- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
csasaKKP #25704 üzenetére
már ezen is túl mármint a szétszedés igazgattam stb .. a foglalton is megvannak a szálak .. esetleg még arra a kábelre gondolok ami az usb csatlakozótól megy az akksi alatt lehet h az sérült ? irt rám egy srác privben de összekeverte a topikot neki 2013 2.generációs volt/van mint utóbb kiderült azt sajna nem tudom belerakni
-
Tüske0614
aktív tag
válasz
csasaKKP #25702 üzenetére
az mtp . Skipsoft-al telepitve lettek driverek szerintem nem lehetne vele gond. de már az Usb hibaelhárításnál sincs semmi jel ,hang nincs csatlakozás ... szervizben volt mert merül mint az állat de akkor a töltéssel voltak gondok igy neki sem fogtak ..ja és 7e kb amennyiért csatit cseréltek volna de akkor még volt szgépes csatlakozás most tölt de semmit nem tudok rátölteni csak airdroid.. .Írhatok címet h hova ne vigyetek tabletet szervízbe ?!
-
dajkapeter
senior tag
válasz
csasaKKP #24024 üzenetére
Ezek a progik csak tesznek egy szűrőszínt az egész képernyőre, azért zabálják az akkut. Pl én feketét használok, amivel azt tudom generálni hogy egy halvány fekete réteget ráhúz pluszba a kijelzőre. Ez bár zabálja az akkut, de ilyenkor este már kevésbé fáj nézni a kijelzőt... Van akinek a szeme kibír egy légpuskagolyót is, az enyém a gyenge huzatot se bírja. Szóval, nekem hasznos az app még ha zabálja is az akkut...
-
Marcika80
tag
válasz
csasaKKP #23048 üzenetére
Nekem sem tettszik az android 5.02. valami nem stimmel, idonkent belassul az egész, pedig csak böngészek rajta, de ha facebookot elindítom rajta, majd írni szeretnék valamit, akkor úgy behal az egész, hogy majdnem eldobtam a gépet mérgemben. Szal telepítem vissza a 4.4.4et.
-
törölt tag
-
-
-
front3r
őstag
válasz
csasaKKP #22699 üzenetére
Igazság szerint az 5.1-ben nincs olyan, ami miatt ne kapnánk meg, sőt az optimalizáció miatt nagyon is fontos lenne. Persze a Google ráfoghatja a támogatási időre, hogy már bőven lejárt, csak ezt nem érezném fairnek.
Az akadozás miatt nem lenne fair egyértelműen.
Ha meg nem adja ki a Google, akkor ott lesz a CM, vagy valami másik custom ROM... -
Dolphine
addikt
válasz
csasaKKP #22485 üzenetére
Köszönöm szépen.
Akkor ezek szerint mégsem írtam hülyeséget!
Most már csak olyan program kellene, amivel ki tudom deríteni, hogy hogyan változik a CPU órajele. Widget formájában kellene azonnal látnom, így kiderülne, hogy mikor alacsonyabb az órajel.
A szinkronizálás alatt érződik egyébként leginkább, amíg az összes appal nem végez, amit frissíteni kell (Gmail, Play stb.)Tudtok olyan programot javasolni, ami folyamatosan figyeli a CPU-t és az realtime látom (Widget formájában), nem csak akkor amikor elindítom a programot?
Előre is köszönöm!
-
Dolphine
addikt
válasz
csasaKKP #22480 üzenetére
Még akár az is lehet, hogy halukázok!
Komolyra fordítva a szót! Ha az aksi töltöttsége magas, akkor gond egy szál sem, viszont ahogy merül, úgy válik lassabbá a tablet. Mivel alacsony volt legutóbb a töltöttségi szint rákötöttem egy külső aksit és akkor minden normális lett. Lehetséges, hogy valamelyik aksifigyelő program bezavar?! -
amtibacsi
aktív tag
válasz
csasaKKP #22157 üzenetére
Jabra Clippert használtam hozzá. Filmet, zenét tökéletesen lejátszott és elképesztően jó minőségben. Netről (youtube pl.) gyakran beszaggatott, leállt pár másodpercre. Lecseréltem Nexus 2013-ra, ezzel tökéletes netről is. Nem tudom ezen miért jobb, a 2 Giga RAM miatt ?
-
törölt tag
válasz
csasaKKP #22177 üzenetére
Én nem tudom mi a fenét gondolnak a Facebook alkalmazás fejlesztői. A világ legnagyobb közösségi oldalára azért eléggé rossz fényt vet, hogy egy relative közepes hardveren nem képesek megoldani legalább a random bezáródásokat, a lassúság már megint egy más téma. Értem én, hogy millió és egy hardverre kell megírni a programot, na de akkor is...
Más: A Facebook alkalmazást leszámítva is kegyetlen lassú lett a tab. Képernyő elforgatás minimum 6-7 másodperc, amíg megtörténik, app drawert megnyitni is néha beletelik a kávészünetes időbe. Igaz hogy csak random, de ez még inkább idegesítőbb
Várom az 5.1-et, addig vissza 4.4.4-re.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged