzenetet ad -
code1005
senior tag
válasz
Sterilzona #18128 üzenetére
Én is úgy látom, de nekem megy a CWM rendesen, és fel is ismeri a gépem recovery módban, de csak recoveryben.
-
gabyka
aktív tag
válasz
Sterilzona #18131 üzenetére
Nézet alatt pipáld be a rejtett eszközöket...ott lesz az egyébb eszközök között. Az adb driver aláíratlan, ezért nem megy. Én is ezzel küzdöttem két napja, de most kicsit hanyagolom. Jah, nekem is 64bites (lehet itt lesz az eb elhantolva) oprendszerem van, csak a 8.1...
-
Sterilzona
senior tag
-
sto1911
veterán
válasz
Sterilzona #18129 üzenetére
A fastboot devices mit mond?
Az eszkozkezelorol egy screenshotot mutatsz? -
Sterilzona
senior tag
GoodSpeed mutatta ezt a videót.
Pedig már 1x eljutottam odág, hogy bejött a recovery menüből, után nem tudom, egy másik képernyő, ahol lehet wipolni stb, és ami a videóba van. De nem tudom most előhozni ...Nah, ez a lépés meg van
-
code1005
senior tag
Sziasztok! Valaki erre? [link]
-
sto1911
veterán
válasz
Sterilzona #18124 üzenetére
Az nem baj, majd ott megkeresi maganak.
-
törölt tag
válasz
Sterilzona #18121 üzenetére
Videós segítség:
-
sto1911
veterán
válasz
Sterilzona #18121 üzenetére
Az jo akkor.
Nem kell nyomni semmit, hagyd a menun.
A sajatgepen jobb gomb > tulajdonsagok > eszkozkezelo.
Itt elvileg lesz egy ismeretlen eszkoz, azon jobb gomb > illesztoprogram frissitese. Ott betallozod neki az inf fajlt, es OK.Ezutan a fastboot devices listazni fogja a kutyut. Utana mehet a flash-all.
-
Sterilzona
senior tag
válasz
sto1911 #18118 üzenetére
recovery modot betudom hozni. ( van még másik három opció, kikapcs, start ls restart bootloader )
De. bekpcs gombot megnyomom, hogy mennyen a recorvery modba, hibát ír, hogy nincs parancs.
rádugom gépre, de magyaráz, hogy az eszközt nem ismeri fel. próbálom telepíteni a drivert, de megint csak az a hiba üzenet van. -
KGellért
Műholdas
Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni Bluetooth billentyűzet ügyben. Ha esetleg valaki tudna ajánlani egy modellt, ami jól bevált nála, megköszönném. (A ronda bőr(szerű akármi)tokba integrált megoldásokat hanyagoljuk.)
-
sto1911
veterán
válasz
Sterilzona #18116 üzenetére
Meg akkor ne nyulj a driverhez.
Kapcsold be a tablat ugy, hogy nyomva tartod a hangero LE es a bekapcsologombot. Meg fog allni a tabla egy menunel, ha minden jol megy. Ha nem megy tovabb, akkor dugd a gepre, nezd meg telepit-e drivert.
1-2 perc mulva nyiss egy parancssort a fastboot mellett es ird be: fastboot devices Ha itt kiir valami szeriaszam-szeruseget, akkor nem kell a driver es mehet a flash-all.A driverrel meg ne torodj, felrakjuk mashogy ha szukseges.
-
Sterilzona
senior tag
válasz
#41133696 #18114 üzenetére
Lehet félreérthetően írtam. Sztem ott még nem is tartok, vagy igen ? Három dolog ott van egy mappába. Ahogy sto mondtam. ennél az universal naked drivernél elakadtam. Ezt nem tudom telepíteni.
táblát rádugtam. gondolom be kell kapcsolni, ügye? Milyen módba hova? Vagy hadjam elindulni, és jólesz ott az android hibaüzinél, ( hogy nincs parancs ) -
sto1911
veterán
válasz
Sterilzona #18113 üzenetére
Ird meg milyen hibat ir.
A drivert ugy telepited, hogy jobb gombbal rakattintasz az android_winusb.inf fajlra es install. -
törölt tag
válasz
Sterilzona #18113 üzenetére
Nem olvastam vissza, de ebből így a végén esélyes, hogy szerviz lesz... szerintem csinálj egy Factory Reset-et, aztán pakold fel úgy.
-
Sterilzona
senior tag
válasz
sto1911 #18084 üzenetére
elakadtam sto
Akkor leszeded innen a megfelelo imaget (2012, csak wifi vagy mobil)
Ezt Total Commanderrel kicsomagolod egy konyvtarba.
Leszeded az adb es fastboot programokat.
Ezt szinten kicsomagolod, es a a fajlokat bemasolod az elobb kicsomagolt fajlok melle.
Ha nincs fenn driver, akkor ezt telepitsd.
Beirod a commander aljaba, hogy cmd, majd enter. A tabletet radugod a gepre, majd beirod a flash-all.bat parancsot, enter, es varsz kb. 2 percet. (ha megall a folyamat a waiting for device-nal, akkor valszeg nincs driver).
A vegen ujra kell indulnia.image meg van. adb és fastboot meg van.
Milyen driver ? Letöltöttem, de nem tudom telepíteni, csak dll fájlok vannak benne, meg cat. Nem csinál semmit.
Parancs soba beírom, hogy flash-all.bat, de semmit enm csinál. hibát ír.Eddig se tudtam mi van, most meg aztán végképp.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Szaszabond #18101 üzenetére
Nekem most 2 nap 7 órája volt utoljára feltöltve a telefon és még mindig 100%-on van. Persze ez a készenléti idő, mert nem igen használtam.
A másik, amit még tapasztaltam, hogy 4.4-től végre normálisan el tudják tüntetni az alkalmazások az alsó érintőgombokat. Így végre a Moon+ Reader-nél sincsenek ott könyvolvasás közbe. Sokkal kellemesebb érzés. -
susu88
tag
Ha nem akarom most telepíteni az OTA frissítést (talán majd hétvégén egy full tiszta telepítés...), akkor hogyan tudom eltüntetni az értesítési sávból? Tudom törölni esetleg valahonnan a letöltött image-et?
-
Köszönöm!
Nálam is jelzi néha ezt a hibaüzenetet! Én ha a frissített Google+-on belül letiltom az automata mentést, akkor sem megy. Szóval az én tapasztalatom, hogy ha ez a szaros friss program fent van a tabon nem megy. Ha a nem frissített G+ van fent, tökéletes, nem kell tiltanom!
Ilyenkor mi van? Ha akarom használni a G+-t b*sszam meg magam? Mert ugye szoftverre nincs garancia!
-
fatty
aktív tag
Megpróbáltam 297db, ~1.3MB-os képpel, 74 db, 79db behalt, és táblán jött a hibaüzenet.
Letiltottam G+-t: 130 kép, majd 287 kép, 335MB, 2 perc 15 alatt simán átmásolta.
Megint engedélyeztem G+-t, de letiltottam benne az autómata képmentést, és sikerült a másolás.
A f.stalicska egyből akarja feltolni netre, gondolom ezért nem bírja, nálam marad letiltav az egész G+.
Már van pár felesleges alkalmazás. -
Segítsetek nekem kérlek! Úgy vélem egy bugot találtam! Nézzétek meg ti is kérlek, hogy csak nálam van-e ilyen hiba KitKat alatt (de lehet JellyBean-nél is van):
Másoláskor (pl sok kisebb képm nálam 286db kép 2MB körül darabja), megszakadt állandóan a tablet és a PC közti kapcsolat! Nem tudtam másolni adatokat rá emiatt. A közepe fele mindig kifagyott!
Nulláztam a tabletet majd továbbra is volt gond vele! Nulláztam újra, de nem frissítettem semmilyen alkalmazást, így már megy tökéletesen! Majd nulláztam még egyszer és egyesével frissítettem a gyári appokat, hogy kiderüljön melyik okozza ezt. Meglepő, de a Google+ okozza a hibát!Megnéznétek, hogy nálatok is megszakad a másolás az uj G+ frissítéssel? 1-2x is meg kellene próbálni, hátha elsőre nem jön elő!
-
törölt tag
Nekem is két napja érkezett meg a 4.4. Az ébresztőóra beállítása eddig is így nézett ki?
-
Halo
senior tag
tegnapelőtt megkaptam én is OTA a 4.4-et.
kicsit féltem, mert itt olvastam már mindenféle telepítéssel járó bizbaszt.
nálam 4.3-as rom volt rajta (asszem rootolva volt, de erre már nem rakom le a nagy esküt, legalábbis pendrive-t használtam OTG-n - ahhoz meg kellett...?)
felment simán - reboot, telepít, örül.igazából semmi extrát nem láttam eddig - kivéve a settings ikonváltozást - ART be lehet kapcsolni? próbaképpen megnézném, de ezt se leltem - igaz agyon még nem nyomkodtam a kütyüt.
(semmi új háttér...? vagy az nem jár a frissítéssel?)
-
fatty
aktív tag
válasz
Szaszabond #18101 üzenetére
2. Hogyan lehet további lapokat hozzáadni a főképernyőkhöz?
Nálam alapból 5 lap van, nálad mennyi? Én inkább elvennék ha lehetne. -
Szaszabond
aktív tag
Na felraktam ezt a 4.4-et, de őszintén nem nagyon veszek észre hatalmas újításokat az notifiication ikonok fehér színűre változtatásán , meg az új betűtípuson kívül. (jó van még pár pont persze ami változott), de..
1. Nem úgy volt hogy az alkalmazások oldalra is be lehet állítani halványan áttetszőre a hátteret? - Ha igen hogyan? , mert nekem még fekete a háttér.
2. Hogyan lehet további lapokat hozzáadni a főképernyőkhöz?
3. Más betűtípust lehet e felrakni erre? Mert szeretnék más betűtípusokat is használni, mondjuk mint a samsung tab-okon...4. Szóval mik azok az eget rengető változások ( a negatívumoktól..pl: Flash hiánya eltekintve?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest