- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
Én is ott vettem és én leadtam a József krt-i szervizben. Az ott dolgozó hölgy azt mondta, hogy nem itteni készüléknek tűnik. Kérdeztem is, hogy akkor a h1512 verziószám Ön szerint mit jelent? Mondja, hogy nem tudja, de neki a rendszer ezt dobja ki (HK vagy USA). Nekem sem állt össze a kép teljesen. Nálam az a helyzet, hogy a "központ" dönt. Meglátjuk..
Amúgy itthon egyáltalán nem hozta forgalomba hivatalosan a huawei hungary kft, hanem az volt a mondás, hogy az európai régióba szánt verziókat, azaz a H1512-t javítják, nyilván ebben van B20. Amitől teljesen elzárkóztak, az az alaplap csere, bár itt a fórumon volt olyan is, akinek cserélték, de ez a ritkább eset -
Draken
őstag
Nekem is azt mondták az ufsz-en hogy majd a központ eldönti. Kaptam cseretelot, holnap oda telefonálok, hogy csereutalvanyt nem kérek (már ha elfogadják) mivel én se mennek semmire az utalvánnyal
Szerk: ez a helyzet, ha googles telót akarnal venni, de hivatalosan itthon nincs support.. -
tirszin
senior tag
Illetve inkább azt, hogy kitől veszed, mert minden gyártónál vannak hibás szériák, ami csak akkor derül majd ki, amikor már veled együtt használják jó pár ezren.
Így előre elvileg sem tudhatod, kitől mit vegyél!
Ahogy az eddigi tapasztalataimból látom, ez a mobilvilág eléggé ingoványos terület. Márkától függetlenül, szinte minden harmadik telefon típussal gyártási gondok vannak.
Ezek a hibásan gyártott darabok 1-2 év használaton belül tönkre is mennek.A szürke-importos kis cégek, 1-1 ilyen sorozatba belefutva, simán tönkre is mehetnek.
Nekik nem olyan egyszerű a garanciát továbbgörgetni a gyártó felé, mint egy hivatalos importőrnek. -
winbox
senior tag
Szerintem ennek mikéntjéért keresd fel cueblert. Ha át is veszik ott, akkor a nyitott bootloader miatt ki is áll a jó kis tmx a garancia mögül, ha meg lezárod és mégsem gariztatják és visszaküldik akkor cumi van, mert ugyanúgy kapod vissza, zárt bootloaderrel. Ha megcsinálnák, de nincs alkatrész, akkor nem tudom, hol tudnád levásárolni az árát vagy kitől kapnál vissza pénzt
De remélem sikerül megjavítottatnod
-
winbox
senior tag
Mivel nem MediaMarktban vetted, így szerintem le fognak rázni téged is a Huaweinél. Egyébként cuebler fórumtársunk gsm boltban vette a telóját és letudta adni az MM-ben gariztatni és ki is cserélték neki, de akkor még volt a szerviznek hozzá alkatrész, azóta már nem tudják javítani elvileg.
-
apaszka
veterán
Egyszerűen nem csatlakozik, vagy is nem jól települ ezen a gépen.
A fiam most haza jött egy kicsit.
Ő vágja a dolgot, sőt ...de csak ámult, hogy milyen anomáliák vannak ezen a laptopon.
Szinte semmi sem úgy működik mint kellene.
Friss win 10 legális...de egy hull@dék az egész! 😭Az ő laptopja azonnal felismerte, ez meg 4 xre sem.
A nyomtatóm is kidobtam tegnap előtt, holott ez lehetett a ludas.
Lenovo vac@k.... -
apaszka
veterán
A baj, hogy a kölcsön laptop név bírja az adb-t.
A saját karácsony előtt le lett adva javításra.
Ez egyszerűen nem rakta fel rendesen.Szóval kölcsön gépen szomszédban simán felment,de a lenovón nem...
Csak a vendort rajtam ott fel mert...
Sajna erre nem igazán találtam androidos app-ot, hogy telefonról lehessen flashelni ilyent.
-
apaszka
veterán
Úgy használom ahogyan települ. De flashelés közben a CPU- T mind egy lehetőséggel alul engedem.
A spontán halál ellen szerintem jót tesz.
Sebességben nem vehető észre különbség.A régi bevált beállítás itt már nem jó sajnos. De keresek ebben is valami hasonlót. Igaz eddig eredménytelenül...
8.1 en sem ok ez már!
https://mobilarena.hu/tema/re_google_nexus_6p_referencia_femcsomagolasban/hsz_4911-4911.html
-
BeastMode
őstag
-
vacs
veterán
Jelenleg a Screw'd romot használom Nexus 5-ön és nekem ez tetszik a legjobban.
Tökéletesen stabil és millió testreszabási lehetőség van, ráadásul magyarul (a videón is látható)!
Sokan dicsérik a pure nexus-t ... én kipróbáltam, de nem egy nagy eresztés, számomra túl puritán (buta)!- Pure Nexus bemutató videó by vacs
- Screw'd bemutató videó by vacs, Dynamic gapps ajánlott hozzá
- crDroid bemutató videó by vacs
- Resurrection Remix(bemutató videó by vacs
- LineageOS (ex CyanogenMod), direkt link, a nightly verzió mindig a stabil, bemutató videó by vacs -
rayoliviero
veterán
Ha az értesítési nyelvényekre gondolsz, akkor csak egy programmal működik 100%-osan, annak a neve Notifier, fizetős változata Notifier+. Viszont ez widgenként teszi ki az ikonokat, de ennek nincs hátránya.
Kipróbáltam már az összes launcher-t, egyikkel sem működik rendesen az értesítési jelvény. A Tesla Unread fejlesztőjének írtam is, de válaszra sem méltat. Már nem igen fogja fejleszteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest