- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
Egy kábel megtörés nem biztos, hogy a garanciális esetek körébe tartozik.
De, ha kívülről nincs semmi nyoma, meg lehet próbálni.Egyébként ha van nálad mindig type-c/type-c kábel, hova dugod a másik végét?
Mert sima USB aljzat mindenütt van, de a type-c nem gyakori még.
Szóval ehhez a kábelhez nem árt ha mindig nálad van a töltőfej is. -
-
tirszin
senior tag
Nálam meg se tört a gyári kábel, de 1 héten belül kettévágtam és tettem a másik végükre sima USB dugót, így lett két normál töltő kábelem, amivel már autóban is tudom tölteni.
Ha már megtört, tény így te is.
Ha elvágod, a három vastag piros a +5V (elég az egyiket használni, ha nem akarsz több Amperral is tölteni), a fekete a GND. -
-
ERPY
őstag
-
dud998
őstag
-
ßrainiac
addikt
-
ßrainiac
addikt
Nekem a 6P előtti G5 úgy jött ki a dobozból h a festesbol hiányzott egy tized milliméteren, nagyon felk*rt, de nem volt kedvem semmilyen hercehurcahoz, szóval benyeltem, másnap pedig végleg kikapcsolt 😂😂😂 (mármint komolyan.. kiborito, mert jó telefon és mellettem volna vele egy ideig).
Remélem, a 6P-vel sokkal nagyobb szerencsém lesz.
Ha még nem volt: úton van a hátlapi fólia is
-
ßrainiac
addikt
Nem lehet hogy csak a hülye műanyag betét miatt áll így?
Egyébként a refurbished változattal mi a baj pontosan? Mármint azon kívül hogy Magyarisztanban vagyunk ahol ugyanannyiert adják mint a vadiujat
Más: nem jött meg a telefonom, továbbra is nexus4 nyomogatás, betűket alig látás, futár érkezés holnap estére igeres... A holnapi napot előre utálás (de mocskosul).
Ezeket az IMEI alapján kereséseket nem kellett volna, most ez lesz az első dolgom ha megjön és sztem nem fogok örülni az eredménynek
-
cuebler
senior tag
szerintem a számla kelte (pontosabban a teljesítés kelte, de az már részletkérdés), legalábbis a magyar - és gondolom eu-s - szabályozás szerint is. amúgy még a sajátomat sem ellenőriztem... de tényleg, mi van, ha valamelyik készüléket előtte már "aktíválták" egy másik eu-tagállamban és azért vannak ezek a fura dátumok a friss vásárlások ellenére is?
-
tirszin
senior tag
Nálam a fekete N6P hiány miatt már felmerült az N5X is mint alternatíva, abból még a fehér is elfogadható.
Egyébként nem tudom, ki lehetett az a desiger, aki meghagyta az ezüst hátlapnál azt a sötét vízszintes csíkot. Illetve, ha már így sikerült, miért nem igazították a gyártást a kereslethez.
-
rodi81
tag
Helló!
Én a mobilkereskedés-től vettem a telót és meg vagyok velük elégedve ,megbízhatóak.A telóval meg végképp,szuper nagyon.Ugyanígy voltam én is,feketét szerettem volna először,aztán megnéztem élőben és annyira nem is tetszett.Az alumínium nagyon bejött,nagyon szép,tutijó,legalábbis számomra!Ha tudod mindenképp nézd meg élőben!Én a Mediamarkt-ban néztem annó. -
johnodi
csendes tag
Semmilyen eltérés nincs. Én a feketét választottam, bár nehéz volt a döntés. Élőben a fekete szerintem szebb, de 1 napig hordtam mezítelen állapotban, megemelkedett pulzusszámmal, mivel iszonyatosan csúszós a telefon. xD Vettem rá gyorsan egy átlátszó Nilkin tokot, ami viszont túlságosan eltakarja, de van rajta oldalt csúszásgátló, aminek köszönhetően egy kézzel is bátrabban lehet nyomkodni a telót. Ha tokban fogod hordani, az ezüst színt válaszd, utólag én is azt tenném. Üdv!
-
johnodi
csendes tag
Köszönöm a választ! Ezt megvettem: http://www.mobilcorner.hu/huawei-108/okostelefonok-109/google-nexus-6p-32gb-black-659
Felhívtam őket, azt mondták, hogy a náluk vásárolt termékre is vonatkozik a 2 év gyártói garancia, mivel ezt a Huawei határozta meg. Nagyon várom már a telefont. MediaMarkt-ban fogdostam eddig, barátkoztam a méretével. -
dud998
őstag
Semmi sincs már neki. Az első szériáknál volt a bekapcsoló gombnál benyomódás, mert ott vékonyabb volt a fém. De ez már a múlté.
Jó a térerő, a wifi, GPS, beszélgetési hangminőség.
Az előlapi hangszórók is jók. Nem Boomsound, de király.
És amit írtam is, hogy a kamera bitang jó lett. -
dud998
őstag
Vedd meg nyugodtan, mert baromi jó telefon lett.
Ha olvastad a kamera összehasonlító tesztet, akkor pedig láthatod hogy gyakorlatilag
a piac egyik legjobb kamrája van benne. A következő modelleknél nem lehet előre tudni, hogy milyen lesz benne. Azért a HTC sem a tökéletes kameráiról híres. Én kb fél éve használom és tényleg prémium!
A valaha volt legjobb telefonom ez. -
techie_guy
tag
Mire normalizálódik az ára, megint elkezdhetsz gondolkozni azon, hogy megvárd-e a következő generációt.. Szerintem ez egy jól sikerült telefon lett a Nexusok között is és nem tudom milyen lesz a következő generáció, de nem hinném, hogy megérné várni rá még legalább 8-9 hónapot.
-
varesz11
tag
Nyilván egyéni preferencia főként.
Én is N5ről váltottam egyébként.
Zsebben nyilván érzed az elején hogy nagyobb de én nem mondanám kényelmetlenebbnek.
Kézben viszont annál szokatlanabb lesz elsőre. (egyébként ez is gyorsan szokható, így 2 hónap használat után már ez tűnik normális méretűnek és a többi telefon kicsinek)
-
ERPY
őstag
Le lehet, ha a kabátzsebedben van a készülék.
De most komolyan, melyik nagy telefonnal kényelmes leülni, ha a nadrág zsebében tartod?
A telefon egyébként nagyon szuper, ha szereted a nagy kijelzős telókat, akkor ebben sem fogsz csalódni. Én Note 2-ről váltottam, igaz az nem mai darab már, de ez nagyon tetszik. Nagyon sokat fotózok, szuper képeket készít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest